-
@lap said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Μάστορας θα το φτιάξεις μόνος το βαθούλωμα; Αν ναι έχει πολύ ενδιαφέρον για DIY
Έχει κάτι Κιτ της πλάκας στο σκρουτζ. Ίσως μου τη βαρέσει και ασχοληθώ.. Από Σεπτέμβρη βέβαια. Θα δείξει
-
Λοιπον δοκίμασα πριν λίγο το quick wax meguiars, όλα τα λεφτά ΌΛΑ ΤΑ Λεφτά, έχουν δίκιο που λέει ο κατασκευαστής σε 15 περνάς όλο το αμάξι και δίνει βαθιά γυαλάδα, πέρασα μόνο το μπροστά έτσι για δοκιμή σε λιγότερο από 2 λεπτά, πέρασα και το καπο από το κορολα και έκανε το πείραμα με τα πιάτα. Περνούσα το δάχτυλο όπου δεν έβαλα και ακουγόταν ο ήχος όπως όταν έχεις πλύνει τα πιάτα περνούσα το καπο τίποτα.
-
Περίμενε αύριο να δεις πως θα είναι. Μετά από μια μερα δείχνει καλύτερο.
Αυτό θέλει να το περάσεις και μετά με ένα καθαρό πανακι να τελειωποιησεις το φινίρισμα γιατί αφήνει θαμπαδες καθώς το βάζεις.
-
Περίμενε αύριο να δεις πως θα είναι. Μετά από μια μερα δείχνει καλύτερο.
Αυτό θέλει να το περάσεις και μετά με ένα καθαρό πανακι να τελειωποιησεις το φινίρισμα γιατί αφήνει θαμπαδες καθώς το βάζεις.
Ναι αυτό έκανα φίλε Lap. Μιλάμε πολύ εύκολο θα το ξαναπάρω σιγουρα
-
@alex-mix ποιο quick wax χρησιμοποιησες? Έχει πολλά η Meguiar's
-
@mastoras78 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
@alex-mix ποιο quick wax χρησιμοποιησες? Έχει πολλά η Meguiar's
Έλα φίλε τώρα το δα.
Τώρα έχει βγάλει καινούργιο πιο καλό λένε -
Εγώ έλεγα για ένα άλλο με ένα μωβ μπουκάλι.
Αυτό νομίζω είναι κρεμώδες το υγρό, ενώ το άλλο στο μωβ είναι σαν νερο -
Εγώ έλεγα για ένα άλλο με ένα μωβ μπουκάλι.
Αυτό νομίζω είναι κρεμώδες το υγρό, ενώ το άλλο στο μωβ είναι σαν νεροΌχι σαν νερό είναι και αυτο
-
Α τότε το ίδιο θα είναι απλά άλλαξαν μπουκάλι.
Το ειδες σήμερα, δεν έγινε πιο γκλοσυ;
Αν και μου εβαλαν σε ένα πλυντήριο κερί υγρό από μια εταιρία με σήμα μια χελώνα. Δεν ξέρω αν ειναι placebo αλλά στο ηλιοβασίλεμα το αυτοκίνητο γυαλίζε τόσο πολύ, που δεν το είχα ξαναδεί έτσι, έμοιαζε με αυτά στις διεθνής εκθέσεις αυτοκινήτων. Τέτοιο γυάλισμα. Είχα πάει να πάρω καφέ και περίμενε η κοπέλα να μιλήσω και γω κοιτούσα το αυτοκίνητο απ' έξω. Χαχαχα
Μιλάμε για πολύ γυάλισμα.
-
Λεκές από καφέ (δηλαδή τι λεκές ,καταστροφή ολόκληρη, έριξε ο μικρός το γεμάτο ποτήρι μου στο κάθισμα του συνοδηγού, έκανε λιμνούλα στο μισό κάθισμα , είχα τις πετσέτες που το πλένω στο Πορτμπαγκάζ και απορροφησα ότι μπόρεσα και με μωρομαντηλα καθάρισα ότι μπόρεσα ,τα υπόλοιπα τα ανέλαβε η ζέστη) σε υφασμάτινο κάθισμα, υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος καθαρισμού;
-
@vagkirk said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Λεκές από καφέ (δηλαδή τι λεκές ,καταστροφή ολόκληρη, έριξε ο μικρός το γεμάτο ποτήρι μου στο κάθισμα του συνοδηγού, έκανε λιμνούλα στο μισό κάθισμα , είχα τις πετσέτες που το πλένω στο Πορτμπαγκάζ και απορροφησα ότι μπόρεσα και με μωρομαντηλα καθάρισα ότι μπόρεσα ,τα υπόλοιπα τα ανέλαβε η ζέστη) σε υφασμάτινο κάθισμα, υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος καθαρισμού;
Μετά από πτώση ελληνικού με εβαπορε σε ταπετσαρία του φιέστα αυτό έκανε πολύ καλή δουλίτσα.
https://www.skroutz.gr/s/13474647/Turtle-Wax-Upholstery-Cleaner-Protector-TW38539-400ml.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share -
@vagkirk said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Εγώ εχω αγοράσει το παρακάτω, δεν το χρησιμοποιησα(ευτυχώς) στο αυτοκίνητο, αλλά καθάρισα χαλί με λεκέ από αίμα.
-
4 μέρες πλυμενο αν δεν είναι και αυτή ωραία φωτο(Yem και mastora) διαγράφομαι από το φορουμ
Αλλιώς θα πάω να πληρωσω φωτογραφο -
Ωραίο @alex-mix λάμπεις Λάμπη μου.. Μέχρι και η πινακίδα έλαμψε τόσο που την διαβάζεις καθαρά
-
Αν μου πουλήσεις το αμάξι, μπορείς να διαγραφείς …
-
@kkostask said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Αν μου πουλήσεις το αμάξι, μπορείς να διαγραφείς …
Χαχα φίλε αν το διαβάζει αυτό αντιπρόσωπος θα του έχουν κοπεί τα πόδια, θα με πάρουν τηλ να μου δίνουν χρήματα να το κρατησω
-
@mastoras78 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Ωραίο @alex-mix λάμπεις Λάμπη μου.. Μέχρι και η πινακίδα έλαμψε τόσο που την διαβάζεις καθαρά
Χαχα φίλε εσύ φταις και ο άλλος με το άγχος να βγάλω καλή φώτο, ξέχασα να την σβήσω. Δεν πειράζει μωρέ..
Το διόρθωσα -
-
@alex-mix said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
4 μέρες πλυμενο αν δεν είναι και αυτή ωραία φωτο(Yem και mastora) διαγράφομαι από το φορουμ
Αλλιώς θα πάω να πληρωσω φωτογραφοΣυνονόματε, θέλω να ξυριστώ, αλλά δεν έχω καθρέφτη. Φέρνεις λίγο το αυτοκίνητό σου κατά εδώ;
-
Συγνώμη τώρα, αλλά βάζετε φωτογραφίες από ουσιαστικά καινούργια αυτοκίνητα, για να δείξετε «γυαλάδα»;
Είναι σαν να παίζετε CS με Aim Bot...Τέλος πάντων, εκτός από το απεσταγμένο νερό, έχετε βρει κάποιο τρόπο να μην μένουν στίγματα μετά το ξέβγαλμα;
Έχω αυτό το κλασικό φίλτρο με τις πέτρες στην κεντρική παροχή, αλλά δεν κάνει τίποτα.
Έχω και ένα κάνιστρο με άμμο, αλλά πριν χρόνια που το έβαζα όταν έπλενα δεν έκανε ούτε αυτό κάτι.
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ