-
Στο Astra H είχε πορτάκι μέσα στους θόλους των εμπρός τροχών για να αλλάζεις τις λάμπες στους προβολείς.... μήπως έχει και το Corsa ???
Στρίψε το τιμόνι και κοιτά μπροστά από τους τροχούς.... -
Μήπως γνωρίζει κάποιος για τις βαλβίδες του Astra 1.4 2008-2010: είναι αυτορυθμιζόμενες? Επίσης πώς ανταποκρίνονται σε μετατροπή σε αέριο?
-
Ο χρήστης van1985 έγραψε:
Καλό κουράγιο. Πάντως αν θεωρήσουμε ως σημείο παρατήρησης τη θέση του οδηγού εντός του αυτοκινήτου και όχι όπως το κοιτάμε από έξω, ανάποδα μου φαίνεται ότι τα λες. Το φιλτροκούτι (αν μιλάμε για τη δεξιά) ουσιαστικά θα το βγάλεις ολόκληρο, δεν υπάρχει χώρος να μετακινηθεί. Έχει ψωμί η δουλειά...Θα μπορούσε να ταν και ανεκδοτο....
Ποση ωρα χρειαζεται για να αλλαξεις λαμπες σε ενα Corsa?
2μιση ΩΡΕΣ!!Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ρε παιδια μπορεί κάποιος να μου πει αν αυτο το αμάξι είναι οικονομικό ή αν καεί πολλά γιατί εχω ακούσει και τα 2..
-
Υπολόγιζε κανα 8άρι με πίεση.
-
δλδ για μια διαδρομή 15 χλμ να παω και άλλα 15 χλμ να ερθω σύνολο 30 χλμ συμφέρει?(με χαλαρή ταχύτητα πάντα οχι πατημένος)ρωτάω χαζές ερωτήσεις γιατί είμαι άσχετος από αυτοκίνητα
-
καλησπερααααα!!
θελω λιγο τη βοηθεια σας!
προκειται να αγορασω το πρωτο μου αμαξι...κ φυσικα σαν νεος οδηγος κοιταω σε μεταχειρισμενο κ οικονομικο..
ενας γνωστος γνωστου πουλαει το opel agila 1.2 ..
ποια η γνωμη σας για αυτο το μοντελο?ποσο αξιοπιστα ειναι?εχει 99 χιλιαδες κατι χιλιομετρα επανω του..
γνωμες??? -
Καλησπερα στο forum της opel.. καινουργιος κάτοχος ενως opel astra 2011 100hp με 85.000 χλμ και πρωτη μερα στις πρωτες μου βολτες αντιμετωπισα τεραστιο προβλημα με τις ταχυτητες.. η οπισθεν ΠΑΝΤΑ γρατζουναει και κανει αυτον τον απαίσιο ηχο.. τον συμπλεκτη τον παταω τερμα εννωειται.. σε καθε αλλαγη ταχυτητας κανω τον σταυρό μου να την πάρει γιατι κοντευω να σπασω τον λευγιε απο την δυναμη εκτος και αν αφηνω τον συμπλεκτη και τον ξανα πατησω οταν ειμαι ανετος.. ειναι λες και οδηγαω steyer δηλαδη! Πειτε μου αν ξερετε τι προβλημα μπορει να εχει.. στο testdrive δεν μου φανηκε και δεν το προσεξα τόσο.. ειμαι και απειρος ειναι και το πρωτο κου αυτοκίνητο δωστε μου τα φωτα σας!
Σας ευχαριστώ!Με εχει ανησυχησει πολυ...
-
Ο χρήστης ang21 έγραψε:
Καλησπερα στο forum της opel.. καινουργιος κάτοχος ενως opel astra 2011 100hp με 85.000 χλμ και πρωτη μερα στις πρωτες μου βολτες αντιμετωπισα τεραστιο προβλημα με τις ταχυτητες.. η οπισθεν ΠΑΝΤΑ γρατζουναει και κανει αυτον τον απαίσιο ηχο.. τον συμπλεκτη τον παταω τερμα εννωειται.. σε καθε αλλαγη ταχυτητας κανω τον σταυρό μου να την πάρει γιατι κοντευω να σπασω τον λευγιε απο την δυναμη εκτος και αν αφηνω τον συμπλεκτη και τον ξανα πατησω οταν ειμαι ανετος.. ειναι λες και οδηγαω steyer δηλαδη! Πειτε μου αν ξερετε τι προβλημα μπορει να εχει.. στο testdrive δεν μου φανηκε και δεν το προσεξα τόσο.. ειμαι και απειρος ειναι και το πρωτο κου αυτοκίνητο δωστε μου τα φωτα σας!
Σας ευχαριστώ!Με εχει ανησυχησει πολυ...
Για αρχη αλλαξε βαλβολινες και βαλε και κανα αντιτριβικο μαζι........
-
Για το opel corsa 1200cc του 2001 sport edition θα μου πει κάποιος αν είναι οικονομικό πχ. σε 30 χλμ πόσο θα κάψει..οχι πατημένος στις σωστές στροφές η αλλαγή της ταχύτητας κτλ...
-
Ο χρήστης ηλιαςυφαντης έγραψε:
Για το opel corsa 1200cc του 2001 sport edition θα μου πει κάποιος αν είναι οικονομικό πχ. σε 30 χλμ πόσο θα κάψει..οχι πατημένος στις σωστές στροφές η αλλαγή της ταχύτητας κτλ...Με τη μεθοδο των τριων,αν στα 100χλμ θελει 7-8λ.......στα 30χλμ θα θελει 2-2.5λ
-
Νέο Opel Astra,παρουσιάζεται το φθινόπωρο και αναμένεται στις εκθέσεις στις αρχές του 2016.Θα διατίθεται και με τον 3κύλινδρο 1000άρη turbo βενζινοκινητήρα με τα 90 και τα 115 άλογα.
http://www.autogreeknews.gr/teleutaia-n ... septemvrio -
-
Και επίσημα:
-
Από 17.960€ η τιμή του νέου Astra στη Γερμανία...η τιμή αφορά την έκδοση με τον τρικύλινδρο χιλιάρη βενζινοκινητήρα.
Ο νέος ντίζελ 1.6 CDTI σε τρεις εκδόσεις ισχύος από 95 hp θα κοστίζει από 20.260...650€ λιγότερο από τον υπάρχοντα, βασικό diesel.http://www.autogreeknews.gr/teleutaia-n ... i-germania
-
Καλημέρα.
Επειδή είμαι στην αναζήτηση μεταχειρισμένου opel astra j (1.4 120/140 hp ή 1.6 180 hp), θα ήθελα τυχόν κατόχους του αυτοκινήτου να με διαφωτίσουν αναφορικά:- Με την κατανάλωση εντός πόλης και σε ανοιχτο δρόμο.
- Προβλήματα που αντιμετώπισαν και θα πρέπει να τα προσέξω. Αντιμετωπίστηκαν μετά το facelift;
- Τα μοτέρ έχουν ιμάντες ή καδένα; Εάν έχουν ιμάντες, στα πόσα χιλιόμετρα αλλάζουν;
Σας ευχαριστώ.
-
180αρι δε θες να ξερεις τι καιει.. ειναι το πιο ενεργοβορο μεταξυ παρομοιας ιπποδυναμης-φιλοσοφιας υπερτροφοδοτουμενο. τα δε 180 αλογα μαλλον ειναι λιγο αισιοδοξα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
180αρι δε θες να ξερεις τι καιει.. ειναι το πιο ενεργοβορο μεταξυ παρομοιας ιπποδυναμης-φιλοσοφιας υπερτροφοδοτουμενο. τα δε 180 αλογα μαλλον ειναι λιγο αισιοδοξα.Αυτό το ξέρω και είναι το μόνο σίγουρο της υπόθεσης!!!
-
Ηθελα καποιος που γνωριζει, να μου λυσει μια απορια σχετικα με τα νεα μοντελα 2015 της opel diesel 1.300
κυκλοφορει σε δυο εκδοσεις κινητηρα 1,3 DTE Κ 1,3 DTR
H εκδοση DTE εχει ροπη 190Νm K η DTR 210Nm
το DTE εχει 11,5'' στα 100 και το DTR 12,3''
αντιστοιχα τελικη ταχυτητα 182 κ 177
επισης το DTR καταναλωνει κ περισσοτερο κ ειναι επισης ακριβοτερο, αποριας λοιπον αξιο γιατι συμβαινει αυτο, δηλαδη με λιγοτερη ροπη κ λιγοτερη καταναλωση, να εχουμε καλυτερες επιδοσεις -
Το dte εχει 5ρι κιβωτιο και το dtr 6ρι. Απο κει και περα μονο αμα τα βαλεις δίπλα θα δεις αν οι ανακοινώσεις του κάθε κατασκευαστή ισχύουν.
OPEL FORUM