-
Μήπως έχει χαλάσει το ταχύμετρο ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μήπως έχει χαλάσει το ταχύμετρο ?ελπιζω οτι η διαφορα απο τα 150 στα 200 (ισως και παραπανω) να γινεται ΑΙΣΘΗΤΗ... αλλιως... ' Athens, we have a problem...'
-
Λάθος post
sorry -
Και για να ευθυμησουμε (λογω της εποχης , Αποκριες ) τα χιλ αυτα τα πιανεις με 5η ετσι ;
-
Εγώ πάντως με το 406 του πατέρα μου, δυστυχώς μόνο 1.6 με πολύ λίγα άλογα για το βάρος του θέλω περίπου 2,5km ευθείας με όλες τις ταχύτητες στα όρια αλλαγμένες για να πιάσω 170+ στο κοντέρ. Η τετάρτη του πάει μέχρι 165 κοντέρ νομίζω και η πέμπτη αγγίζει την εκπληκτική ταχύτητα των 175, δεν έχω δει πιο μακριά πέμπτη... Ζορίζεται αρκετά πάνω από τα 150 αλλά φίλε thief το δικό σου έχει και 22 άλογα παραπάνω για να μην τα έχει αυτά τα χιλιόμετρα.
-
Ο χρήστης meng έγραψε:
Εγώ πάντως με το 406 του πατέρα μου, δυστυχώς μόνο 1.6 με πολύ λίγα άλογα για το βάρος του θέλω περίπου 2,5km ευθείας με όλες τις ταχύτητες στα όρια αλλαγμένες για να πιάσω 170+ στο κοντέρ. Η τετάρτη του πάει μέχρι 165 κοντέρ νομίζω και η πέμπτη αγγίζει την εκπληκτική ταχύτητα των 175, δεν έχω δει πιο μακριά πέμπτη... Ζορίζεται αρκετά πάνω από τα 150 αλλά φίλε thief το δικό σου έχει και 22 άλογα παραπάνω για να μην τα έχει αυτά τα χιλιόμετρα.το ιδιο μοτεςρ φοραει η xantia και δειχνει 10 παραπανω χιλιομετρα κοντερισια... διαφορα βάρους, η σφαλμα κοντερ???
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
το ιδιο μοτεςρ φοραει η xantia και δειχνει 10 παραπανω χιλιομετρα κοντερισια... διαφορα βάρους, η σφαλμα κοντερ???Το περισσότερο που έχω δει στο κοντέρ είναι σε εθνική, μπορεί και κατηφοριά, με πέμπτη την βελόνα να έχει ξεπεράσει αρκετά τα 180... μέχρι εκεί όμως!
Και από δικιά μου μέτρηση, τετάρτη ταχύτητα και κοντερίσια 165km/h@6250rpm περίπου.
Το 406 λέει οτι ζυγίζει 1240 κιλά. -
το xantia ειναι 1320kg.. Εγω τα 185 τα ειχα πιασει σε ευθεια, με μόνο εμενα μέσα (75 κιλα!) και μισο ρεζερβουάρ BP Unleaded 100... καλα τωρα τι ψαχνω.. μπορει η διαφορα να οφειλεται σε αρνητικο ανεμο, σε φθαρμενο δισκο, σε μεγαλυτερη διασταη ελαστικών κτλ κτλ.. παντως το σιγουρο ειναι οτι η 1800αρα δεν ειναι δυνατο να πιανει ΜΟΝΟ 170 κοντερισια
-
η 1800αρα δεν ειναι δυνατο να πιανει ΜΟΝΟ 170 κοντερισιακαι εγώ αυτό νομίζω, με τίποτα... στα τεχνικά χαρακτηριστικά αν θυμάμαι καλά το 406 1.8 δίνει 192χλμ/ώρα τελική
-
το xantia ειναι 1320kg.. Εγω τα 185 τα ειχα πιασει σε ευθεια, με μόνο εμενα μέσα (75 κιλα!) και μισο ρεζερβουάρ BP Unleaded 100... καλα τωρα τι ψαχνω.. μπορει η διαφορα να οφειλεται σε αρνητικο ανεμο, σε φθαρμενο δισκο, σε μεγαλυτερη διασταη ελαστικών κτλ κτλ.. παντως το σιγουρο ειναι οτι η 1800αρα δεν ειναι δυνατο να πιανει ΜΟΝΟ 170 κοντερισιααφου ειπα και εγω με ΞΑΝΤΙΑ 1.8 γιατι δεν ακουτε???? ΚΟΝΤΕΡΙΣΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΒΛΕΠΕΙΣ!!!
-
H dikia mou Xantia1.6 me mono emena mesa (100 kila) kai sxedon 3/4 rezervouar epiase 185 se eu8eia stis 5500 strofes an 8umamai kala. To sfalma sto taxumetro einai peripou 5 xiliometra apo oti exw diapistewsei se enan hlektroniko pinaka pou sou leei me possa xiliometra phgaineis. Pantos ta 160-165 ta pianei aneta.
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
το xantia ειναι 1320kg.. Εγω τα 185 τα ειχα πιασει σε ευθεια, με μόνο εμενα μέσα (75 κιλα!) και μισο ρεζερβουάρ BP Unleaded 100... καλα τωρα τι ψαχνω.. μπορει η διαφορα να οφειλεται σε αρνητικο ανεμο, σε φθαρμενο δισκο, σε μεγαλυτερη διασταη ελαστικών κτλ κτλ.. παντως το σιγουρο ειναι οτι η 1800αρα δεν ειναι δυνατο να πιανει ΜΟΝΟ 170 κοντερισια
αφου ειπα και εγω με ΞΑΝΤΙΑ 1.8 γιατι δεν ακουτε???? ΚΟΝΤΕΡΙΣΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΒΛΕΠΕΙΣ!!!
εγω για 1600αρα ελεγα απλα για να συγκρινουμε!!! μην αρπάζεσαι !~~!!!!
-
Τhief είσαι σίγουρος ότι ήσουν σε ευθεία και όχι ανηφόρα? Έστω και μικρή ανηφόρα (που είναι σχεδόν ανεπαίσθητη όταν είσαι μέσα στο αυτοκίνητο) έχει δραματική επίπτωση στην τελική. Σε Αττική Οδό προς αεροδρόμιο έπιασα κάπου 200χλμ. στο ίδιο ακριβώς σημείο επιστρέφοντας πήγαινε 170χλμ. με δυσκολία. Ο δρόμος πρέπει να είχε μικρή κλίση όμως πίσω από το τιμόνι δύσκολα την καταλαβαίνεις.
-
Τώρα τι να πω, με τα χιόνια δεν μπορώ να βγω να του κάνω δοκιμές... Εδώ που είμαι έχει πάγο ακόμα! Αύριο θα πάω να το πατήσω λίγο για να δω. Ο πατέρας μου δεν το έστρωσε μεν, αλλά είναι οδηγός που δεν τρέχει... Δηλαδή στις 4000-4500 στροφές ΤΟ ΠΟΛΥ, αλλάζει ταχύτητα και σπάνια ξεπερνάει τα 100km/h... Τώρα βέβαια βάζει βενζίνη από την Aegean... Λέει τίποτα αυτό? Αρχίζω και γω να υποπτεύομαι την βενζίνη... Η καινούργια της ΕΚΟ (kinitron την λένε?) λέει τίποτα? Παντώς σας ευχαριστώ πολύ όλους σας ρε παιδιά που ασχοληθήκατε με το θέμα μου!!
Φιλικά,
-
Ο χρήστης tifosaros έγραψε:
Δες καλού κακού και τί γίνεται με τον καταλύτη...μήπως σου έχει χαλάσει και έχει φράξει την εξάτμιση με αποτέλεσμα να μην εκπνέει σωστά το αμάξι.Επίσης κοίτα τί γίνεται και με τη συμπίεση...
Μπορεί να θες και κανένα ρεκτιφιέ, αν τίποτα δεν αλλάξει μετά το service.
Το ότι ο πατέρας σου δεν το έστρωσε, είναι μάλλον κακό. Αν το πήρε και μονομιάς το 'ξέσκισε', τότε βλέπω το ρεκτιφιέ σίγουρο. Έχεις μήπως και μεγάλη κατανάλωση;
Εμμμ... Ναι. Βασικά πώς κοιτάω τι γίνεται με την συμπίεση? Και το ρεκτιφιέ τι είναι? Είμαι ακόμα πρωτοετής μηχανολόγος και δεν τα έχω μάθει αυτά!!!
Η κατανάλωση σύμφωνα με τον υπολογιστή ταξιδίου είναι γύρω στα 10,(κάτι) lt/100km αλλά το έχω συνέχεια σε υψηλές στροφές να δουλεύει οπότε νομίζω είναι οκ...
-
Ο χρήστης Thief έγραψε:
Δες καλού κακού και τί γίνεται με τον καταλύτη...μήπως σου έχει χαλάσει και έχει φράξει την εξάτμιση με αποτέλεσμα να μην εκπνέει σωστά το αμάξι.
Επίσης κοίτα τί γίνεται και με τη συμπίεση...
Μπορεί να θες και κανένα ρεκτιφιέ, αν τίποτα δεν αλλάξει μετά το service.
Το ότι ο πατέρας σου δεν το έστρωσε, είναι μάλλον κακό. Αν το πήρε και μονομιάς το 'ξέσκισε', τότε βλέπω το ρεκτιφιέ σίγουρο. Έχεις μήπως και μεγάλη κατανάλωση;
Εμμμ... Ναι. Βασικά πώς κοιτάω τι γίνεται με την συμπίεση? Και το ρεκτιφιέ τι είναι? Είμαι ακόμα πρωτοετής μηχανολόγος και δεν τα έχω μάθει αυτά!!!
Η κατανάλωση σύμφωνα με τον υπολογιστή ταξιδίου είναι γύρω στα 10,(κάτι) lt/100km αλλά το έχω συνέχεια σε υψηλές στροφές να δουλεύει οπότε νομίζω είναι οκ...
[list:27305m83]Σε 20.000km μοτερ ρε παιδια ρεκτιφιε? Και ειδικα σε peugeot?[/list:u:27305m83][list:27305m83]Φιλε μου τεσσερα πραγματα κοιταξε.Την ταση της μπαταριας, το φιλτρο βενζινης, εαν τυχον φρεναρει καποιος τροχος, και το ποιο πιθανο για μενα, να πατιναρει ο δισκος του συμπλεκτη[/list:u:27305m83]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
[list:168bbez9]Σε 20.000km μοτερ ρε παιδια ρεκτιφιε? Και ειδικα σε peugeot?[/list:u:168bbez9][list:168bbez9]Φιλε μου τεσσερα πραγματα κοιταξε.Την ταση της μπαταριας, το φιλτρο βενζινης, εαν τυχον φρεναρει καποιος τροχος, και το ποιο πιθανο για μενα, να πατιναρει ο δισκος του συμπλεκτη[/list:u:168bbez9]
Την τάση την έχω κοιτάξει, είναι οκ. Επίσης πριν από 5000 χλμ περίπου αλλάξαμε δίσκο-πλατώ-ρουλεμάν, γιατί τα μπιπ σε κάτι βουνά! Α, το μοτέρ πλέον έχει 36000χλμ, το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν στα 22000, όχι τώρα... Το φίλτρο βενζίνης μπορώ να το κοιτάξω και μόνος μου?
-
κατι δε παει καλα,ψαξτο ιμιντιατελυ...
η επιδοση ειναι ανεξηγητα χαμηλη! -
ρε παιδια δισκο πλατο σε γαλλικό στα 20.000κμ??????????????
εγώ αλλαξα στα 115.000 δισκο με όλα τα κμ μέσα στην πόλη και χρήση απο 2 οδηγούς!!! -
ρε παιδια δισκο πλατο σε γαλλικό στα 20.000κμ??????????????
εγώ αλλαξα στα 115.000 δισκο με όλα τα κμ μέσα στην πόλη και χρήση απο 2 οδηγούς!!!Εχμμ... ναι... ξέρεις... ήταν τόσο μεγάλη η ανηφόρα που έσβηνε με πρώτη, και αν δεν έπαιζα με τον συμπλέκτη δεν θα ανέβαινε.... τόση μπόχα από τον δίσκο πρώτη φορά... Γιατί ήταν και μεγάλη η ανηφόρα και βρώμαγε από την αρχή τόσο που το πίεζα.... Ίσως δεν έπρεπε να ανέβω αλλά....
Στρώσιμο Νέου Αυτοκινήτου.....