-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Την Παρασκευή έκανα και εγώ τον πρώτο έλεγχο, όλα καλά!Σφίξανε από κάτω, κοίταξαν πόρτες και υγρά και τέλος (20 λεπτά ο χρόνος).
Οδόμετρο : 1970 χλμ.
Ηighlight : Στο σέρβις που καθόμουν παρατήρησα ότι από τα 6 C4 που υπήρχαν τα 5 ήταν 5θυρα και μάλιστα ίδιο χρώμα με το δικό μου (gris fer)...απλά ξενέρωσα! Στον δρόμο όμως αυτό που βλέπω είναι ότι τα 9 στα 10 είναι 3θυρα...
- o MPOMPIO τα έχει διαβάσει κ αλλού αλλά δεν πειράζει.
Φυσικα και δεν πειραζει φιλε elteo, οσο πιο πολυ τοσο πιο καλα.
Εγω περιμενω πως και πως να φτασω στα 2000 χλμ. αλλα με τοσες υποχρεωςεις... 3 μηνες τωρα, κι ακομα στα 1300... -
Citroenakides......
Δήτε - Δήτε και Ξαναδήτε, μοντέλο και που ακόμη σήμερα βγάζει μάτια!
Citreon SM, τι καλύτερο?
http://www.cybernex.net.au/clubs/cccv/models/sm/sm.html
http://people.opera.com/~karlo/sm.html
ΑΧ! και να κυκλοφορούσε σήμερα........
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Κώστα φτάνει η ώρα της ασφάλειας για το GSA κ έφτασε αισίως τα 270 ευρώ
Κάτι μου είχες πει ότι έχεις βρει, οπότε pls πε με αν πρέπει το αυτοκίνητο να είναι κάποιων ετών κ πάνω ή μπορούν όλα.....Επίσης αν έχετε κάποια καλή πρόταση για ασφάλεια....
Θενξ εκ των προτέρων
Φιλικά
ΝικόλαςΠόσα χρόνια είναι το GSA?
Καλημέρα Κώστα,
19 ετών! μόλις ενηλικιώθηκε
Α! κ νεότερα από το μέτωπο GS X2....
τελικά χλωμό το βλέπεω να έρχεται στα χέρια μου, διότι νέες κ μάλιστα δυσσάρεστες υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να ασχοληθώ μαζί της!
Επιπλέον δεν υπάρχει πλέον χώρος για την αποθήκευση της....
Αν βρισκόταν κάτι ίσως κ την τελευταία στιγμή να έδινα τα 135 ευρώ της μεταβίβασης κ να την 'έκλεινα' κάπου μέχρι να μπορέσω να ασχοληθώ μαζί της
Τώρα όμως που ούτε χώρος υπάρχει ούτε προοπτική αυτή τη στιγμή κ έμεινε κ 4 μήνες στο δρόμο με τις γνωστέ συνέπειες..... δεν το βλέπωΤο κακό είναι ότι ήδη το τρέναρα πολύ κ μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να δώσω απάντηση, αλλιώς θα το πάρει γνωστός για να το χρησιμοποιεί μεταφέροντας ρούχα εντός Αθηνών.......
-
Ο χρήστης takiskoym έγραψε:
Citroenakides......Δήτε - Δήτε και Ξαναδήτε, μοντέλο και που ακόμη σήμερα βγάζει μάτια!
Citreon SM, τι καλύτερο?
http://www.cybernex.net.au/clubs/cccv/models/sm/sm.html
http://people.opera.com/~karlo/sm.html
ΑΧ! και να κυκλοφορούσε σήμερα........
Αχχχχχ τι μας κάνεις Δευτεριάτικα........
μεγάλος πόνος ειδικά για εμένα που λατρεύω τα παλιά κ κυρίως Γαλλικά αυτοκίνητα...... -
[quote='mad_n'
Καλημέρα Κώστα,19 ετών! μόλις ενηλικιώθηκε
Α! κ νεότερα από το μέτωπο GS X2....
τελικά χλωμό το βλέπεω να έρχεται στα χέρια μου, διότι νέες κ μάλιστα δυσσάρεστες υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να ασχοληθώ μαζί της!
Επιπλέον δεν υπάρχει πλέον χώρος για την αποθήκευση της....
Αν βρισκόταν κάτι ίσως κ την τελευταία στιγμή να έδινα τα 135 ευρώ της μεταβίβασης κ να την 'έκλεινα' κάπου μέχρι να μπορέσω να ασχοληθώ μαζί της
Τώρα όμως που ούτε χώρος υπάρχει ούτε προοπτική αυτή τη στιγμή κ έμεινε κ 4 μήνες στο δρόμο με τις γνωστέ συνέπειες..... δεν το βλέπωΤο κακό είναι ότι ήδη το τρέναρα πολύ κ μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να δώσω απάντηση, αλλιώς θα το πάρει γνωστός για να το χρησιμοποιεί μεταφέροντας ρούχα εντός Αθηνών....... [/quote]
Πρέπει να είναι 25 νομίζω για να βγάλεις ασφάλεια των 60 ευρώ το χρόνο!
Μην το αφήσεις το άλλο GS..
Βάλτο σε ένα δρόμο.....και άστο εκεί..βάλε μια κουκούλα και κάποτε ασχολείσαι!
-
είχα κουκούλα μου την έκλεψαν...
όσο για το δρόμο κρίμα θα είναι....
παλεύω για κάτι στην Πάτρα, αν κάτσει μέσα στην εβδομάδα έχει καλώς, αλλιώς....... -
Μια και έχασες τη κουκούλα σου, θα σου πώ ένα περιστατικό όπως μου το διηγήθηκε κάποιος γνωστός μου. Αυτός λοιπόν είχε μια Citroen ΒΧ αλλά τα είχε και μια παντρεμένη απο την γειτονιά. Κάποιο μεσημέρι συναντιέται με την κυρία για ένα γρήγορο παιγνίδι. Βγήκε λοιπόν στην Καισαριανή και πήρε το δρόμο για το βουνό Ε! σε κάποιο πλάτωμα σταμάτησε και για λόγους ψυχολογικούς κατέβηκε και έβαλε την κουκούλα στο BX και μετά πέρασε μέσα για τα υπόλοιπα. Ελα όμως που κάποιος περαστικός απο εκεί του άρεσε η κουκούλα. Ετσι την ώρα που οι άλλοι απο μέσα..... καταλαβαίνεις τι, ξαφνικά βλέπουν την κουκούλα να φεύγει απο το αυτοκίνητο. Φαντάζομαι ότι η έκπληξη και απο τις δύο πλευρές θα ήταν αμοιβαία.
-
αχαχαχαχα!!!! κορυφαίο!!!!
ξεφεύγουμε, αλλά στο στρατόπεδο Χαϊδαρίου (ΚΕΒΟΠ στο πεδίο βολής) πήγαινε ένα παράνομο ζευγάρι μαζί με μία alfa 33 για ευνόητους λόγους!
Κάποια στιγμή το έμαθε η κοπέλα του εν λόγο κυρίου, η οποία είχε φίλο έναν μόνιμο στο στρατόπεδο!
Το καλό που κανόνισαν ήταν το βράδυ που το παράνομο ζευγαράκι θα ήταν επί το έργο, να έβγαζαν όλους τους στρατιώτες για βραδυνή πορεία!
Ε! έτσι κ έπραξαν κ πέρασαν όλοι οι στρατιώτες μπροστά από την 33....
αχαχαχαχα!!! -
17 μέρες μετά την παραλαβή του C4 coupe και μετά από τα 2200 χλμ ήρθε η ώρα για τον πρώτο έλεγχο , ο οποίος έγινε και πολύ γρήγορα. Πληροφοριακά τo επόμενο service στα 10.000 χλμ και κοστίζει γύρω στα 80 Ε.
Αύριο λέω να πάω για να βάλω συναγερμό στην αντιπροσωπεία, μια και δεν βρίσκω κάτι που να ταιριάζει από τους after market.Oι σχετικοί μάστορες λένε ότι το αυτοκίνητο είναι γεμάτο ηλεκτρονικά αισθητήρες κτλ, και χρειάζεται απλά η εργοστασιακή πλακέτα με 2 ρανταρ. Κατα τα άλλα δεν έχουν αναπτυχθεί εξελιγμένα μοντέλα συναγερμών πχ. elser clifford κτλ ακόμα που να παρέχουν λειτουργίες όπως περιμετρικό ρανταρ κτλ για το C4 . Ξέρει καποιος κάτι σχετικά ? -
Σάββα και Αντώνη γράφει το μάνιουαλ της C4 για ελεγχο στα 2000 χλμ και σερβις κάθε 10000χλμ???
Αν ναι θέλουν ασχημο κράξιμο εκει στην Σιτροέν
Ακου ελεγχο στα 2000χλμ, στο 1970 ζούμε?
-
Ο χρήστης antonisk7# έγραψε:
17 μέρες μετά την παραλαβή του C4 coupe και μετά από τα 2200 χλμ ήρθε η ώρα για τον πρώτο έλεγχο , ο οποίος έγινε και πολύ γρήγορα. Πληροφοριακά τo επόμενο service στα 10.000 χλμ και κοστίζει γύρω στα 80 Ε.
Αύριο λέω να πάω για να βάλω συναγερμό στην αντιπροσωπεία, μια και δεν βρίσκω κάτι που να ταιριάζει από τους after market.Oι σχετικοί μάστορες λένε ότι το αυτοκίνητο είναι γεμάτο ηλεκτρονικά αισθητήρες κτλ, και χρειάζεται απλά η εργοστασιακή πλακέτα με 2 ρανταρ. Κατα τα άλλα δεν έχουν αναπτυχθεί εξελιγμένα μοντέλα συναγερμών πχ. elser clifford κτλ ακόμα που να παρέχουν λειτουργίες όπως περιμετρικό ρανταρ κτλ για το C4 . Ξέρει καποιος κάτι σχετικά ?17 ημέρες και 2200 χλμ...
εγώ 65 ημέρες 2025 χλμ... ...είμαι καλά γιατρέ μου; -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Σάββα και Αντώνη γράφει το μάνιουαλ της C4 για ελεγχο στα 2000 χλμ και σερβις κάθε 10000χλμ???Αν ναι θέλουν ασχημο κράξιμο εκει στην Σιτροέν
Δωρεάν έλεγχο στα 1500 εώς 2500 χλμ για να ισχύσει η εγγύηση και 10,000 χλμ 1ο σέρβις!
Γιατίσ το 1970;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σάββα και Αντώνη γράφει το μάνιουαλ της C4 για ελεγχο στα 2000 χλμ και σερβις κάθε 10000χλμ???
Αν ναι θέλουν ασχημο κράξιμο εκει στην Σιτροέν
Δωρεάν έλεγχο στα 1500 εώς 2500 χλμ για να ισχύσει η εγγύηση και 10,000 χλμ 1ο σέρβις!
Γιατίσ το 1970;
Βρε Σάββα ολες οι εταιριες κανουν σερβις πια στα 15000- 20000 χλμ.
Διαβασα και για τα 300 ευρω που πληρωσε ο φιλος με το C3 για το γρυλλο και μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι!!
Τελικα οταν θα ερθει η ωρα να αλλαξω το γκετζ, αν παρω σιτροεν θα την παρω 2 ετων μεταχειρισμενη να εχει ληξει η εγγυηση. (ακομα δεν εχω παει το χιουντάι για σερβις να αρχισω να βριζω κι αυτους, σε 5500 χλμ που φτανω τα 15000 θα σας πω )Ακόμα και τσαμπα που ειναι ο ελεγχος ειναι χαμενος χρονος
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Σάββα και Αντώνη γράφει το μάνιουαλ της C4 για ελεγχο στα 2000 χλμ και σερβις κάθε 10000χλμ???Αν ναι θέλουν ασχημο κράξιμο εκει στην Σιτροέν
Υπάρχει κανένα πρόβλημα με το 1970??
-
Eίσαι λάθος!
Εσύ θα κρατήσεις για 20 χιλ χλμ τα λάδια σου δηλ;
Δεν το νομίζω άλλωστε τα 80 ευρώ του 1ου σέρβις στα 10 χιλ χλμ δεν είναι και κάποιο ποσό που θα με κάνει να πτωχεύσω.Τα ανταλλακτικά είναι άλλη ιστορία και σίγουρα δεν «καίει» μόνο την Citroen...
-
Πουλάει φίλος μου ΑΧ GT 1000 euros
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eίσαι λάθος!Εσύ θα κρατήσεις για 20 χιλ χλμ τα λάδια σου δηλ;
Δεν το νομίζω άλλωστε τα 80 ευρώ του 1ου σέρβις στα 10 χιλ χλμ δεν είναι και κάποιο ποσό που θα με κάνει να πτωχεύσω.Τα ανταλλακτικά είναι άλλη ιστορία και σίγουρα δεν «καίει» μόνο την Citroen...
Εγω Σαββα τα αλλάζω καθε 7500 αλλά δεν τα πληρωνω λογω επαγγέλματος
Ειδικα στο χιουντάι αν δεν τα επαιρνα τσαμπα θα τα αφηνα 15000
Σε καποιο αλλο αυτοκινητο μαλλον θα εκανα μια αλλαγη αναμεσα απο τα σερβις -
Γνωρίζει κάποιος (Θανάσης, Νικόλας, Γιωρίκας ...Χρήστος κτλ) πόσο κοστίζει περίπου το σέρβις των 40,000 χλμ με αλλαγή ιμάντα χρονισμού σε Xsara 1,4lt...;
Για συνάδελφο ρωτώ...
-
Ειμαι σχεδον ετοιμος για το service των 10.000 χλμ αυτη την στιγμη γραφω
9580 θελω να δω αν θα κανουν τιιποτα αλλο περα απο λαδια -
Ο χρήστης apollo έγραψε:
Ειμαι σχεδον ετοιμος για το service των 10.000 χλμ αυτη την στιγμη γραφω
9580 θελω να δω αν θα κανουν τιιποτα αλλο περα απο λαδιαΑντε να δουμε Αποστόλη!!
Μηπως το σερβις των 10000 περιλαμβανει χαμηλωμα και αλουμινένια εισαγωγη???
CITROËN FORUM