-
στον πλανητη γη ζεις και οχι στον παραδεισο.
δηλαδη τα προστιμα για αλκοτεστ,για παραβιαση κοκκινου,για μη χρηση ζωνης,για παραβιαση διπλης διαχωριστικης γραμμης,ενταξει αυτο παει και ερχεται,
για κρανος,
εχουν καθαρα εισπρακτικο χαρακτηρα.
να μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
μερικα προστιμα εχουν σκοπο το γρηγορο χρημα,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΑ.
ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΛΚΟΤΕΣΤ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΧΟΥΝ;;;;;
σε ποια χωρα πανε τα εσοδα απο τα προστιμα σε φιλανθρωπικους σκοπους.εσεις ολοι δινεται ευρω στο καθε ζητιανο;;;
αν εφαρμοστουν τα μετρα που οπως ισχυουν σε ολη την ευρωπη,πιο πολυ θα βριζαμε τη τροχαια.
επειδη ετσι εχουμε μαθει.
η γνωστη καραμελα.
ολα τα προστιμα εχουν καθαρα εισπρακτικο χαρακτηρα.
αν πας βαση με τους κανονες του ΚΟΚ θα φας προστιμο;OXI.
ε τοτε μην τα ισοπεδωνουμε ολα,αλλα να ειμαστε αντικειμενικοι. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Λοιπον αυτα τα προγματα δεν μπορει να συμβαινουν πουθενα αλλου εκτος απο το Κρηετνάμ.Σημερα το πρωι πηγα απο Ηρακλειο για Σισσες, ενα χωριο στα μεσα της διαδρομης για Ρεθυμνο. Ενα χιλιομετρο μετα την δευτερη διασταρωσητης Αγιας Πελαγιας βλεπω ενα 106 τουμπαρισμενο - και διαλυμενο - στην ακρη του δρομου.
'Παει αυτος, του εφυγε το αμαξι' σκεφτηκαΠηγαινε παρακατω, στην τελευταια αριστερη στροφη πριν τη χωματερη του δημου Ηρακλειου, ενα Yaris ειχε σκαρφαλωσει πανω σε ενα ανάχωμα.
'Αλλος ενας που του εφυγε στην στροφη' ξανασκεφτηκα
Περναω τα συνορα Ηρακλειου Ρεθυμνου και στο σημειο που πριν 2-3 χρονια ειχε πεσει ενα τεραστιο κομματι απο το βουνο στο δρομο, βλεπω: Ενα Yaris διαλυμενο μπροστα, ενα Punto χτυπημενο πισω και ενα μεγαλο φορτηγο επισης χτυπημενο στον πισω αριστερο τροχο ο οποιος ειχε στραβωσει κάθετα με τον άξονα.
Προσεξτε αυτα ηταν τα 'αμάζευτα' απο τις 'Ελπες' - πληθυντικος της Ελπα - αμαξια απο το προηγουμενο βραδυ που εβρεξε. Φανταστειτε ποσα θα προλαβαν να μαζεψουν κατα τη διαρκεια της νυχτας.
Και, σημειωστε οτι τα τρια αυτα περιστατικα ειχαν αποσταση το πρωτο απο το τριτο καμμια 10αρια χιλιομετρα.Σαν να μην εφταναν αυτα διαβαστε παρακατω και αυτο απο το site του Κρητηtv
Γνωστοι μου που περασαν απο εκει ειδαν ανθρωπους με σκισμενα ρουχα, 'ανοιχτες μυτες' κλπ
**'18 Μαίου 2007 - 10:35
Τα φανάρια της... γροθιάςΣΕ τόπο βρισιών και γρονθοκοπημάτων έχουν μεταβάλει ορισμένοι τα φανάρια του Ηρακλείου. Και σίγουρα αυτοί οι κάποιοι με τις γροθιές τους και τις βρισιές τους “υπογράφουν” για το... ήθος τους και την ανατροφή τους.
ΟΠΩΣ για παράδειγμα αυτοί που αρπάχτηκαν χθες στον κόμβο της Νέας Αλικαρνασσού, στα φανάρια. Για ασήμαντη αφορμή παράτησαν τα αυτοκίνητά τους στη μέση του δρόμου και άρχισαν να ανταλλάσσουν γροθιές με απίστευτη μανία.
ΕΙΝΑΙ δυνατόν αυτά να συμβαίνουν στους δρόμους μας, και μάλιστα για λόγους που τις περισσότερες φορές είναι γελοίοι; '**Ωραίοι οι Κρηετκόνγκ!
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Μπορεί η Τροχαία να κάνει μια κίνηση για να μας αποδείξει ότι ο Κ.Ο.Κ. και τα πρόστιμα δεν έχουν κυρίως εισπρακτικά κίνητρα... Να δίνει τα έσοδα από τα πρόστιμα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς...Διαφωνώ, δεν πρέπει να είναι έτσι. Αλλά ούτε πρέπει να πάνε και στο Ταμείο του Κράτους για να συμπληρώνουν τον προϋπολογισμό, όπως γίνεται τώρα.
Κατά τη γνώμη μου, όλα τα πρόστιμα θα έπρεπε να καταλήγουν 1) στην ίδια την αστυνομία, για τη χρηματοδότηση υλικών, συστημάτων και ανθρωπίνου δυναμικού και 2) για μέτρα οδικής ασφαλείας (π.χ. συντήρηση πινακίδων, διαγραμμίσεων), έργα σε δρόμους, εκστρατείες ενημέρωσης οδηγών, επανεξετάσεις οδηγών.
Οπως είναι τα πράγματα τώρα, όσοι και να πληρώσουν πρόστιμα, τα κονδύλια που θα καταλήγουν για τα παραπάνω δεν επηρεάζονται.
-
ποια alcotest ρε kasel? εχεις δει κανενα παραλιακη βραδυ?
εγω παντως οχι , κοροιδευομαστε ολοι μεταξυ μας.νταξ για το τι γινεται στη κρητη , δε περιμενα λιγοτερα , ειναι πολλα μαζι που δημιουργουν τα ηλιθια ατυχηματα.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
ποια alcotest ρε kasel? εχεις δει κανενα παραλιακη βραδυ?
εγω παντως οχι , κοροιδευομαστε ολοι μεταξυ μας.νταξ για το τι γινεται στη κρητη , δε περιμενα λιγοτερα , ειναι πολλα μαζι που δημιουργουν τα ηλιθια ατυχηματα.
στο νομο πιεριας παντως τους καλοκαιρινους μηνες γινεται χαμος απο αλκοτεστ.
αλλα και τον χειμωνα.
κατω στην αθηνα δεν ξερω τι επικρατει.
σε θεμα αλκοολ και τιμονι παντως δεν πρεπει να υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ ελαφρυντικο. -
-
what aaaa fak....
220?????
Πολλά, παρα πολλα! -
Παρκαροντας σημερα στη δουλει ειδα ενα Pundo ...χωρις εμπρος δεξι φτερο και τον αντιστοιχο τροχο κατεστραμενο...Φανταστειτε τι γινοταν ...πιο μεσα!!! Απεναντι ενα ταξι Avensis με μεγαλη ζημια κι αυτο στο ιδιο φτερο αλλα οχι σαν του Pundo.
Ο ταξιτζης ελεγε οτι καποιος τον εκλεισε περνοντας στο αντιθετο ρευμα και στην προσπαθεια του να τον αποφυγει εκανε ...καλοκαιρινο το Φιατακι.Αν ......ειναι ετσι ποιος ή ποιοι και εναντι ποιων εχουν ευθυνη για το συμβαν ???
-
Αν ο ταξιτζης μπορει να το αποδειξει νομιζω οτι φταιει αυτος που τον εκλεισε...
-
Και πληρωνει και τους δυο αυτος ?????
-
Αν επιασαν αυτον που εκλεισε τον ταξιτζη και το παραδεχεται τοτε πληρωνει αυτος.Αλλα δεν νομιζω να εγινε κατι τετοιο , οποτε φταιει και πληρωνει ο ταξιτζης!!
-
Αυτο δεν το ξερω και την ωρα που πηγα εγω στη δουλεια ειδα μονο το Pundo και το ταξι με τον οδηγο μεσα αλλα ετσι ειπε λιγο πριν στους συναδελφους της νυχτερινης βαρδιας (ΔΕΗ) ο ταξιτζης απο οτι μου ειπαν οι συναδελφοι.
-
Αυτος που εκλεισε τον ταξιτζη (και ειδικα η ασφαλιστικη του) θα επιχειρηματολογησουν οτι 'αφου δεν εχει πεσει πανω του ο πελατης μας να το κανει ζημια, δεν φταιει' (το εχω δει και αυτο).
αν τον επιασαν/σταματησε αυτος, τοτε μπορουν και οι δυο να ζητησουν απο αυτον αποζημειωση. Αλλα σιγουρα θα πανε δικαστηρια για να αποφασιστει ποσο φταιει ο καθενας.
αν δεν τον επιασαν, τοτε ο ταξιτζης πληρωνει.
-
Συνεχίζουμε εδώ παίδες: http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=6090
-
εμαθα απ'το πατερα μου οτι πριν μερικες ωρες σκοτωθηκανε 2 με μηχανες μπεεμβε κ καβασακι στην αγια παρασκευη.πηγαινανε σε λεωφορειοδρομο κ γρια με σαραβαλο εκοψε δεξια να στριψει αυτοι πανικοβληθηκαν κ κοκκαλωσαν τα φρενα και σκασανε στο πεζοδρομιο.ειχανε κρανη μαζι τους αλλα δε τα φοραγανε.οι μηχανες αθικτες το ιδιο κ το σωμα τους αλλα τους ανοιξαν τα κεφαλια
ειδες κανεις τιποτα? -
να φοραγανε τα κρανη τους να παθαινανε καμια διασειση το πολυ.
-
-
Χαχαχαχαχα!!!
'Η κακιά η ώρα!'
-
Σάββατο βράδυ κατά τις 21.45 στα φανάρια στο Λαγονήσι στο δρόμο που έρχεται από τα Καλύβια περιμένοντας στο κόκκινο, βλέπω να περνάει στην παραλιακή με κατεύθυνση προς Αθήνα ασθενοφόρο με σειρήνες φώτα κόρνες... Λέω ένα ΩΧ κάνοντας την αντίστοιχη σκέψη.
Βγαίνω παραλιακή με κατεύθυνση προς Σούνιο. Περνώντας και το Grand Resort βλέπω διερχόμενο αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα να αναβοσβήνει συνθηματικά τα φώτα του. Εκεί ελαττώνω ακόμα περισσότερο ταχύτητα (δεν πήγαινα με πολλά ούτως ή αλλως) σκεφτόμενος ότι ή μπλόκο έχει μπροστά ή ατύχημα. Μετά από μερικές στροφές, ανοίγει μια ευθεία πριν τα φανάρια της Σαρωνίδας. Εκεί διακρίνω μια μαύρη SLK προηγούμενης γενιάς κάθετη στο δικό μου ρεύμα άσχημα χτυπημένη μπροστά δεξιά και στα 10-15 μέτρα κάθετη πάνω στη διπλή διαχωριστική μια ασημί Alfa Romeo 146. Πλησιάζοντας ανάβω αλάρμ, το ίδιο και ένας ντόπιος ταξιτζής που με ακολουθούσε και πραγματικά χρειαζόταν να κάνεις σλάλομ με μηδενικά χλμ ανάμεσα στα πολύ άσχημα τρακαρισμένα οχήματα και τα συντρίμια τους τα οποία ήταν διασκορπισμένα σε αρκετά μέτρα (δείγμα της σφοδρότητας της σύγκρουσης).
Η σύγκρουση ήταν πλαγιομετωπική και προφανώς (όπως βλακωδώς κάνουν μερικοί σε πολλά σημεία της παραλιακής) κάποιος από τους 2 πήγε να κάνει αναστροφή (λόγω της ευθείας) με αποτέλεσμα το 2ο όχημα που ερχόταν με πολλά να πέσει πάνω σε αυτό. Δεν εξηγείται αλλιώς να έχει φύγει όλη η μούρη της Alfa Romeo και το SLk να είναι χτυπημένο μπροστά δεξιά και να έχει φτάσει κάθετα στο αντίθετο ρεύμα.
Ελπίζω τουλάχιστον να μην χτύπησαν σοβαρά οι επιβαίνοντες. Αν και όπως πήγαινε σφαίρα το ασθενοφόρο μάλλον είχε κάποιον σοβαρά τραυματία. Επίσης μια κοπέλα δίπλα στα αυτοκίνητα είχε τα χέρια στο πρόσωπο και ένα βλέμα τρομοκρατημένο σαν να μη πίστευε τι είχε συμβεί.
Κρίμα κρίμα κρίμα! Από μια στιγμή απροσεξίας να γίνονται τόσο χαζά ατυχήματα. Και ρε παιδιά τι θα πάθετε αν πάτε έστω και 1 ή 2 χιλιόμετρα παρακάτω που έχει διασταύρωση ή φανάρι ή γέφυρα να κάνετε την αναστροφή σας με ασφάλεια?
Και όσο σκέφτομαι ότι καθυστέρησα μισή ώρα να ξεκινήσω από το σπίτι μου για Σαρωνίδα... Μισή ώρα πιο πριν να περνούσα από εκεί...
-
ειναι της μοδας εκει κατω τα τροχαια τωρα το καλοκαιρι...
καθε κυριακη ειδικα με πεζους,μηχανακια,αναστροφες κτλ...
κατα τα αλλα ο τοπανης ελληνας οδηγος ειπε στον reporter σε ερωτηση γιατι δεν φοραει ζωνη,οτι ε τωρα με 40 βαθμους τι ζωνη να βαλω?
η παιδεια δυστυχως ειναι αυτη....γιδια και τσοπανηδες νεοελληνες στους δρομους...κουλομαριες και ασχετοι για το αν και τι ειναι το abs....
μα δεν επιασε το abs....μου το ειπε και η αδερφη μου,φορτωσα και της ειπα παμε σε ενα χωματοδρομο και πατα αποτομα φρενο για να συνηθησεις...
το abs με εχει σωσει 3-4 φορες ...βεβαια παιζει και τι εκδοση εχεις γιατι στο 206 της αδερφης μου ειναι για τα πανηγυρια...μπαινει για πλακα..
στο Opel ειναι πολυ καλο...
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ