-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Αναμεσα Λαμια και Βολο που υπαρχουν καμερες ,,,,,,??
Δουλευουν???Δεν νομιζω να υπαρχουν καμερες,αλλα υπαρχουν ωραιοτατα μπλοκα με ρανταρ χειρος.
Ειχα φαει μια κληση πριν 2 χρονακια εκει...
με προλαβε ο φιλος 'bagus'...δεν υπαρχουν ακομη καμερες.....
ετσι ειναι οπως τα λεει.....προσοχη ειδικα στυλιδα , καραβομυλο, στο παρκινγκ
στο εκκλησακι του αγ.ιωαννη (στο 267χλμ εαν θυμαμαι καλα προς βολο....)
πριν την μεγαλη κατηφορα πριν την bp της σουρπης (μετα τις στροφες αλεξακη)
στην ευθεια του αλμυρου (εξοδος για σουρπη)
στο παρκινγκ μετα την αριστερη πριν την εξοδο για μικροθηβες (που εχει κατι σιλο στα δεξια σου)περισσοτερες πληροφοριες για ολους σας στο http://www.bloka.com
-
Θα με πείτε κάφρο αλλα στην Σούρπη έχω περάσει με πολύ πάνω από 200χλμ με την AMG ουρλιάζοντας και μου βγαίνει ο τροχαίος (ήταν μόνος του) εντρομος, έγραφε ένα sierra στο parking, στην δεξιά λωρίδα, στο ένα χέρι το μπλοκ και στο άλλο τον στυλο. Κόβω περίπου στα 160 - 170.. λεώ δεν είχε ρανταρ στα χέρια αρά την γλυτώνω, ασυναίσθητα σανιδώνω του ρίχνω δυο μπαλοθιές και τον κοιτάω να γυρνάει προς το sierra.
Είχα μια ανησυχία για καταδίωξη η μπλόκο παρακάτω αλλά ευτυχώς τίποτα
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Θα με πείτε κάφρο αλλα στην Σούρπη έχω περάσει με πολύ πάνω από 200χλμ με την AMG ουρλιάζοντας και μου βγαίνει ο τροχαίος (ήταν μόνος του) εντρομος, έγραφε ένα sierra στο parking, στην δεξιά λωρίδα, στο ένα χέρι το μπλοκ και στο άλλο τον στυλο. Κόβω περίπου στα 160 - 170.. λεώ δεν είχε ρανταρ στα χέρια αρά την γλυτώνω, ασυναίσθητα σανιδώνω του ρίχνω δυο μπαλοθιές και τον κοιτάω να γυρνάει προς το sierra.Είχα μια ανησυχία για καταδίωξη η μπλόκο παρακάτω αλλά ευτυχώς τίποτα
μονο ο καρβελας τη πατησε τελικα...
-
Ρωτησα γιατι μετα την Στηλιδα νομιζα οτι ημουν Μασσα και πηγαινα ανω των 200κμ ---κακος,,δε λεω---- και καπου ειδα κατι σαν να αστραφτει ,,,,ειχα και καποια χρονια να περασω,,,οποτε λεω μηπως εμπλουτησω το φωτογραφικο μου αλμπουμ.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Θα με πείτε κάφρο αλλα στην Σούρπη έχω περάσει με πολύ πάνω από 200χλμ με την AMG ουρλιάζοντας και μου βγαίνει ο τροχαίος (ήταν μόνος του) εντρομος, έγραφε ένα sierra στο parking, στην δεξιά λωρίδα, στο ένα χέρι το μπλοκ και στο άλλο τον στυλο. Κόβω περίπου στα 160 - 170.. λεώ δεν είχε ρανταρ στα χέρια αρά την γλυτώνω, ασυναίσθητα σανιδώνω του ρίχνω δυο μπαλοθιές και τον κοιτάω να γυρνάει προς το sierra.Είχα μια ανησυχία για καταδίωξη η μπλόκο παρακάτω αλλά ευτυχώς τίποτα
Ανεβαίνοντας με όσα τις στροφές των Αγ. Θεοδώρων (έτσι δε λέγεται το στροφιλίκι πριν τις ευθείες της Σούρπης ?) είμαι 'in the mood' και στις ευθείες πάω για τελική Μετά την επίτευξη του στόχου κόβω στα 180 (μην το εξοντώσουμε το κακόμοιρο ...αν και είναι Japan, δε μασάει ) και ...καπάκι περνάω μπροστά από το μπλόκο στο πάρκινγκ δεξιά, που εκείνη την ώρα έγραφαν κάτι ταλαίπωρους. Δεν είχαν ραντάρ στο χέρι αλλά με κοίταζαν εμβρόντητοι
-
Το άλλο Σάββατο θα πάω οδικώς στην Ορεστιάδα από Αθήνα. Σε ποιά μέρη θα πρέπει να προσέχω περισσότερο;
-
Σίγουρα θα προσέχεις στην κορνοφωλιά... ένα χωριό πριν το Σουφλί όπου το όριο είναι 50 και έχει σταθερή κάμερα... μην υποτιμήσεις τις ταμπέλες...
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ρωτησα γιατι μετα την Στηλιδα νομιζα οτι ημουν Μασσα και πηγαινα ανω των 200κμ ---κακος,,δε λεω---- και καπου ειδα κατι σαν να αστραφτει ,,,,ειχα και καποια χρονια να περασω,,,οποτε λεω μηπως εμπλουτησω το φωτογραφικο μου αλμπουμ.Ανάμεσα Στυλίδα και γέφυρα Αγίων Θεοδώρων μετά την Πελασγία κυκλοφορεί μοβ Octavia με ραντάρ στο παρμπριζ. Επίσης περιπολικό Xsara station με ραντάρ στο παρμπίζ κρύβεται στα parking συχνά-πυκνά, ανάμεσα Ράχες και Καραβόμυλο.
-
Τις 2-3 τελευταίες εβδομάδες έχω σχεδόν καθημερινό πήγαινε-έλα λόγω δουλειάς στο Σχηματάρι. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέχω;
Υ.Γ.: Αν και για να πω την αλήθεια, αν υπάρχει, χλωμό να την έχω γλυτώσει
-
Oχι. Απλα μολις περνας το Σειριο (προς Σχηματαρι) εχε τα ματια σου ανοιχτα μην τυχον υπαρχει μπλοκο στο πρωτο παρκινγκ (απιστευτα σπανιο, το εχω δει μονο μια φορα και νυχτερινες ωρες).
ΥΓ: Επισης υπαρχει ενα ασημι Octavia (ΒΙΖ πινακιδες) με onboard camera που κανει μπαμ λογω των προβολεων ομιχλης που ειναι τοποθετημενοι αλα δεκαετια 80 αλλα ουτε αυτο βολταρει σε αυτο το τμημα του δρομου (και αυτο το εχω δει μια φορα).
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Θα με πείτε κάφρο αλλα στην Σούρπη έχω περάσει με πολύ πάνω από 200χλμ με την AMG ουρλιάζοντας και μου βγαίνει ο τροχαίος (ήταν μόνος του) εντρομος, έγραφε ένα sierra στο parking, στην δεξιά λωρίδα, στο ένα χέρι το μπλοκ και στο άλλο τον στυλο. Κόβω περίπου στα 160 - 170.. λεώ δεν είχε ρανταρ στα χέρια αρά την γλυτώνω, ασυναίσθητα σανιδώνω του ρίχνω δυο μπαλοθιές και τον κοιτάω να γυρνάει προς το sierra.
Είχα μια ανησυχία για καταδίωξη η μπλόκο παρακάτω αλλά ευτυχώς τίποταησουν πολυ τυχερος φιλε μου...κλασικο σημειο για μπλοκο....
εχουν χασει αρκετοι το διπλωμα τους σε αυτο το σημειο....
ποσοχη λοιπον την επομενη φορα....Ανεβαίνοντας με όσα τις στροφές των Αγ. Θεοδώρων (έτσι δε λέγεται το στροφιλίκι πριν τις ευθείες της Σούρπης ?)
φιλε νασο προσοχη την αλλη φορα. παντα εχει μπλοκο εκει. οι στροφες των αγ.θεοδωρων λεγονται απο τους ντοπιους στροφες αλεξακη....μην ρωτησεις τωρα ποιος ηταν ο αλεξακης δεν το γνωριζω.....
Ρωτησα γιατι μετα την Στηλιδα νομιζα οτι ημουν Μασσα και πηγαινα ανω των 200κμ ---κακος,,δε λεω---- και καπου ειδα κατι σαν να αστραφτει ,,,,ειχα και καποια χρονια να περασω,,,οποτε λεω μηπως εμπλουτησω το φωτογραφικο μου αλμπουμ.
εκει δεν εχει σταθερη καμερα.....ακομη ..... μηπως ηταν καποιο συμβατικο στο παρκινγκ????
ή μηπως σε τραβηξε εν κινησει απο πισω και ηταν καπου κρυμμενοι????Ανάμεσα Στυλίδα και γέφυρα Αγίων Θεοδώρων μετά την Πελασγία κυκλοφορεί μοβ Octavia με ραντάρ στο παρμπριζ. Επίσης περιπολικό Xsara station με ραντάρ στο παρμπίζ κρύβεται στα parking συχνά-πυκνά, ανάμεσα Ράχες και Καραβόμυλο.
καθε ημερα σχεδον αλλα και νυχτα υπαρχει (αναλογα την βαρδυα) στην γυρα ή το οκταβια ή το ξαρα....
μεγαλη προσοχη γιατι πρεπει να βγαλουν τα παιδια και αυτοι 'μεροκαματο.........' -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Το άλλο Σάββατο θα πάω οδικώς στην Ορεστιάδα από Αθήνα. Σε ποιά μέρη θα πρέπει να προσέχω περισσότερο;Ζητάς ΟΛΑ τα πιθανά σημεία όλης σχεδόν της Ελλάδας φίλε!!!
Αυτο που θα σου πω είναι ότι μετα τη Θεσσαλονίκη αν πήγαίνεις στην Εγνατία μέχρι 150χλμ./ώρα δεν θα σε πειράξει κανείς.
Όταν με το καλό βγείς στον επαρχιακό δρόμο στον κόμβο ''ΑΡΔΑΝΙΟΥ'' της Εγνατίας προσοχή σε ΟΛΑ τα χωριά μέχρι την Ορεστιάδα. -
-
Την Κυριακη το μεσημερι στην ευθεια της Βαρκιζας στο ρευμα προς Αθηνα.Η μπατσινα με το σεσουαρ ειναι στημενη ΠΙΣΩ απο μια κολωνα διαφημησης και σημαδευει και σταματαει οσους δεν προσεξαν τα αναβοσβυματα των αντιθετων αυτοκινητων.
Ας ειναι καλα οι ανθρωποι αλλα στερησαν τα ταμεια του κρατους απο αρκετα γερα προστιμα μιας και να τρεχεις εκει με οριο 50 που εχει η πινακιδα ειναι σχεδον ακατορθωτο. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Η μπατσινα με το σεσουαρ ειναι στημενη ΠΙΣΩ απο μια κολωνα διαφημησηςΠίσω από ταμπέλες είναι και σχεδόν όλα τα gatso που υπάρχουν στο δρόμο Θεσ/νίκης-Ξάνθης. Ευτυχώς είναι ακόμη καλυμμένα με σακούλες, γιατί αλλιώς...Είναι και πολλά πανάθεμά τα!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Η μπατσινα με το σεσουαρ ειναι στημενη ΠΙΣΩ απο μια κολωνα διαφημησης
Πίσω από ταμπέλες είναι και σχεδόν όλα τα gatso που υπάρχουν στο δρόμο Θεσ/νίκης-Ξάνθης. Ευτυχώς είναι ακόμη καλυμμένα με σακούλες, γιατί αλλιώς...Είναι και πολλά πανάθεμά τα!
οντως...μιλαμε για πολλα...που να προσεχα κιολας..οτι ειδα το ειδα κατα τυχη!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Σε ποια δλδ?Οινόη Αττικής
-
ρε παίδες.. καθε πρωί μπαίνω αττικη οδο απο νεο ηράκλειο και βγαίνω εξοδο 5 περιφερειακή αιγάλεω και το μεσημέρι το αντίστροφο.. με πιάνει καμιά κάμερα? γενικα μεχρι 120 το παω αντε 130 σπανιότατα..
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
ρε παίδες.. καθε πρωί μπαίνω αττικη οδο απο νεο ηράκλειο και βγαίνω εξοδο 5 περιφερειακή αιγάλεω και το μεσημέρι το αντίστροφο.. με πιάνει καμιά κάμερα? γενικα μεχρι 120 το παω αντε 130 σπανιότατα..Ευτυχώς που δεν περνάς το βράδυ, γιατί έχει κάτι καινούριες κάμερες που πιάνουν τα πέτσινα 'xenon'...
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
ρε παίδες.. καθε πρωί μπαίνω αττικη οδο απο νεο ηράκλειο και βγαίνω εξοδο 5 περιφερειακή αιγάλεω και το μεσημέρι το αντίστροφο.. με πιάνει καμιά κάμερα? γενικα μεχρι 120 το παω αντε 130 σπανιότατα..Είχε δημοσιεύσει προ λίγου καιρού ένας συνφορουμίτης μια φωτο που έδειχνε 3 κάμερες (μία ανά λωρίδα) πάνω σε αψίδα στήριξης των μεγάλων πράσινων πινακίδων (δηλ. πίσω από τις πινακίδες όπως κινείσαι) μεταξύ των εξόδων 8 και 6 στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Radar και πού βρίσκονται.