-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
....δεν μιλάτε γαλλικά κύριε Τάκη...;;;Δυστυχώς Σάββα... ούτε Γαλλικά, ούτε πιάνο...
Μόνο 'Γαλλικά'έμαθα στην Πειραιά που μεγάλωσα...
-
Ο χρήστης barout έγραψε:
Aπ' οτι φαινεται τα ξαδερφια θελουν εντατικα μαθηματα γαλλικωνΗ κόρη μου σήμερα έδινε εξετάσεις για τα Γαλλικά της... αν περάσει, θα της πώ να μου αρχίσει ιδιαίτερα!
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Τα μόνο γαλλικό που ξέρει ο κος Τάκης είναι το ζουάνΌχι να το παινευτώ Χρήστο, αλλά σ'αυτό είμαι αητός! Το άκουσες χθές; Τσίου!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Aπ' οτι φαινεται τα ξαδερφια θελουν εντατικα μαθηματα γαλλικων
Η κόρη μου σήμερα έδινε εξετάσεις για τα Γαλλικά της... αν περάσει, θα της πώ να μου αρχίσει ιδιαίτερα!
Πες της ν' αρχισετε πρωτα απο το manual του 307
Θερμη παρακληση ν' αφησετε εκτος υλης τα περι ζουαν διοτι θεωρειται γνωστη υλη
-
Θα σας παρακαλούσα να μην πειράζεται τα ξαδερφάκια μας.
Δεν τους φτανει που τα προϊόντα της θυγατρικής είναι καλύτερα από τα δικά τους, τους έχουμε πάρει και τα σώβρακα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, να έχουν κι εμάς να τους κάνουμε πλάκα με το ζουάν?? -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Θα σας παρακαλούσα να μην πειράζεται τα ξαδερφάκια μας.
Δεν τους φτανει που τα προϊόντα της θυγατρικής είναι καλύτερα από τα δικά τους...Λογικό είναι να βελτιώνεται το 307 μετά από 4 χρόνια, με κουστουμάκι C4...
... τους έχουμε πάρει και τα σώβρακα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ...
Βέβαια... ο Μάρτιν ξέρει μόνο Focus... τώρα είπε πως έμαθε να φρενάρει το 307 μετά από 3-4 αγώνες... Δεν θα του πάρει 5-6 ακόμα να μάθει να πατάει και γκάζι;
... να έχουν κι εμάς να τους κάνουμε πλάκα με το ζουάν??
Ο Σάββας ακούει; Ή μάλλον διαβάζει; Πόσα χιλιόμετρα έχει η C4; Αντέχει το ζουάν; Αν αντέχει να βάλω το βελτιωμένο, αυτό από C4...
-
Ακουει κανεις??
Που κρυφτηκατε ολοι?
Εκεινο το 8εμα με το φορουμ τσουλαει καθολου?
Ασχετο, ποσο θα μου κοστισει μια μεταλικη εισαγωγη?? -
Θα την κάνεις την κουζουλάδα...
Δεν ξέρω πόσο κάνει αλλά επιμένω μην το κάνεις
I rest my case. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Θα την κάνεις την κουζουλάδα...
Δεν ξέρω πόσο κάνει αλλά επιμένω μην το κάνεις
I rest my case.Aστον Θανάση, ο Αποστόλης έχει γερά πόδια...δεν μασάει!
-
Ο χρήστης apollo έγραψε:
Ακουει κανεις??
Που κρυφτηκατε ολοι?
Εκεινο το 8εμα με το φορουμ τσουλαει καθολου?
Ασχετο, ποσο θα μου κοστισει μια μεταλικη εισαγωγη??Πέρνα από τον Χρηστακίδη στους αγίους αναργύρους που έχει φτιάξει αγωνιστικά 206 με εισαγωγη πεζω σπόρ να ρωτήσεις Αποστόλη
-
Ρε παιδες, προχθες χαλασε ο γρυλος του πισω παραθυρου σε ενα C3 και το κοστος του ανταλλακτικου ηταν 300 Ευρω
Τι φαρμακειο ειναι αυτο; -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ρε παιδες, προχθες χαλασε ο γρυλος του πισω παραθυρου σε ενα C3 και το κοστος του ανταλλακτικου ηταν 300 Ευρω
Τι φαρμακειο ειναι αυτο;Γαλλικο.
Απο την αντιπροσωπία ε? -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Τι φαρμακειο ειναι αυτο;Γαλλικο.
Απο την αντιπροσωπία ε?Και που να δεις οταν πηγα το τιμολογιο στον υπευθυνο. Κατεβασε κατι 'καντηλια' για τη Citroen. Τον ακουγαν στα 100 μετρα.
-
Περα από την πλάκα τι κανουν οι άνθρωποι ρε γμτ?
300 ευρω για τον γρυλλο του c3? -
Την προηγούμενη Παρασκευή παρέλαβα επιτέλος την κούκλα μου, ένα ασημί C4 coupe 1.6 vtr pack !
Αυτή την εβδομάδα έκανα ένα ταξίδι Χαλκίδα- Θεσσαλονίκη και ευχαριστήθηκα διαδρομές , συμπλήρωσα ήδη 1600 χιλιόμετρα. Το αυτοκίνητο είναι άψογο από οδηγική συμπεριφορά. Ευχαριστίεσαι να μπαίνεις στις στροφές (τερμα οι βάρκα-γιαλό κλίσεις της xsara break ). Εντυπωσιάζει όλους το πόσο αθόρυβο είναι ακόμα και σε μεγάλες ταχύτητες. Αρκετά άνετο και ευχάριστο το cruise control . Βολεύει ιδιαίτερα στο ταξίδι και στην οδήγηση στις εθνικές οδούς. Μόνο ενα αρνητικό είναι το τρίξιμο της πίσω ανάρτησης, στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι ακόμα δεν εχουν δουλευτεί τα αμορτισέρ και η αντιστρεπτική και είναι με τα κεριά τους. Όταν το είπα στους γονείς μου, μου είπαν και ότι η xsara το εκανε αυτό στην αρχή και στη συνέχεια έστρωσε.
Το αυτοκίνητο οδηγήθηκε στη Θεσσαλονίκη από οπαδούς των γερμανικών και των ιταλικών μοντέλων , που δεν είχαν σε καμία εκτίμηση τα γαλλικά , και σχεδόν όλοι επαθαν πλάκα με την οδήγηση και το design του C4.
Άλλος ένας ευτυχής κάτοχος ,λοιπόν, του εν λόγω μοντέλου !
-
Φιλαρακο ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ
-
Καλοταξιδο Αντωνη!!!
-
Kαλοτάξιδο Αντώνη!
Χρονια πολλά Πρόεδρεεεεεεεεεεε
-
Γεια σας παιδιά!
Δυστυχώς έχω και άλλα κακά νέα, ο καλύτερος οικογενειακός μας φίλος είναι στο νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα σε χέρια, λεκάνη και μηρούς και η ασημένια του Xsara 1.8 16v VTS MkI είναι πλέον παλιοσίδερα... Ενας βιαστικός έχασε τον έλεγχο του δικού του πάνω σε στροφή κι έπεσε επάνω του... Δυστυχώς ο φίλος μας δε φορούσε ζώνη... Αν το είχε κάνει σίγουρα θα είχε πάθει πολύ λιγότερα...
Ο πατέρας μου που είδε το αυτοκίνητο λέει ότι δεν πρέπει να το δω γιατί θα βάλω τα κλάματα...
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΕΞΩ! ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, και ειδικά στον Πρόεδρο.
-
Νικόλα!!
Χρόνια πολλά Πρόεδρε!!!!
CITROËN FORUM