-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Προφανώς και δεν μας χαλάει. Εσύ γιατί σκας;Χαίρομαι που δε σας χαλάει, αλλά πιο πολύ χαίρομαι που συνεχίζω να γυρίζω τη χώρα και οπουδήποτε αλλού με ελάχιστο κόστος.
Και το πιο σημαντικό: Αν δείτε στην αρχή του thread κάποιοι 'ειδικοί' μιλούσαν για ευαίσθητες αντλίες, μπεκ που χαλάνε συνέχεια κτλ, όταν εγώ έλεγα ότι θα ήθελα ακόμη, τότε, να πάρω αυτά που στη συνέχεια πήρα... Πάρα πολύ χαίρομαι που διαψεύστηκαν... -
Συσσωρευμένος θυμός για κάποιο λόγο.
Κάποιος στην είπε για την επιλογή σου ή σε τσάγιασε;Sent from my Huawei IDEOS X5 using rice.
-
Ο χρήστης Puntofato έγραψε:
Προφανώς και δεν μας χαλάει. Εσύ γιατί σκας;
Χαίρομαι που δε σας χαλάει, αλλά πιο πολύ χαίρομαι που συνεχίζω να γυρίζω τη χώρα και οπουδήποτε αλλού με ελάχιστο κόστος.
Και το πιο σημαντικό: Αν δείτε στην αρχή του thread κάποιοι 'ειδικοί' μιλούσαν για ευαίσθητες αντλίες, μπεκ που χαλάνε συνέχεια κτλ, όταν εγώ έλεγα ότι θα ήθελα ακόμη, τότε, να πάρω αυτά που στη συνέχεια πήρα... Πάρα πολύ χαίρομαι που διαψεύστηκαν...Εμεις εχουμε λεφτα, γυρναμε το ιδιο και περισσοτερο, και παμε αερα, οχι δεξα και αργα...
-
Είναι κάποια νόσος που χτυπάει όσους αγοράζουν diesel;
Μήπως φταίει ο θόρυβος;
-
O Paddler τουλάχιστον δεν φαίνεται να σεληνιάστηκε από τις αναθυμιάσεις του πετρελαίου...
-
Μπα, μάλλον με έχει επιρρεάσει η υπερβολική μουρμούρα των πελατών που έρχονται στο μαγαζί και ρωτάνε να κάνουνε τα αμαξάκια τους να καίνε υγραέριο ή (της μόδας τώρα η μπούρδα αυτή) υδρογόνο γιατί έχουν καταστραφεί από το να βάζουν βενζίνη...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Συσσωρευμένος θυμός για κάποιο λόγο.
Κάποιος στην είπε για την επιλογή σου ή σε τσάγιασε;Sent from my Huawei IDEOS X5 using rice.
εγω γιαυτο εχω και τα 2. yaris πετρελαιο για καθημερινη χρηση με απλετη ροπη για κινηση στην πολη και subaru για γουστα και μοιρασμα χαμομηλιου
-
δηλαδη τωρα γινονται κανονικα ταξινομησεις πετρελαιο σε Αθηνα , χωρις 'κολπα' ?
Δεν θα περιμενουμε να γυρισει ο υπουργος - πρωθυπουργος απο τις διακοπες του και το ανακοινωση ως μανα εξ ουρανου στην εκθεση θεσσαλονίκης ?
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
δηλαδη τωρα γινονται κανονικα ταξινομησεις πετρελαιο σε Αθηνα , χωρις 'κολπα' ?Δεν θα περιμενουμε να γυρισει ο υπουργος - πρωθυπουργος απο τις διακοπες του και το ανακοινωση ως μανα εξ ουρανου στην εκθεση θεσσαλονίκης ?
Φυσικά και ΔΕΝ γίνονταν κανονικά ταξινομήσεις εντός Αθηνών και Θεσσαλονίκης. Όσο για το αν θα αλλάξει το καθεστώς... εγώ κρατάω μικρό καλάθι.
-
Δεν ξέρω τι έχετε εσείς, δε με ενδιαφέρει και δεν το έθεσα καν επι τάπητος. Εσείς νομίζετε ότι τα σύγχρονα diesel είναι αργά...Επαθα σοκ στη Θεσσαλονικη.
Πετρελαιο απο 1,25 εως 1,298 σε πολλα πρατηρια ΕΚΟ και ShellΧαρηκα οτι επεσε, αλλα μολις κατεβηκα προς νοτο ... ξανα στο 1,398 τα φτηνα
Και η βενζινη ομως στο 1,57...
Που τετοιες τιμες εδω...Οσο για το τσάι, κερασα ενα με λεμονακι σε ενα Civic που μου εσπασε τα νευρα στον δρομο Περαιας με τα μπουρια του, δεν το ηθελα, αλλα μου βγηκε
Το θεμα ειναι να τη βγαζουμε φτηνα, οχι να τη λεει ο ενας στον αλλον
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
δηλαδη τωρα γινονται κανονικα ταξινομησεις πετρελαιο σε Αθηνα , χωρις 'κολπα' ?Δεν θα περιμενουμε να γυρισει ο υπουργος - πρωθυπουργος απο τις διακοπες του και το ανακοινωση ως μανα εξ ουρανου στην εκθεση θεσσαλονίκης ?
Είδα άδεια κυκλοφορίας από Cayenne diesel χωρίς την σαφραγίδα που αναφέρει που απαγορεύεται να κυκλοφορεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
-
Και εγώ τέτοια είχα στο Χ5 αλλα καθαρά λόγω βυσματος α και πριν 6 χρόνια ... Ήταν μπροστά οι άνθρωποι
-
Μάλλον έχει δρομολογηθεί η πετρελαιοκίνηση και εντός Αττικής. Είδα σε μάντρα μεταχειρισμένα μίκρα και κόρσα από Γερμανία να πωλούνται. Προφανώς κάποιοι έμποροι έχουν ενημερωθεί για την απελευθέρωση μέσα στο φθινόπωρο και αξιοποίησαν τη σχετική πληροφορία.
-
Προσοχή στα αμάξια από Γερμανία. Απέναντι από εμάς είναι κοντερατζής και συχνά πυκνά έρχονται αμαξάκια που θα πουληθούν σαν καινούργια...
-
Προσοχή στα αμάξια από Γερμανία. Απέναντι από εμάς είναι κοντερατζής και συχνά πυκνά έρχονται αμαξάκια που θα πουληθούν σαν καινούργια...Μια αλλαγη-πειραγμα στα χιλιομετρα δεν φαινεται στον ελεγχο στην αντιπροσωπεια , που κανονικα οφειλουμε να κανουμε πριν απο την αγορα ?
Μην ξεχναμε οτι η αλλοιωση της ενδειξης του χιλιομετρητη ειναι ποινικο αδικημα.
-
Πάντως το χρέπι φαίνεται. Αν έχει πιάσει τη 200άρα, όπως πάρα πολλά 6-7ετίας στη Γερμανία αποκλείεται να μη φαίνεται στην ταπετσαρία και αλλού.
-
Θα φανεί και όταν θα πας να κάνεις καμιά δουλίτσα όπως κανα μπαλάκι, αμορτισέρ, ακρόμπαρο που θα κόβονται βίδες και θα έχει σαπίλα από κάτω...
-
Εντυπωσιακή πωση τιμών, γέμισα πριν μιά εβδομάδα με 1,45 και τώρα είναι στο ίδιο βενζινάδικο στο 1,42, αλλά είμαι ακόμα γεμάτος....
200.000++++ στη Γερμανία μπορεί να γίνουν και σε ένα ή δύο χρόνια, εκεί μην περιμένετε να δείτε κάτι, καινούργιο θα είναι
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
δηλαδη τωρα γινονται κανονικα ταξινομησεις πετρελαιο σε Αθηνα , χωρις 'κολπα' ?
Δεν θα περιμενουμε να γυρισει ο υπουργος - πρωθυπουργος απο τις διακοπες του και το ανακοινωση ως μανα εξ ουρανου στην εκθεση θεσσαλονίκης ?
Είδα άδεια κυκλοφορίας από Cayenne diesel χωρίς την σαφραγίδα που αναφέρει που απαγορεύεται να κυκλοφορεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
ούτε στη δική μου άδεια κυκλοφορίας γράφει το παραμικρό για περιορισμό περιοχών και εκδόθηκε το 2007
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και κάτι σημαντικό:
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟΥΣ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΟΥΣ ΤΟ 1,27 το λίτρο!!!!!εσύ θεσ/νικη και έχεις ντίζελ;
Sent from my Huawei IDEOS X5 using rice.
Δεν θα τον χαλάσει αν πέσει πρόστιμο...
εάν αναφερθεί πρόστιμο σε ΜΗ επαγγελματικό, να ενημερωθούμε για να το κάνουμε case report! Πάντως το πρόστιμο δεν είναι και κάποιο αποτρεπτικό χρηματικό ποσό, οπότε δε θα έλεγα οτι υπάρχει 'ρίσκο' στην επιλογή
Πετρέλαιο! Τι θα γίνει επιτέλους;