-
Ανοίγω ένα θέμα που θεωρώ ότι είναι πολύ χρήσιμο για πολλούς.
Λοιπόν τα ραντάρ που ξέρω κοντά στην περιοχή μου (ή όπου έχω πάει και πρόσεξα).Προς χαλκιδική πριν τα Μουδανιά πάνω σε κάτι σαν γέφυρα.
Από χαλκιδική προς Θεσσαλονίκη μετά την Φωκαία πριν την Ποτίδαια υπάρχουν δύο (το όριο είναι 60). Και τα δύο βρίσκονται πάνω σε διαβάσεις πεζών ενώ υπάρχουν και προειδοποιητικές πινακίδες.
Προς χαλκιδική από Θεσσαλονίκη στο πριν την Ποτίδαια στο ξενοδοχείο Potidea Palace πίσω από κάτι κλαδιά. Το όριο είναι 90.
Προς Σέρρες από Θεσσαλονίκη στην ανηφόρα που είναι η διαστάυρωση της Δορκάδος. Το όριο είναι 90.
Από Σέρρες προς Θεσσαλονίκη στην διασταύρωση για Ξυλούπολη.Το όριο είναι 90.
Ελπίζω να σας βοηθήσει η λίστα και να την μεγαλώσουμε.
-
Λοιπόν τα ραντάρ που ξέρω κοντά στην περιοχή μου (ή όπου έχω πάει και πρόσεξα).Προς χαλκιδική πριν τα Μουδανιά πάνω σε κάτι σαν γέφυρα.
Από χαλκιδική προς Θεσσαλονίκη μετά την Φωκαία πριν την Ποτίδαια υπάρχουν δύο (το όριο είναι 60). Και τα δύο βρίσκονται πάνω σε διαβάσεις πεζών ενώ υπάρχουν και προειδοποιητικές πινακίδες.
Προς χαλκιδική από Θεσσαλονίκη στο πριν την Ποτίδαια στο ξενοδοχείο Potidea Palace πίσω από κάτι κλαδιά. Το όριο είναι 90.
Προς Σέρρες από Θεσσαλονίκη στην ανηφόρα που είναι η διαστάυρωση της Δορκάδος. Το όριο είναι 90.
-
-
Τι radar είναι αυτά ακριβώς;Αν εγώ περάσω πχ με 200 απο ενα απο αυτα θα μου ερθει κάποια κλήση στο σπίτι ή πρέπει να την έχουν στήσει οι μπάτσοι και να με σταματήσουν;
-
Επίσης υπάρχει ένα φωτογραφικό πρίν την είσοδο στην Ξάνθη με όριο ταχύτητας 50.
Στον δρόμο για Χαλκιδική επίσης έχω δει λευκό Xsara wagon την δεξιά λωρίδα με 70 χλμ και τον συνοδηγό να κρατά radar αυτό λίγο μετά τον Χατζηφωτίου και λίγο πιο πέρα υπάρχει μπλόκο στο οποίο σε σταματάνε. -
Κατι ειχα ακουσει για ρανταρ στη Μεσογειων στο υψος της Mercedes κοντα στο Σταυρο?Ξερει κανεις τι γινεται? Γενικοτερα στη Μεσογειων τι παιζει??
Πολυ καλο τοπικ
-
Μήπως ξέρει κανείς που έχει σταθερά ραντάρ στην Αττική Οδό;
Διψάω για ενημέρωση! -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Διψάω για ενημέρωση!Αντίθετα με τη γενική εντύπωση, νομίζω πως δεν υπάρχουν σταθερά (φωτογραφικά) ραντάρ - Gatso στην ΑΟ. Υπάρχουν όμως πολλά μπλόκα της Τροχαίας, με κλασσικότερο στη κορυφή της ανηφόρας της Παιανίας (και στις δύο κατευθύνσεις αλλά κυρίως από αεροδρόμιο προς Αθήνα), όπου δηλ. η μεγάλη ΕΚΟ (όριο 120).
-
Επίσης έχουν ενεργοποιήθει οι φωτογραφικές μηχανές στους λεωφορειόδρομους της πόλης. Έχει μία στην Εγνατία πρίν την αίθουσα τελετών του ΑΠΘ και μία πριν την ΕΥΑΘ. Αυτές ξέρω αλλά σίγουρα υπάρχουν και άλλες απλά δεν το έχω ψάξει πιο πολύ γιατί ποτέ δεν παραβιάζω τις λεωφορειολωρίδες.
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ ΣΤΗΝ Ε.Ο(Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ!) ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΗΔΗ!
ΜΟΥ ΤΗΛ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΔΟ ΜΕ 120 ΕΝΩ ΤΟ ΟΡΙΟ ΕΙΝΑΙ 90!! ΑΚΟΥ 90 ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ!!!
ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΑΥΤ/ΤΟΥ...
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕΣΑ...Η' ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΤΑ 120χλμ ΩΣΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ??? -
Αν δεν είχαν ταμπέλα προειδοποιητική, τοτε η κλήση θεωρείται παράνομη και μπορεις να τη γλιτώσεις. Ψαξτο και αν οντως δεν εχει πινακιδα, πηγαινει στο διοικητη και πες του τα με υφος, 'εχω ορεξη να το κυνηγησω'..
Ισως τη γλιτώσεις -
Παιδιά ξέρει κανείς αν έχει φωτογραφικό στην Βουλιαγμένης στο ύψος της Τροχαίας στην Γλυφάδα?
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Κατι ειχα ακουσει για ρανταρ στη Μεσογειων στο υψος της Mercedes κοντα στο Σταυρο?Ξερει κανεις τι γινεται? Γενικοτερα στη Μεσογειων τι παιζει??Πολυ καλο τοπικ
Στο ύψος της ΕΡΤ έχω δει που την στήνουν αρκετά συχνά.
-
Για καυσαερια στηνονται συνηθως.
Δεν προσφερεται ιδιαιτερα για ρανταρ εκεινο το σημειο,γιατι εχει φαναρια ανα 100 μετρα. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Παιδιά ξέρει κανείς αν έχει φωτογραφικό στην Βουλιαγμένης στο ύψος της Τροχαίας στην Γλυφάδα?Δεν ξέρω,παντως περίπου 200μέτρα πιο κατω,Βουλιαγμένης και Α.Παπανδρέου την στήνανε πολλές φορές πέρισυ
-
Ρανταρ που πετυχα τους 2 τελευταιους μηνες...
Μετα το Δαφνι στην μεγαλη κατηφορα βραδυα παντα τριποδο.
Οριο 80 υπαρχει ταμπελα για ρανταρ. Ειναι σε κατασκοτεινο σημειο..Αττικη οδο δεν υπαρχουν σταθερες καμερες αλλα υπαρχουν στρουμφ>
Κομβος Κηφησιας ανοδο και καθοδο 200μ αποσταση απο την γεφυρα.
Οριο 100.Υπαρχει ταμπελα.Μετα τον Κηφησο ο αμεσως επομενος κομβος προς Ελευσινα.(δεν θυμαμαι που βγαζει) . Υπαρχει ταμπελα. Οριο 100.
Στην εξοδο της περιφεριακης στον Καρεα.Οριο 80 + ταμπελα.
Υπαρχουν και αλλα στην περιφερειακη δεν τα θυμαμαι και δεν τα εχω πετυχει... Οποιος ξερεις ας συνισφερει...==============
Παραλιακη εξω απο το αεροδρομιο πιστολακι χειρος.
Υποπτο flash εφαγα στο υψος του υγεια αργα βραδυ πριν κανα μηνα..
Δεν ηταν μεγαλης ισχυος ομως αρα πιστευω οτι ηταν αντανακλαση..Στο σημειο δεν ειδα ταμπελα για ρανταρ καθως ουτε κανα τριποδο μετα εκτος αν ηταν κρυμενο... Η καμερα στην Κηφησιας πιο πανω ειναι για ελεγχο κυκλοφοριας παντως... Κανεις με πληροφοριες για το σημειο???
Οι καμερες για λεωφοριολωριδες λειτουργουν στανταρ σε> πενταγωνο, η αμεσως προηγουμενη απο εκει, λιγο πριν τους αμπελοκηπους..
Καπου υπαρχει τοπικ με μια λιστα ΤΕΡΑΣ αλλα καλυτερα αυτο εδω με ανανεωμενα στοιχεια....
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Διψάω για ενημέρωση!Αντίθετα με τη γενική εντύπωση, νομίζω πως δεν υπάρχουν σταθερά (φωτογραφικά) ραντάρ - Gatso στην ΑΟ. Υπάρχουν όμως πολλά μπλόκα της Τροχαίας, με κλασσικότερο στη κορυφή της ανηφόρας της Παιανίας (και στις δύο κατευθύνσεις αλλά κυρίως από αεροδρόμιο προς Αθήνα), όπου δηλ. η μεγάλη ΕΚΟ (όριο 120).
Η απάντησή σου φίλε nass επιβεβαιώνει αυτό που έχω διαπιστώσει χρησιμοποιώντας την Αττική οδό δύο φορές καθημερινά: Οι υπάρχουσες κάμερες παρακολουθούν απλά την κίνηση, ενημερώνοντας το κέντρο ελέγχου για κυκλοφοριακό φόρτο στο δρόμο και τα διόδια.
Μπλόκο της τροχαίας υπάρχει στην Αττική οδό πολύ συχνά στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, λίγο μετά την έξοδο της λεωφόρου Φυλής, στην κατηφορική ευθεία. -
Παιδιά μην μπερδεύεστε. Μιλάω για ΣΤΑΘΕΡΑ φωτογραφικά που είναι εκεί μέρα νύχτα. Να μην ασχοληθούμε με το που μπορεί να την στήσουν γιατί τότε υπάρχει διαρκής ενημέρωση από τους απέναντι(παίξιμο με τα φώτα).
Σταθερά φωτογραφικά με όσες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε σχετικά με το που βρίσκονται.
Για το δρόμο των Σερρών υπάρχει πινακίδα που προειδοποιεί. Για κάποιον που ρώτησε. -
Αλήθεια, αυτές οι κάμερες (πρέπει να είναι τέσσερις ή πέντε) που έχουν στηθεί σε πανύψηλες κολώνες στη Λεωφ. Συγγρού, είναι για την παρακολούθηση της κίνησης (Ολυμπιακή Λωρίδα, Ολυμπιακός Δακτύλιος και λοιπές τρίχες), ή φωτογραφίζουν και 'γρήγορους'; Ξέρει κανείς; Έχουν ενεργοποιηθεί ή ακόμα; (Τούς είχα πετύχει όταν τις έστηναν, πριν από 2 βδομάδες, και μάλιστα σε rush hour, πρωΐ καθημερινής ).
Όχι τίποτε άλλο, αλλά όπως έρχομαι από το Φαληρικό Δέλτα το βρίσκω πιο ασφαλές να οδηγάω στην αριστερή με 110-120, παρά με 90 ή/και πιο δεξιά, όπου έχει merging traffic (όπως μπαίνουν από δεξιά αυτοκίνητα).
-
Το ειχα ρωτησει και εγω αυτο καθως περναω καθημερινα απο Συγγρου και μαλλον ειναι καμερες ελεγχου της κυκλοφοριας και οχι ρανταρ...Τετοιες καμερες ειδα στον Κηφισο σε πολλα σημεια,στην Ποσειδωνος(στο υψος της Θησεως) και αλλου.
Παντως χρειαζεται προσοχη διοτι η Ολυμπιαδα ερχεται και μαζι της ερχεται κ ο Μεγαλος αδελφος...
Radar και πού βρίσκονται.