-
Ο χρήστης Antonis55 έγραψε:
Γνωρίζει κάποιος κανέναν εγγυημένο να καθαρίζει φανάρια στα Νότια ή Νοτιοδυτικά; Από Αιγάλεω μέχρι Γλυφάδα;Στην Δάφνη, Revolution Sound.
Δουλεύει μόνος του και η δουλειά του είναι άριστη.
Δεν ξέρω αν βιάζεσαι, όμως...
Ένα αυτοκίνητο κάθε φορά, αλλά βγαίνει όπως πρέπει.
Έχω γυαλίσει τα φανάρια στο VW Jetta του πατέρα μου, προ 2 1/2 χρόνων και είναι ακόμα όπως όταν το παρέλαβα!
Τα φανάρια ήταν σε άθλια κατάσταση...
Έχω φτιάξει και άλλου είδους δουλειές στον συγκεκριμένο και ήμουν πάντα ευχαριστημένος
Μπορείς αν θέλεις να περάσουμε και παρέα. -
Για καθαρισμό ζαντών, χρησιμοποιώ της Meg, το Hot Rims Aluminium.
Θέλει λίγο προσοχή να μην ψεκάζονται στα τακάκια απευθείας, και επίσης κάποια από αυτά είναι πολύ ισχυρά για να μην τρίβουν κ να φεύγουν στα μπαμ, ιδίως αυτά που χρησιμοποιούν κάποια πλυντήρια, και κάποια δεν κάνουν για ζάντες που έχουν περαστεί με ηλεκτροστατική βαφή.
Η Meguiars, βγάζει δύο, γι αυτόν τον λόγο. -
Ο χρήστης superb_tsi έγραψε:
Γνωρίζει κάποιος κανέναν εγγυημένο να καθαρίζει φανάρια στα Νότια ή Νοτιοδυτικά; Από Αιγάλεω μέχρι Γλυφάδα;
Στην Δάφνη, Revolution Sound.
Έχω γυαλίσει τα φανάρια στο VW Jetta του πατέρα μου, προ 2 1/2 χρόνων και είναι ακόμα όπως όταν το παρέλαβα!
Έχω φτιάξει και άλλου είδους δουλειές στον συγκεκριμένο και ήμουν πάντα ευχαριστημένος
Μπορείς αν θέλεις να περάσουμε και παρέα.Όταν λες δουλεύει μόνος του; 1 άτομο ή δεν θέλει κόσμο;
Δεν βιάζομαι, να πω την αλήθεια. Χαλαρά, αρκεί να καθαρίσουν. -
Ο χρήστης superb_tsi έγραψε:
Στην Δάφνη, Revolution Sound.
Μπορείς αν θέλεις να περάσουμε και παρέα.Είναι χάλια στο γιάρις της μάνας μου. Παίζει να το δει και να μας πει αν γίνονται σωστά ή θα το κάνει όσο πάει και θα πει δεν γίνεται άλλο;
Κόστος;
Αλλιώς πάω για φανάρια ένα 200άρι. -
Γιατί δεν το «παλεύσεις» μόνος σου, με ντουκόχαρτο νερου και ψιλή αλοιφή;
Ακόμα καλύτερα αν βρεις/δανειστείς αλοιφαδόρο ή τρυπάνι.
Κανονικά, εφόσον πάει σε κάποιο service της τογιότα, δεν τους είναι τίποτα να βάλουν έναν πιτσιρικά να γυαλίσει. -
Για τα πολυμερισμενα φαναρια η καλυτερη και ποιο ανθεκτικη λυση στο χρονο ειναι κατεμε να γινουν με γυαλοχαρτο και κατοπιν μετα να πεσει ειδικος πλαστικοποιητης και μετα βερνικι anti-uv.
Ετσι το αποτελεσμα θα κρατησει για τουλαχιστον μια πενταετια και παραπανω και το κοστος για δυο φαναρια ειναι πολυ μικρο σε σχεση με την αγορα καινουργιων αλλα και σε σχεση με την διαρκεια.
Ενδεικτυκα σε εναν φανοποιο που γνωριζω οτι τα κανει το κοστος κυμαινεται στα 60€ για τα δυο φαναρια.
Πιστευω ειναι η καλυτερη λυση και ησυχαζεις απο το προβλημα για πολλα χρονια. -
Αυτός είναι ο ποιο σωστός τρόπος.
Μόνο αρνητικό είναι ότι πρέπει να μείνει το αυτοκίνητο στο φανοποιείο τουλάχιστον μία μέρα και επίσης πρέπει να βγουν τα φανάρια για όλη αυτή τη διαδικασία. Ήταν να το κάνω στο AVEO μου, αλλά δεν ασχολήθηκα.
Πήρα μία αλοιφή με 10euro, τα έτριψα και έγιναν 'καινούρια'... -
Ξερει κανεις καποιο μαγαζι που να κανει επιδιορθωση πλαστικων σε αυτοκινητο;
-
Tι εννοείς πλαστικών;
Σπασμένοι προφυλακτήρες, πάντως, επισκευάζονται από φανοποιούς.
Τώρα για πλαϊνά ή εσωτερικά, δεν ξέρω, όλα γίνονται βέβαια, αλλά είναι και το θέμα να θέλει να ασχοληθεί....! -
Λογικά εννοεί, εσωτερικά μαρσπιέ, προστατευτικά επιθέματα προφυλακτήρων κτλπ.
-
Ήθελα εδώ και πολύ καιρό να ασχοληθώ με το detailing της εβάρας και τελικά βρέθηκε λίγος χρόνος, οπότε το καταφέραμε.
Είχε πολύ αράχνη, ολογράμματα αρκετά ταλαιπωρημένο από τη κουκούλα (την οποία σταματάω να βάζω) και διάφορα ξένα στοιχεία, ειδικά στο πίσω μέρος που ήταν φουλ στην άκαυστη.
Πρώτα περάστηκε με πηλό, το χρώμα διορθώθηκε χωρίς να κατεβάσουμε βερνίκι, μετά iron-x, τα πλαστικά περάστηκαν με γαλάκτωμα ώστε να ζωντανέψουν και τέλος σφραγίστηκε με 2 στρώσεις κεραμικό meguiars M688 στις κάθετες και 3 στις οριζόντιες επιφάνειες και μετά υδροφοβικό σφραγιστικό.
Έγινε φανταστικό. Είναι χρωματάρα το μαμημένο και έδειξε πάρα πολύ. Στον ήλιο κάνει φοβερά παιχνίδια το χρώμα γιατί έχει αρκετή πέρλα μέσα.
Έρχεται βροχή φωτογραφιών.
-
Απίστευτο χρώμα Nikos-. Προφανώς παρκάρει σε στεγασμένο χώρο υποθέτω.
-
Απίστευτο χρώμα Nikos-. Προφανώς παρκάρει σε στεγασμένο χώρο υποθέτω.
Ναι ναι. Στεγασμένο.
-
Όπως βγήκε από το εργοστάσιο έγινε!!
-
Όπως βγήκε από το εργοστάσιο έγινε!!
Όντως, αυτό σκεφτόμουν σήμερα. Νιώθω σα να το ξαναγόρασα σήμερα.
-
Πω ρε τι εργαλείο είναι αυτό;;;;; Εντελώς κατάσταση Fast and Furious...!...
-
Πω ρε τι εργαλείο είναι αυτό;;;;; Εντελώς κατάσταση Fast and Furious...!...
Είναι φουλ αγχολυτικό.
-
NANO MAGIC WASH Αυτο το προϊόν το έχει δοκιμάσει κανείς? Ίσως να είναι το ροζ υγρό που λέει ο φίλος Lap....
-
Έχω μια ερώτηση:
Ποια από τα καθημερινά καθαριστικά που έχουμε γύρω μας θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τα ειδικά αξεσουάρ πλυσίματος;
Για παράδειγμα, πιστεύω ότι τα μωρομάντηλα, κάνουν μια χαρά για τα πλαστικά μέρη, αφού δεν έχουν ούτε αλκοόλ, ούτε κάτι καυστικό ή όξινο. Επίσης, αφήνουν ένα ωραίο άρωμα χωρίς να αισθάνεσαι χημικές οσμές στον αέρα.
Με τι θα μπορούσαμε λοιπόν να αντικαταστήσουμε τον αφρό με τον οποίο καθαρίζουμε το εξωτερικό;
Επίσης, το κλασικό άζαξ κάνει για τα τζάμια του αυτοκινήτου; ...καθώς και ό,τι άλλο μπορεί να πει κανείς.Οι λόγοι για τους οποίους ρωτάω είναι η οικονομία αλλά και η ευκολία.
-
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα!
Έχετε να μου συστήσετε κάποια καλή κρέμα για αφαίρεση επιφανειακών γρατσουνιών;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ