-
θα μου λειψουν οι επικλησεις ρητων του ετερου αδικοχαμενου, απο ατυχημα πυτζαμας, corsair που εκανε τις τελευταιες μερες...
ας ειναι βαθυ το νερο που τον σκεπαζει
-
Nα κανονισουμε μια εκδρομη στο σημειο να βεβαιωθουμε ριξουμε στεφανια.
Money well spent.
Oντως το εκανε να φανει ατυχημα -
Παρακαλώ σας κύματα στον πάτο να τον πάτε....
RIP -
ελπιζω να μπορεσει να κανει ταυτοποιηση απο κει που βρισκεται
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ελπιζω να μπορεσει να κανει ταυτοποιηση απο κει που βρισκεταιΈχει συνδεθεί με Κάιρο, πιστεύω θα το καταφέρει...
-
Φημες λεν οτι την γλυτωσε.Το Pegeuot βρεθηκε αραγε???
-
το πεζο δε μπορουν να το βρουν λογω χρωματος. Αλλα και παλι, καλυτερα εκει που ειναι...
-
Ναι ... τέτοια να λέτε για το ωραιότατο 307 και να έχουμε μετά εδώ πάνω στους νεοασφαλτοστρωμένους δρόμους μας το πρωτο ... NISMO Tiida S-Tune PROTO Concept της Ελλάδας!!!
(Φωτογραφία του συγκεκριμένου στο http://www.revmods.com/nissan-tiidaversa-s-tune-proto-concept/)
-
Thodwris, ast έχουν πολύ καιρό να εμφανιστούν...
-
Εγώ περιμένω ποστ από Γαβριήλ, Σκαλουάν, Ιταλάκια, Πατρινό, Μέσ' στο Μεγκάν, Παπάτζα κ.α. , αλλά μάταια.
-
Αν περιμένεις και από τους μόνιμα αποκλεισμένους... θα περιμένεις πολύ!
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Γαβριήλ, Σκαλουάν -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Εγώ περιμένω ποστ από Γαβριήλ, Σκαλουάν, Ιταλάκια, Πατρινό, Μέσ' στο Μεγκάν, Παπάτζα κ.α. , αλλά μάταια.εσύ αναφέρεσαι σε παιδική χαρά.
υπήρχαν και καλά μέλη που για χ,ψ λόγους σταμάτησαν να γράφουν -
Επειδή μέχρι να γράψω εδώ: viewtopic.php?f=13&t=55005&start=0 κλειδώθηκε, το μεταφερω εδώ:
Τα πόστ του Antonis-team κάνανε τα μάτια μου και το μυαλό μου να πονάει και απλά τα προσπερνούσα χωρίς κάν να δώ τί λένε.
Όμως το ίδιο ενοχλητικά ήταν και τα πόστ αυτών που πιάνονταν απο την κάθε λέξη του και τον κοροιδεύανε συνέχεια και γνώμη μου είναι οτι και αυτοί θα έπρεπε να του κάνουν παρέα στο μπανιο.
-
+1000
-
εγω ενα εχω να πω , ωντας μελος παρα πολλα χρονια μου λειπουν αρκετοι παλιοι που για τον αλφα η βητα λογο σταματησαν να γραφουν η μπαναριστηκαν οπως τωρα ο αντωνης .
η πλειοψηφια αυτων που γραφουν συχνα δεν αντεχει αιρετικες φωνες και παρολο που δηλωνουν δημοκρατες , φασιστοφερνουν με συνεχεις επιθεσεις και κοροιδιες
προσπαθουν να εξεφτελισουν και να βγαλουν εκτος εαυτου οποιον δεν τους αρεσει.
αν οι αποψεις η το γραψιμο του αντωνη ειναι γραφικο για μενα , χαμογελαω και συνεχιζω ,ασε που μου φτιαχνει την μερα, γιατι να με κανει δυσκοιλιο και να αρχισω τα 100 ποστσ να τον κατατρωπωσω , εχει καμμια λογικη αυτο; πατε καλα;
ετσι χαθηκαν αρκετα αξιολογα μελη που ειχαν γνωσεις να προσφερουν, και ο αντωνης ειναι ενας απο αυτους, και μενα αλλα και αλλους προσπαθησε να μας βοηθησει οσο μπορουσε με τις γνωσεις του.
θελω να πω οτι ναι μου λειπει ο Γαβριηλ , αλλα και ο ιταλακιας και ο Αντωνης τημ.
αυτα απο μενα. -
Ο χρήστης otso έγραψε:
εγω ενα εχω να πω , ωντας μελος παρα πολλα χρονια μου λειπουν αρκετοι παλιοι που για τον αλφα η βητα λογο σταματησαν να γραφουν η μπαναριστηκαν οπως τωρα ο αντωνης .
η πλειοψηφια αυτων που γραφουν συχνα δεν αντεχει αιρετικες φωνες και παρολο που δηλωνουν δημοκρατες , φασιστοφερνουν με συνεχεις επιθεσεις και κοροιδιες
αν οι αποψεις η το γραψιμο του αντωνη ειναι γραφικο για μενα , χαμογελαω και συνεχιζω ,ασε που μου φτιαχνει την μερα, γιατι να με κανει δυσκοιλιο και να αρχισω τα 100 ποστσ να τον κατατρωπωσω , εχει καμμια λογικη αυτο; πατε καλα;
ετσι χαθηκαν αρκετα αξιολογα μελη που ειχαν γνωσεις να προσφερουν, και ο αντωνης ειναι ενας απο αυτους, και μενα αλλα και αλλους προσπαθησε να μας βοηθησει οσο μπορουσε με τις γνωσεις του.
θελω να πω οτι ναι μου λειπει ο Γαβριηλ , αλλα και ο ιταλακιας και ο Αντωνης τημ.
αυτα απο μενα.αλλο να εκφερεις αποψη στην οποια μπορει να μην εχεις ακροατηριο... και αλλο το βλακομετρο να βρίσκετε στις 12000RPM συνεχώς και να συνεχίζεις να βλακοφέρνεις με οτι ασυναρτησια και μαλακια σου κατέβει και να βομβαρδιζεις το φορουμ ολοκληρο.
Το φορουμ δεν ειναι άσυλο ανιάτων ασθενειών, δεν ειναι άσυλο τρελών και έχει και κάποιους κανόνες στην τελική τελική.Αν θες να κατηγορησεις για κάτι την διαχείριση του φορουμ αυτου ειναι η ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ των κανόνων και η ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ σε σημείο βλακείας. Σε οποιοδήποτε αλλο φορουμ των ιντερνετς αυτοι και οι πενταπλάσιοι αυτών θα είχαν γίνει BAN με συνοπτικές διαδικασίες απο τα πρώτα κιολας ποστ τους.
Το να χαρακτηριζεις την διαχείριση του φορουμ φασιστοειδή, με κάνει να πιστευω ακράδαντα οτι δεν εχεις επαφή με το φορουμ καμία, και επίσης καμια επαφή με κανενα αλλο φορουμ στο ιντερνετς.
Μακάρι να έβρεχε ban... πολλοι θα έστρωναν χαρακτήρα και θα αποφεύγαμε ανοητες διενέξεις στο φορουμ.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
αυτα απο μενα.αλλο να εκφερεις αποψη στην οποια μπορει να μην εχεις ακροατηριο... και αλλο το βλακομετρο να βρίσκετε στις 12000RPM συνεχώς και να συνεχίζεις να βλακοφέρνεις με οτι ασυναρτησια και μαλακια σου κατέβει και να βομβαρδιζεις το φορουμ ολοκληρο.
Το φορουμ δεν ειναι άσυλο ανιάτων ασθενειών, δεν ειναι άσυλο τρελών και έχει και κάποιους κανόνες στην τελική τελική.Αν θες να κατηγορησεις για κάτι την διαχείριση του φορουμ αυτου ειναι η ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ των κανόνων και η ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ σε σημείο βλακείας. Σε οποιοδήποτε αλλο φορουμ των ιντερνετς αυτοι και οι πενταπλάσιοι αυτών θα είχαν γίνει BAN με συνοπτικές διαδικασίες απο τα πρώτα κιολας ποστ τους.
Το να χαρακτηριζεις την διαχείριση του φορουμ φασιστοειδή, με κάνει να πιστευω ακράδαντα οτι δεν εχεις επαφή με το φορουμ καμία, και επίσης καμια επαφή με κανενα αλλο φορουμ στο ιντερνετς.
Μακάρι να έβρεχε ban... πολλοι θα έστρωναν χαρακτήρα και θα αποφεύγαμε ανοητες διενέξεις στο φορουμ.
Εννοεις οτι αν εβρεχε ban θα εφευγε και αλλος κοσμος μαζι με τον Antonis-team?
Αν ναι, τι διαφορετικο εγραψε ο dog80? -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
να σου πω την αληθεια δεν μου ειχε καν περασει απο το μυαλο η διαχειρηση του φορουμ , αναφερομουνα στους γνωστους αγνωστους . ισα ισα μου αρεσει η διαχειριση του φορουμ αν και ειναι παροιμιωδης η ασυλεια ωρισμενων οπως αναφερει ο dog80 οι οποιοι οξυνουν τα πραγματα ως εκει που δεν παιρνει, για παιδικα καθισματακια να πω την μαλακια μου , θα με διορθωσουν ιδεολογικοπολιτικα και αυτοκινητιστικα , αν δε κανω το λαθος να απαντησω θα ερευνηθουν ολα τα ποστ μου να βρεθει οτιδηποτε να παραποιηθει και να εξευτελισουν .
η πλακα ειναι οτι για να ασχολεισαι με αυτες τις μαλακιες σε ενα φορουμ πρεπει να εισαι ψυχανωμαλος (γενικα μιλαω οχι για σενα) και η ακομα μεγαλυτερη πλακα ειναι να πιστευεις οτι εχεις απολυτα δικιο σε ολα και οτι δεν χριζεις ψυχοθεραπειας.
και για σενα προσωπικα σε συμπαθω τα λες τσεκουρατα , οσο μπορεις βοηθας σε αυτα που γνωριζεις απο την δουλεια σου , δεν ποσταρεις 100 την μερα επι παντως επιστητου, αλλα στο παρεακι ανηκεις και το υπερασπιζεσαι.
ο dog80 σε λιγες γραμμες τα ειπε ολα , εγω δεν εκφραζομαι καλα και πλατιαζω.
bill moderator ,μηπως το τοπικ να παει στον αντιλογο ; εδω ειναι θαμμενο , προσωπικα 11 χρονια στο φορουμ στις ανακοινωσεις δεν ειχα μπει ποτε. -
+1 @corsair
Για τα παλιά μέλη του Forum,που σταμάτησαν να γράφουν