-
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
spyro η δική σου alfasud πρεπει να είναι και η μοναδική που κυκλοφορεί στην ελλάδα. Έχω να δω alfasud να κινείται χρόνια...Σουηδια !!!Παντως επαρχια κυκλοφορουν καποιες (Sud,Julia,Alfetta,Junior).
Κυριως ομως σαν δευτερα αυτοκινητα.Εχω και εγω μια JULIA NUOVA SUPER 1600 του 1976. -
spyro η δική σου alfasud πρεπει να είναι και η μοναδική που κυκλοφορεί στην ελλάδα. Έχω να δω alfasud να κινείται χρόνια...Χεχε! Αυτό το θέμα μάλλον σου έχει ξεφύγει.
Πάντως όντως κυκλοφορούν ελάχιστες Alfasud πια. Κάτι οι σκουριές, κάτι η απόσυρση...
-
Προπερσυ το καλοκαιρι που πηγα στην Αρεσε, δεν ειδα ουτε μια σε ολη την διαδρομη, ουτε στην Ιταλια!!Μια Σπριντ ηταν μαζι μας για επησκεψη στο μουσειο, με 2 φιλους απο την Γαλλια!
Παντως στον Ν Κοσμο που μενω οταν ερχομαι στην΅Ελλαδα ειχα δει τελευταια 5/6 μερικες παρατημενες, αλλα μπορουσαν να σωθουνε αν καποιος τις επαιρνε στην αγκαλια του!
Σπυρος -
Endiaferon. Se olo to kosmo ektos ths Elladas to exoun parh xamparh. O giaponas einai kuriarxos sths pistes gia ton weekend erasitexnes.
So opia pista kai na pas 8a dhs 9 giapones kai ante ena germano.
Mipos einai epidi einai pio ftina? Den nomizo giati den einai etsi.
Tora makh. Akoma psaxno gia ton Germanara kai Italo ektos tou E46 M3 pou 8a me piash sto strofilikh.
-
spyro η δική σου alfasud πρεπει να είναι και η μοναδική που κυκλοφορεί στην ελλάδα. Έχω να δω alfasud να κινείται χρόνια...
Χεχε! Αυτό το θέμα μάλλον σου έχει ξεφύγει.
Πάντως όντως κυκλοφορούν ελάχιστες Alfasud πια. Κάτι οι σκουριές, κάτι η απόσυρση...
Φίλος έχει μια. Κάθε καλοκαίρι τρώει άγριο σκίσιμο σε χωματόδρομους!!!!
Βέβαια τρίζει σαν στοιχειωμένο σπίτι αλλά ποιος νοίαζεται -
Ο χρήστης OUZO Power έγραψε:
Endiaferon. Se olo to kosmo ektos ths Elladas to exoun parh xamparh. O giaponas einai kuriarxos sths pistes gia ton weekend erasitexnes.So opia pista kai na pas 8a dhs 9 giapones kai ante ena germano.
Tora makh. Akoma psaxno gia ton Germanara kai Italo ektos tou E46 M3 pou 8a me piash sto strofilikh.
Από Γαλλικά??
Ένα καλό 405 Μι16.
Κλειώ Ουίλιαμς
306 Race
Ιταλό?
156 GTA
Fiat Coupe
155Q4
Lancia Integrale
Αλλά γίνομαι γραφικός
Μην τρελαθούμε κιόλας. Εξαιρετικό το Prelude αλλά όχι και ο άρχοντας στα στροφιλίκια... Επίσης, κανένα μα κανένα Σιβίκ δεν θα στρίψει όπως το Ουίλιαμς ή το Race άλλο αν είναι πιο γρήγορο στις ευθείες, κυρίως. Έχεις υπερβολική αγάπη για τα Ιαπωνέζικα και εθελοτυφλείς.
Και το έχω ξαναπεί. Εξαιρετικά ορισμένα Χόντα (Prelude, CTR, S2000, νέο Accord Turbo Diesel) και πολλά άλλα Ιαπωνέζικα, αλλά έλεος. Όχι Ιαπωνία και μετά το χάος... -
Παρακαλώ οι συγκρίσεις να γίνονται με απείραχτα αυτοκίνητα.
Και βέβαια να θεωρούμε ότι είναι ο ίδιος καλός οδηγός και στα δύο αυτοκίνητα. Παραδείγματα του στύλ εγώ έριξα τόσο στον άλλον ή τους περνάω όλους στην πίστα κλπ κλπ δεν είναι πολύ αντικειμενικά!
Μην ξεχνάμε κάποιοι έριξαν πολλά λεφτά και έκαναν το σκαθαράκι 911.... -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Endiaferon. Se olo to kosmo ektos ths Elladas to exoun parh xamparh. O giaponas einai kuriarxos sths pistes gia ton weekend erasitexnes.
Από Γαλλικά??
Ένα καλό 405 Μι16.
Κλειώ Ουίλιαμς
306 Race
Ιταλό?
156 GTA
Fiat Coupe
155Q4
Lancia Integrale
Αλλά γίνομαι γραφικός
Μην τρελαθούμε κιόλας. Εξαιρετικό το Prelude αλλά όχι και ο άρχοντας στα στροφιλίκια... Επίσης, κανένα μα κανένα Σιβίκ δεν θα στρίψει όπως το Ουίλιαμς ή το Race άλλο αν είναι πιο γρήγορο στις ευθείες, κυρίως. Έχεις υπερβολική αγάπη για τα Ιαπωνέζικα και εθελοτυφλείς.
Και το έχω ξαναπεί. Εξαιρετικά ορισμένα Χόντα (Prelude, CTR, S2000, νέο Accord Turbo Diesel) και πολλά άλλα Ιαπωνέζικα, αλλά έλεος. Όχι Ιαπωνία και μετά το χάος...kanena apo ta parapano. Aderfe se Head on sugkrish to BB6 me ta 200hp kai oxi to Type S me ta 220 hp kseskise kai sto slolom kai sto skid pad to E36 M3 kai to ekane malista me axrista lastixa RE92 Bridgestone All Seasons. Re to atimo to Mprostinokinito. pou me mama trabai 0.9 G skid kai me lastixa mono metatroph pai pano apo 1 G.
Mono pou den 8a sxoliaso einai to Williams pou aneferes. Den exo gnoshs peri tinous prokete.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Από Γαλλικά??
Ένα καλό 405 Μι16.Ιταλό?
156 GTALancia Integrale
kanena apo ta parapano.
[list:35zme75n]Εδω η επιστημη....σηκωνει τα χερια [/list:u:35zme75n]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Εγω ειμαι παντα με το χαμογελο Και φυσικα και θαυμαζω την sud τεχνολογικα.Το πλαισιο ομως την αδικει και ειναι κριμα.[/list]Γεωμετρικά και από πλευράς ακαμψίας, το πλαίσιο δεν έχει πρόβλημα. Αλλού είναι που πάσχει: Έχει περιοχές στο αυτοφερόμενο όπου παγιδεύονται νερά (με καταστροφικά αποτελέσματα), ενώ και η ποιότητα της βαφής δεν είναι καλή.
Τώρα, την ιστορία ότι και καλά φταίει η λαμαρίνα εγώ τη θεωρώ urban legend.
Ό,τι σάπια λαμαρίνα και να πάρεις, άμα την περάσεις στο χυτήριο, παίρνεις πάλι σίδερο ή ατσάλι φρέσκο και σωστό. Από εκεί και πέρα, πρέπει να κάνεις σωστή προετοιμασία και βαφή, σωστές κολλήσεις και σωστή μελέτη ώστε το αμάξωμα να μη μαζεύει νερά.
Για να ισχύει αυτό που τόσα χρόνια μηρυκάζανε όλα τα κοντυλοφόρια (αλλά και εμείς, όταν δεν ξέραμε καλύτερα), ότι δηλαδή φταίει η ρώσικη λαμαρίνα, πρέπει όπως είναι το σκουριασμένο μέταλλο να το πάρουν και να το κόψουν στο σωστό σχήμα. Πράγμα αδύνατον! Θα βάλει ποτέ κανείς στο αμάξι λαμαρίνα πάχους δυο πόντων για φτερό; Μην τρελαθούμε.
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Εγώ Μάκη δε μιλούσα για κόστος ανταλλακτικών, αλλά για ποιότητα εξυπηρέτησης.
[list:3http2h0]Ναι, γιατι οι αλλες αντιπροσωπειες ειναι καλυτερες.Πως να σ αρμεξουν κοιτανε ολοι, και οι εγγυησεις ειναι παραμυθια της χαλιμας.Εκτος του οτι πρεπει να κοιταξουν καποιοι τα ψιλα γραμματα να δουν τι πραγματικα τους καλυπτει, μεσα σε 7 χρονια την εχουν πληρωσει χρυση[/list:u:3http2h0]
Δεν διαφωνώ. Αλλά ο Σαρακάκης είναι μακράν ο χειρότερος. Δηλαδή δε φτάνει που όλοι είναι από κακοί ως μέτριοι, ο Σακαράκης είναι αίσχος.
-
Από Γαλλικά??
Ένα καλό 405 Μι16.
Κλειώ Ουίλιαμς
306 Race
Ιταλό?
156 GTA
Fiat Coupe
155Q4
Lancia Integrale
Αλλά γίνομαι γραφικός
Και το έχω ξαναπεί. Εξαιρετικά ορισμένα Χόντα (Prelude, CTR, S2000, νέο Accord Turbo Diesel) και πολλά άλλα Ιαπωνέζικα, αλλά έλεος. Όχι Ιαπωνία και μετά το χάος...kanena apo ta parapano. Aderfe se Head on sugkrish to BB6 me ta 200hp kai oxi to Type S me ta 220 hp kseskise kai sto slolom kai sto skid pad to E36 M3 kai to ekane malista me axrista lastixa RE92 Bridgestone All Seasons. Re to atimo to Mprostinokinito. pou me mama trabai 0.9 G skid kai me lastixa mono metatroph pai pano apo 1 G.
Mono pou den 8a sxoliaso einai to Williams pou aneferes. Den exo gnoshs peri tinous prokete.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Από Γαλλικά??
Ένα καλό 405 Μι16.
Κλειώ Ουίλιαμς
306 Race
Ιταλό?
156 GTA
Fiat Coupe
155Q4
Lancia Integrale
Αλλά γίνομαι γραφικός
!!!!!!Βρε παιδιά, συμφωνεί κανείς με τον ΟΥΖΟ??!!!!! Ούζο, όλα όσα σου ανέφερα κάνουν καλύτερο σλάλομ από την BMW!!!! Και τι πάει να πει σλάλομ? ΤΙΠΟΤΕ. Αν δεν ξέρεις το Κλειώ Ουίλιαμς τότε μην ξαναγράψεις ότι το Prelude είναι αυτό που λες -άφταστο στα στροφιλίκια- γιατί πραγματικά εκτίθεσαι!
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Ούζο, όλα όσα σου ανέφερα κάνουν καλύτερο σλάλομ από την BMW!!!! Και τι πάει να πει σλάλομ? ΤΙΠΟΤΕ. Αν δεν ξέρεις το Κλειώ Ουίλιαμς τότε μην ξαναγράψεις ότι το Prelude είναι αυτό που λες -άφταστο στα στροφιλίκια- γιατί πραγματικά εκτίθεσαι!Και εγώ χωρίς να θέλω να αχρηστεύσω τυχόν απείραχτο Prelude θα έλεγα ότι οι δοκιμασίες σε σλάλομ και σε skidpad αποτελούν απλά κάποια χαρακτηριστικά και δείχνουν κάποια πράματα και κάποιες ικανότητες αλλά δεν θα έπρeπε να αποτελούν κριτήρια σύγκρισης συνολικής ικανότητας. Με σκληρή ανάρτηση, κατάλληλα λάστιχα και κάποιο βάρος όπου πρέπει για τέλειο ζύγισμα τα πάντα περνάνε το 1G σε skidpad ή μπορούν να στηθούν καλά για σλάλομ. Στο δρόμο όμως τι κάνουν?? Η σύγκριση πρέπει να γίνεται με βάση την αποτελεσματικότητα του συνόλου (που διαθέτει τα παραπάνω χαρακτηριστικά) σε real time in real life, στον κοινό δρόμο.....
-
καμια αντιρρηση οτι το prelude ειναι ενα καλο αυτοκινητο, αλλα νομιζω οτι υπαρχουν πολλα ευρωπαικα που το κερδιζουν στα ισια και σε οποιαδηποτε 'δοκιμασια'.
-
to atimo to Mprostinokinito. pou me mama trabai 0.9 G skid kai me lastixa mono metatroph pai pano apo 1 G.Το άτιμο το προσθιοκίνητο αλλά και το άλλο το πισωκίνητο βάλε τα να κάνουν μια βόλτα σε κοινό ελληνικό δρόμο να δούμε αν πιάνουν πάνω από μισό g (που λέει ο λόγος) και θα αταλάβεις τι εννοώ πιο πριν....
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
to atimo to Mprostinokinito. pou me mama trabai 0.9 G skid kai me lastixa mono metatroph pai pano apo 1 G.
Το άτιμο το προσθιοκίνητο αλλά και το άλλο το πισωκίνητο βάλε τα να κάνουν μια βόλτα σε κοινό ελληνικό δρόμο να δούμε αν πιάνουν πάνω από μισό g (που λέει ο λόγος) και θα αταλάβεις τι εννοώ πιο πριν....
1,09g τραβηξε το ιμπιζα 1400 (και αλλα 2 1400αρια) στα Μεγαρα
-
επειδη εχω οδηγησει prelude 93 και GTV 96 να σας πληροφορήσω οτι
το Honda στρίβει σαν τρένο και είναι πολύ πιο φιλικό και προοδευτικό
από την alfa. Τώρα τι λένε οι alfisti...
Μάλλον δεν έχουν μπει σε Type R!Το ίδιο δεν ισχύει δυστηχώς για το VTi μου
Επίσης ήμουν σίγουρος οτι θα πεταχτεί κάποιος και θα μου πει οτι κυκλοφορούν πολλές alfasud!!! ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΠΙΑ!!!!!!!!
Φίλε άνοιξε τη Χρυσή Ευκαιρία και θα δείς οτι η μόνη εταιρεία που έχει
αγγελίες για παλιά αυτοκίνητα είναι η HONDA.
άντε και κανας σκαραβαίος για συλλεκτικούς λόγους. -
επίσης έχω 90000 χλμ με άπειρες κόντρες απο σταση και χωρίς ίχνος
κόπωσης συμπλεκτη ο οποίος κλοτσάει σαν αγωνιστικός. Οποιός θέλει
βόλτα ας μου πει.
Τώρα Honda και να καει ο συμπλέκτης μάλλον από hiunday θα ήταν το Η. -
Επίσης ήμουν σίγουρος οτι θα πεταχτεί κάποιος και θα μου πει οτι κυκλοφορούν πολλές alfasud!!! ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΠΙΑ!!!!!!!!
Φίλε άνοιξε τη Χρυσή Ευκαιρία και θα δείς οτι η μόνη εταιρεία που έχει
αγγελίες για παλιά αυτοκίνητα είναι η HONDA.Μάλιστα... και αυτό αποδεικνύει τι ακριβώς?
Βέβαια όποιος έχει Alfasud και ξέρει τι έχει το μόνο που δεν θα κάνει είναι να την πουλήσει...Όσο για το σχόλιο για την gtv μόνος σου εκτείθεσαι δες συγκρίσεις σε περιοδικά για την παλιά gtv και θα καταλάβεις, επίσης δεν φαίνεται να είσαι και ο αντικειμενικότερος κριτής
Υγ. Δεν κατάλαβα ποιός ακριβώς πετάχτηκε...
Το τιμόνι του Honda Civic 1.6 3d (στην αρχή!!)