-
Εγώ πήγα στο Ψυχικό για το Aircross, δεν μου άρεσε ο χώρος τοποθέτησης και έφυγα.
Βασικά έχω απορρίψει αρκετά καταστήματα τοποθέτησης μεμβρανών λόγω του χώρου. Αν δω μικρό χώρο, σκόνη, σκουπίδια, ανοιχτές πόρτες, τεχνικούς να καπνίζουν, στάχτες στο πάτωμα, λάσπες, τοποθέτηση άλλων προϊόντων φεύγω.
-
Δεν θα συστήσω κάποιον μιας και ο Βαγιαννακης που πήγα δεν με εμπνέει να τον συστήσω. Θα σταθώ στο σχολείο του @storm , όντως βλέπω μαγαζιά όως αυτός που πήγα εγώ και είχε τα πάντα μέσα, Σκυλιά, τσιγάρα, ακαταστασία στους πάγκους με τα εργαλεία, ρεταλια από μεμβρανες στο πάτωμα και στους πάγκους... Είχα πάει 2 φορές για να αλλάξω μεμβρανες επειδή είχε τρίχες στο τζάμι. Βλέπω και άλλον έναν στην Π. Ράλλη DT λέγεται και βάζει μεμβρανες στο πεζοδρόμιό με όλη την σκόνη και τα σωματίδια στα τζάμια πάνω... Στη llumar στον Κηφισό έχω πάει 2 φορές εκτός σεζόν και ήταν ένας συμπαθητικός κύριος μόνος του και έφτιαχνε τα αυτοκίνητα με την ησυχία του. Νομίζω και το πότε θα πας παίζει ρόλο στο αν θα σου κάνουν ποιοτική και προσεκτική δουλειά
-
@storm said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Εγώ πήγα στο Ψυχικό για το Aircross, δεν μου άρεσε ο χώρος τοποθέτησης και έφυγα.
Βασικά έχω απορρίψει αρκετά καταστήματα τοποθέτησης μεμβρανών λόγω του χώρου. Αν δω μικρό χώρο, σκόνη, σκουπίδια, ανοιχτές πόρτες, τεχνικούς να καπνίζουν, στάχτες στο πάτωμα, λάσπες, τοποθέτηση άλλων προϊόντων φεύγω.
τι δεν σου έκανε καλή εντύπωση εκεί εκτός από τον μικρό χώρο; Σε ρωτάω γιατί σκέφτομαι να πάω και εγώ εκεί...
-
Πριν χρόνια θα έγραφα απόψεις, εμπειρίες. Τώρα όχι. Μόνο γενικόλογες τοποθετήσεις και αν και εφόσον.
-
Πριν χρόνια θα έγραφα απόψεις, εμπειρίες. Τώρα όχι. Μόνο γενικόλογες τοποθετήσεις και αν και εφόσον.
τότε να αντιστρέψω την ερώτηση μου, έχεις βρεις κάποιον χώρο που να ανταποκρίνεται στα κριτήρια σου;
-
Όλα είναι σχετικά. Εγώ μπορεί να έχω βρει επιχείριση που να καλύπτει τα κριτήρια που θέλω και κάποιος άλλος να μην έχει μείνει ευχαριστημένος. Και αυτό ισχύει για όλες τις επιχειρήσεις.
Πολύ παλιά πρότεινα ένα μαγαζί ηχητικών/συναγερμών αυτοκινήτου. Δύο φορές που είχα πάει, μου είχαν κάνει άριστη δουλειά και ξεκίνησα να βολτάρω στο μαγαζί, κάτι σαν φιλία.
Πήγα και 3η φορά για εγκατάσταση μονώσεων και ηχητικού και τα έκαναν σκ@τά. Άλλαξε τεχνικούς και έκαναν τσαπατσοδουλειές.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα θέματα αυτά είναι υποκειμενικά.
Θέλει ψάξιμο και βόλτες σε μαγαζιά κοντά στο σπίτι σου ώστε αν συμβεί κάτι να μην τρέχεις στου διαόλου τα κέρατα για να βγάλεις άκρη.Στα μαγαζιά που θα πας, να προτιμήσεις να πηγαίνεις στιγμή που θα κάνουν εγκατάσταση ώστε να δεις από κοντά τους τεχνικούς, το χώρο, το τρόπο εγκατάστασης, το κόσμο που μπαινοβγαίνει στην επιχείριση, κλπ...
Πολλά συμπεράσματα μπορείς να βγάλεις από τέτοιες επισκέψεις.
-
@smyrali said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
τότε να αντιστρέψω την ερώτηση μου, έχεις βρεις κάποιον χώρο που να ανταποκρίνεται στα κριτήρια σου;
Llumar Γλυφάδα άψογοι σε συνέπεια και χώρο
-
@mastoras78 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Βάζουν και σε παρπρίζ;
-
Θα πρέπει να τους ρωτήσεις.. δεν το γνωρίζω
-
@mastoras78 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Και γω λουμαρ Γλυφάδα έχω βάλει σε δύο αυτοκίνητα. Ευχαριστημένος.
Έχετε ακούσει για προσφορα νότια προαστια? Θέλω να βάλω σε παλιό αμάξι και δε θέλω να δώσω πάνω από 100 -
Εγω Xpel XR plus εχω βάλει στην AS detailing. Το παιδί αριστο στην δουλειά του και οι ζελατίνες νομίζω ότι είναι κορυφαίες.
https://www.asdetailing.gr/tinting/#prime-xr-plus
Ομως....
δεν είναι οικονομικές. Τιμές γράφει αναλυτικά στο link πάνω
Νομίζω είναι πιο vfm οι llumar και οι 3M
Ειχα στο προηγούμενο της 3Μ και ημουν πολύ ευχαριστημένος.
-
Νανοκεραμικές 6G Runflat++ hybrid να'ναι και θα στε οκ όποιες και να διαλέξετε
-
Χωρίς μεμβράνη στο εμπρόσθιο παρμπρίζ η προστασία απο την ΖΕΣΤΗ είναι μισή .
Υπολογίστε +100,150€ στις "προσφορές"... -
Στο εμπρόσθιο βάζουμε μόνο στο Μενίδι γιατί εκεί ο ήλιος βαράει κατακούτελα.. Οι υπόλοιποι ας κάνουν pass
-
Μαζί σου αλλα οι κάτοικοι εκει εχουν "φυσική" προστασία , εγω δεν εχω... αρα θα πλερώσω ο ασπρουλιάρης ακάλυπτος.
-
Ο μάστορας εκεί που έβαλα φιμέ όταν τον ρώτησα μου είπε ότι είναι ρίσκο να βάλει μπροστά , θα πέσουν αρκετά νερά πίσω απο το ταμπλό και ότι την νύχτα μπορεί να σε ενοχλεί - ίσως να σου κάνει γραμμές , μιλάμε πάντα για κεραμικές σχεδόν διάφανες .
Ισχύουν αυτά ? Παραμορφώνει καθόλου ? -
Ε ναι και εγώ για το μπροστινό θα το ήθελα. Ψήνεσαι το καλοκαίρι
Υπάρχει μεμβράνη προστασίας που να μπαίνει απ' έξω και όχι από μέσα; αυτό που είπε ο yem δεν το είχα σκεφτεί....όντως υπάρχει θεματακι. Άσε που θα σκαρφαλώνει πάνω στο ταμπλό.
-
έχω δει βιντεάκια από γιούσα και εκεί βάζουν κάτι ειδικά κορδόνια που ρουφάνε το νερό για να μην πέσουν πίσω από το ταμπλό και γίνει του βραχυκυκλώματος αλλά εδώ στο γκρέτσια τι κάνουν?
-
Κάποτε που ήμουν μικρός και άβγαλτος πήρα μια μπούρδα για το παρμπρίζ αντιθαμβωτικό σε σπρέυ και το ψέκασα. Ανάλογα με το φώς καταλάβαινα ότι υπήρχε μια μπούρδα επάνω που παραμόρφωνε απειροελάχιστα ότι έβλεπα και κούραζε επικύνδινα. Από τότε αποφάσισα να μην "πειράζω" το μπροστινό τζάμι
-
Έλα ντε???? Λογικά με το καλαμάκι.
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ