-
Edit: η παρακάτω πρότασή μου αφορούσε ερώτηση που αποτελούσε νέο ξεχωριστό θέμα (ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ TOYOTA CELICA).... Πλέον δεν έχει νόημα ύπαρξης αλλά αφού δεν μπορώ να τη σβήσω τουλάχιστον το εξηγώ γιατί φαίνεται κάπως εκτός τόπου....
Προτείνω να μεταφερθεί η ερώτηση στο θέμα για τα ελαστικά και το παρόν να κλειδωθεί ή σβηστεί.
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Έχει αγοράσει κανείς ελαστικά απο το παρακάτω?
http://www.elastika-online.gr
Μου φαίνονται καλές οι τιμές του...Επίσης έχει κάποιος να προτείνει κάποιο λάστιχο για A4 2T quattro σε διάσταση 235/45/17?
Σκέφτομαι για P ZERO ROSSO...235 ή 225;
-
Έχει αγοράσει κανείς ελαστικά απο το παρακάτω?
http://www.elastika-online.gr
Μου φαίνονται καλές οι τιμές του...Επίσης έχει κάποιος να προτείνει κάποιο λάστιχο για A4 2T quattro σε διάσταση 235/45/17?
Σκέφτομαι για P ZERO ROSSO...Από P Zero Rosso σε 225/40/18 Υ έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από τη αίσθηση, προοδευτικότητα και απόδοση ειδικά στο βρεγμένο. Η χιλιομετρική τους απόδοση ήταν μέτρια και αποδεδειγμένα κάτω από τους 5° C απλά δεν δούλευαν. Γενικά μου άρεσαν, όμως υπάρχουν πιο νέα ελαστικά στην αγορά πχ. Goodyear F1 Asymmetric που είναι πιο εξελιγμένα.
-
Μου φαίνονται καλές οι τιμές του...Πάρε τηλέφωνο 2-3 λαστιχάδες.
-
Καλημέρα, ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις...
@ ΒΑΣΙΛΗΣ θα κοιτάξω και τα F1 έχω διαβάσει καλές κριτικές...
@ b_x Το αυτοκίνητο φοράει από το εργοστάσιο 235/45/17
@ leonp Οι τιμές του από τα λίγα που έχω κοιτάξει μου φαίνονται αρκετά καλές, αν έχεις κάποιον συγκεκριμένο όμως να προτείνεις δεν λέω όχι...Τείνω προς την άποψη του onyx όμως (καλύτερα να δεις κάτι... ημερομηνίες παραγωγής, τιμή με τοποθέτηση κλπ) απλά γενικά ρωτάω. Τα λάστιχα θα τα αλλάξω σε ένα μήνα περίπου...
-
Καλησπέρα παιδιά, από Θεσσαλονίκη έχει κάποιος υπόψιν λαστιχά που να φέρνει falken.
-
^^ http://www.camskill.co.uk για εκπληκτικες τιμες Falken...
-
Τελικά χτες, μετά από αναβολές επί αναβολών, αλλάχτηκαν τα ελαστικά με τα (όμοιου τύπου) Bridgestone Potenza RE050A 225/45/R17/91V. Εβδομάδα παραγωγής 42η/2008, ήτοι αρκετά πρόσφατα, κατασκευή Πολωνίας , τιμή 660 ευρώ η τετράδα με αλλαγή βαλβίδων. Μου δόθηκε εγγύηση αντικατάστασης της Elastrak 1 έτους σε περίπτωση καταστροφής (προβλέπουν σημαντικές εκπτώσεις για αγορά όμοιων) καθώς και μια καρτούλα τύπου πιστωτικής που ισχύει σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις (την ονομάζουν elastrak club). Μπορούσα να τα βρω τουλάχιστον 50 ευρώ φθηνότερα, αλλά δεν ήθελα να ρισκάρω (δυνητικά) προιόντα παραεισαγωγής/μαιμουδιές, κι έτσι προχώρησα στην υπ όψη αγορά. Με τα παλιά είχα κάνει 47250 χλμ μέσα σε ακριβώς 3,5 χρόνια χρήσης από παραλαβής του αυτοκινήτου.
Θεωρητικά ακούγονται ευμενέστερα σχόλια για ελαστικά τύπου Sportcontact 3 στην ίδια διάσταση, αλλά επειδή αφενός ήμουν γενικά ευχαριστημένος από τα συγκεκριμένα, κι αφετέρου, ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις, σε συνδυασμό με το γεγονός, ότι 3,5 χρόνια μετά, τα πλαινά των παλιών ελαστικών ήταν σχεδόν άθικτα από σκασίματα, με έκανε να αποδεχθώ τα σχετικά μικρά μειονεκτήματά τους και να τα ξανατοποθετήσω. -
Ξερει κανεις ποσο πανε τα premium/sportcontact 2 σε 205/55/16;
-
420-450 ευρώ αναλόγως από που θα τα πάρεις.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
420-450 ευρώ αναλόγως από που θα τα πάρεις.Δηλαδη η διαφορα premium με sport ειναι της ταξης των 30 Ευρω;
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
420-450 ευρώ αναλόγως από που θα τα πάρεις.
Δηλαδη η διαφορα premium με sport ειναι της ταξης των 30 Ευρω;
Οχι σόρι , σε μπέρδεψα μιλάω για τα σπορτ κοντακτ. Για τα πριμιουμ δεν ξέρω.
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Τελικά χτες, μετά από αναβολές επί αναβολών, αλλάχτηκαν τα ελαστικά με τα (όμοιου τύπου) Bridgestone Potenza RE050A 225/45/R17/91V. ......Σε τι όχημα αν επιτρέπετε???
-
Opel Astra GTC 1.8. H διάσταση αυτή είναι εργοστασιακό εξτρά (με βασική διάσταση την 205/55/R16).
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Ξερει κανεις ποσο πανε τα premium/sportcontact 2 σε 205/55/16;Έβαλα τα SportContact 2 με 410 €, πριν 3 μήνες, στην παραπάνω διάσταση.
-
Γεια και χαρά σε όλους!
Έχω Peugeot 106 μοντέλο 2001 και φοράει Michelin energy μανίσια ζάντα. Τα χιλιόμετρα που κάνω είναι κυρίως πόλης. Γενικά είμαι ευχαριστημένος με τα ελαστικά αλλα είναι αρκετά ακριβα Θα μπορούσα να βάλω κάτι παρόμοιο (μαλακή γόμα και αντοχή στη φθορά) με χαμηλή τιμή?
Ευχαριστώ. -
Τι διάσταση φοράς;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι διάσταση φοράς;XL
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τι διάσταση φοράς;
XL
-
Ο χρήστης Spyrous62 έγραψε:
Γεια και χαρά σε όλους!
Έχω Peugeot 106 μοντέλο 2001 και φοράει Michelin energy μανίσια ζάντα. Τα χιλιόμετρα που κάνω είναι κυρίως πόλης. Γενικά είμαι ευχαριστημένος με τα ελαστικά αλλα είναι αρκετά ακριβα Θα μπορούσα να βάλω κάτι παρόμοιο (μαλακή γόμα και αντοχή στη φθορά) με χαμηλή τιμή?
Ευχαριστώ.Διάσταση 165/70/13
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....