-
-
Θα πω και εγώ την γνώμη μου για την αντιπαράθεση των δύο φίλων παραπάνω απο τους οποίους την γνώμη του ενός είχα παλιότερα και την γνώμη του άλλου έχω τώρα, και με αποδείξεις.
Λοιπόν το 1991 ο θείος μου είχε φέρει μία 316i απο την Γερμανία. Πολύ ωραίο αμάξι θυμάμαι αλλά έλα που εγώ θεωρούσα ότι αν είχα τα χρήματα του θα έπαιρνα το εκρυκτικό τότε renault 19 16V με τα 150 άλογα. Το έιχα πεί και στον ξάδερφο μου και γιό του θυμάμαι και είχε συμφωνήσει.
Τα χρόνια πέρασαν όμως και η γνώμη μου φυσικά άλλαξε γιατί δοκίμασα απο όλα τα φρούτα αλλά η επιβεβαίωση ήρθε την περασμένη εβδομάδα που είδα στον δρόμο ένα 19 16V. Το αυτοκίνητο ήταν πραγματικά χάλια και όχι απο κακή χρήση αλλά απο φυσιολογική χρήση. Χαμογέλασα τότε και κοίταξα μια 316 σαν του θείου μου που ακόμα είναι αξιοπρεπέστατη και πολύ ποιο όμορφη κατά την γνώμη μου απο το μοντέλο που σε λίγο φεύγει.
Όπως ακούστηκε και παραπάνω ότι πληρώνεις παίρνεις. -
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Λοιπόν το 1991 ο θείος μου είχε φέρει μία 316i απο την Γερμανία. Πολύ ωραίο αμάξι θυμάμαι αλλά έλα που εγώ θεωρούσα ότι αν είχα τα χρήματα του θα έπαιρνα το εκρυκτικό τότε renault 19 16V με τα 150 άλογα. Το έιχα πεί και στον ξάδερφο μου και γιό του θυμάμαι και είχε συμφωνήσει.
Τα χρόνια πέρασαν όμως και η γνώμη μου φυσικά άλλαξε γιατί δοκίμασα απο όλα τα φρούτα αλλά η επιβεβαίωση ήρθε την περασμένη εβδομάδα που είδα στον δρόμο ένα 19 16V. Το αυτοκίνητο ήταν πραγματικά χάλια και όχι απο κακή χρήση αλλά απο φυσιολογική χρήση. Χαμογέλασα τότε και κοίταξα μια 316 σαν του θείου μου που ακόμα είναι αξιοπρεπέστατη και πολύ ποιο όμορφη κατά την γνώμη μου απο το μοντέλο που σε λίγο φεύγει.
Όπως ακούστηκε και παραπάνω ότι πληρώνεις παίρνεις.Έτσι ακριβώς όπως τα λες... Αυτό ισχύει και στα VW ειδικά στα Golf... Βλέπεις αυτοκίνητο 10 χρόνων και νομίζεις ότι είναι φετινό. Το δικό μου κοντεύει 7 χρονών και μέχρι πρόσφατα μου έλεγαν με γεια το αυτοκίνητο, καινούριο είναι? Ειδικά πάντως τα γαλλικά, έχουν μεγάλο πρόβλημα με το χρόνο.
-
Η κουπέ μάλλον θα ακολουθήσει την μόδα των κουπέ-καμπριολέ:
Προσέξτε ότι οι προφυλακτήρες είναι φαρδύτεροι απ' ότι στη sedan.
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Η κουπέ μάλλον θα ακολουθήσει την μόδα των κουπέ-καμπριολέ:
Προσέξτε ότι οι προφυλακτήρες είναι φαρδύτεροι απ' ότι στη sedan.
Αυτή πρέπει να είναι η cabrio. H coupe είναι στο http://www.autobild.de Που έριξα μια ματιά χθές και είναι πολύ όμορφη. Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να ξανακοιτάξω και να την ανεβάσω!
-
Θα πω και εγώ την γνώμη μου για την αντιπαράθεση των δύο φίλων παραπάνω απο τους οποίους την γνώμη του ενός είχα παλιότερα και την γνώμη του άλλου έχω τώρα, και με αποδείξεις.Λοιπόν το 1991 ο θείος μου είχε φέρει μία 316i απο την Γερμανία. Πολύ ωραίο αμάξι θυμάμαι αλλά έλα που εγώ θεωρούσα ότι αν είχα τα χρήματα του θα έπαιρνα το εκρυκτικό τότε renault 19 16V με τα 150 άλογα. Το έιχα πεί και στον ξάδερφο μου και γιό του θυμάμαι και είχε συμφωνήσει.
Όπως ακούστηκε και παραπάνω ότι πληρώνεις παίρνεις.και ποιο από τα δύο σέρνεται ακόμα στο δρόμο και ποιο δείχνει ακόμα το δρόμο;
Ξαναγυρνάμε στο τι δείχνει και τι είναι δηλαδή
-
εχω βαρεθει πια να τις βλεπω. πανω απο 50 φορες την ημερα , καθε μερα, βλεπω καινουριες 3αρες. καραβανια ολοκληρα. Μπουχτησα!
και κατι πιτσιρικες με φαναρια στους δρομους για να μην χαθουν οι Bmw μεσα στο...Λαυριο. -
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
εχω βαρεθει πια να τις βλεπω. πανω απο 50 φορες την ημερα , καθε μερα, βλεπω καινουριες 3αρες. καραβανια ολοκληρα. Μπουχτησα!
και κατι πιτσιρικες με φαναρια στους δρομους για να μην χαθουν οι Bmw μεσα στο...Λαυριο.και εγώ στη μεταμόρφωση ρίχνω καμιά ματιά μήπως δω καμία ρε γμτ Τί στο καλό, μόνο εκεί βολτάρουν οι τύποι;
(τις πιτσιρίκες όμως δεν βαρέθηκες να τις βλέπεις, έτσι; Τί εννοείς φανάρια;)
Μια και πια τις συνήθισε το μάτι σου, πως σου φαίνονται; -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Θα πω και εγώ την γνώμη μου για την αντιπαράθεση των δύο φίλων παραπάνω απο τους οποίους την γνώμη του ενός είχα παλιότερα και την γνώμη του άλλου έχω τώρα, και με αποδείξεις.
Όπως ακούστηκε και παραπάνω ότι πληρώνεις παίρνεις.και ποιο από τα δύο σέρνεται ακόμα στο δρόμο και ποιο δείχνει ακόμα το δρόμο;
Θα συμφωνησω μαζι σου.Οι περισσοτεροι αγοραζουν ,οποιοδηποτε,καλο αυτοκινητο για να βγαλουν τα απωθημενα τους και πολυ λιγοι εκτιμουν και γνωριζουν αυτο που οδηγουν και τις δυνατοτητες του αυτοκινητου τους.
Ειδικα τα BMW τα οποια εχουν εξαιρετικες ικανοτητες πλαισιου ,αναρτησεων, κινητηρα, -
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
και κατι πιτσιρικες με φαναρια στους δρομους για να μην χαθουν οι Bmw μεσα στο...Λαυριο.Κριμα που δεν μενω εκει κοντα να δω και εγω...
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
και κατι πιτσιρικες με φαναρια στους δρομους για να μην χαθουν οι Bmw μεσα στο...Λαυριο.και εγώ στη μεταμόρφωση ρίχνω καμιά ματιά μήπως δω καμία ρε γμτ Τί στο καλό, μόνο εκεί βολτάρουν οι τύποι;
(τις πιτσιρίκες όμως δεν βαρέθηκες να τις βλέπεις, έτσι; Τί εννοείς φανάρια;)
Μια και πια τις συνήθισε το μάτι σου, πως σου φαίνονται;Λοιπόν, η παρουσίαση της σειράς 3 γίνεται στο Λαύριο-Σούνιο και μάλιστα στο Τεχνολογικό Πάρκο του Λαυρίου έχουν την 'φωλιά' τους απ' όπου και εξορμούν. Αρκετές 10άδες σε σκούρα χρώματα με ξένες πινακίδες και ξένους οδηγούς παρελαύνουν κάθε μέρα. Κανείς δεν τους δίνει πλέον σημασία. Τις συνηθίσαμε
'Οι κοπέλες με τα φανάρια' είναι κάποιες κοπέλες που κρατουν κάτι φωσφορούχα ματζαφλάρια και περιμένουν σε κομβικά σημεία της πόλης για να δείξουν το δρόμο στους οδηγούς των BMW. ( Ακόμα να μάθουν? )
πάντος είναι πράγματι αν όχι όμορφες,τουλάχιστον εντυπωσιακές. (οι BMW)
-
Sorry αν εχει γραφτει πιο πανω αλλα δεν εχω κουραγιο να ψαξω τωρα... Ποτε βγαινει η 3-αρα coupe?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Θές να πείς ότι θα προτιμούσες να οδηγείς ένα renault 19 16v του 91 απο ένα 316ι του 91? Αν ναι μάλλον έχεις να δείς πολλά χρόνια r19 γιάυτό κράτα τις επιφυλάξεις σου.
Αυτοκίνητο δεν είναι μόνο η ονομαστική δύναμη της μηχανής αλλά το σύνολο (απο μια βίδα μέχρι το πλαίσιο) και στο σύνολο τον δρόμο τον δείχνει σαφέστατα η 316
-
Θές να πείς ότι θα προτιμούσες να οδηγείς ένα renault 19 16v του 91 απο ένα 316ι του 91? Αν ναι μάλλον έχεις να δείς πολλά χρόνια r19 γιάυτό κράτα τις επιφυλάξεις σου.Αναρωτιέμαι τι να απέγιναν όλες οι Renault 19. Γιατί μία (εξαιρετικά καλή) έχει ένας γνωστός μου. Οι άλλες;
-
Καλό ε?
-
Αυτη δεν ειναι η Σειρα 2?
-
Θές να πείς ότι θα προτιμούσες να οδηγείς ένα renault 19 16v του 91 απο ένα 316ι του 91? Αν ναι μάλλον έχεις να δείς πολλά χρόνια r19 γιάυτό κράτα τις επιφυλάξεις σου.
Αυτοκίνητο δεν είναι μόνο η ονομαστική δύναμη της μηχανής αλλά το σύνολο (απο μια βίδα μέχρι το πλαίσιο) και στο σύνολο τον δρόμο τον δείχνει σαφέστατα η 316
Φυσικά και θα προτιμούσα R19, υπάρχει κανένα πρόβλημα σ'αυτό;
Θα μας πεις δηλαδή ότι η 316 έστριβε καλύτερα από το R19 16V;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Θα μας πεις δηλαδή ότι η 316 έστριβε καλύτερα από το R19 16V;Όσο για το τι έγιναν τα R19: Τα μικρά (
-
Πάντως Κωνσταντίνε είναι σπάνιο να τα βρεις σε καλή κατάσταση (έχω ψάξει αρκετά τα συγκεκριμένα).
Ωστόσο,δεν παύει να είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο,ακόμη και με σημερινά κριτήρια -
Τα 19 έχουν τη τύχη που είχαν και τα Peugeot 309,σπάνια πλέον συναντάς κάποιο απο αυτά χωρίς αυτό όμως να σημαίνει οτι δεν ήταν ενδιαφέροντα αυτοκίνητα. Απλώς στο θέμα αξιοπιστίας δεν ήταν τόσο δυνατά. Όσα 1.8 16V όμως έχω δεί είναι καλοσυντηρημένα
Νέα BMW Σειρά 3