-
Κρίμα. Να υποθέσω οτι άνοιξαν οι αερόσακοι και το ταμπλό έγινε κώλος. Στις λαμαρίνες να είναι ζημιά και το λέω έχοντας βιώσει ο ίδιος την εμπειρία τροχαίου. Βέβαια μετά κοιτάς και το χρήμα αλλά...BTW δεν σας πληρώνει ο γύφτος?
Τεσπα καλό υπόλοιπο -
Ενδεικτικά μόνο τα φανάρια κοστίζουν 2.400 ευρώ...
Ο πατέρας μου είναι μια χαρά, το μόνο που έπαθε ήταν ότι σκονίστηκε από τα αέρια των αερόσακων... Κι αυτό από ένα τρακάρισμα με κάτι λιγότερο από 120 χλμ/ώρα... Κάτι τέτοια δείχνουν την πρόοδο που έχουν κάνει οι κατασκευαστές στην παθητική ασφάλεια...
Ο γύφτος το έβαλε στα πόδια... Στην επόμενή μου άδεια θα σας δείξω φωτογραφίες γιατί πραγματικά αξίζει να δείτε τι σακαράκες κυκλοφορούν στους δρόμους... Εν τω μεταξύ ο Θανάσης θα σας πει τα υπόλοιπα...
Να είστε όλοι καλά! Πάω για 10ήμερη άσκηση στο βουνό!
-
Άσε μην τις βάλεις τις φώτο.
Δεν αντέχεται το θέαμα
-
Γράφω και στο TFRC σαν xsaravts............
Όσο για το ατύχημα που αναφέρετε παραπάνω αφού οι άνθρωποι είναι καλά οι λαμαρίνες φτίαχνονται.
-
...φτιάχνονται αλλά 18,000 ευρώ δεν είναι λίγα όταν μάλιστα την έχει κοπανήσει ο άλλος!
Μα καλά πώς την κοπάνησε, δεν έγινε σοβαρή ζημιά στο δικό του μπ@υρδέλο;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...φτιάχνονται αλλά 18,000 ευρώ δεν είναι λίγα όταν μάλιστα την έχει κοπανήσει ο άλλος!Μα καλά πώς την κοπάνησε, δεν έγινε σοβαρή ζημιά στο δικό του μπ@υρδέλο;
Μόνο αν έχεις μικτή ασφάλεια σε πληρώνει η ασφαλιστική σου σε τέτοιες περιπτώσεις?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
...φτιάχνονται αλλά 18,000 ευρώ δεν είναι λίγα όταν μάλιστα την έχει κοπανήσει ο άλλος!
Μα καλά πώς την κοπάνησε, δεν έγινε σοβαρή ζημιά στο δικό του μπ@υρδέλο;
Μόνο αν έχεις μικτή ασφάλεια σε πληρώνει η ασφαλιστική σου σε τέτοιες περιπτώσεις?
Ναι!
Εάν πέσεις σε ανασφάλιστο τότε νομίζω σε πληρώνει το επικουρικό των ασφαλιστικών. -
Ο χρήστης xsara16v έγραψε:
Γράφω και στο TFRC σαν xsaravts............Όσο για το ατύχημα που αναφέρετε παραπάνω αφού οι άνθρωποι είναι καλά οι λαμαρίνες φτίαχνονται.
Καλά το είχα καταλάβει
Αλλά δεν είπες τίποτα για την ευθεία -
Και λίγα οικονομικά νέα για την μαμά εταιρεία.
http://www.psa-peugeot-citroen.com/fr/matin.php -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και λίγα οικονομικά νέα για την μαμά εταιρεία.
http://www.psa-peugeot-citroen.com/fr/matin.phpΤώρα δεσαμε
Θανάση μόνο εγγλέζικα ξέρω, στα γαλλικά δεν τα πάω πολύ καλά... -
Χαχαχα κακώς να μάθεις είναι δυνατόν να είσαι στο δεύτερο γαλλικό και να μην τα πάς καλά ντροπή
Πάρε και το link στα αγγλικά
http://www.psa-peugeot-citroen.com/en/morning.php
Επίσης όσοι έχετε γρήγορη σύνδεση αξίζει να δείτε το video με την παραγωγή του 1007. Εντυπωσιακό -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
mad_n σου έχω κάτιΚαλημέρα πρόεδρε!
μετά από απουσία το ΠΣΚ (σσσττττ απλά 'έφτιαξα' ακόμα λίγο το clio, το Ι πάντα... το ΙΙ δεν πειράζεται..., το ΣΚ πέρασε σκίζοντας το ανελέητα στην Πάτρα ) επέστρεψα!
Σε ευχαριστώ για το link θα το μελετήσω
Λυπήθηκα πάρα πολύ για την C5 συνονόματε φίλε μας ρε γμτ τι έχει γίνει τον τελευταίο καιρό??? είναι κρίμα να συμβαίνουν τέτοια πράγματα! κ άκρως εκνευριστικό που η αστυνομία αφήνει τέτοιους ανθρώπους να κυκλοφορούν ανάμεσα μας
Χαίρομε φυσικά κ αυτό είναι το σπουδαιότερο, που ο πατέρας σου είναι ΟΚ, αλλά σίγουρα λυπάμε που χάσαμε ένα μέλος (αυτοκίνητο) από την παρέα κ μάλιστα τόσο άδοξα.....Κώστα κάτι τελευταίο, την Κυριακή στην Πάτρα κ σήμερα το πρωϊ στον Ισθμό, είδα τόσα παλιά αυτοκίνητα που γέμησε το μάτι μου!
Ποιό συγκεκριμμένα πάαααααρα πολλά MG με συνοδία αστυνομίας κ ένα MG καινούργιο κ ένα BMW Z8 με κατεβασμένες μάλιστα τις πόρτες....
Άντε εμείς πότε????Καλή εβδομάδα σε όλους
Νικόλας -
Θυμάστε την DS στην Καποδιστρίου? ε! προστέθηκαν ακόμα μία ίδιου χρώματος κ μία μαύρη με πινακίδες ΦΙΛΠΑ προς πώληση!!!
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Θυμάστε την DS στην Καποδιστρίου? ε! προστέθηκαν ακόμα μία ίδιου χρώματος κ μία μαύρη με πινακίδες ΦΙΛΠΑ προς πώληση!!!...δεν πρόκειται να τις πάρει κανείς!
Πολύ νέκρα τελευταία το Citforum...
-
Τις είδα από μακρυά μέσα στο συνεργείο την ώρα που έκλεινε τις DS, την πρώτη που είχα στείλει την φώτο την έχει πιο κάτω έξω μόνιμα, όχι ότι καλύτερο
-
Γνωριζει καποιος αν η πλαστικη εισαγωγη της C4 μπορει να αλαχτει με αλλη μεταλικη απο το ιδιο group(psa)?
Δεν μιλαμε για καταργηση ηλεκτρογκαζου οποτε λυσεις saxo-106 μαλλον
αποκλειονται. -
Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω το συγκεκριμένο μοτέρ είχε πάντα πλαστική εισαγώγη, η οποία θεωρείται πολύ καλή από άποψης ροικής εξέλιξης οπότε ακόμα και αν γινόταν δεν υπάρχει λόγος να πειραχτεί. Ομοιώς και για το μοτερ με τα 125 άλογα το C2
-
Ο χρήστης apollo έγραψε:
Γνωριζει καποιος αν η πλαστικη εισαγωγη της C4 μπορει να αλαχτει με αλλη μεταλικη απο το ιδιο group(psa)?
αποκλειονται.Mην το πειράζεις!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
θα το σκισω!
-
Ο χρήστης apollo έγραψε:
θα το σκισω!
Παρακαλούνται οι κάτοχοι C4, να φέρονται ευγενικά στα αυτοκίνητα τους και να αποφεύγουν κάθε είδος κανιβαλισμού. Εαν μετά από αυτό εμφανιστεί παρόμοιο ποστ (κανιβαλισμός μοτερ, ηλεκτρόγκαζου, αναρτήσεων κ.τ.λ) το ποστ θα διαγραφεί και η C4 του/της κατόχου θα κατασχεθεί...
Εκ της διευθύνσεως.
CITROËN FORUM