-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...εάν σου πω ότι δεν κατάλαβα τι αυτοκίνητο έχεις θα με πιστέψεις...;Για ποιόν δεν κατάλαβες ?????
-
Ναι αλλά μιλάμε για 11ετίας αυτοκίνητο με υδροπνευματική, λογικό να μην το παίρνει κανένας...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
...εάν σου πω ότι δεν κατάλαβα τι αυτοκίνητο έχεις θα με πιστέψεις...;
citroen xsara picasso 1.600 :P::P:P:P:P
προσοχή μη βγάλουν ανέκδοτα για τους σιτροενάκηδες...είδατε τι τραβάν οι καημένες οι ξανθιές
(Πλάκα κάνω μην πυροδοτήσουμε κανενα μπαμ!!!)
Αν καταλαβαίνω καλά έχουμε το ίδιο τουτου,οπότε μπορούμε να ανταλλάσουμε άμμεσες εμπειρίες.....
Πόσα χλμ έχεις κάνει ? και ποιές οι εντυπώσεις σου ??
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
προσοχή μη βγάλουν ανέκδοτα για τους σιτροενάκηδες...είδατε τι τραβάν οι καημένες οι ξανθιές
Αν καταλαβαίνω καλά έχουμε το ίδιο τουτου,οπότε μπορούμε να ανταλλάσουμε άμμεσες εμπειρίες.....
ωραια συνεννοήση!!! οχι δεν εχω xsara picasso- αν καταλαβα και εγω καλα-xantia εχω...
πάντως καλορίζικο όυτως ή αλλως
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ωραια συνεννοήση!!! οχι δεν εχω xsara picasso- αν καταλαβα και εγω καλα-xantia εχω...
Όμορφα ........πάμε πάλι
ΕΓΩ έχω τώρα πια Picasso...........ΣΙΓΟΥΡΑ
Ο citastak έχει xantia
Kαι ο elteo ΔΕΝ ΈΧΕΙ picassoEυχαριστώ για τις ευχές.Άγγελος.
-
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Όμορφα ........πάμε πάλι
Ο citastak έχει xantia
ΛΑΘΟΣ!
Ο Ηλίας (citastak) έχει Opel Corsa, ο πατέρας του έχει Χantia... -
Εντάξει παραδίδομαι αλλά τόπιασα περί ιδιοκτησιών
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Όμορφα ........πάμε πάλι
Ο citastak έχει xantia
ΛΑΘΟΣ!
Ο Ηλίας (citastak) έχει Opel Corsa, ο πατέρας του έχει Χantia...xaxaxaxa αν το παμε ετσι εγω δεν έχω αυτοκίνητο... και τα 2 στο όνομα του πατέρα μου είναι
-
Εγώ πάντως έχω Xsara και όχι Xsara-Picasso αλλά μάλλον έχουμε το ίδιο μοτέρ εκείνο το αρχαίο 8βάλβιδο με τα 90+παλιομοδοτίκα άτια
Ο Νικόλας έχει μια Xsara 1.6 VTS MkII. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ πάντως έχω Xsara και όχι Xsara-Picasso αλλά μάλλον έχουμε το ίδιο μοτέρ εκείνο το αρχαίο 8βάλβιδο με τα 90+παλιομοδοτίκα άτια
Ο Νικόλας έχει μια Xsara 1.6 VTS MkII.Καλε να δεις αυτο κατι μου θυμιζει Μηπως το φοραει και η Xantia
-
Mιας και αναφερθηκε και ο Σαββας (elteo) για τα 50 χρονια της DS βρηκα ενα περιοδικο εδω στην Αγγλια που εχει αφιερωμα!!
Την πρωτη μερα παρουσιασης της το 1955 η Citroen δεχθηκε 12000 παραγγελιες
Εκτος απο τεχνολογιες, υδραλικα, αναρτησεις κλπ κλπ εχει και ενα αφιερωμα για τους αγωνες ραλλυ που πηρε μερος η DS
1η θεση Monte Carlo 1959 Paul Coltelloni ID 19
1η θεση Monte Carlo 1966 Pauli Toivonen DS 21
1η θεση Monte Carlo 1967 Pauli Toivonen DS 21
Το 1963 στο Monte Carlo η Citroen ειχε 5 DS στις 10 πρωτες θεσεις
Επισης κερδισαν τα ραλλυ:
Rallye Lyon, Spa-Sofia-Liege, Routes du Nord, Tour de Corse, Rallye Mont Blanc, Rallyedu Maroc το 69 και το 70
Tελος το 1975 στο Rallye du Maroc η DS ηρθε 4η δτην γενικη καταταξη και πρωτη στην touring.
Επισης στην Αφρικη απο συνολο 85 αυτοκινητων τερματισαν τα 16 εκ των οποιων τα 5 ηταν DS.
Ετσι για να μαθαινουμε και βλεπουν μερικοι οτι τα CITROEN δεν εχουν προβληματα
-
Μήπως ενδιαφέρεται κανείς για μια BX 4TC?
Είναι μία από τις 200 που παράχθηκαν από την Citroen για να ομολογκαριστεί στο Group B, με 180 χλμ μόνο
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Μήπως ενδιαφέρεται κανείς για μια BX 4TC?Είναι μία από τις 200 που παράχθηκαν από την Citroen για να ομολογκαριστεί στο Group B, με 180 χλμ μόνο
εχει τη μηχανή από το simca Horizon 2.2 turbo,αυτό βγήκε μόνο στην Αμερική,μιλάμε για πολύ γκάζι !!!
-
Χρήστο... τράβα για κανένα δάνειο... μιλάω σοβαρά, εσύ είσαι από τους λίγους που θα το πάρουν για αυτό που είναι και όχι για κάποιο καπρίτσιο.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Μήπως ενδιαφέρεται κανείς για μια BX 4TC?Είναι μία από τις 200 που παράχθηκαν από την Citroen για να ομολογκαριστεί στο Group B, με 180 χλμ μόνο
Χρήστο γειά!
Από καιρό ήθελα να σε ρωτήσω: Οι γάλλοι το μοτέρ της ΒΧ σου το λένε δεκαεξασούπαπο;
Και η υπογραφή σου μεταφράζεται: το πρώτο γαλλικό πολυσούπαπο μοτέρ;
-
Φτωχε τεχνολογικα αδερφε ιδιοκτητη Peugeot soupapes στα γαλλικά ονομάζονται οι βαλβίδες
16σούπαπο είναι το 16βάλβιδο -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Φτωχε τεχνολογικα αδερφε ιδιοκτητη Peugeot soupapes στα γαλλικά ονομάζονται οι βαλβίδες
16σούπαπο είναι το 16βάλβιδοAπ' οτι φαινεται τα ξαδερφια θελουν εντατικα μαθηματα γαλλικων
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Μήπως ενδιαφέρεται κανείς για μια BX 4TC?
Είναι μία από τις 200 που παράχθηκαν από την Citroen για να ομολογκαριστεί στο Group B, με 180 χλμ μόνο
Χρήστο γειά!
Από καιρό ήθελα να σε ρωτήσω: Οι γάλλοι το μοτέρ της ΒΧ σου το λένε δεκαεξασούπαπο;
Και η υπογραφή σου μεταφράζεται: το πρώτο γαλλικό πολυσούπαπο μοτέρ;
....δεν μιλάτε γαλλικά κύριε Τάκη...;;;
-
Τα μόνο γαλλικό που ξέρει ο κος Τάκης είναι το ζουάν
-
Χαιρετώ και πάλι την συμπαθέστατη παρέα.
Τελικά μάλλον έχετε δίκιο. Το Xantia για να πουληθεί μάλλον πρέπει να βρω κανέναν κολλημένο με την μπάλα σαν εμάς εδώ πέρα για να εκτιμήσει τι αγοράζει. Φανταστείτε το έβαλα εδώ στις μικρές αγγελίες αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση. (To link είναι http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=11989 )
Εκτός και εάν όλοι εδώ μέσα είναι γρήγοροι και πλούσιοι (χλωμό αφού όλο και κανένας που χρειάζετε χώρους ενώ δεν έχει κερδίσει το τζόκερ θα υπάρχει) οπότε το 11έτιας γαλλάκι μου δεν κάνει.Πάντως κοιτώντας μια χρυσή ευκαρεία έμεινα με το στόμα ανοικτό πόσο εύκολα πωλούνται BMW 3 άρες (316 έτσι όχι Μ3) του 91 και 92 με 10, 11 και 12 χιλιάρικα και μια Xantia που είναι θέλωντας και μη κάτι το αντίστοιχο να μην την κοιτάει κανείς στα μισά χρήματα (ΟΚ δεκτό ότι το λογότυπο της BMW λέει πολλά σε κάποιους αλλά μιλάμε για τα μισά χρήματα)
CITROËN FORUM