-
Που ειστε χωριανοιιιιιιιιιι!!!!
Τι εγινε επιασε φθινοπωρο και δεν καθαριζει κανενας.
Ερωτηση μαλλον 2 ερωτησεις
1η καμμια καλη πετσετα στεγνωματος εχετε να προτεινετε? Οχι ακριβη πολυ γιατι πηρα και την meguiars με τα 20 κατι και δεν αξιζει ουτε 0.5 ευρω(mastoras78 απο ελλαδα θελω μην μου βαλεις απο εξωτερικο)
2η κατι για τα μυγακια μπροστα υπαρχει καμμια συμβουλη ή να παρω καθαριστηκο ειδικο? Μου εχουν σπασει τα νευρα 🤬🤬🤬🤬 -
Από κατάστημα με πολύ καλές τιμές και πολύ γρήγορη εξυπηρέτηση αυτό
Από πετσέτα
https://www.acc12.gr/?page_id=5&product_id=2231Γενικά οι twisted είναι πολύ καλές
-
@gtsartsal said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Από πετσέτα
https://www.acc12.gr/?page_id=5&product_id=2231Γενικά οι twisted είναι πολύ καλές
Καλη σελιδα λιγο που κοιταξα εχει αρκετα πραγματα απο αρκετες εταιριες. Ευχαριστω πολυ
-
@gtsartsal said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Από πετσέτα
Από το acc12 αγοράζω σχεδόν τα πάντα. Με τον Σάββα που το έχει, πλέον μιλάμε στο viber και του παραγγέλνω από εκεί.
-
@alex-mix said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
1η καμμια καλη πετσετα στεγνωματος εχετε να προτεινετε? Οχι ακριβη πολυ γιατι πηρα και την meguiars με τα 20 κατι και δεν αξιζει ουτε 0.5 ευρω(mastoras78 απο ελλαδα θελω μην μου βαλεις απο εξωτερικο)
2η κατι για τα μυγακια μπροστα υπαρχει καμμια συμβουλη ή να παρω καθαριστηκο ειδικο? Μου εχουν σπασει τα νευρα 🤬🤬🤬🤬Απο το acc12 έχω ψωνίσει και νομίζω τις κεραμικές από εκεί τις πήρα.
Όσον αφορά τις πετσέτες επειδή εχω φάει και φόλες είμαι της φιλοσοφίας του βλέπω, μυρίζω, αισθάνομαι..
Έτσι καβάτζωσα δύο no name(την ίδια) απο detailάδικο που με έχουν βολέψει πολύ σε τιμή εξαιρετική .
Συμβουλή μου να είναι πραγματικά μεγάλη σε μέγεθος. Πουλιέται μια της Κ2 βλέπω στο σκρουτζ σε καλή τιμή. Θα τη βρεις με μια αναζήτηση. Γράψε και γιατί δε σου άρεσε της meguiar's αν θέλεις..
Αν έμπλεξες με μυγάκια σημαίνει ότι δεν πλένεις συχνά ή όταν πρέπει Αυτά πρέπει να απομακρύνονται τάχιστα αλλιώς μπλέκεις. Σε extreme καταστάσεις ψήνονται στο βερνίκι.
Από καθαριστικά τι έχεις? Εγώ τα δύσκολα τα μουλιαζω με apc και επιμένω με το πιεστικό
Ακολούθησε αυτή την μέθοδο. Μη τα τρίψεις χωρίς να έχεις κάνει το παραπάνω.Εγώ μια χαρά πλένω.. Πάλευα με τις λάσπες για δύο ΣΚ οπότε το είχα στο πρόγραμμα..
-
@mastoras78 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
2η κατι για τα μυγακια μπροστα υπαρχει καμμια συμβουλη ή να παρω καθαριστηκο ειδικο? Μου εχουν σπασει τα νευρα 🤬🤬🤬🤬Απο το acc12 έχω ψωνίσει και νομίζω τις κεραμικές από εκεί τις πήρα.
Όσον αφορά τις πετσέτες επειδή εχω φάει και φόλες είμαι της φιλοσοφίας του βλέπω, μυρίζω, αισθάνομαι..
Έτσι καβάτζωσα δύο no name(την ίδια) απο detailάδικο που με έχουν βολέψει πολύ σε τιμή εξαιρετική .
Συμβουλή μου να είναι πραγματικά μεγάλη σε μέγεθος. Πουλιέται μια της Κ2 βλέπω στο σκρουτζ σε καλή τιμή. Θα τη βρεις με μια αναζήτηση. Γράψε και γιατί δε σου άρεσε της meguiar's αν θέλεις..
Αν έμπλεξες με μυγάκια σημαίνει ότι δεν πλένεις συχνά ή όταν πρέπει Αυτά πρέπει να απομακρύνονται τάχιστα αλλιώς μπλέκεις. Σε extreme καταστάσεις ψήνονται στο βερνίκι.
Από καθαριστικά τι έχεις? Εγώ τα δύσκολα τα μουλιαζω με apc και επιμένω με το πιεστικό
Ακολούθησε αυτή την μέθοδο. Μη τα τρίψεις χωρίς να έχεις κάνει το παραπάνω.Εγώ μια χαρά πλένω.. Πάλευα με τις λάσπες για δύο ΣΚ οπότε το είχα στο πρόγραμμα..
Οχι ρε φιλε το πλενω καθε 2 βδομαδες ενταξει επειδη τωρα ετυχαν πολλα αυτην την εβδομαδα καλα και κακα και επειδη ειχα παει επαγγελματικα ναυπακτο 2 μερες το αφησα 3.Απλα ξερεις τι γινεται ρε φιλε λογω λιμνοθαλασσα και πολλα νερα γενικα παιζει πολυ κουνουπι και μυγακια (μυγες οχι) δηλαδη μπορει να το πλυνεις γυαλισεις στεγνωσεις πας μια βολτα και γυριζει το λιγοτερο χαλια.
Πετσετα την χρησιμοποιησα 1η φορα ολα τα λεφτα 2η φορα οκ απο εκει και περα δεν τραβα σχεδον καθολου πορτα και στυψιμο και παλι θα μου αφηνει γραμμες απο νερο
Οποτε λες ψεκαζω με apc (meguiars εχω) λιγο τριψιμο με σφουγγαρι μικροινων και πιεστικο? Θα το κανω αυριο -
2η κατι για τα μυγακια μπροστα υπαρχει καμμια συμβουλη ή να παρω καθαριστηκο ειδικο? Μου εχουν σπασει τα νευρα 🤬🤬🤬🤬Καθαρισμός γίνεται, αλλά δεν είχα κάτι καινούριο να πω προς το παρόν. Απλά καθάριζα με αυτά που έχω.
-
Πετσέτες στεγνώματος. Ο μάστορας μάλλον ξέρει καλύτερα. Εγώ έχω δύο τέτοιες. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος.
-
Για το 2ο δεν ξέρω κάτι ιδιαίτερο. Απλά αν είναι πολύ στεγνά τα αφήνω λίγο να μουλιάσουν με ένα πρώτο νερό και ύστερα από λίγη ώρα φεύγουν ευκολότερα.
-
-
Εεε για πες δασκαλε
-
Γιατί οι φωτογραφίες είναι καθαρές;
-
@lap said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Γιατί οι φωτογραφίες είναι καθαρές;
Αααχαχαχαχαχα να σαι καλα lap. Γιατι σας εχω παρει απο φοβο και καθμαι ποση ωρα και βγαζω και κραταω τις καλυτερες.
Υ. Γ τηλεφωνο μου αρεσε και ενα oppo πολυ θα δω -
-
Το κέρωμα κάθε πότε πρέπει να γίνεται; Εμπιστευόμαστε τα απλά πλυντήρια αυτοκινήτων ή κρύβει κινδύνους; Παίζει να μας κάνουν καμιά ζημιά;
-
@georgemit said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Το κέρωμα κάθε πότε πρέπει να γίνεται; Εμπιστευόμαστε τα απλά πλυντήρια αυτοκινήτων ή κρύβει κινδύνους; Παίζει να μας κάνουν καμιά ζημιά;
Κοιτα εγω ακομα δεν το εχω παει για πλυσιμο εξω. Απλα θεωρω πρεπει να ψαχτεις πολυ, πως το πλενουν με τι το πλενουν πως το στεγνωνουν κτλ κτλ. Κερωμα αν μιλας για γρηγορο σε σπρευ εγω το περναω ενα χερι καθε δευτερο πλυσιμο δηλαδη μια φορα το μηνα. Δεκα λεπτα δουλεια ειναι. Για παστες που ειναι καλυτερες δεν εχω χρησιμοποιησει γιατι ειναι χρονοβορες, αλλα θα απαντησουν τα παιδια εδω που ξερουν.
-
Κοιτα εγω ακομα δεν το εχω παει για πλυσιμο εξω. Απλα θεωρω πρεπει να ψαχτεις πολυ, πως το πλενουν με τι το πλενουν πως το στεγνωνουν κτλ κτλ. Κερωμα αν μιλας για γρηγορο σε σπρευ εγω το περναω ενα χερι καθε δευτερο πλυσιμο δηλαδη μια φορα το μηνα. Δεκα λεπτα δουλεια ειναι. Για παστες που ειναι καλυτερες δεν εχω χρησιμοποιησει γιατι ειναι χρονοβορες, αλλα θα απαντησουν τα παιδια εδω που ξερουν.
Έχω υπόψιν μου πλυντήριο που πλένει στο χέρι, καλό και σχολαστικό πλύσιμο μέσα - έξω, βέβαια χρεώνει 20€. Θα τους ρωτήσω και για κέρωμα, νομίζω 2 φορές πριν το καλοκαίρι και πριν το χειμώνα είναι καλά, αν γνωρίζει κάποιος ας πει.
-
Έχω υπόψιν μου πλυντήριο που πλένει στο χέρι, καλό και σχολαστικό πλύσιμο μέσα - έξω, βέβαια χρεώνει 20€. Θα τους ρωτήσω και για κέρωμα, νομίζω 2 φορές πριν το καλοκαίρι και πριν το χειμώνα είναι καλά, αν γνωρίζει κάποιος ας πει.
Γιαυτο σου ειπα για τις παστες και τα σπρευ. Τα κερια σε σπρευ δεν εχουν καθολου δυσκολια στην εφαρμογη αλλα δεν κρατανε πολυ. Ενω αν το περασεις με το χερι τριψιμο κτλ κτλ κρατανε αρκετα περισσοτερο, αλλα εχει κουραση και εννοειτε να το κανουν σε πλυντηριο στοιχιζει παραπανω. Κοιτα μονο με τι τα πλενουν μην δεις να χρησιμοποιουν βουρτσα και παθεις εγκεφαλικο . Το δευτερο που κοιταζω εγω ειναι πως το στεγνωνουν μπορει να ειμαι υπερβολικος αλλα αν βλεπω πανια που εχουν πολυχρησιμοποιηθει και ειναι σαν κουρελια δεν θα παω.
-
Tα απλα πλυντηρια αντε να σου περασουν κανα υγρο κερι της πλακας που θα δωσει λιγη λαμψη παραπανω μεχρι το επομενο πλυσιμο και μονο.
Για σωστο κερωμα θες ποιοτικο κερι σε παστα. Αυτο αν στο κανουν εξω θα πληρωσεις ευκολα 70-80 ευρω και βαλε, αναλογα το κερι. Αλλα μπορεις με 40-50 ευρω να αγορασεις ενα καλο κερι μονος σου, να το περνας ανα 3-6 μηνες και θα σου φτασει για παρα πολλα χρονια. Η διαδικασια ειναι ευκολη και ζημια δεν προκειται να κανεις. Απλωνεις μ'ενα pad (σφουγγαρακι) σε πολυ λεπτες στρωσεις ανα επιφανεια (πχ καπο), αφηνεις κανα πενταλεπτο να στεγνωσει και σκουπιζεις μ'ενα πανι μικροινων. Παντα σε φρεσκοπλυμενο και στεγνο αυτοκινητο.
Πανευκολη διαδικασια λοιπον που την κανεις ανετα μονος σου. -
Καράτε Κιντ έχεις δει;
-
@lap said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Καράτε Κιντ έχεις δει;
Wax on, wax off
Lapη son -
Aυτές οι μεγάλες πετσέτες, ρε παιδιά, είναι για body building, έτσι και βραχούν καλά!
-
@bassstarlet said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Aυτές οι μεγάλες πετσέτες, ρε παιδιά, είναι για body building, έτσι και βραχούν καλά!
Σωστός , μια μεσαία έχω που στεγνώνει μισό αμάξι με ένα πέρασμα και πρέπει να είσαι ο Χουλκ για να την στύψεις .
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ