-
Ο χρήστης barimagas έγραψε:
Μολις εβαλα την madiko black perl nc 75 ir στο εμπρος παρμπριζ στην carglass- συγγρου.Με γειά, πόσο σου κόστισε;
Αναμένω(ουμε) εντυπώσεις από βράδυ
Εγώ παραλαμβάνω τ αμάξι την Παρασκευή, οπότε από εβδομάδα θα κλείσω ραντεβού για τοποθέτηση -
Ο χρήστης terry308 έγραψε:
Μολις εβαλα την madiko black perl nc 75 ir στο εμπρος παρμπριζ στην carglass- συγγρου.
Με γειά, πόσο σου κόστισε;
Αναμένω(ουμε) εντυπώσεις από βράδυ
Εγώ παραλαμβάνω τ αμάξι την Παρασκευή, οπότε από εβδομάδα θα κλείσω ραντεβού για τοποθέτησηΕνα πρασινο[emoji26][emoji26] στοιχισε το εμπρος. Και αλλα 157€ το υπολοιπο, η εκπτωση τωρα ειναι 30%, ενω αν ειχες κλεισει απο μαϊο ειχε 40%. Οταν μπορεσω θα δωσω και βραδινες εντυπωσεις. Το θετικο ειναι οτι απ εξω δεν φαινεται οτι φοραει φιμε. Η εφαρμογη ειναι απολυτη. Για αυτοκινητα που δεν εχουν παρκιν ειναι must.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εάν λές τον ΚΑΣΣΟ (https://www.e-peristeri.gr/centralglass), όντως δουλεύει τις ASWF τώρα (παλιά δούλευε τις Madico) και είναι πολύ καλός. Σε αυτόν είχα βάλει μεμβράνες τόσο στο Mini (Madico) όσο και στην Z4 (ASWF) και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος και τις 2 φορές.
ναι φιλε φανη αυτον εννοω!
να μην το πολυσκεφτω?ασχετο οποιος ξερει...
πως κανω παραθεση τα μηνυματα του αλλου σαν απαντηση? -
Ο χρήστης modechristo έγραψε:
πως κανω παραθεση τα μηνυματα του αλλου σαν απαντηση?
Πρέπει να είσαι συνδεμένος
Από κινητό πολλές φορές κολλάει και δε μου το εμφανίζει, πατάω απάντηση και μετα με συνδέει.. οπότε πάω πίσω στα μηνύματα.
στο μήνυμά που θες να παραθέσεις δεξιά λέει τον 'συντάκτη' του, αριστερά έχει ένα κουμπάκι παράθεση
https://imageban.ru/show/2018/05/24/40d ... 4fd317/jpg -
Καλημέρα στην παρέα!
Έβαλα και εγώ χθες μεμβράνες, είναι της Madico. Έβαλα τις 35% παντού (δεν μου αρέσει η διχρωμία) σε Nissan Qashqai facelift. Νομίζω ότι είναι λίγο πιο ανοικτές από τις μεμβράνες που είχα στο παλιό μου focus (της llumar, αν θυμάμαι καλά οι μεσαίες που έβγαζε).
Θα δείξει αν έκανα σωστή επιλογή... Από την μια ίσως να έπρεπε να βάλω λίγο πιο σκούρα ώστε να με προφυλάσσουν καλύτερα στον ήλιο, από την άλλη το βράδυ κάποιες φορές με το focus αντιμετώπιζα δυσκολία στην όπισθεν. -
Ο χρήστης lospsi έγραψε:
Καλημέρα στην παρέα!
Έβαλα και εγώ χθες μεμβράνες, είναι της Madico. Έβαλα τις 35% παντού (δεν μου αρέσει η διχρωμία) σε Nissan Qashqai facelift. Νομίζω ότι είναι λίγο πιο ανοικτές35% και ανοιχτές; τι αποτέλεσμα ήθελες να πετύχεις; μαύρο κατραμι;
Μήπως δεν είναι 35%; -
Ο χρήστης modechristo έγραψε:
ναι φιλε φανη αυτον εννοω!
να μην το πολυσκεφτω?Οι ASWF είναι πολύ καλές και ο Γιάννης μου είχε κάνει άριστη δουλειά και στα 2 αυτοκίνητα (ειδικά στο πίσω τζάμι της Ζ4 που ήταν αρκετά δύσκολο, το είχε πετύχει). Εγώ θα ξαναπήγαινα, εάν πετύχαινα καλή τιμή.
-
35% και ανοιχτές; τι αποτέλεσμα ήθελες να πετύχεις; μαύρο κατραμι;
Μήπως δεν είναι 35%;δεν με κατάλαβες, γράφω ότι μου φαίνονται πιο ανοικτές από τις llumar που είχα στο focus με ότι αυτό συνεπάγεται για την σκίαση του εσωτερικού του αυτοκινήτου. Βέβαια, ίσως κερδίσω λίγο σε ορατότητα το βράδυ. Θα δούμε στην πορεία.
-
Ο χρήστης barimagas έγραψε:
Το βραδυ ομως βλεπεις καθαρα.Τέλεια, ε σε βροχή δε ξέρω πως θα είναι αλλά δεν πιστεύω να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα ορατότητας.
Διάβασα ότι η Carglass κάνει και δόσεις, οπότε μάλλον θα τα βάλω όλα μαζί 1 και έξω -
Έκλεισε το ραντεβού,Πέμπτη πάω carglass για ολικό ντύσιμο
Από την Παρασκευή που έχω το αμάξι νιώθω ότι κάτι με λείπει ή ότι έχω πολύ ήλιο και ζέστη τέλος πάντων -
Ο χρήστης terry308 έγραψε:
Το βραδυ ομως βλεπεις καθαρα.
Τέλεια, ε σε βροχή δε ξέρω πως θα είναι αλλά δεν πιστεύω να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα ορατότητας.
Διάβασα ότι η Carglass κάνει και δόσεις, οπότε μάλλον θα τα βάλω όλα μαζί 1 και έξωΚάνει μέχρι 12 άτοκες δόσεις
-
Πήρα την 1η προσφορά - Από Ηλιούπολη - Ηρ. Πολυτεχνείου ( κοντά στην κεντρική πλατεία )
**Global **window films, σειρά High Performance
http://www.globalwindowfilms.com/hp-charcoal.php
Πίσω και περιμετρικά CHARCOAL 40ή30 στα 130 euro και εμπρός μία σχεδόν διάφανη (με μία σιέλ απόχρωση) που δεν μου άρεσε ( δεν βρήκα το μοντέλο )στα 90 euro.Δεν τις έχω ακούσει καθόλου ... όποιος ξέρει κάτι ας ποστάρει πλζ
Κατάλαβα ότι είναι απλές , ούτε κεραμικές ούτε μεταλλικές ... όρεξη να εξηγήσει δεν είχε όπως ο κάθε καλός μάστορας που δεν θέλει ή βαριέται να ασχοληθεί με τον ανταγωνισμό και αρκείτε στο είναι πολύ καλές ... Στο site βρήκα ότι είναι μεταλλικές 'quality metallized window film'Βρήκα στο site ότι υπάρχουν άλλες 2 σειρές ... IceCool και QDP Ceramic. Ίσως η εμπρός να ήταν IceCool
Αύριο πάω V-Kool και CarGlass
-
Σπάιρος,φοράω από το 2008 την 30άρα στις πόρτες και την 10άρα πίσω χωρίς το παραμικρό θέμα (ήταν πολύ καλός ο μάγκας που τις πέρασε)!!Ούτε σπυράκια,ούτε 'μωβιάσματα'...εξαιρετικά τιμή και πολύ καλή ποιότητα.Μόνο δώσε βάση στη τοποθέτηση,να γίνει σε κλειστό(όσο το δυνατό) χώρο....χωρίς αέρα-σκόνες κ.λ.π.Και κάτι άλλο,ανεξαρτήτως τί θα σου πούνε,άσε να περάσει ένα 48ώρο χωρίς να κατεβάσεις παράθυρα!
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Πήρα την 1η προσφορά - Από Ηλιούπολη - Ηρ. Πολυτεχνείου ( κοντά στην κεντρική πλατεία )Αν πήγες σε αυτόν : http://lelisfilms.gr/ μην πας.
Δεν κάνει καλή δουλειά. Έχω προσωπική εμπειρία με δύο αυτοκίνητα.
-
Έχει κάποιος εμπειρία από Carglass Αργυρούπολης? Αν είναι καλά τα μαστόρια δλδ...
-
@kosnik:
Από ότι μου είχαν πει στην Carglass δεν έχουν μόνιμους εγκαταστάτες μεμβρανών αλλά υπάρχει συνεργείο που γυρνάει τα καταστήματα. Γι αυτό και κάθε κατάστημα έχει διαφορετικές ημέρες που δέχεται ραντεβού για εγκατάσταση. -
Έβαλα μεμβράνες στο καινούργιο Picanto μου. Ρώτησα στη carglass αλλά δεν μπορούσαν Σάββατο, αλλά μόνο συγκεκριμένη μέρα που τους επισκέπτεται ο τεχνικός τους! Η τιμή που μου έδωσαν για το Picanto με την έκπτωση ήταν 158 ευρώ. Τελικά έβαλα στη Llumar που είχα βάλει και στο Volvo με 194 ευρώ (προσφορά από τα 229 ευρώ, κάνουν και έως 24 δόσεις). Άψογη δουλειά! Έβαλα 41% (νόμιμες) μπροστά και 48% πίσω. Απόλυτα ευχαριστημένος!
-
χμμ..οκ!
Η αλήθεια είναι οτι έχω ψιλοκαταληξει κι εγω στη Llumar.
Στο καταστημα γλυφάδας πήγες? -
Όχι, στο Μαρούσι
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Σπάιρος,φοράω από το 2008 την 30άρα στις πόρτες και την 10άρα πίσω .... Μιλάς για τις GLobal Σωστά ? ... Καλή συμβουλή θα την ακολουθήσω ...
Αν πήγες σε αυτόν : http://lelisfilms.gr/ μην πας.
Δεν κάνει καλή δουλειά. Έχω προσωπική εμπειρία με δύο αυτοκίνητα.Ναι γι'αυτό έγραψα τα στοιχεία ... Ευχαριστώ
Πήγα V-Kool
Η πρόταση είναι για VK70 ( Solitare ) εμπρός με ορατότητα 73% και VK40 ( Solitare ) στα υπόλοιπα
ή
Η πρόταση είναι για VK70 ( Solitare ) εμπρός με ορατότητα 73% και 35 ( stracure ) στα υπόλοιπαΚόστος και στις 2 περιπτώσεις 320
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ