-
Έφθασε το Αστρα με το κινητήρα 1.8 με 140 ίππους. Ίσως να είναι η βέλτιστη επιλογή με τιμές που δεν διαφέρουν και πολύ από το 1.6.
http://www.autotriti.gr/_NEA/preview_news.asp?CATEGORY_id=27&NEWS_DATA_ID=45367 -
Από 20.540 παρακαλώ.
Αλλά δεν στρίβει. -
Εξαιρετικη τιμη! Αν προσθέσεις και τα 6 χρονια εγγυηση και την ποιοτητα της Opel τοτε εχεις ενα πολυ καλο value for money...
Ο κινητηρας ειναι της σειρας Ecotec ή αυτος της συνεργασιας GM/Fiat που θα μπει και στην 159?
-
δυνατος ο 1.8 ε? αλλα αφου δε στριβει....
η βεκτρα δε θα παρει δωρο 1.8?
-
Καλησπέρα!
Μπορείτε μήπως να με βοηθήσετε λίγο, συνάδελφοι του Opel Forum ?!?
Σκέφτομαι να αγοράσω μεταχ. Opel Corsa 1.4/2003 5θυρο (με max. 40.000 χλμ.) και να δώσω 6.500 Ευρώ τελική.
Ζητάω πολλά ή είμαι λογικός?
ΥΓ. Δεν κάνω πλάκα! Μιλάω σοβαρά και θέλω την άποψή σας!
Σας ευχαριστώ!
-
χωρις πλακα νομιζω οτι δε θα βρεις 1.4 του 2003 με τοσα λεφτα...μαλλον θα πρεπει να κοτσαρεις και αλλα λεφτα...παντως ειναι καλο αυτοκινητο το κορσα και γρηγορουτσικο...
ξεχνας δηλαδη οτι ειναι οπελ! -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
χωρις πλακα νομιζω οτι δε θα βρεις 1.4 του 2003 με τοσα λεφτα...μαλλον θα πρεπει να κοτσαρεις και αλλα λεφτα...παντως ειναι καλο αυτοκινητο το κορσα και γρηγορουτσικο...
ξεχνας δηλαδη οτι ειναι οπελ!Επομένως έχω δυο απορίες με αυτά που μου έγραψες:
1η απορία: Με αυτά τα χρήματα (6.500 ευρώ) τι Corsa παίρνω?
2η απορία: Για τον συγκεκριμένο τύπο που περιέγραψα αρχικά, πόσα πρέπει να τσοντάρω?
-
Παίρνεις 1200, αλλά δύσκολα τόσο καινούριο.
Τουλάχιστον 1000 ευρώ παραπάνω για 1400. Για δες εδώ. -
Φανατικοί Οπελίστες:
Meriva OPC με 1.6 Turbo 180 άλογα (αυτός που θα μπει και στο Punto)
http://www.opel.de (OPC Modelle)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Meriva OPC με 1.6 Turbo 180 άλογα (αυτός που θα μπει και στο Punto)Παλιό, αλλά το γέλιο που κολλάει? Υπάρχει και Zafira OPC
Θα μπει και στο new Corsa -
Ο χρήστης treasure έγραψε:
ξεχνας δηλαδη οτι ειναι οπελ!Επομένως έχω δυο απορίες με αυτά που μου έγραψες:
1η απορία: Με αυτά τα χρήματα (6.500 ευρώ) τι Corsa παίρνω?
2η απορία: Για τον συγκεκριμένο τύπο που περιέγραψα αρχικά, πόσα πρέπει να τσοντάρω?
αυτα που σου ειπε ο manosk +1...
επειδη εχω εμπειρια απο βολτες με κορσα 1.4 σου λεω οτι τα 1000 η 1500 επιπλεον μαλλον αξιζουν περα για περα, το κορσακι δειχνει πολυ δυνατο! 4 ατομα χωρανε καλα μεσα...δε θα χασεις απο τετοια αγορα..και στα λεω εγω που εχω κλιο! οχι οτι θα τ'αλλαζα με το κορσα αλλα η οπελ εχει κανει καλη δουλεια!
-
Καλησπέρα!Μπορείτε μήπως να με βοηθήσετε λίγο, συνάδελφοι του Opel Forum ?!?
Σκέφτομαι να αγοράσω μεταχ. Opel Corsa 1.4/2003 5θυρο (με max. 40.000 χλμ.) και να δώσω 6.500 Ευρώ τελική.
Σας ευχαριστώ!
Το δικό μου κορσα που ειναι χιλιάρι, 2003 5θυρο, με 50.000 περιπου πιάνει περίπου τόσα για πώληση σε ιδιώτη.. Οπότε μάλλον πρέπει να βάλεις κανα 7.500-8.000
-
Σκέφτομαι να αγοράσω μεταχ. Opel Corsa 1.4/2003 5θυρο (με max. 40.000 χλμ.) και να δώσω 6.500 Ευρώ τελική.Ζητάω πολλά ή είμαι λογικός?
Σας ευχαριστώ!
Opel με πόσοοοοο???
Ξέχασε το φίλε με 8000Κ βρίσκεις 1.200cc και όχι τα τελευταία με τα διάφανα φανάρια. -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Σας ευχαριστώ!
Opel με πόσοοοοο???
Ξέχασε το φίλε με 8000Κ βρίσκεις 1.200cc και όχι τα τελευταία με τα διάφανα φανάρια.το 1200 παει 8000 ευρω?
-
Mία γνωστή μου είχε πάρει το καλοκαίρι με 9Κ ευρώ 1.200cc προ facelift το οποίο όμως είχε μόνο 5.000χλμ, καινούργιο ουσιαστικά.
-
αμα παει 8Κ κραταει πολυ καλα τη μεταπωλητικη αξια...για 1.2 δε θα τα δινα παντως!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
επειδη εχω εμπειρια απο βολτες με κορσα 1.4 σου λεω οτι τα 1000 η 1500 επιπλεον μαλλον αξιζουν περα για περα, το κορσακι δειχνει πολυ δυνατο! 4 ατομα χωρανε καλα μεσα...δε θα χασεις απο τετοια αγορα..και στα λεω εγω που εχω κλιο! οχι οτι θα τ'αλλαζα με το κορσα αλλα η οπελ εχει κανει καλη δουλεια!Έχω το Corsaki 1.4 2000 (προ facelift)
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα (το κλειό δεν το αγόρασα γιατί δεν χωράω, είμαι 1.90), στα θετικά όμως του Corsa περιλαμβάνονται και ο ισχυρός κινητήρας και σίγουρα οι χώροι. Με το δικό μου κάνω άνετα το Αθήνα Θεσσαλονίκη με 4 άτομα και αποσκευές χωρίς να ζορίζεται καθόλου. Γενικά, το Corsa δεν είναι κορυφαίο σε κανένα τομέα, αλλά είναι ένα κλικ κάτω από την κορυφή σε όλους τους τομείς. Μειωνέκτημα, η κατανάλωση του κινητήρα (μιλάω για τον 1.4 πριν τον twinport) που είναι αρκετά λαίμαργος ακόμη και στα ταξίδια.
Αν είναι ή όχι καλή η αγορά παίζεται και από το συγκεκριμένο που θα βρείς και σε τι κάτασταση το είχε ο προηγούμενος....
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Φανατικοί Οπελίστες:Meriva OPC με 1.6 Turbo 180 άλογα (αυτός που θα μπει και στο Punto)
http://www.opel.de (OPC Modelle)
Καλά ασχολείσαι με τα OPEL που δεν στρίβουν;!!!!!! Δεν περίμενα από σένα να πέσεις τόσο χαμηλά.
-
Ο χρήστης sanidas έγραψε:
επειδη εχω εμπειρια απο βολτες με κορσα 1.4 σου λεω οτι τα 1000 η 1500 επιπλεον μαλλον αξιζουν περα για περα, το κορσακι δειχνει πολυ δυνατο! 4 ατομα χωρανε καλα μεσα...δε θα χασεις απο τετοια αγορα..και στα λεω εγω που εχω κλιο! οχι οτι θα τ'αλλαζα με το κορσα αλλα η οπελ εχει κανει καλη δουλεια!
Έχω το Corsaki 1.4 2000 (προ facelift)
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα (το κλειό δεν το αγόρασα γιατί δεν χωράω, είμαι 1.90), στα θετικά όμως του Corsa περιλαμβάνονται και ο ισχυρός κινητήρας και σίγουρα οι χώροι. Με το δικό μου κάνω άνετα το Αθήνα Θεσσαλονίκη με 4 άτομα και αποσκευές χωρίς να ζορίζεται καθόλου. Γενικά, το Corsa δεν είναι κορυφαίο σε κανένα τομέα, αλλά είναι ένα κλικ κάτω από την κορυφή σε όλους τους τομείς. Μειωνέκτημα, η κατανάλωση του κινητήρα (μιλάω για τον 1.4 πριν τον twinport) που είναι αρκετά λαίμαργος ακόμη και στα ταξίδια.
Αν είναι ή όχι καλή η αγορά παίζεται και από το συγκεκριμένο που θα βρείς και σε τι κάτασταση το είχε ο προηγούμενος....
Αν φίλε sanidas,
υποθέσουμε ότι το αυτοκίνητό σου έχει διανύσει περίπου 90.000 χλμ. μέσα στα 6 αυτά χρόνια, πόσο περίπου θα το πούλαγες?
ΥΓ. Μιλάω για το δικό σου αυτοκίνητο συγκεκριμένα (Opel Corsa 1.4)!
-
καλησπερα!μιας κ ειμαι νεος οδηγος κ μολις απεκτησα ενα astra gtc 1.4 sport θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα.
1ον)ο τυπος απο τον οποιο πηρα το opel μου ειπε οτι ο 1.4 twinport ecotec που φοραει το astra δεν ειναι στην πραγματικοτητα 90 αλλα 98 αλογα αλλα το δηλωνουν 90 λογω φορολογιας.αληθευει,η μου λεει φουμαρα?
2ον)θα μπορουσα χωρις να πολυ πειραξω το αυτοκινητο με ενα προγραμμα να κερδισω καπου 10-15 αλογα?
ευχαριστω προκαταβολικα!
OPEL FORUM