-
Έχω οδηγήσει πάρα πολλές φορές το Μ3 του γείτονα και ξέρω τι λέει σαν αμάξι. Με αυτό το αμάξι πουλάς πολύ μούρη (με την Ε46 γιατί με την καινούρια που είναι κορεάτικο.... αστο καλύτερα), έχει φανταστικό ήχο και κάνεις υπέροχες μπάντες. Οσο για τα σκυλάδικα το βλέπω μόνο στην Ελλάδα.
Αλλά σαν το R δεν το βάζω. -
Κι άλλο pissing contest ρε παιδιά;
-
ρε σεις πάλι το ίδια με τα Μ3vsS60R;
είχαμε κι άλλο τόπικ γι' αυτό, δεν συνεχίζουμε καλύτερα εκεί;
-
Επειδη οι αριθμοι μιλανε.....
**Μ3 **
Manufacturer BMW M GmbH
Testing Date 12/2000
Engine 3246 cccm, 6 Zyl , 24 V
Power 343 PS (252 KW) @ 7900/min
Torque 365 Nm @ 4900/min
Transmission 0 (6)
Weight 1584 Kg
Weight / BhP 4,6 Kg / PS
0 - 100 Km/h 5,2 s
0 - 200 Km/h 18,1 s
0 - 200-0 Km/h 23,2 s
Top Speed 250 Km/h * el. begrenzt
100 - 0 Km/h hot 36,4 m , 10,6 m/s
Transverse Acceleration 1,1 g
Slalom Course 36 / 110m 123 / 136 Km/h
**Round Time Nuerburgring 8.22 min
Round Time Hockenheim 1.17,6 minΜ3CSL**
Manufacturer BMW M GmbH
Testing Date 8/2003
Engine 3246 cccm, 6 Zyl , 24 V
Power 360 PS (265 KW) @ 7900/min
Torque 370 Nm @ 4900/min
Transmission 2 (6)
Weight 1421 Kg
Weight / BhP 3,9 Kg/ PS
0 - 100 Km/h 4,8 s
0 - 200 Km/h 16,7 s
0 - 200-0 Km/h 21,4 s
Top Speed 280 Km/h
100 - 0 Km/h hot 32,4 m , 11,9 m/s
Transverse Acceleration 1,4 g
Slalom Course 36 / 110m 135 / 157 Km/h
Round Time Nuerburgring 7.50 min
Round Time Hockenheim 1.13,5 min -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Βρε Παύλο πάνω που αρχίσαμε να το ξεχνάμε..... μας δείχνεις πάλι το Κορεάτικο! (Mods μπορείτε να βάλετε ένα εικονίδιο που να ξερνάει;;;)Γιατί βρε Sado; Εγώ τη βρίσκω,αν εξαιρέσουμε τα πίσω φανάρια,πανέμορφη. Για την 7άρα έχεις δίκιο,πήγε άπατη αλλά η 5άρα πάει πάρα πολύ καλά σε πωλήσεις. Το ίδιο πιστεύω θα κάνει και η 3άρα.
Υ.Γ. Όσο για τη διαμάχη μεταξύ S60R και Μ3 πιστεύω πως δε τίθεται θέμα σύγκρισης. Η κατανομή,ο σούπερ κινητήρας και ανάρτηση με το εκπληκτικό διαφορικό και κιβώτιο δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια σε αντιπάλους. Εκτός και αν ο ανταγωνιστής περιέχει στο όνομά του το GT3 ή το STI Spec-C (Είμαι σίγουρος οτι και ο φίλος AlexDesign θα συμφωνήσει... )
-
Πραγματικά σύγκριση με Volvo δεν περίμενα να ακούσω. Με καμμιά 911 το συζητάμε (και 50% παραπάνω τιμή). Αλλά επειδή είμαι μικρός και φτωχός για να έχω προσωπική εμπειρία με τέτοια μοντέλα δεν συνεχίζω. Ακούω όμως να μαθαίνω...
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Γιατί βρε Sado; Εγώ τη βρίσκω,αν εξαιρέσουμε τα πίσω φανάρια,πανέμορφη. Για την 7άρα έχεις δίκιο,πήγε άπατη αλλά η 5άρα πάει πάρα πολύ καλά σε πωλήσεις. Το ίδιο πιστεύω θα κάνει και η 3άρα.
Τα μπροστινά φώτα σου αρέσουν;;;
Ειδικά τα φλας είναι σαν, την ώρα που ο βλάκας ο αμερικανός την σχεδίαζε κάποιος τον κούνησε και του έφυγε η γραμμή. Χαχαχαχα
Για την Ελλάδα δεν ξέρω πόσο έχει πουλήσει η 5 αλλά στην Αγγλία έχει πατώσει τελείως. Οι Αγγλοι προτιμούν αν θέλουν σώνει και καλά ΒΜW παίρνουν την 3 330 και όχι την 5.
Αλλά και στην Ελλάδα ζήτημα είναι αν έχω δει 4-5 5αρες, ενώ Mercedes E έχει βρομίσει ο τόπος.
Το ίδιο αποτέλεσμα λογικά θα έχει και το νέο Νταεβού εεεε την νέα 3αρα ήθελα να πω!Παίδες μη μου αραδιάζετε αριθμούς και γύρους για την Μ3 από τρίτους γιατί τα ψιλοβαριέμαι αυτά, εξάλλου όπως είπε και ένα άλλο παιδί υπήρχε άλλο τοπικ για το ίδιο θέμα.
Πάντως αν θέλετε νοικιάζουμε μια Μ3 και ένα S60R, πάμε σε μία πίστα, κάνουμε την πλάκα μας και βλέπουμε πως πάνε. -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Γιατί βρε Sado; Εγώ τη βρίσκω,αν εξαιρέσουμε τα πίσω φανάρια,πανέμορφη. Για την 7άρα έχεις δίκιο,πήγε άπατη αλλά η 5άρα πάει πάρα πολύ καλά σε πωλήσεις. Το ίδιο πιστεύω θα κάνει και η 3άρα.
Τα μπροστινά φώτα σου αρέσουν;;;
Ειδικά τα φλας είναι σαν, την ώρα που ο βλάκας ο αμερικανός την σχεδίαζε κάποιος τον κούνησε και του έφυγε η γραμμή. Χαχαχαχα
Για την Ελλάδα δεν ξέρω πόσο έχει πουλήσει η 5 αλλά στην Αγγλία έχει πατώσει τελείως. Οι Αγγλοι προτιμούν αν θέλουν σώνει και καλά ΒΜW παίρνουν την 3 330 και όχι την 5.
Αλλά και στην Ελλάδα ζήτημα είναι αν έχω δει 4-5 5αρες, ενώ Mercedes E έχει βρομίσει ο τόπος.
Το ίδιο αποτέλεσμα λογικά θα έχει και το νέο Νταεβού εεεε την νέα 3αρα ήθελα να πω!Παίδες μη μου αραδιάζετε αριθμούς και γύρους για την Μ3 από τρίτους γιατί τα ψιλοβαριέμαι αυτά, εξάλλου όπως είπε και ένα άλλο παιδί υπήρχε άλλο τοπικ για το ίδιο θέμα.
Πάντως αν θέλετε νοικιάζουμε μια Μ3 και ένα S60R, πάμε σε μία πίστα, κάνουμε την πλάκα μας και βλέπουμε πως πάνε.Φιλε sado ειναι γουστα του καθενος οποτε δικαιωμα σου να μην σου αρεσει.
Οι χρονοι που εγραψα δεν ειναι απο τριτους αλλα οι επισημοι χρονοι των αυτοκινητων. Οπως εγραψαν και οι υπολοιποι δεν υπαρχει καν θεμα συγκρισης.
Ας θεωρηθει ληξαν το θεμα.
Φιλικα
Χρηστος -
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Φιλε sado ειναι γουστα του καθενος οποτε δικαιωμα σου να μην σου αρεσει.Εννοείται φίλτατε ότι είναι γούστα του καθενός και φυσικά είναι όλες οι απόψεις σεβαστές. Εξάλλου κουβεντούλα κάνουμε εδώ σχετικά με τις απόψεις μας και δεν νομίζω να προσπαθεί κάποιος και να μπορεί να αλλάξει την γνώμη του άλλου.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Για την 7άρα έχεις δίκιο,πήγε άπατη αλλά η 5άρα πάει πάρα πολύ καλά σε πωλήσεις.Τι άπατη ρε Παύλο??
Εδώ στο Ηράκλειο έχουν θεαθεί 3, οι δύο από μένα και η μία μάλιστα είχε και 'ηρακλειώτικες' πινακίδες...
Και είναι και όμορφο αυτοκίνητο αν και μεγάλο... -
Από αυτό εμπνεύστηκε ο Bangle...
-
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Για την 7άρα έχεις δίκιο,πήγε άπατη αλλά η 5άρα πάει πάρα πολύ καλά σε πωλήσεις.
Τι άπατη ρε Παύλο??
Εδώ στο Ηράκλειο έχουν θεαθεί 3, οι δύο από μένα και η μία μάλιστα είχε και 'ηρακλειώτικες' πινακίδες...
Και είναι και όμορφο αυτοκίνητο αν και μεγάλο...Και θεωρείς επιτυχία το οτι είδαμε 7άρα στο Ηράκλειο έπειτα απο 3 χρόνια παραγωγής τη στιγμή που οι S Class είναι πολύ περισσότερες εδώ και χρόνια;
-
Tώρα αν σας πώ ότι Λατρεύω, σχεδιαστικά, τη νέα σειρά 3,
θα νομίζεται ότι πήρα τίποτα ύποπτο ?Ο Bangle πρέπει να μου έχει κάνει μάγια....
Από μπροστά τέλεια, πλάγια το ίδιο, πίσω μου ξίνισε λίγο....
Τώρα, όσο τη βλέπω μου αρέσει πολύ....ΥΓ. Δεν κρύβω ότι οι μπέμπες είναι μια από τις αδυναμίες μου.
Παρακαλώ, να καταχωρηθεί στα πρακτικά. -
Ο χρήστης technik έγραψε:
θα νομίζεται ότι πήρα τίποτα ύποπτο ?Ο Bangle πρέπει να μου έχει κάνει μάγια....
Τώρα, όσο τη βλέπω μου αρέσει πολύ....ΥΓ. Δεν κρύβω ότι οι μπέμπες είναι μια από τις αδυναμίες μου.
Παρακαλώ, να καταχωρηθεί στα πρακτικά.όχι δεν πήρες τίποτα ύποπτο. Η γνωστή σφήκα φταίει για όλα
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
ΥΓ. Δεν κρύβω ότι οι μπέμπες είναι μια από τις αδυναμίες μου.
Παρακαλώ, να καταχωρηθεί στα πρακτικά.Μήπως είσαι ο...Κορκολής;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Παρακαλώ, να καταχωρηθεί στα πρακτικά.όχι δεν πήρες τίποτα ύποπτο. Η γνωστή σφήκα φταίει για όλα
Άσε Ιkar.....
Απ' τα πολλά τσιμπήματα τελευταία, θα πάθω ανοσία στο τέλος.... -
AlfaRomeo: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ακόμα γελάω!!!
technik: Τι πίνεις και δεν μας δίνεις!!
Χάθηκε να φτιάξουν μια νέα Ε36 ή μια νέα Ε46 ρε παιδιά;;; Αμαρτία είναι να χαντακώσουν έτσι την BMW.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
AlfaRomeo: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ακόμα γελάω!!!technik: Τι πίνεις και δεν μας δίνεις!!
.
Αν θέλεις να σου αρέσουν οι Bangl-ικές BMW,
......να σου δώσω -
Όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές, η ομορφιά είναι υποκειμενική. Οι αριθμοί αντίθετα είναι αντικειμενικοί. Και οι αριθμοί λένε ότι η BMW έχει το 2004 αύξηση κατά 8% ενώ όλες οι υπόλοιπες γερμανικές εταιρείες κινούνται πτωτικά (βλέπε και απολύσεις Οπελ, προβλήματα VAG).
Πιστεύω ότι η ΒMW έκανε μια κίνηση ματ μπαίνοντας σε όλες τις κατηγορίες, χάνοντας παράλληλα κάποιους παραδοσιακούς φίλους της αλλά ανοίγοντας νέους δρόμους για να γιγαντωθεί. Προτίμησε να αποτινάξει το συντηρητικό της κομμάτι και να προχωρήσει μπροστά.
Νέα BMW Σειρά 3