-
Εγώ που έχω κάνει 8.000 χλμ και δεν έχω πάει για ‘σέρβις’ πειράζει;
Mου είχαν πει να πάω στα 15.000 χλμ για μια δωρεάν αλλαγή λαδιών και κοίταγμα. Έτσι είναι; -
Ο χρήστης xenophon74 έγραψε:
Mου είχαν πει να πάω στα 15.000 χλμ για μια δωρεάν αλλαγή λαδιών και κοίταγμα. Έτσι είναι;Καλό είναι να πας μια βόλτα
-
hello guyz,
eimai neos sto forum kai eipa na pw ena geia.
katoxos enos astra f 1,6 mon `96.
trellos opelakias kai gnwstos tou andrea HUNTER.
tha sas to diabebaiwsei....elpizw to thread ayto na menei zwntano kai na mhn xanetai stis teleytaies selides tou forum...
yg:me to site tou opelclub ti ginetai,pote tha leitourghsei!?
-dhmhtrhs-
-
Χερ Ντιμήτη!!!
Τί έκπληξη!!!
Η αλήθεια είναι ότι τό εδώ κλάμπ,δέν είναι τόσο ζωντανό όσο τό άλλο,αλλά μπορεί νά αποδειχτείς υπερπολύτιμος!!!Υ.Γ. μήπως μπορούμε από κάπου νά βρούμε τά μετατρόχια (σέ χιλιοστά) γιά τό καντέτ μου Δημήτρη;
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Mου είχαν πει να πάω στα 15.000 χλμ για μια δωρεάν αλλαγή λαδιών και κοίταγμα. Έτσι είναι;Καλό είναι να πας μια βόλτα
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με αντιπροσωπεία της Θεσσαλονίκης με ενημέρωσαν πως το αυτοκίνητο χρειάζεται σέρβις στα 30.000 χλμ
-
Παιδια με ξενιζει λιγο στο Astra που δεν εχει δεικτη θερμοκρασιας(προβληματα απο προηγουμενο αυτοκινητο με εχουν κανει να κοιταω πλεον το δεικτη συνεχεια). Υπαρχει καμια λυση για προσθηκη τετοιου σαν extra απο την Opel ή σαν after market απο καπου αλλου εξουσιοδοτημένα ομως; Οχι να τρεχω για απωλεια εγγυησης κτλ. Εχει ρωτησει κανενας;
-
Ξεχασα να πω οτι Οδηγησα προχτες το AStra 1.4 και ενω περιμενα να καταλαβω εκεινη τη σπογγωδη αισθηση στα φρενα οπως οταν το ξαναειχα δοκιμασει δεν το καταλαβα σε σημειο που νομιζα οτι οδηγουσα αλλο αυτοκινητο. Μηπως αυτη η αισθηση ηταν απο καποιο προβλημα και το διορθωσαν; Αυτη η αισθηση υπαρχει και στα αλλα μοντελα; Corsa, Vectra;
-
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ !!!
-
Εχθές και ενώ ο δείκτης ήταν στην προτελευταία γραμμή με αναμμένο το λαμπάκι της βενζίνης (όχι flashing) έμεινα στα καλά καθούμενα.
Μήπως γνωρίζει κανείς για το αν υφίσταται πρόβλημα, αν και θα πάω συνεργείο αύριο.
Πρέπει να πω πως έχω τεστάρει τον δείκτη και έχει φτάσει σε σημείο να αναβοσβήνει και να έχει πιάσει σχεδόν τέρμα και ακόμα το αυτοκίνητο πήγαινε. -
Κοιτα το βιβλιαράκι οδηγιών του αυτοκινήτου. Στο δικό μου αναφέρει οτι θέλει εξαέρωση αν μείνουμε απο βενζίνη.
-
Ο χρήστης stilskin έγραψε:
Κοιτα το βιβλιαράκι οδηγιών του αυτοκινήτου. Στο δικό μου αναφέρει οτι θέλει εξαέρωση αν μείνουμε απο βενζίνη.Έψαξα χθες για βαλβίδα εξαέρωσης στο στόμιο αλλά δεν υπάρχει τίποτα, εν αντιθέση με το παλιό μου που είχε και έκανα εξαέρωση όταν έβαζα βενζίνη.
Σε αυτό τι θα πρέπει να κάνω, μήπως γίνετε μέσω μηχανήματος; -
Δεν είναι δυνατό να έχει βαλβίδα εξαέρωσης κοντά στο στόμιο πλήρωσης της δεξαμενής. Συνήθως εκεί έχει σωληνάκι ατμοσφαιρικής αποκατάστασης ή βαλβίδα με την ίδια λειτουργία πάνω στο πώμα. Αν υπάρχει τέτοια βαλβίδα θα πρέπει να είναι κάπου στο σύστημα καυσίμου με υψηλή πίεση που μεταφέρει την βενζίνη στα μπεκ.
-
Ποιο μοντέλο έχεις? Astra G h Astra H??? Δεν έχεις το βιβλιαράκι για να δείς στην προκειμένη περίπτωση τι κάνεις?
-
Επειδή το αυτοκίνητο και το βιβλιαράκι του είναι περίπου 300 χιλιόμετρα μακριά μου, τι είναι η εξαέρωση;;;
-
Λοιπόν παιδιά εγώ έχω να πω τα εξής:
Πρώτον, σε άλλο αυτοκίνητο ,Seat π.χ. υπάρχει μια μικρή βαλβίδα στο στόμιο της εισαγωγής βενζίνης που καθώς βάζεις βενζίνη, πατάς λίγο την βαλβίδα και εξαερώνει το ντεπόζιτο.
Στο Astra H , δεν υπάρχει τέτοια παρόμοια βαλβίδα.
Κοίταξα το manual και αναφέρει την περίπτωση ότι χρήζει εξαερώσεως μόνο για πετρελαιοκινητήρες, και όχι για βενζινοκινητήρες.
Το αυτοκίνητο εκλέχθηκε με το TECH 2( αν το λέω σωστά) και δεν έχει καμιά βλάβη όσον αφορά το φλοτέρ.
Το συμπέρασμα από τον ηλεκτρολόγο ήταν ότι μπορεί να είχε αυξημένη κατανάλωση εκείνη την ώρα και καθώς και το γεγονός ότι δεν είχα βενζίνη και το αυτοκίνητο ήταν κρύο, να μην μπόρεσε να το δείξει ο δείκτης.
Επίσης μου είπε πως μπορεί να έφταιγε και η ποιότητα της βενζίνης και πως δεν χρειάζεται εξαέρωση.
Αυτά το ολίγα. -
Τώρα τελευταία στο άστρα ακούω ένα τακ - τακ που 'ερχεται' από το ταμπλό. Συμβαίνει όταν λειτουργεί ο κλιματισμός. Ο ήχος είναι παρόμοιος με τον ήχο που κάνει ένας δευτερολεπτοδείκτης ενός αναλογικού ρολογιού, και είναι αρκετά πυκνός χωρίς να είναι περιοδικός. Υπόψιν ότι είναι 1,5 χρόνου με 42000 χλμ και έχει κλίμα.
Ιδέες;; -
Το κάνει και όταν το βάζεις στο ζεστό; Τέτοιοι ήχοι συνήθως δημιουργούντα από τη συστολή/διαστολή υλικών και συχνότερα στην ψύξη.
-
Είναι καιρός να δηλώσω το παρόν και εγώ ως κάτοχος ενός Astra G 1.4 2002 και προσφάτως (1 μήνα) ενός Corsa 1.2 twinport. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα και από τα δύο και ιδίως με το Astra μετά από 57000 χλμ χωρίς κανένα πρόβλημα.
Όμως είχα ένα μικρό προβληματάκι με το Corsa και θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας.
Έχοντας λοιπόν κάνει τα πρώτα του 1000 χλμ, μία μέρα για να το παρκάρω σε ένα πολύ δύσκολο σημείο έκανα πολλές μανούβρες με το τιμόνι του να βαραίνει στο τέλος σαν να έβρισκε σε κάποιο σημείο (πράγμα που δεν συνεβαινε). Τα λάστιχα τα έλεγξα και ήταν εντάξει και την επόμενη μέρα το πρωι όλα ήταν φυσιολογικά. Επειδή όμως έχω ακούσει για κρεμαγέρες προβληματικές ανησύχησα. Υπάρχει περίπτωση υπερθέρμανσης του ηλεκτρικού κινητήρα του του τιμονιού ή είναι τα προεόρτια για ένα πιο σοβαρό πρόβλημα; -
Ο χρήστης Everville έγραψε:
Είναι καιρός να δηλώσω το παρόν και εγώ ως κάτοχος ενός Astra G 1.4 2002 και προσφάτως (1 μήνα) ενός Corsa 1.2 twinport. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα και από τα δύο και ιδίως με το Astra μετά από 57000 χλμ χωρίς κανένα πρόβλημα.
Όμως είχα ένα μικρό προβληματάκι με το Corsa και θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας.
Έχοντας λοιπόν κάνει τα πρώτα του 1000 χλμ, μία μέρα για να το παρκάρω σε ένα πολύ δύσκολο σημείο έκανα πολλές μανούβρες με το τιμόνι του να βαραίνει στο τέλος σαν να έβρισκε σε κάποιο σημείο (πράγμα που δεν συνεβαινε). Τα λάστιχα τα έλεγξα και ήταν εντάξει και την επόμενη μέρα το πρωι όλα ήταν φυσιολογικά. Επειδή όμως έχω ακούσει για κρεμαγέρες προβληματικές ανησύχησα. Υπάρχει περίπτωση υπερθέρμανσης του ηλεκτρικού κινητήρα του του τιμονιού ή είναι τα προεόρτια για ένα πιο σοβαρό πρόβλημα;Πήγαινε σε μια αντιπροσωπεία με ραντεβού και πές τους ότι σου το κάνει ποιο συχνά (που θα σου το κάνει στο άμεσο μέλλον). Θα γίνει δωρεάν αλλαγή του ηλεκτρικού μοτέρ σε λίγη ώρα. Μην το αμελήσεις.
-
Εχει συμβει και σε αλλους, πηγαινε στην αντιπροσωπεια πριν σε αφησει εντελως.
OPEL FORUM