-
Σήμερα το πήρα και έχει πιά ήδη 240 km στο οδόμετρο...
Και αρχίζω:
Κορυφαίοι χώροι,ιδίως το ύψος απο την οροφή.
Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής,το φινίρισμα όμως και την όψη των πλαστικών τα φανταζόμουνα λίιιιγο καλύτερα... .
Εξαιρετική άνεση ανάρτησης,μόλις ένα κλικ πιό σκληρή απο αυτή της Laguna...
Κινητήρας,μια μικρή έκπληξη!Ελαστικός και πρόθυμος μέχρι τις 3500 σαλ που τον δοκίμασα μέχρι στιγμής.Ομολογώ τον περίμενα χειρότερον...!Ισως βοηθούν και οι κάπως κοντές σχέσεις!
Κιβώτιο πολύ καλό !Αν και δεν το ζόρισα...
Για κράτημα δεν ξέρω γιατί οδήγησα στην εθνική μόνο.Πάντως η ανάρτηση δεν πλέει!
Φρένα,κορυφαία (επιπέδου Laguna turbo)
Aπαράδεκτη έλλειψη,η ένδειξη εξωτερικής θερμοκρασίας στη συγκεκριμένη έκδοση 'trendline'.
Oσον αφορά την κατανάλωση με...'πόδι ρονταρίσματος' έκαψε 1/4 του ρεζερβουάρ (με βάση την ένδειξη του οργάνου) για 220 km εθνικής με ταχύτητες απο 85 έως 115 km/h.
Tο εργοστασιακό ραδιοcd έχει καλή απόδοση,χάρις και στα ηχεία 3 δρόμων που το συνοδεύουν στις πόρτες (ξεχωριστά woofer,midrange και tweeter...!!!).
Τέλος,θα αναφερθώ στην εντυπωσιακή όψη του ταμπλώ με τον νυκτερινό φωτισμό σε συνδυασμό με το φωτισμό του radiocd.Χαίρεσαι να το βλέπεις,όπως και τα φλάς στους πλαινούς καθρέπτες που είναι πολύ εντυπωσιακά.
Αυτά πρός το παρόν...
Συμπερασματικά:
Ενα εξαιρετικό αυτοκίνητο.
Πραγματικά μου αρέσει πολύ!!! -
Και αρχίζω:
Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής,το φινίρισμα όμως και την όψη των πλαστικών τα φανταζόμουνα λίιιιγο καλύτερα... .
Κινητήρας,μια μικρή έκπληξη!Ελαστικός και πρόθυμος μέχρι τις 3500 σαλ που τον δοκίμασα μέχρι στιγμής.Ομολογώ τον περίμενα χειρότερον...!Ισως βοηθούν και οι κάπως κοντές σχέσεις!
Για κράτημα δεν ξέρω γιατί οδήγησα στην εθνική μόνο.Πάντως η ανάρτηση δεν πλέει!
Aπαράδεκτη έλλειψη,η ένδειξη εξωτερικής θερμοκρασίας στη συγκεκριμένη έκδοση 'trendline'.
Oσον αφορά την κατανάλωση με...'πόδι ρονταρίσματος' έκαψε 1/4 του ρεζερβουάρ (με βάση την ένδειξη του οργάνου) για 220 km εθνικής με ταχύτητες απο 85 έως 115 km/h.
Tο εργοστασιακό ραδιοcd έχει καλή απόδοση,χάρις και στα ηχεία 3 δρόμων που το συνοδεύουν στις πόρτες (ξεχωριστά woofer,midrange και tweeter...!!!).
Τέλος,θα αναφερθώ στην εντυπωσιακή όψη του ταμπλώ με τον νυκτερινό φωτισμό σε συνδυασμό με το φωτισμό του radiocd.Χαίρεσαι να το βλέπεις,όπως και τα φλάς στους πλαινούς καθρέπτες που είναι πολύ εντυπωσιακά.
Αυτά πρός το παρόν...
Συμπερασματικά:
Και αρχίζω:
Αυτά πρός το παρόν...
Συμπερασματικά:
Καλορίζικο Τζώρτζ.Τό Λαγκούνα τό έδωσες;
-
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ
Περιμένω με ανυπομονησία περισσότερες εντυπώσεις γιατί ενδοιαφέρομαι κι'εγώ.
-
Είναι το καινούριο ή το ;
Ότι και να είναι καλορίζικο! -
μπραβο καλοριζικο-καλοταξιδο!!
αν σου φαινεται ΟΚ ο κινητηρας απο τωρα, τοτε σε 10.000χλμ θα σου φαινεται πολυ πολυ καλυτερος...ειλικρινα σε μενα μεταμορφωθηκε. Δεν βαζει φωτια (εννοειται) αλλα μεσα στη πολη (μεχρι 120-140 ) θα ειναι μια χαρα
ο δεικτης βενζινης (αν ειναι ιδιος με του πολο) δεν δειχνει γραμμικα, ιδιως οταν ειναι γεματο!
παντως στο πολο με το τελευταιο γεμισμα και οδηγωντας οικονομικα προς σχετικα σβελτα αποκλειστικα στη πολη, εχω κανει 380 χλμ και μεχρι τη κοκκινη γραμμη(ρεζερβα) εχω ακομα αρκετα!
-
καλορίζικο και καλοτάξιδο
-
Αυτοκινητο η Golf?
Εεε φυσικα και GOLF κυριοι Αφου 'επεσε' ο GTZ, τα υπολοιπα ειναι λογια του αερα.
GTZ, καλωσηρθες στην σκοτεινη πλευρα της δυναμης
Καλοριζικο και καλοταξιδο... πολυ καλη επιλογη!
-
GTZ
Prosexe mnv koimn8eis otav odngas, zzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Ela se merikous mnves va mas peis av DEN to exeis bare8ei kai zntas pisw to pragmatiko autokivnto pou eixes....
Spiros
(Alfasud:The snow express) -
Ο χρήστης spiros54 έγραψε:
GTZ
Ela se merikous mnves va mas peis av DEN to exeis bare8ei kai zntas pisw to pragmatiko autokivnto pou eixes....
Spiros
(Alfasud:The snow express)ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Π Ο Λ Η Σ ΤΟ ΠΗΡΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ma, egw diabasa oti odngouse stnv E8vikn Odo!!!!!!
Kai stnv poln xreiazesai isxy gia prosperasmata!
E3allou, auta pou egrapsa eivai n wmn pragmatikotnta, etsi?
Dev vomizw va mnv symfwveite!
Spiros
Alfasud 1.5 super:(Quaife on board just now), in the 7th heaven boys... -
Ο χρήστης frogy έγραψε:
GTZ
Spiros
GTZ προσεχε μη κανεις το λαθος και το πας κατα Σουηδια μερια. Εκει τα γκολφ ζουν ενα μηνα το πολυ
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
GTZ προσεχε μη κανεις το λαθος και το πας κατα Σουηδια μερια. Εκει τα γκολφ ζουν ενα μηνα το πολυ
Εκείνη η φωτό πόνεσε πολύ, έτσι?
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Εκείνη η φωτό πόνεσε πολύ, έτσι?
καθολου
εγω εδωσα απαντηση σε εκεινο το τοπικ, αν θελουμε να κανουμε κουβεντα ουσιας. Απο προπαγανδα και κουλαμαρες ξερω να πω και εγω ενα σωρο.
Ξερεις ποσα αμαξια εδω δει ΤΡΥΠΙΑ στην αγγλια που ημουν? αυτο δε λεει τιποτα...Αν καθε μερα τρωει αλατι το μεταλλο, περιμενω να μου πειτε ενα μεταλλικο κατασκευασμα που δε θα σκουριασει...Οπως περιμενω απαντηση και στο ερωτημα που εθεσα με τους φανοποιους..... -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Αυτοκινητο η Golf?Α Υ Τ Ο Κ Ι Ν Η Τ Ο φυσικά!!!
Σπύρος
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
GTZ
Spiros
αυτοκίνητο πόλης με μοτέρ 1400 κυβικών, βάρος 1,5 τόνο και λάστιχα 80/15?????? αυτό για να ξεκινήσει σε ανηφόρα θέλει όση βενζίνη θέλει το Γιάρις μου από Πειραιά-Γλυφάδα......θα μου πεις εδώ άλλοι παίρνουν Grand Cherokee και Χ5 για να κατεβαίνουν Κολωνάκι (αυτοκίνητα πόλης κι αυτά λοιπόν...)
Σπύρος
-
**ανοιγει ο ανθρωπος τοπικ να πει τις εντυπωσεις του απο καινουργιο του αμαξι....ΘΑΨΙΜΟ
ανοιγει τοπικ για την SLK ....ΘΑΨΙΜΟ
ΑΗΔΙΑ!
τι σκ@τ@ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ?**
-
Παιδιά,εγω δεν περεξηγούμαι...
Αλλωστε η επιλογή μου έγινε συνειδητά και φυσικά δεν απολογούμαι ούτε έχω να δικαιολογήσω γιατί πήρα Γκόλφ ή γιατί το πήρα έτσι και όχι αλλοιώς.@Krusenstern
Ο κινητήρας αυτός είναι πολύ ροπάτος στις χαμηλές στροφές ακόμη και στο ρελαντί και εξηγούμαι οτι για να ξεκινήσει στον ανήφορο θέλει ελάχιστο γκάζι και καθόλου πατινάρισμα.
Η Α33 που ζυγίζει 300 κιλά λιγότερο και έχει 90 ίππους εκεί ψηλά στις 6000 σαλ,ήθελε πιό πολύ κόπο στον ανήφορο και έσβηνε...
Οταν μιλώ για ανηφόρες,ελάτε απο τη Λαμία για να καταλάβετε...
Δεν με ενδιέφερε μικρότερο αυτοκίνητο για μέσα στην πόλη,αφού μέχρι τώρα είχα την 33 και είχα καλομάθει στις 5 πόρτες και το καλό χώρο αποσκευών.Parking υπάρχει τόσο στη δουλειά,όσο και στο σπίτι!
Λάστιχα 195/65/15@spiros54
Στο πρώτο post μίλησα για εθνική οδό,διότι το αγόρασα απο Αθήνα και κάπως έπρεπε να το φέρω στη Λαμία όπου μένω μόνιμα.Νομίζω οτι αυτό γίνεται μόνο μέσω Εθνικής Οδού...
Στη Λαμία οι δρόμοι είναι στενοί και δέν προσφέρονται για προσπεράσματα.Οι ταχύτητες είναι συνήθως 20-30 km/h,βαρειά 50 km/h!@HUNTER
Η Laguna turbo παραμένει φυσικά και είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο.Το Golf είναι το δεύτερο...@htanso21
Είναι το Golf V='To καινούριο'@mkiii,corsair,htanso21,BAΣΙΛΗΣ,ΗUNTER,NasDriver
Σας ευχαριστώ για τις ευχές σαςΘα υπάρξει εκτενέστερο report όταν οδηγήσω περισσότερο το αυτοκίνητο.
Προς το παρόν ισχύουν τα του πρώτου post...! -
Ο χρήστης GTZ έγραψε:
Στο πρώτο post μίλησα για εθνική οδό,διότι το αγόρασα απο Αθήνα και κάπως έπρεπε να το φέρω στη Λαμία όπου μένω μόνιμα.Νομίζω οτι αυτό γίνεται μόνο μέσω Εθνικής Οδού...
Στη Λαμία οι δρόμοι είναι στενοί και δέν προσφέρονται για προσπεράσματα.Οι ταχύτητες είναι συνήθως 20-30 km/h,βαρειά 50 km/h!Λαμία! Ώστε είσαι 'πατριωτάκι' (από την πλευρά της μητέρας μου!).
Όντως όμως οι δρόμοι της Λαμίας είναι όπως λέει ο Γιώργος, για να μην μιλήσουμε για τους πεζούς που έχουν δική τους άποψη για τον ΚΟΚ, έτσι George?
Από την πλευρά μου, καλορίζικο! Αν και είναι ακριβή επιλογή που εγώ δεν θα έκανα (μάλιστα, για τη Λαμία, θα προτιμούσα ένα μικρό τζιπάκι, ώστε να μπορώ να πηγαίνω και καμιά εκδρομούλα εκεί γύρω!), πιστεύω ότι θα μείνεις ικανοποιημένος, για τη χρήση που το θέλεις.
VW GOLF V 1.4 75HP trendline...πρώτες εντυπώσεις.