-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Σπάιρος,φοράω από το 2008 την 30άρα στις πόρτες και την 10άρα πίσω ...
. Μιλάς για τις GLobal Σωστά ? ... Καλή συμβουλή θα την ακολουθήσω ...
Αν πήγες σε αυτόν : http://lelisfilms.gr/ μην πας.
Δεν κάνει καλή δουλειά. Έχω προσωπική εμπειρία με δύο αυτοκίνητα.Ναι γι'αυτό έγραψα τα στοιχεία ... Ευχαριστώ
Πήγα V-Kool
Η πρόταση είναι για VK70 ( Solitare ) εμπρός με ορατότητα 73% και VK40 ( Solitare ) στα υπόλοιπα
ή
Η πρόταση είναι για VK70 ( Solitare ) εμπρός με ορατότητα 73% και 35 ( stracure ) στα υπόλοιπαΚόστος και στις 2 περιπτώσεις 320
Ναί ναι..προχώρα άφοβα!!
-
Ο χρήστης manasta έγραψε:
Έβαλα 41% (νόμιμες) μπροστά και 48% πίσω. Απόλυτα ευχαριστημένος!Με γειά
Τα νούμερα είναι σωστά;
75% δε πρέπει να είναι μπροστά;
Εε βάλε και καμιά φωτογραφία να δούμεεεEdit: Απαντώ στον εαυτό μου , έψαξα στο site τους , λογικά αναφέρεις % Απόδοση στη ζέστη - σειρά sun protection (;;)
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Κόστος και στις 2 περιπτώσεις 320
-
Ο χρήστης terry308 έγραψε:
Κόστος και στις 2 περιπτώσεις 320
Γιατί Dizzy ?
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Γιατί Dizzy ?
Γιατί βγαίνει σχεδόν διπλάσια τιμή από madico - carglass
Αύριο θα βάλω σε όλα και στο παρμπριζ δηλαδή με 235€
135€ η προσφορά - 40% που έτρεχε (-30% τώρα) και 100€ για το παρμπριζ -
@terry308
Με τι χαρακτηριστικά είναι αυτές που βάζεις ? Να συγκρίνουμε όμοια πράγματα
Με ενδιαφέρει το μέγιστο αποτέλεσμα και όχι το αν θα κοστίζει 200 ή 300 ... Αν είναι ίδιες βέβαια δεν είμαι τρελός να τους χαρίσω 100-120 euro ...Εδώ τα έχω ...
V-KOOL Solitaire VK70
Ειδικές Λεπτομέρειες Του Προϊόντος
Ποσοστό Ορατότητας Ορατού Φωτός 73,0%
Ποσοστό Ανάκλασης Ορατού Φωτός 8,0%
Αποβολή Υπεριώδους Ακτινοβολίας 99,0%
Αποβολή Υπέρυθρης Ακτινοβολίας 94,0%
Συνολική Αποβολή Ηλιακής Θερμότητας 55,0%
Φωτεινή Απόδοση 1,40
Συντελεστής Εισροής Ηλιακής Θερμότητας 0,44
Συντελεστής Σκίασης 0,50
Εκπομπή Ακτινοβολίας 0,60
Συντελεστής U (Btu/H/Ft².F) 0,94V-KOOL Solitaire VK40
Ειδικές Λεπτομέρειες Του Προϊόντος
Ποσοστό Ορατότητας Ορατού Φωτός 45,0%
Ποσοστό Ανάκλασης Ορατού Φωτός 10,0%
Αποβολή Υπεριώδους Ακτινοβολίας 99,0%
Αποβολή Υπέρυθρης Ακτινοβολίας 98,0%
Συνολική Αποβολή Ηλιακής Θερμότητας 65,0%
Φωτεινή Απόδοση 1,09
Συντελεστής Εισροής Ηλιακής Θερμότητας 0,36
Συντελεστής Σκίασης 0,41
Εκπομπή Ακτινοβολίας 0,62
Συντελεστής U (Btu/H/Ft².F) 1,11 -
Έβαλα 41% (νόμιμες) μπροστά και 48% πίσω. Απόλυτα ευχαριστημένος!
Με γειά
Τα νούμερα είναι σωστά;
75% δε πρέπει να είναι μπροστά;
Εε βάλε και καμιά φωτογραφία να δούμεεεEdit: Απαντώ στον εαυτό μου , έψαξα στο site τους , λογικά αναφέρεις % Απόδοση στη ζέστη - σειρά sun protection (;;)
Σωστά!
-
Το μέγιστο αποτέλεσμα πως το ορίζεις;
http://www.madico.gr/wp-content/uploads ... C-2018.xls
Σε Excel αυτές τις madico -
Οι μεμβράνες της V-Kool είναι πάρα πολύ ακριβές, χωρίς λόγο (πλέον) για εμένα. Είχα βάλει στην 116 με κόστος €380 (με μεγάλη έκπτωσή λόγο φόρουμ, €540 είχαν αρχική τιμή) και ενώ ήταν πολύ καλές, δεν μπορώ να πώ ότι δικαιολογούσαν αυτή τη διαφορά τιμής από τις Madico π.χ.
-
Το μέγιστο αποτέλεσμα πως το ορίζεις;
http://www.madico.gr/wp-content/uploads ... C-2018.xls
Σε Excel αυτές τις madicoΤο excel δεν ανοίγει αλλά βρήκα αυτό το Link
http://www.madico.com/wp-content/uploads/Madico-Automotive-Spec-Sheet.pdfΚατ' εμέ είναι απλά μία σύγκριση τεχνικών χαρακτηριστικών.
Αφήνουμε κατά μέρους το αισθητικό κομμάτι και το κομμάτι ιδιοτηκότητας 'privacy' και μετράμε επιδόσεις.
Π.χ. έχουμε 2 μεμβράνες που έχουν 40% +-5% Διαπερατότητα φωτός.
Αυτή με τους καλύτερους δείκτες, θερμικά, UV, κλπ. είναι η καλύτερη.
Αν μάλιστα κάποια με μεγαλύτερη διαπερατότητα φωτός π.χ. 50% βγάζει καλύτερα αποτελέσματα από μία σκοτεινότερη τότε η διαφορά μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.Από εκεί και πέρα ο καθένας με βάση το πορτοφόλι του διαλέγει τι θα επιλέξει.
Κάποιοι αποφασίζουν και επιλέγουν το φθηνότερο, κάποιοι με γνώμονα το VFM, και άλλοι με την απόλυτη απόδοση ανεξαρτήτου κόστους.Προσωπικά μπαλατζάρω ενδιάμεσα στην VFM και στην κορυφαία απόδοση
Γιαυτό ποστάρω για την συγκεκριμένη σκουρότητα που θέλω τα τεχνικά χαρακτηριστικά, ώστε αν κάποιος γνωρίζει να μου πεί ... 'δες και αυτές που έχουν αντίστοιχα χαρακτηριστικά αλλά α) κοστίζουν -20% ή β) κοστίζουν το ίδιο αλλά ο τοποθέτης είναι αστέρι'.
Έτσι θα διαλέξω ...
-
Από Llumar γλυφάδα μου είπαν 190 (απο 229) για πλαινα και παρμπριζ πισω, 160 για πλαινα μονο.
Υπάρχει θέμα με το παρμπριζ πίσω και τις αντιστασεις για το ξεθάμπωμα? Γενικά προτείνετε να μπει και πίσω μεμβρανη?επίσης, επειδη το αμαξι ειναι καινουριο, του ειπα οτι δεν θελω να ξηλωσουν τπτ απο τις πορτες, μου είπε οτι το πολυ να βγαλουν τη γλιστρα. Τι είναι αυτο? Ειναι 'σοβαρή' παρέμβαση?
-
Μπορεί να έχει λάθη ... ρίξτε μία ματιά και προτείνετε διορθώσεις.
Όποιος έχει στοιχεία από άλλες εταιρείες που θέλει μπορεί να τα ποστάρει να τα ανεβάσω.
-
Ο χρήστης kosnik έγραψε:
Από Llumar γλυφάδα μου είπαν 190 (απο 229) για πλαινα και παρμπριζ πισω, 160 για πλαινα μονο.
Υπάρχει θέμα με το παρμπριζ πίσω και τις αντιστασεις για το ξεθάμπωμα? Γενικά προτείνετε να μπει και πίσω μεμβρανη?επίσης, επειδη το αμαξι ειναι καινουριο, του ειπα οτι δεν θελω να ξηλωσουν τπτ απο τις πορτες, μου είπε οτι το πολυ να βγαλουν τη γλιστρα. Τι είναι αυτο? Ειναι 'σοβαρή' παρέμβαση?
Στην ίδια τιμή έβαλα και εγώ.
Με το παρμπρίζ πίσω δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Βάλε άφοβα.
Δεν ξηλώνουν τίποτα.
Η γλίστρα είναι η οριζόντια εσωτερική ράβδος/τσιμούχα χαμηλά στα πλαϊνά παράθυρα που βγαίνει χωρίς ιδιαίτερη εργασία. -
thx @storm.
Δλδ στη Llumar εβαλες κι εσυ?
Σκουρότητα εβαλες ιδια σε μπροστινα - πίσω? -
Δες εδώ:
viewtopic.php?f=6&t=5551&start=2625#p3233069 -
Έκλεισε το ραντεβού,Πέμπτη πάω carglass για ολικό ντύσιμο
Από την Παρασκευή που έχω το αμάξι νιώθω ότι κάτι με λείπει ή ότι έχω πολύ ήλιο και ζέστη τέλος πάντωνΦίλε αν μπορείς πες 2 λόγια για τις εντυπώσεις σου, και σε ποιά carglass τις έβαλες.
Είμαι στο τσακ να κλείσω κι εγώ ραντεβού στο κατάστημα του Χολαργού, μάλλον θα βάλω και στο παρμπρίζ (αν είναι 100% νόμιμο). Η τοποθέτηση είναι σε όλα από μέσα, έτσι; Ξεκολλάνε καθρέφτες, e-passes κλπ στο παρμπρίζ για να βάλουν τη μεμβράνη; -
Ο χρήστης CandlemassGTR έγραψε:
Φίλε αν μπορείς πες 2 λόγια για τις εντυπώσεις σου, και σε ποιά carglass τις έβαλες.
Είμαι στο τσακ να κλείσω κι εγώ ραντεβού στο κατάστημα του Χολαργού, μάλλον θα βάλω και στο παρμπρίζ (αν είναι 100% νόμιμο). Η τοποθέτηση είναι σε όλα από μέσα, έτσι; Ξεκολλάνε καθρέφτες, e-passes κλπ στο παρμπρίζ για να βάλουν τη μεμβράνη;Καλησπέρα , μόλις μπήκα σπίτι
Το έκανα σε υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη
Το πήγα το πρωί και το πήρα στις 4 όπως συμφωνήσαμε , με κάλεσε στις 3 για επιβεβαίωση ότι θα είναι έτοιμο στις 4.
Δεν είχα πολλά κολλημένα στα παράθυρα , μόνο τις 2 'χάρτινες πινακίδες' (καινούργιο αμάξι) καθώς και ένα μικρό τετράγωνο αυτοκόλλητο της seat με τα τηλέφωνα για οδική βοήθεια που ήταν σε ενα φινιστρίνι.
Παρμπρίζ και οδηγό συνοδηγό μπήκαν wincos 75 gr (ενώ στη προσφορά έλεγε black perl 75..) και στα υπόλοιπα πίσω onyx 55 , το αποτέλεσμα φαίνεται ομοιόμορφο , όπως και ήθελα , δεν μου αρέσουν οι διχρωμίες που βλέπω... δεν φαίνεται καλά στις φωτογραφίες , με το μάτι δεν έχει διαφορά .
Με 30 βαθμούς στα 75χλμ της διαδρομής άνοιξα το a/c κανα 10-15 χλμ ... στα υπόλοιπα έκανα ανακύκλωση τον αέρα του εσωτερικού , τα χέρια δεν ένιωσα ότι κάηκαν όπως εχθές πχ. μια αντηλια που φαίνεται σε μια φωτογραφία δεν ήταν ενοχλητική , με γυαλιά ηλίου και πολωτικούς φακούς είχα πρασινωπά είδωλα σε όλα τα παράθυρα, όχι ενοχλητικά , όπως είχα και στο punto με aswf μεμβράνες , γενική περιμετρική ορατότητα τέλεια , αναμένω να οδηγήσω το βράδυ.
Τo gps του infotainment στην αρχή άργησε να λοκάρει , αλλά μετά πήγαινε καλά
235€ σύνολο , πληρωμή με 12 δόσεις με πιστωτική eurobank και μου έβγαλε και επιστροφή ένα γέμισμα cng ~12€6 το πρωι χωρίς μεμβράνες
Και μέσα στη πυλωτή ... ξέρω δεν φαίνεται σωστά το αποτέλεσμα
Στο δρόμο
Και ο πίνακας με τις διαφορές στις μεμβράνες
-
Το έκανες σε αυτό κοντά στα ΚΤΕΛ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ναι κάτω από την γέφυρα
-
Σαν να μην έβαλες τίποτα ειναι !
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ