-
+2 Corsair.
-
-1 στον corsair από μένα.
Ο καθένας γράφει όσο θέλει και εκτίθεται (θετικά ή αρνητικά) όσο θέλει. Και οι mods ελέγχουν και αποφασίζουν αναλόγως.
Οσοι έχουν ή θα υπερβούν τα όρια ή παραβούν τους όρους του κανονισμού λειτουργίας απομακρύνονται ή θα απομακρυνθούν. Δεν βρίσκω κάτι να λειτουργεί λάθος.Sent from my Windows Phone
-
Συμφωνώ και εγώ με τον corsair εκτός ίσως από την αναφορά στον italakia (κατά την άποψή μου πάντα).
Ομως είναι γεγονός και θα συμφωνήσουν αρκετοί φίλοι εδώ μέσα, πως υπάρχουν κάποια 'παρεάκια' που όταν πέσει σύρμα ορμούν σαν καταδρομικά, σπαμάρουν χωρίς προηγούμενο και πολλές φορές προσβάλλουν.
Σε αυτές τις περιπτώσεις οι mods πρέπει να επεμβαίνουν και να βάζουν τους 'έξυπνους' στην θέση τους γιατί κατά καιρούς κυκλοφορεί πολύ βλακεία εδώ μέσα και αυτό έχει σαν συνέπεια κάποιοι να αποχωρούν -
Το φόρουμ πλέον έχει πολύ λιγότερο κόσμο από ότι παλιά , αφού η κρίση επηρεάζει πολλούς .
Από την άλλη οι πολιτικές διαμάχες θα πυκνώσουν , αφού σε όποια χώρα πήγε το ΔΝΤ , όλο το παλαιό πολιτικό προσωπικό εξαφανίστηκε .
Ετσι θα βιώσουμε και εμείς τους πόνους της γέννας του νέου πολιτικού προσωπικού και βέβαια θα έχουμε και τις κόντρες .
Καλές είναι αυτές , γιατί χαλαρώνουμε , αλλά πρέπει η διαχείριση του φόρουμ να επεμβαίνει με συστάσεις όπου ξεπερνιούνται τα όρια . Το μπανάρισμα όμως είναι υπερβολικό και μπορεί εύκολα να θεωρηθεί και μεροληπτικό , ιδιαίτερα όταν τις τελευταίες ώρες διαβάσαμε αρκετές προσβολές νεκρών .Ετσι καλό θα ήταν να υπάρχουν μόνο συστάσεις και αμεροληψία .
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
-1 στον corsair από μένα.
Ο καθένας γράφει όσο θέλει και εκτίθεται (θετικά ή αρνητικά) όσο θέλει. Και οι mods ελέγχουν και αποφασίζουν αναλόγως.
Οσοι έχουν ή θα υπερβούν τα όρια ή παραβούν τους όρους του κανονισμού λειτουργίας απομακρύνονται ή θα απομακρυνθούν. Δεν βρίσκω κάτι να λειτουργεί λάθος.Sent from my Windows Phone
cosneo κακά τα ψέματα, αν πας παραδίπλα να γράψεις αρκετά θα δεις ότι ισχύουν άλλα ήθη και έθιμα
εγώ προσωπικά αγαπώ δαγκωτά 4tf και ένας από τους λόγους που το αγαπώ είναι η χαλαρή διαχειρισή του, αλλού μπορεί να σου σβήσουν 'περιττό' ποστ επειδή απλά ευχαρίστησες κάποιον ή επειδή διαφώνησες με το παραμικρό με κάποιον mod και ακόμα και αν έχεις τον τρόπο και την εμπειρία να τους μιλάς ώστε να μην τους δίνεις λαβή αυτοί κάνουν ότι θέλουν
από την άλλη μερικοί το παρατράβηξαν επανειλημμένα και κάποια στιγμή κάτι έπρεπε να γίνει. δε λέω καλή η μαλακία και εγώ έχω προσφέρει μπόλικη αλλά ρε γαμώτο κάποια στιγμή πρέπει να πήξει το μυαλό σου και να μιλήσεις/αλληλεπιδράσεις σοβαρά με τους υπόλοιπους συνομιλητές σου
-
κατ'εμε ο μονος λογος για ποινη ειναι η προσωπικη επιθεση με τη χρηση κοσμιτικων επιθετων.......
ολα τα υπολοιπα ειναι στα πλαισια του διαλογου που θεωρητικα μπαινουμε να κανουμε εδω μεσα,κανω λαθος;;;;
οσο αφορα τα παρεακια.......αναποφευκτο κακο -
Το τόπικ αφορά στα παλιά παρεάκια του φόρουμ που στάματησαν να γράφουν και όχι στα παρεάκια που συνεχίζουν να γράφουν.
οντόπικ
Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς
στα πιο μεγάλα θέλω κάνουν πίσω
δεν άντεξαν μαζί και χάθηκαν μακριά
κρύφτηκαν στις σπηλιές χαμένων παραδείσωνΌ,τι αξίζει πονάει, κι είναι δύσκολο...
-
+L200
Ψιλοάσχετο.
Έχω τη συνήθεια όταν βλέπω κάποιον να πηγαίνει για μπάνιο να μπαίνω στις δημοσιεύσεις του και να βλέπω που/πως και γιατί έγινε ότι έγινε. -
κουτσομπόλη
-
τι εγινε ρε ; διωξατε και τον tryphon; γιατι ; δεν συμφωνουσε με τις αποψεις σας;μηπως εβριζε; οχι οτι τον ειχε βρισει και κανεις εδω μεσα.
Megane98hp δωσε μας εν συντομια το ιστορικο μιας και τα ψαχνεις. -
Έχεις παρεξηγήσει λίγο τον λόγο ύπαρξης του παρόντος θέματος. Όσο για την ερώτησή σου, απαντήσεις βρίσκεις εδώ [mod].
-
σωστα μονο που εγω ειχα ανηξει αλλο τοπικ με διαφορετικο θεμα και ομως μεταφερθηκε εδω , θεωρησα λοιπον οτι μπορουσα να ποσταρω στο στυλ του θεματος που ειχα ανοιξει , αν δεν γινετε γιατι να μην ξανανοιξει το δικο μου;
-
Το Φόρουμ, το κάθε Φόρουμ, είναι, και πρέπει να είναι, 'ζωντανός' οργανισμός.
Σε αυτά τα πλαίσια, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, μέλη αποφασίζουν να αποσυρθούν. Να μην είναι ενεργοί ή να μην επισκέπτονται καν τις συζητήσεις.
Δεν είναι κακό. Φυσιολογικό είναι.Το ίδιο ισχύει και για μέλη που αποβάλλονται επειδή συνεχίζουν μια συμπεριφορά που δεν γίνεται γενικά αποδεκτή.
Ξέρετε, ο τρελός που μπαίνει ανάποδα στο ρεύμα της Εθνικής, δεν έχει σημασία αν νομίζει πως οι άλλοι πάνε ανάποδα. Ακόμα κι αν όντως πάνε! Το πρόβλημα θα δημιουργηθεί.Απολαύστε λοιπόν την παρέα εδώ, όπως διαμορφώνεται συνεχώς.
-
Πρόεδρε
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Απολαύστε λοιπόν την παρέα εδώ, όπως διαμορφώνεται συνεχώς. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το Φόρουμ, το κάθε Φόρουμ, είναι, και πρέπει να είναι, 'ζωντανός' οργανισμός.
Σε αυτά τα πλαίσια, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, μέλη αποφασίζουν να αποσυρθούν. Να μην είναι ενεργοί ή να μην επισκέπτονται καν τις συζητήσεις.
Δεν είναι κακό. Φυσιολογικό είναι.Το ίδιο ισχύει και για μέλη που αποβάλλονται επειδή συνεχίζουν μια συμπεριφορά που δεν γίνεται γενικά αποδεκτή.
Ξέρετε, ο τρελός που μπαίνει ανάποδα στο ρεύμα της Εθνικής, δεν έχει σημασία αν νομίζει πως οι άλλοι πάνε ανάποδα. Ακόμα κι αν όντως πάνε! Το πρόβλημα θα δημιουργηθεί.Απολαύστε λοιπόν την παρέα εδώ, όπως διαμορφώνεται συνεχώς.
Γεια σου Προεδράρα με τα σπάνια αλλά μεστά και ουσιώδη ποστ!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το Φόρουμ, το κάθε Φόρουμ, είναι, και πρέπει να είναι, 'ζωντανός' οργανισμός.κατόπιν σχετικής έρευνας, ο χρήστης Sinanai κ εγώ πρέπει να είμαστε τα 2 @ του οργανισμού αυτού
-
Το θεμα ειναι ποιος ειναι το αριστερο @ και ποιος το δεξι @.
-
παπαρολογιας το αναγνωσμα..........
Για τα παλιά μέλη του Forum,που σταμάτησαν να γράφουν