-
Ο χρήστης apollo έγραψε:
Γνωριζει καποιος αν η πλαστικη εισαγωγη της C4 μπορει να αλαχτει με αλλη μεταλικη απο το ιδιο group(psa)?
Δεν μιλαμε για καταργηση ηλεκτρογκαζου οποτε λυσεις saxo-106 μαλλον
αποκλειονται.Mην το πειράζεις!
θα το σκισω!
Eάν έχεις εξοικιωθεί με το auto-stop και τον οδηγού του γερανοφόρου της οδικής βοήθειας ...σκίστο!
-
-
AXXXX τι μας κάνεις.....
-
Αγαπητοι μου φιλοι δεν προκειται να κανιβαλιστω με την γαλλιδουλα μου,σε spa θελω να την παω .
Αμαν βρε Σαββα το auto-stop και η εικονα του οδηγου γερανοφορου μαχαιρι στη καρδια μου απαπαπα! -
Αγαπητοί Citroen-άκηδες καλώς με !!!
Σας διαβάζω αρκετό καιρό απο την δουλειά μου, αλλά δεν έγγραφα για να μην με μαζέψουν καμια ώρα.
Τελικά ήρθε η ρημάδα η dsl σπίτι και επιτέλους μπορώ να διαβάζω και να γράφω και εγώ στο forum του αγαπημένου μου περιοδικού και μάλιστα στα ... καλύτερα παιδιά εδώ μέσα το citroen-forum.Για να γνωριστούμε λοιπόν, ενημερώνω ότι διαθέτω μια Ξανθιά (ασημένια) 1600 και γενικά είμαι μεγαλωμένος με Citroen στην οικογένεια, GS, GSA, BX, Xsara (ο μπαμπάς) και σόι πάει το βασίλειο.
Την ξανθιά σκέφτομαι να την αποχωριστώ σύντομα μιας και είμαστε μαζί ήδη 5 χρόνια. Πλήρως ικανοποιημένος γενικώς απλά θέλω άλλο μωρό. Εχω την εντύπωση πάντως ότι δύσκολα θα βρεθεί αγοραστής αφού γνωστοί και φίλοι με απογοητεύουν. Που θα βρείς να την δώσεις, ποιος παίρνει Citroen και άλλα ... ενθαρυντικά.
Θέλω γνώμες επι του θέματος, πιστέυετε ότι οι μεσαιο-μεγάλες citroen δεν είναι εμπορικές ;
-
Ο χρήστης gan-gan έγραψε:
Αγαπητοί Citroen-άκηδες καλώς με !!!
Σας διαβάζω αρκετό καιρό απο την δουλειά μου, αλλά δεν έγγραφα για να μην με μαζέψουν καμια ώρα.
Τελικά ήρθε η ρημάδα η dsl σπίτι και επιτέλους μπορώ να διαβάζω και να γράφω και εγώ στο forum του αγαπημένου μου περιοδικού και μάλιστα στα ... καλύτερα παιδιά εδώ μέσα το citroen-forum.Για να γνωριστούμε λοιπόν, ενημερώνω ότι διαθέτω μια Ξανθιά (ασημένια) 1600 και γενικά είμαι μεγαλωμένος με Citroen στην οικογένεια, GS, GSA, BX, Xsara (ο μπαμπάς) και σόι πάει το βασίλειο.
Την ξανθιά σκέφτομαι να την αποχωριστώ σύντομα μιας και είμαστε μαζί ήδη 5 χρόνια. Πλήρως ικανοποιημένος γενικώς απλά θέλω άλλο μωρό. Εχω την εντύπωση πάντως ότι δύσκολα θα βρεθεί αγοραστής αφού γνωστοί και φίλοι με απογοητεύουν. Που θα βρείς να την δώσεις, ποιος παίρνει Citroen και άλλα ... ενθαρυντικά.
Θέλω γνώμες επι του θέματος, πιστέυετε ότι οι μεσαιο-μεγάλες citroen δεν είναι εμπορικές ;
δεν ξερω κατα ποσο εμπορική είναι...πάντως ο πατέρας μου που ήθελε πριν κανα 2 χρονια να την πουλήσει απογοητευτηκε γιατί θα την έδινε για ψίχουλα και ετσι την κρατήσαμε....(ευτυχώς)
-
Φαντάζομια να μιλάς για μάντρες όπου πράγματι οι τιμές εκεί είναι σκότωμα εκτός αν έχεις ferrari.
Τέλος πάντων θα δούμε. Πάντως στις μικρές αγγελείες βρίσκεται ήδη η ξανθούλα μου.
-
Φαντάζομια να μιλάς για μάντρες όπου πράγματι οι τιμές εκεί είναι σκότωμα εκτός αν έχεις ferrari.Τέλος πάντων θα δούμε. Πάντως στις μικρές αγγελείες βρίσκεται ήδη η ξανθούλα μου.
οχι μονο στις μαντρες...
τελοσπαντων ειναι και το τι ζητας.. παντως τη ξανθουλα τη δικια μας, δεν νομιζω να την πουλησουμε... -
φίλε gan-gan καλή σου μέρα κ καλώς ήρθες στην παρέα μας
Ακόμα ένας πωρωμένος citroenάκιας ε? χεχε πάρα πολύ ωραία!
Προσωπικά νομίζω ότι θα βρεθεί αγοραστής για την xantia αν κ για εμένα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι ... είναι μόνο 1.6
Μπορεί να μην είναι από τα πιο εμπορικά μοντέλα, αλλά αν είναι σε καλή κατάσταση κ το ψάξεις λίγο το θέμα πιστεύω ότι θα βρεθεί (ιδιώτης...) να 'την πάρει'Καλή επιτυχία σου εύχομε!
Αλήθεια τι CITTOEN σκοπεύεις να πάρεις???Φιλικά
Νικόλας -
Welcome gan-gan
26 members and counting...
-
Παιδια ριξτε και μια ματια εδω.......
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 823#303823
Οποιος μπορει παρακαλω να με βοηθησει.....
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
φίλε gan-gan καλή σου μέρα κ καλώς ήρθες στην παρέα μαςΑκόμα ένας πωρωμένος citroenάκιας ε? χεχε πάρα πολύ ωραία!
Προσωπικά νομίζω ότι θα βρεθεί αγοραστής για την xantia αν κ για εμένα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι ... είναι μόνο 1.6
Μπορεί να μην είναι από τα πιο εμπορικά μοντέλα, αλλά αν είναι σε καλή κατάσταση κ το ψάξεις λίγο το θέμα πιστεύω ότι θα βρεθεί (ιδιώτης...) να 'την πάρει'Καλή επιτυχία σου εύχομε!
Αλήθεια τι CITTOEN σκοπεύεις να πάρεις???Φιλικά
ΝικόλαςΔεν έχω καταλήξει ακόμη ποιο μοντέλο θα αγοράσω αλλά πιθανόν μια Xsara 1600άρα (με τα 110) να μην με χάλαγε
-
...μεταχειρισμένο δηλ θα πάρεις;
-
Ο Ολύμπιος τι έχει?
Δεν τον έχω στη λίστα μας
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...μεταχειρισμένο δηλ θα πάρεις;Ναι μεταχειρισμένο θα πάρω αφού έχω άλλες προτεραιότητες αυτήν την περίοδο και όχι το να φεσωθώ μέχρι τα μπούνια για αυτοκίνητο.
Η αλήθεια πάντως είναι ότι δέχομαι ... φιλικές πιέσεις για μεταπήδηση σε άλλο μάρκα, αλλά για την ώρα καλά κρατώ
-
Ναι μεταχειρισμένο θα πάρω αφού έχω άλλες προτεραιότητες αυτήν την περίοδο και όχι το να φεσωθώ μέχρι τα μπούνια για αυτοκίνητο.
Η αλήθεια πάντως είναι ότι δέχομαι ... φιλικές πιέσεις για μεταπήδηση σε άλλο μάρκα, αλλά για την ώρα καλά κρατώ
Ναι αν δεν έχεις μετρητό καλύτερα μεταχείρο.
Εγώ εάν δεν είχα cash δεν θα έπαιρνα το C4 στα 1600cc.Oσο για τις φιλικές πιέσεις να κόψεις τις κακές παρέες...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ναι μεταχειρισμένο θα πάρω αφού έχω άλλες προτεραιότητες αυτήν την περίοδο και όχι το να φεσωθώ μέχρι τα μπούνια για αυτοκίνητο.
Ναι αν δεν έχεις μετρητό καλύτερα μεταχείρο.
Εγώ εάν δεν είχα cash δεν θα έπαιρνα το C4 στα 1600cc.Ωχ ! Μονο εγω δηλαδη φεσωθηκα για το C-4 για δυο χρονια...
Δεν παει καλα κι η δουλεια που κανω... Καντε καμια προσευχη... -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ο Ολύμπιος τι έχει?Δεν τον έχω στη λίστα μας
Και τι δεν έχει .............πριν παέι στρατό είχε ένα Xsara 1600 και ένα C5...
Δώσαμε την ξανθιά μας του 1994 με 165.000 κμ και πήραμε Picasso 1.6(λόγω στενότητος )
Στην προσπάθεια να την ανταλλάξουμε με μεταχειρισμένο 1.800 μας την έπαιρναν με 3000 € τα εξουσιοδοτημένα της Citroen.
άλλες εταιρίες δεν το συζητούσαν καν.Αγγελία που την βάλαμε δεν κουνήθηκε φύλλο.Την λύση τελικά την βρήκαμε στην Κόρινθο και στον εκεί αντιπρόσωπο που μας την πήρε 4300 € με αγορά καινούργιου 1.6.Τον άνθρωπο τον ξέρουμε γιατί πάμε εκεί τα Citroen μας και του έχουμε πολύ εμπιστοσύνη,οπότε λίγο φέσι παραπάνω και νάμαστε με καινούργιο τουτου ύστερα απο 15 χρόνια......
Είχα ξεχάσει πως μυρίζουν τα καινούργιαΕντυπώσεις για αρχή οτι είναι πολύ 'σφυκτό' .....γενικά (τιμόνι,κινητήρας,αναρτήσεις....) ή για να το πω αλλιώς μάλλον ήταν πολύ 'χαλαρή' η ξανθιά.Οι 'αρθρώσεις' του θέλουν γυμναστική όπως είναι φυσικό.
Θα επανέλθω με περισσότερες 'εικόνες'.
-
...εάν σου πω ότι δεν κατάλαβα τι αυτοκίνητο έχεις θα με πιστέψεις...;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
...εάν σου πω ότι δεν κατάλαβα τι αυτοκίνητο έχεις θα με πιστέψεις...;citroen xsara picasso 1.600 :P::P:P:P:P
προσοχή μη βγάλουν ανέκδοτα για τους σιτροενάκηδες...είδατε τι τραβάν οι καημένες οι ξανθιές
(Πλάκα κάνω μην πυροδοτήσουμε κανενα μπαμ!!!)
CITROËN FORUM