-
Ο χρήστης apollo έγραψε:
Ειμαι σχεδον ετοιμος για το service των 10.000 χλμ αυτη την στιγμη γραφω
9580 θελω να δω αν θα κανουν τιιποτα αλλο περα απο λαδιαWhat..??????
Nαι ναι θα μας δώσεις πληροφορίες...μα καλά που πήγες ρε Αποστόλη, στην Νορβηγία;
-
Πότε την πήρες Αποστόλη?
-
Και κάτι άλλο Αποστόλη: σου έχει κάψει καθόλου λάδι;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γνωρίζει κάποιος (Θανάσης, Νικόλας, Γιωρίκας ...Χρήστος κτλ) πόσο κοστίζει περίπου το σέρβις των 40,000 χλμ με αλλαγή ιμάντα χρονισμού σε Xsara 1,4lt...;Για συνάδελφο ρωτώ...
Με αλλαγή ιμάντα χρονισμού? Σε αυτό το service? Γιατί αφού αυτό γίνεται στο 60 εδώ πρέπει λογικά να έχει μόνο ρύθμισμα βαλβίδων αφού μιλάμε για 14. Δεν ξέρω πάντως πόσο κάνει...
Τέσπα το δικό μου βιβλιαράκι είναι με service ανα 7500 χλμ αλλά και πάλι στα 60000 θα έπρεπε να γίνει η αλλαγή.
Τώρα για τα 10αρια διαστήματα αυτά αφορούν μόνο αλλαγή λαδιών και ελέγχους και είναι σχετικά φτηνα 80 ευρώ περίπου. Βέβαια τα λάδια είναι full συνθετικά αλλά και πάλι εγώ δεν θα τα κρατούσα για 20000 χλμ.
Πάντως τα service πλεόν μπορούν να μην είναι χαμένος χρόνος απλά κλείνεις μαζί με το ραντεβού και αυτοκίνητο αντικατάστασης. Το πάς το πρωί το παραλαμβάνεις το μεσημέρι.
Σχετικά με το πρόβλημα που αναφέρω στο τέλος της σελίδας καμιά ιδέα
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... start=4350 -
Θανάση ο ιμάντας χρονισμού αλλάζεται είτε στα 60,000 χλμ είτε όταν κλείσει 4 χρόνια.
Ο συνάδελφος έκλεισε 4 χρόνια... -
Πρέπει να είναι 25 νομίζω για να βγάλεις ασφάλεια των 60 ευρώ το χρόνο
Κωστα τι παιζεται εδω; ειναι προσφορα συγκεκριμενης ασφαλιστικης η υπαρχει ενα οριο 25 χρονων απο ολες.
εσυ τοσα πληρωνεις ;
ενημερωση παρακαλω -
Ο χρήστης otso έγραψε:
Κωστα τι παιζεται εδω; ειναι προσφορα συγκεκριμενης ασφαλιστικης η υπαρχει ενα οριο 25 χρονων απο ολες.
εσυ τοσα πληρωνεις ;
ενημερωση παρακαλωΕίναι σε συνδιασμό με λέσχη παλαιού αυτοκινήτου όπου έχουν συμφωνία με διάφορες ασφαλιστικές κ έτσι πληρώνει μία ετήσια συνδρομη στη λέσχη (της τάξης των 60 ευρώ περίπου) κ έχεις προνομιακά ασφάλιστρα (άλλα 60 ευρώ περίπου).
Ελπίζω να σε κατατόπισα, περισσότερες λεπτομέριες από τον 'δράστη', κοινώς το πρόεδρο
Φιλικά
Νικόλας -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
εσυ τοσα πληρωνεις ;
ενημερωση παρακαλωΕίναι σε συνδιασμό με λέσχη παλαιού αυτοκινήτου όπου έχουν συμφωνία με διάφορες ασφαλιστικές κ έτσι πληρώνει μία ετήσια συνδρομη στη λέσχη (της τάξης των 60 ευρώ περίπου) κ έχεις προνομιακά ασφάλιστρα (άλλα 60 ευρώ περίπου).
Ελπίζω να σε κατατόπισα, περισσότερες λεπτομέριες από τον 'δράστη', κοινώς το πρόεδρο
Φιλικά
ΝικόλαςΑκριβώς έτσι.
Πρέπει να υπάρχει παλιό αυτοκίνητο (>25 χρόνια) και να είσαι μέλος σε λέσχη. -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
[
Αντε να δουμε Αποστόλη!!
Μηπως το σερβις των 10000 περιλαμβανει χαμηλωμα και αλουμινένια εισαγωγη???Χε χε χε οχι ακομα Χρηστο ειμαι ακομα στο σταδιο της μελετης
Το αγορασα Ιανουαριο.
Σαββα οχι δε μου εχει καψει λαδια αν και μου ειπαν οτι και να καψει
λιγα ειναι φυσιολογικο.Ρωτησα για turbo αλλα μη το πειτε στον Σαββα γιατι θα με κραξει
-
Update:
H πρώτη εγχείρηση έγινε, ευτυχώς πήγε πολύ καλά, ήρθα με άδεια στην Αθήνα και τον επισκέφτηκα στο ΚΑΤ χθες. Μια χαρά τον είδα.
Το C5 περιμένει ακόμη στο συνεργείο για να δούμε ποια θα είναι η τύχη του...
Θα βάλω φωτογραφίες κάποια στιγμή...
Για το C4
Πρώτο service: 10.000χλμ, διαστήματα μεταξύ των service: 30.000 χλμ.Πήγα χθες και παραλίγο να δώσω παραγγελία...
-
Ο χρήστης apollo έγραψε:
Ρωτησα για turbo αλλα μη το πειτε στον Σαββα γιατι θα με κραξει
Θα την βάλεις την ε;
Βάνδαλε...
Ρε συ Αποστόλη πώς στο κόρακα βάζουμε τον εξαερισμό ή τον ζεστό αέρα χωρίς να μπει το Clima ή το A/C...;
Μου είπε ο Μpompio μερικά αλλά ενεργοποιήται το A/C... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θα την βάλεις την ε;
Βάνδαλε...
Ρε συ Αποστόλη πώς στο κόρακα βάζουμε τον εξαερισμό ή τον ζεστό αέρα χωρίς να μπει το Clima ή το A/C...;
Μου είπε ο Μpompio μερικά αλλά ενεργοποιήται το A/C...Πατωντας τα κουμπια του ανεμιστηρα με κλειστο το Ac/clima
το ζεστο η κρυο εξαρταται απο την θερμοκρασια που γραφει η οθονη -
Ο χρήστης apollo έγραψε:
Θα την βάλεις την ε;
Βάνδαλε...
Μου είπε ο Μpompio μερικά αλλά ενεργοποιήται το A/C...Πατωντας τα κουμπια του ανεμιστηρα με κλειστο το Ac/clima
το ζεστο η κρυο εξαρταται απο την θερμοκρασια που γραφει η οθονηΕυχαριστώ Αποστόλη, βρήκα λύση τελικά μόνος μου με τις συμβουλές βέβαια του mpompio
-
Χρήστο μου είχες ζητήσει φώτος από το εσωτερικό του GS X2, αλλά επειδή θα πάει σε ξένα χέρια δεν θέλω ούτε να πάω να το δω!
Εντούτοις όμως έχω δύο φώτος από το εσωτερικό της GS Birotor που είναι ακριβώς το ίδιο με της GS X2 εκτός από το κομάτι εμπρός από το λεβιέ των ταχυτήτων όπου η X2 δεν έχει τα κουμπιά, αλλά θήκη για μικροαντικείμενα!
Τα όργανα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια, όπως και τα καθίσματα, καπλαμάδες από πόρτες κλπ κλπ :το όργανο τέρμα δεξιά που δεν φαίνεται είναι βολτόμετρο!
Φιλικά
Νικόλας -
Α, ρε τι μου θύμισες τώρα !!!!!!!
Την gs του πατέρα μου που την πήρε το 74, με το περιστρεφόμενο κοντέρ βέβαια , το χειρόφρενο μπροστά δεξιά και πολλά άλλα
-
Κώστα το GSA που οδηγώ έχει όχι μόνο περιστρεφόμενο ταχύμετρο, αλλά κ περιστρεφόμενο στροφόμετρο κ είναι του 1986 (ή 87...)
Φιλικά
Νικόλας -
Πω πω τι κούκλα είναι...
Τα εννιαία καθίσματα (με το προσκέφαλο) όλα τα λεφτά...όπως κ το ράδιο δεξιά! -
Περάσαμε και ΚΤΕΟ σήμερα
Όλα οκ! -
Απίστευτο!
Ταινία του Βέγκου πριν λίγο, και πλάνο από συνεργείο της εποχής (στην γειτονιά μου, στο οποίο υπάρχει ακόμα η ταμπέλα και το 5ψήφιο τηλέφωνο!) στο οποίο είδα Ami6,DS,2cv!
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Κώστα το GSA που οδηγώ έχει όχι μόνο περιστρεφόμενο ταχύμετρο, αλλά κ περιστρεφόμενο στροφόμετρο κ είναι του 1986 (ή 87...)Φιλικά
ΝικόλαςΑπλώς Νικόλα, τον πρόγονη της την gs που είχαμε, θυμήθηκα . Για τον πατέρα μου ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα που είχε
Αλήθεια, ένα ami που είδα σήμερα το πρωί να ανεβάινει την Ευελπίδων ήταν το δικό σου sirgus ?? (όπως είναι ακριβώς στο avatar σου),
CITROËN FORUM