-
Η Opel ανακοίνωσε το επιχειρησιακό πλάνο της μέχρι το 2018, το οποίο περιλαμβάνει ούτε λίγο ούτε πολύ παρουσίαση 27 νέων μοντέλων.
http://www.autoblog.gr/2014/06/04/opel- ... s-by-2018/
μαγικές καταστάσεις...
ανατριχιλα -
Σε Opel Astra H 2004 μοντέλο, όταν γυρνάς το διακόπτη στη θέση που ανάβουν οι λυχνίες του ABS, Engine, Χειρόφρενο, Αερόσακοι. Το λαμπάκι της θερμοκρασίας ανάβει ή όχι; Εννοώ τη θέση του διακόπτη που ανάβουν οι λυχνίες για λίγο και μετά σβήνουν.
Σε ενός φίλου μου η Λυχνία Θερμοκρασίας δεν ανάβει και δεν ξέρει αν πρέπει να ανάβει ή όχι. Μην πάει το παιδί στην αντιπροσωπεία και του λένε τα δικά τους. Όποιος έχει το Astra H ας μου πει να του το μεταφέρω. Ευχαριστώ -
Εαν και το εχω πουλησει εδω και εξι χρονια...νομιζω οτι αναβει ο γυριζεις το διακοπτη πριν βαλεις μπροστα τον κινητηρα σαν ενα ειδος check...υπαρχει επισης και ενα κρυφο μενου στο ηχοσυστημα-υπολογιστη ταξιδιου οπου πατωντας και κρατοντας ενα κουμπι πατημενο για 4 δευτ. βλεπεις θερμοκρασια κινητηρα σε μια απο τις οθονες του κρυφου μενου....
-
Στο youtube βρήκα ένα βίντεο για το πως μπαίνεις στο κρυφό μενού. Όταν ο οδηγός ανοίγει τον διακόπτη ανάβουν όλα τα λαμπάκια εκτός της θερμοκρασίας που είναι κάτω από αυτό της μπαταρίας...
Youtube Video -
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Εαν και το εχω πουλησει εδω και εξι χρονια...νομιζω οτι αναβει ο γυριζεις το διακοπτη πριν βαλεις μπροστα τον κινητηρα σαν ενα ειδος check...Δεν ανάβει το λαμπάκι της θερμοκρασίας. Τσεκαρισμένο σε 3 διαφορετικά άστρα Η
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Η Opel ανακοίνωσε το επιχειρησιακό πλάνο της μέχρι το 2018, το οποίο περιλαμβάνει ούτε λίγο ούτε πολύ παρουσίαση 27 νέων μοντέλων.http://www.autoblog.gr/2014/06/04/opel- ... s-by-2018/
μαγικές καταστάσεις...
ανατριχιλαΟύτε η ίδια η οπελ δεν πιστεύει αυτά που γράφει, το 2018 θα πουλάει σίγουρα Corsa 1.0 65ps... και 1.2 70ps... για να περνάει τα γιουρο 5 6 7...
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Εαν και το εχω πουλησει εδω και εξι χρονια...νομιζω οτι αναβει ο γυριζεις το διακοπτη πριν βαλεις μπροστα τον κινητηρα σαν ενα ειδος check...
Δεν ανάβει το λαμπάκι της θερμοκρασίας. Τσεκαρισμένο σε 3 διαφορετικά άστρα Η
Σε ευχαριστώ rocsta
-
Τα λεει σωστα ο rocsta ...δεν αναβει...
-
Γεια σας!
Ειμαι νεο μελος και το 1ο μου ποστ, και εχω ενα ερωτημα (δε γνωριζω και αν ποσταρω στο σωστο topic)Κατ αρχας να πω οτι ειμαι λιγο ασχετος απο αυτοκινητα (εμαθα τα βασικα εδω και 2 μηνες, οσο κανω ερευνα αγορας δλδ) και ειναι το 1ο μου αυτοκινητο που θα παρω δικο μου, αν και οδηγω 3-4 χρονια του φαδερ
Στην αρχη ψηνομουν για μεταχειρισμενο, αλλα στη συνεχεια με εβαλε στο τρυπακι η φαμιλια για καινουριο. Μιλαμε για μικρης κατηγοριας φυσικα..
Αισθητικα ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ το Opel Astra, αν και ξεφευγει στη τιμη, ετσι εψαξα για κανενα μεταχειρισμενο και βρηκα αυτο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5053974/ με ελαχιστα χλμ, 5.000 (ειναι και κοντα οποτε αυριο παω να το τσεκαρω)
Τα στοιχεια του κινητηρα και οχι μονο ειναι τα παρακατω..
[spoiler=:z48a382u]Κινητήρας
Κύλινδροι 4
Βαλβίδες 16
Κυβισμός 1.398 cc
Ισχύς 100 ps
Στροφές ισχύος 6.000
Ροπή (Nm @ rpm) 130
Στροφές ροπής 4.000
Κιλά ανά ίππο (kg / PS) 13,70
Ειδική ισχύς (PS / lt) 71,43Μετάδοση
Κινητήριοι τροχοί Εμπρός
Κιβώτιο ταχυτήτων Μηχανικό
Σχέσεις κιβωτίου 5Ανάρτηση
Εμπρός Γόνατα τύπου McPherson
Πίσω Ημιάκαμπτος άξονας
Τροχοί
Διάσταση ελαστικών (εμπρός) 205/60
Διάσταση ελαστικών (πίσω) 205/60
Ζάντες (ίντσες) (εμπρός) 16
Ζάντες (ίντσες) (πίσω) 16
Φρένα
Εμπρός Αεριζόμενοι δίσκοι
Πίσω ΔίσκοΕπιδόσεις
Επιτάχυνση 0-100 km/h 14,2 sec
Τελική ταχύτητα 178 km/h
Αστικός κύκλος 7,2 lt/100 km
Εκτός πόλης 4,5 lt/100 km
Μικτός κύκλος 5,5 lt/100 km
Εκπομπές CO2 129 gr/km[/spoiler:z48a382u]Η βασικη μου επιλογη ειναι το γνωστο σε ολους φανταζομαι Ford Fiesta με τον επισης διασημο 1000αρη Ecoboost τρικυλινδρο κινητηρα (καινουριο φυσικα, και δε χρειαζεται να παραθεσω αναλυτικα στοιχεια)
Η τιμη του συγκεκριμενου astra ειναι 10.700, του fiesta 11.500 - 12.000 (ασημαντη διαφορα)
Επισης γνωριζω οτι θα υπαρχει διαφορα στη καταναλωση, υπερ του FiestaΓια πειτε καμια γνωμη...
-
Τest drive ήταν;
-
Δεν εχω ιδεα.. Παντως μιας και ειναι κοντα θα παω να το ριξω μια ματια
-
Ο καθένας γνωρίζει καλύτερα τις ανάγκες του, αλλά νομίζω ότι είναι πάρα πολύ αργό το Astra που παραθέτεις. Όταν ένας φίλος μου έκανε αντίστοιχη επιλογή (στο προηγούμενης γενιάς), υποστήριζε ότι δε χρειάζεται παραπάνω γκάζι. Εντός δύο ετών το μετάνιωσε γιατί τον κούρασε πάρα πολύ η έλλειψη απόκρισης και άνεσης στο ταξίδι.
Για την ακρίβεια, θεωρώ εντελώς εκτός πραγματικότητας το μοτέρ αυτό σε Astra του 2013. Βέβαια, δέχομαι ότι μπορεί να κάνω λάθος - όσοι το έχουν γνωρίζουν καλύτερα. Επίσης, το συγκεκριμένο φαίνεται να έχει κάποιες ελλείψεις σε εξοπλισμό, ενώ μπορεί κάλλιστα να έχει 20000 χλμ.
For what it's worth, παρότι η Ford ποτέ δε μου έκανε κλικ, το fiesta είναι πολύ καλό deal - όχι μόνο είναι καινούριο, αλλά είναι αντικειμενικά πολύ καλό αμάξι. Πολύ πιο οικονομικό και σβέλτο. Άρα...
-
Ουτε στον εχθρο μου αυτοκινητο 1400 κιλων με 100 ψοφιμια...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Καλοριζικο το Ford. Με αλλον κινητηρα το Opel, το ξανασυζηταμε.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Καλοριζικο το Ford. Με αλλον κινητηρα το Opel, το ξανασυζηταμε.Deja vu. Και με 16άρες ζάντες είναι ότι πρέπει για αν βάλεις και κλιματισμό να τραβάει μόνον εσένα και ο - οι υπόλοιποι να σκουντάνε.
-
fυcking opel -
Έχετε να συστήσετε κάποιο καλό εξουσιοδοτημένο συνεργείο στην Αθήνα;
-
Για Περιστέρι και Νίκαια έχω 2 προτάσεις. Αρκετά ικανοποιημένος ήμουν και απο την αντιπροσωπεία του Καλτσούνη στο Πολύγωνο αλλά με τις γνωστές τιμές των αντιπροσωπειών (τσιμπημένες δηλαδή).
-
Σ ευχαριστω πολυ!
Οχι δεν θελω αντιπροσωπεια.Αν δεν θελεις να τα γραψεις εδω, θα σε παρακαλουσα να μου στειλεις πμ!
-
Ο χρήστης stilskin έγραψε:
Για Περιστέρι και Νίκαια έχω 2 προτάσεις. Αρκετά ικανοποιημένος ήμουν και απο την αντιπροσωπεία του Καλτσούνη στο Πολύγωνο αλλά με τις γνωστές τιμές των αντιπροσωπειών (τσιμπημένες δηλαδή).Επίσης αν θέλεις γράψε τις προτάσεις σου και σε μένα. Αν και πρόσφατα (πριν 3-4 μέρες) έμαθα μέσω γνωστού ότι ένας πολύ καλός μηχανικός (Θ. Γ. για όσους γνωρίζουν) που δούλευε στη Mega Motors και είχε φύγει από κει τέλη του 2012, άνοιξε δικό του συνεργείο (τέλη 2013) κάπου στο Ελληνικό, δυστυχώς είμαι πολύ μακριά (Χαιδάρι) για να τον επισκέφτομαι σε τακτική βάση για απλά σέρβις (λάδια-φίλτρα-μπουζί).
OPEL FORUM