-
Όταν λες ουφαδικο, τι εννοείς;
-
@lap said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Όταν λες ουφαδικο, τι εννοείς;
Ο μι τζι.. δε ξέρεις τι είναι το ουφάδικο ???? αυτομπαναρίσου για λίγες ώρες.. Εκεί καιγόμασταν πιτσιρικάδες όπως και σε μπιλιάρδαδικα με τους bacci να μας κυνηγάνε.. Μέχρι και Amiga-δικο θυμάμαι υπήρξε κάποια στιγμή για Sensible Soccer ολοήμερα..
Διάβασε αυτό να πάρεις μια ιδεά https://menshouse.gr/retro/25661/pos-pernousame-ena-apogevma-sta-oufadika
-
Καλά χειρότερο έγινε. Τα μισά καταλαβα. Τι γλώσσα μιλάει ο μάστορας;
Αμιγκαδικο, λογικό ποδόσφαιρο;
Εγώ ξέρω από ίντερνετ καφέ και απο μπιλιάρδο, αλλά πολύ πιο σπάνια μπιλιάρδο. Ίντερνετ καφέ με τις ώρες. Καουντερ με τις ωρες. Ήμουν και παρά πολύ καλός μάλιστα. Κοπάνα απο το σχολειο και ίντερνετ καφέ.Edit, τώρα που το διαβάζω το άρθρο....ρε συ αυτά είναι τα mame games. Χαχαχα αυτά παίζατε;
Ώρες ατελείωτες χαμένες σε αυτό το παιχνίδι. Όλο το σχολείο εκεί μαζευόταν και παίζαμε πρωταθλήματα με άλλα σχολεία
https://m.youtube.com/watch?v=niqS1iAyE14 -
Εγώ ξέρω από ίντερνετ καφέ και απο μπιλιάρδο, αλλά πολύ πιο σπάνια μπιλιάρδο. Ίντερνετ καφέ με τις ώρες. Καουντερ με τις ωρες. Ήμουν και παρά πολύ καλός μάλιστα. Κοπάνα απο το σχολειο και ίντερνετ καφέ.Edit, τώρα που το διαβάζω το άρθρο....ρε συ αυτά είναι τα mame games. Χαχαχα αυτά παίζατε;
Ώρες ατελείωτες χαμένες σε αυτό το παιχνίδι. Όλο το σχολείο εκεί μαζευόταν και παίζαμε πρωταθλήματα με άλλα σχολεία
https://m.youtube.com/watch?v=niqS1iAyE14Συγνώμη Lap αλλά ποιας δεκαετίας είσαι? Γιατί όντως αν δεν ξέρεις τον όρο ουφαδικο σε κάνω για 30 μην πω πιο κατω
-
@alex-mix said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
https://m.youtube.com/watch?v=niqS1iAyE14Συγνώμη Lap αλλά ποιας δεκαετίας είσαι? Γιατί όντως αν δεν ξέρεις τον όρο ουφαδικο σε κάνω για 30 μην πω πιο κατω
Mastoras πες μου ότι έκανες και το κόλπο με την πετονιά? Εγώ το έκανα ντροπή μου αλλά το εκανα
-
Όχι δεν τα λέγαμε ποτέ ουφαδικα. Ή τουλάχιστον δεν το λέγαμε εμεις. Ως "ηλεκτρονικά" τα ήξερα. Όταν έβγαινα εγώ η εποχή ήταν του ίντερνετ καφέ. Τα άλλα που λέτε εσείς ήταν τα λεγόμενα "ηλεκτρονικά" και εκείνη τη εποχή που έβγαινα εγώ έσβηναν ως τρόπος διασκέδασης. Υπήρχαν μεν αλλά δεν πήγαινε κανείς από τα παιδιά της ηλικίας μου. Ξέραμε κάτι μαγαζιά που πήγαμε έτσι απλά για να πάρουμε μια ιδέα και δεν ξαναπατησαμε. Στα ίντερνετ καφέ γινοταν πανζουλισμος.
Εμείς είμαστε εποχή του myspace με τις κοπέλες, τσατ κτλ και καπακι alt tab για lan ομάδα εμείς εναντίον καποιας άλλη ομάδας κάποιου διπλανού σχολείου που βρισκόμασταν ιντερνετικά σε κάποια πίστα.Άλεξ, εμείς είμασταν η γενιά των πρώτων facebook. Όταν είχαμε facebookδεν το ήξερε κάνεις. Ήταν μόνο για εμάς τους πολύ νέους τότε, και είχαμε από τους πρώτους λογαριασμούς, πριν καν μαθευτεί το τι είναι το Facebook
-
Mastoras πες μου ότι έκανες και το κόλπο με την πετονιά? Εγώ το έκανα ντροπή μου αλλά το εκανα
Τώρα με δουλεύεις; Τι πετονιά; Για ψάρεμα πήγαινες;
-
Mastoras πες μου ότι έκανες και το κόλπο με την πετονιά? Εγώ το έκανα ντροπή μου αλλά το εκανααχαχαχα ναί το είχα κάνει μια δύο φορές αλλά φοβούμουνα οτι θα μας πιάσουν και θα φάμε μόνιμη "πόρτα" (τότε το ban μέτραγε και μας ένοιαζε, τώρα είναι ότι καλύτερο μας τυχαίνει )
Κάναμε και ένα άλλο κόλπο σε εκείνο με τα αθλήματα.. βάζαμε έναν δεύτερο να χτυπάει τα κουμπιά σαν δαιμονισμένος αρούγκαλος, είχε πολύ γέλιο.
@Lap και ιντερνετ καφέ προλάβαμε και μάλιστα με μεγάλη ιστορία. Εκεί μου κόλλησε και το νικνειμ. Ήμουν αντμίν για πολλά χρόνια σε γνωστή αλυσίδα netcafe της εποχής με online servers. Ήμουν 20πλας και είχα να κάνω με παιδάκια που βρίζανε όλη μέρα in game και στο forum τους. Πάρα πολύ σκληρό moderation και με τα tools της εποχής εκείνης ήταν δράμα. Αλλά τα βγάζαμε πέρα
Ναι εννοείται και CS έχουμε κάψει εγκεφαλικά κύτταρα και πολλά άλλα. Δυστυχώς ή ευτυχώς έχω πολλά γαλόνια στα video games και ευτυχώς τα έχω παρατήσει γιατί τρώνε άπειρο χρόνο και είναι άκρως εθιστικά.
Ποιό myspace... έχω #sinoysthiasthei με mIRC, Κύπρια που πήρε αεροπλάνο να έρθει να στην χώρα μας.. 2 μήνες ψήσιμο-2 βδομάδες την σπίτωνα.. τι μου θύμησες
#tha_sevesthe!
ΥΓ κολλάγαμε την πετονιά στο 20άρικο για να το τραβάμε πίσω και να το ξαναχρησιμοποιούμε
-
Χαχαχα σεβόμαστε τους παλαιούς, φυσικα.
Εμείς ήμασταν η εποχή χωρίς τα μικρόφωνα, αλλά με το τσατ στο cs, όταν άρχιζαν τα μικρόφωνα ήταν η εποχή που άρχισα να το αφήνω, διότι ήταν απίστευτα ενοχλητικό οπως λες. Δεν έβρισκες καλή πίστα χωρίς βλάκες.
Προσωπικά ποτέ δεν έβριζα και είχα ένα καλό όνομα αλλά στην γειτονιά μου. Όχι παραπέρα και παραπάνω. Μας χρησιμοποιούσαν όμως και ομάδες που κατέβαιναν πρωτάθλημα ως εξάσκηση διοτι από τους μη "σοβαρούς παίχτες" ημασταν πολύ καλοί σε βαθμό που στην iceworld να τους ξεσκιζουμε και τα παιδιά θυμάμαι ήταν μεσα στην 5αδα στην Ελλάδα κάποια χρονιά. Η dust δύσκολη πίστα για εμένα, έχει κωλοκαμπερια και η italy πανδυσκολη και εκεί φαινόταν η διαφορά του ερασιτέχνη σαν εμένα. Εγώ ήμουν για iceworld, απλά τετράγωνα και σταρατα καθώς είχα πάρα πολύ γρήγορα αντανακλαστικά. Εντάξει μιλάμε όμως για τις οθόνες, τα ποντίκια, τις γραμμές. Σε υπολογιστή σπιτικό δεν έπιανες τέτοιες επιδόσεις.
Μπορεί να έχουμε παίξει στο παρελθόν και μαζί, που ξέρεις;Μετά ξεκίνησαν εξετάσεις, διαβάσματα και όταν ξαναγύρισα υπήρχε η Ντότα κάτι που προσωπικά με έκανε να νιώθω παλιός και δεν ασχολήθηκα και έχασα τη σειρά μου. Τώρα τελευταία λέω να ξαναρχίσω μετά από περισσότερο μια δεκαετία, στα είπα άλλωστε.
-
Θα συμφωνήσω με τον lap. Κι εμείς ηλεκτρονικά τα λέγαμε. Ο όρος ουφάδικο ήταν λίγο πιο παλιός, νομίζω ότι τον χρησιμοποιούσαν οι άνθρωποι της εποχής που τα ηλεκτρονικά παίζαν μόνο τανκσάκι, pacman κλπ. Δηλαδή όσο η μνήμη ήταν πολύ χαμηλή και τα γραφικά χάλια. Ο δε όρος arcade πιο καινούριος και ξενόφερτος.
Mirc χρησιμοποιούσα κι εγώ. Ακόμη θυμάμαι τους αιώνιους admin του grnet.
Σημείωση: το irc ακόμα λειτουργεί. Μια φορά το είχα εγκαταστήσει από περιέργεια. Αλλά είναι τελείως ψόφιο. -
Εντάξει και μεις ηλεκτρονικά τα λέγαμε αλλά την ξέραμε την ονομασία. Άλλο ένα περίεργο σε όλη την Ελλάδα λέγανε τις καρδούλες τις 3 πάνω ζωές... εε εδώ το έλεγαν κανονάκια γιατί δεν ξερω
-
Κανονάκια είναι το σωστό...
-
@mastoras78 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Κανονάκια είναι το σωστό...
Ωραία φίλε γιατί και μένα όταν μου το έλεγαν ζωές δεν μου καθόταν καλά.
-
Ουφαδικο είναι το σωστό το πρόστυχο!
Από Νίκαια έπρεπε να πας πλατεία Μεμου και εκεί έπεφτε φάπα! Mortal Kobat, Bubble bobble, snow bross, double dragon, metal slug κα...
Στην Νίκαια είχε την Sonia και το Queen Για μπιλιάρδο (Γαλλικό με κόκκινη τσόχα) και ένα καφενείο ξέμπαρκο με ξύλινο ποδοσφαιρακι.
Λίγο πρόλαβα και το mirc
![alt text]( -
@yem said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Από Νίκαια έπρεπε να πας πλατεία Μεμου και εκεί έπεφτε φάπα! Mortal Kobat, Bubble bobble, snow bross, double dragon, metal slug κα...
Στην Νίκαια είχε την Sonia και το Queen Για μπιλιάρδο (Γαλλικό με κόκκινη τσόχα) και ένα καφενείο ξέμπαρκο με ξύλινο ποδοσφαιρακι.
Λίγο πρόλαβα και το mirc
![alt text](Snow bross ρε φίλε. Από τα καλύτερα
-
@yem said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Λίγο πρόλαβα και το mirc
![alt text](Ή αλλιώς και φλιπερακια, bubble bubble και kick off1 σταθερές αξίες μιλάμε για κάψιμο.
Διαμαντοπιστες και δε συμμαζεύεται.
Πριν μερικά χρόνια, 15 με 20 τα είχα όλα στο pc. -
Τι μας θύμισες @yem παιχνιδάρες ! Τη βγάζαμε κάπως έτσι και εμείς στα καταγώγια του Πειραιά, κοπάνα από το σχολείο κλασσικά. Εντός σε αυτά τούφα το ντουμάνι, αθλητική εφημερίδα στις σάκκες και φυσικά κινητά δεν υπήρχαν.
Θυμάμαι όταν μεγαλώσαμε στο bowling στην Καστέλλα είχε φέρει νέας γενιάς "ηλεκτρονικά" όπως Sega Rally, Terminator, Nba Jam και δε συμμαζεύεται.. ζωάρα!
-
@mastoras78 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Τι μας θύμισες @yem παιχνιδάρες ! Τη βγάζαμε κάπως έτσι και εμείς στα καταγώγια του Πειραιά, κοπάνα από το σχολείο κλασσικά. Εντός σε αυτά τούφα το ντουμάνι, αθλητική εφημερίδα στις σάκκες και φυσικά κινητά δεν υπήρχαν.
Θυμάμαι όταν μεγαλώσαμε στο bowling στην Καστέλλα είχε φέρει νέας γενιάς "ηλεκτρονικά" όπως Sega Rally, Terminator, Nba Jam και δε συμμαζεύεται.. ζωάρα!
Ρε μάστορα φίλε αλήθεια τώρα τι έγραψες τώρα σακες πωωω ρε φίλε, η σακα και όχι η σχολική τσάντα πόσο ωραίες εποχές, βέβαια εγώ είχα μεχρι την 1η λυκείου μετά ο μ@λ@κ@ς τα φόρτωσα στο κοκκορα, με έφαγε η ελληνική νοοτροπία κάπου θα μπω και τέτοιες μλκιες. Μέχρι που πήγα στρατό
Υ. Γ πρέπει να κάνουμε ένα τοπικ με παιδικές αναμνήσεις παιχνίδια κτλ κτλ -
Βρήκα ενα βίντεο που σε ηρεμεί πιο πολύ και απο οδήγηση υβριδικού σε μποτιλιάρισμα!
Τέλεια κινηματογράφηση, μουσική επιλογή και ρυθμός ,αγχολυτικό με εγγυημένο αποτέλεσμα και είναι απλά μια εξωτερική περιποίηση σε ενα παλιό LEXUS ... 44' λεπτά ποίησης!
-
Γιατί το υγρό πιάτων έχει συστατικά για να βγάζουν τα λάδια και αντίστοιχο ph. Στο αυτοκίνητο αντί για τα λάδια, βγάζει το βερνίκι. Όλα αυτά που βλέπεις χωρίς βερνίκι τα έπλεναν με σαπούνι πιάτων
Είπαμε πολλές φορές, πως είναι μύθος αυτό.
Έχω κάνει χιλιάδες πλυσίματα με τέτοιο.Τι δουλειά έχουν τα MAME σε αυτό το νήμα;
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ