-
Γιατί πρέπει ντε και καλά να συμφωνούμε σε όλα . Εμένα μου αρέσει σε μεγάλο ποσοστό το αιρκρός , εκτός λίγο από την πρόσοψη , αλλά από την άλλη έχει τις ιδανικές διαστάσεις και τεράστιους χώρους μέσα σε αυτές . Ακόμα έχει ποικιλία καλών κινητήρων .
Αυτή την στιγμή στην κατηγορία του ΔΕΝ έχει αντίπαλο . Γιατί κανένα δεν είναι όμορφο ιδιαίτερα , μόνο το Βιτάρα είναι κάπως , πολλά δεν έχουν τους χώρους που πρέπει και τους διαφοροποιούν από τα μικρά και έχει και καλές τιμές σε σχέση με αυτά που προσφέρει . Και ήδη με τις εκπτώσεις για τα 100 χρόνια θα έχει καλύτερες .
Και το κάροκ μου άρεσε μέσα και έξω , εκτός της πρόσοψης - μάσκας και εκεί . Δεν έχω ενδοιασμούς ούτε κολλήματα άμα μου αρέσει κάτι . Είδα και ένα Τ-ροκ στον δρόμο και αυτό εξωτερικά ήταν ωραίο . Αλλά θα τα κρίνω για τα λεφτά που ζητάνε .
-
+1
-
Το έχω μπροστά μου το aircross εδω και ώρα (σε μαγαζί που περνάει συναγερμους, LED κτλ...).
Χώρους έχει όντως. Ποιότητα μέσα δεν δεν...Εμφάνιση και μέσα κ έξω δεν δεν δεν δεν δεν... -
Τι εννοείς όταν λες ότι δεν έχει ποιότητα;
-
Ό,τι καταλαβαίνεις με το 'μετρια ποιότητα καμπίνας'...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Ό,τι καταλαβαίνεις με το 'μετρια ποιότητα καμπίνας'...Σαπια μαλακά πλαστικά που σκίζονται και κάνουν σημάδια, όπως στο βεκτρα ενός φίλου;
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Ο χρήστης nontaskatsaras έγραψε:
Σαπια μαλακά πλαστικά που σκίζονται και κάνουν σημάδια, όπως στο βεκτρα ενός φίλου;
Μάλλον πολύ σκληρά που μοιάζουν σχεδόν ψευτικα και λεπτά...
Να προσθέσω ότι το 2008 που επίσης δεν μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ μου φάνηκε ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ στην καμπίνα του -
Σαπια μαλακά πλαστικά που σκίζονται και κάνουν σημάδια, όπως στο βεκτρα ενός φίλου;
Να προσθέσω ότι το 2008 που επίσης δεν μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ μου φάνηκε ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ στην καμπίνα τουΜοιάζουν, αλλά δεν κάνουν σημάδια, δε σκίζονται...
-
Ο χρήστης nontaskatsaras έγραψε:
Να προσθέσω ότι το 2008 που επίσης δεν μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ μου φάνηκε ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ στην καμπίνα τουΜοιάζουν, αλλά δεν κάνουν σημάδια, δε σκίζονται...
Σε αυτό δεν μπορώ να πω ούτε ναι ούτε όχι. Ο χρόνος θα δείξει φαντάζομαι αν και δεν έχω λόγο να αμφισβητησω αυτό που λες. Εντούτοις δεν μπορώ να μην γράψω και για την αίσθηση που μου εδωσαν τα υλικά και η γενικότερη εικονα στην καμπίνα ότι το αμάξι υστερεί ποιοτικά σε σχέση π.χ. με το 2008...
-
Εγώ πάντως δεν κατάλαβα κάποια 'αίσθηση φτηνιάρικου'.
Ειδικά μετά το 'ψαχούλεμα' που έκανα.
Φυσικά το πολύ μαύρο χρώμα και τα 'άγρια' σε υφή πλαστικά μπορεί από κάποιους να θεωρηθεί ως 'φτηνά υλικά'.Ωστόσο ρόλο παίζει με τι συγκρίνει ο καθένας ένα αυτοκίνητο. Εγώ συγκρίνω πάντα αυτοκίνητα που είναι στα ίδια κόστη αγοράς.
-
Emperor, ψιλοτρολαρω, αν κ έχουν μια δόση αλήθειας αυτά που έγραψα. Το 2008 πάντως , φαίνεται όντως ποιοτικότερο.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ πάντως δεν κατάλαβα κάποια 'αίσθηση φτηνιάρικου'.
Ειδικά μετά το 'ψαχούλεμα' που έκανα.
Φυσικά το πολύ μαύρο χρώμα και τα 'άγρια' σε υφή πλαστικά μπορεί από κάποιους να θεωρηθεί ως 'φτηνά υλικά'.Ωστόσο ρόλο παίζει με τι συγκρίνει ο καθένας ένα αυτοκίνητο. Εγώ συγκρίνω πάντα αυτοκίνητα που είναι στα ίδια κόστη αγοράς.
Γι αυτό το λόγο το συνέκρινα με το 2008 και όχι με το 3008...
-
Δεν έχω μπει στο 2008 οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.
Αλλά μεταξύ μας εγώ δεν θεωρώ καν κροσόβερ το 2008.
-
Το έχω μπροστά μου το aircross εδω και ώρα (σε μαγαζί που περνάει συναγερμους, LED κτλ...).
Χώρους έχει όντως. Ποιότητα μέσα δεν δεν...Εμφάνιση και μέσα κ έξω δεν δεν δεν δεν δεν...Εχεις δίκιο για τα πλαστικά . Είναι σκληρά και θα μπορούσες να πεις ότι έχουν μια φτηνή αίσθηση . Αλλά ο ανταγωνισμός δεν διαφέρει . Εδώ έχει τέτοια το Τ ροκ που είναι 50 % ακριβότερο...
Για την εμφάνιση είσαι εντελώς φάουλ . Το μόνο σημείο που είναι αμφιλεγόμενο είναι η νέα πρόσοψη με την μάσκα και τα φώτα , που ή σου αρέσει ή την μισείς καθότι είναι άποψη . Το υπόλοιπο ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ . Από το πλάι είναι κλασσικό και μοντέρνο . Πίσω το ίδιο . Το ταμπλό είναι 10 φορές καλύτερο από τον ανταγωνισμό αρόνα , στονικ , καπτούρ .
Και βέβαια δεν έχει αντίπαλο σε χώρους . Και δεν το κοιτάμε στα 20-21000 που θα το αγόραζα εγώ με τους μεγαλύτερους κινητήρες και τα πάντα όλα , αλλά με τον 110 στην μεσαία έκδοση που έχει πολλά και είναι στα 17000 και παίζουν και εκπτώσεις τώρα .
Πέραν των χώρων που αντικειμενικά δεν μπορούσες να τους αρνηθείς καθότι δεν έχουν αντίπαλο , στα άλλα σε βρίσκω προκατειλημμένο .
Το 2008 είναι βασισμένο στο προηγούμενο μοντέλο και είναι μικρότερο . Εκεί πράγματι έχει καλύτερο εσωτερικό .
-
Καταρχήν η ομορφιά είναι υποκειμενική και δεν μπορείς να πεις σε κάποιον αν θα πρέπει να του αρέσει κάτι ή όχι!
Ιδίως για ένα αμάξι με τόσο...περίεργη εμφάνιση όσο αυτό!
Μάλιστα όταν έφυγε το αμάξι από το μαγαζί, γυρίζω και λέω στα παιδιά που έχουν το μαγαζί 'σας αρέσει αυτό;' και κάνουν αυθόρμητα μια γκριμάτσα αποδοκιμασίας λέγοντας 'χάλια είναι...'
Λογικό άλλωστε, ο ένας μου έλεγε ότι θέλει να αλλάξει το αμάξι του και να πάρει μια alfa 159...Προκατειλημμένος γιατί να είμαι; Μου έκανε κάτι η citroen; Άλλωστε citroen είχε και ο πατέρας μου μια δεκαετία, το saxo έχει ο πεθερός μου (κοντεύει 20ετία...), το οποίο έχω πάρει πολλές φορές που χρειάστηκα 'δεύτερο αμάξι'. Το νέο c3 πήρε ο κουνιάδος μου και μου αρέσει ιδιαίτερα σαν εμφάνιση, όπως μου αρέσουν και τα περισσότερα ds!
Πολλές φορές έχω γράψει ότι θαυμάζω τη σχεδιαστική τόλμη των γάλλων και τους βγάζω το καπέλο. Ανάμεσα στα καλά που έχουν κυκλοφορήσει υπάρχουν και κάποια που μου φαίνονται άσχημα: ο κάκτος, το 2008, το aircross...Μάλιστα για το τελευταίο η κουβέντα τελείωσε ως εξής: Είναι δυνατόν αυτό να συγκριθεί με το πανέμορφο 500χ;;
Από την άλλη όπως έγραψα και πιο πάνω, δεν μπορείς να πεις σε κάποιον τι θα του αρέσει!
Αν εσένα σου αρέσει, δικαίωμά σου! -
Εντάξει όταν μπήκαν οι παραλλαγές του 500 στην κουβέντα λογικό είναι ...
Από την άλλη σου αρέσει η μούρη του 3 και δεν σου αρέσει του αιρκρός που είναι ανάλογη ..
Για μένα εκεί πάσχει μόνο η αισθητική του .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Εντάξει όταν μπήκαν οι παραλλαγές του 500 στην κουβέντα λογικό είναι ...Από την άλλη σου αρέσει η μούρη του 3 και δεν σου αρέσει του αιρκρός που είναι ανάλογη ..
Για μένα εκεί πάσχει μόνο η αισθητική του .
Αν ρωτησουμε στο φόρουμ πόσοι θεωρουν το aircross πιο όμορφο από το 500x ποιος λες να νικησει;
Επίσης είναι ατοπο και αυτό που λες στη συνεχεια. Το ιδιο design όταν 'ξεχειλώνεται' και αλλάζει διαστάσεις δείχνει πολλές φορές τελείως διαφορετικό και συχνά χειρότερο.
Αυτή είναι η γνώμη μου βέβαια... -
Στο άτυπο αυτό γκάλοπ ο νικητής θα ήταν σίγουρα το aircross. Καλό και χρυσό το 500x αλλά αυτό και αν είναι 'ξεχειλωμένο' σαν σχέδιο....
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Γι αυτο και το corolla πουλαγε τοσο καλα ε? Επειδη ηταν εξαιρετικο αυτοκινητο στο ανταγωνισμο του και πανεμορφο Το οτι πολλοι συμφωνουν μαζι σου να το κοιταξεις, αλλωστε οι πολλοι εχουν το προβλημα συνηθως σ οτιδηποτε, η μαζα που λεμε Τα χουμε πει 500 φορες υπαρχουν μετρια αμαξια που πουλανε πολυ, αμαξια που πουλανε πολυ λογω τιμολογησης, αμαξια που ειναι πολυ καλα και πουλανε πολυ και ενα καρο αλλα. Ειναι τοσοι οι λογοι που κατι πουλαει και συνηθως αδιαφοροι με το ποσο καλο ειναι!
Γενικα criuser να ξερεις το οτι οδηγας μερικα καλα αμαξια δε σημαινει οτι διαφερεις και σα νοοτροπια απο αυτους που κοροιδευω εδω μεσα...Nα σου πω κάτι Νονέ που το έζησα. Κάποτε είχα ένα Golf Gti 16v II και τα άλλα τα αυτοκίνητα τα έβλεπα σαν δεύτερης κατηγορίας. Όχι όλα, αλλά τα περισσότερα. Σήμερα που δεν είμαι με εκείνες τις προτεραιότητες αρκούμαι στο να είναι το αμάξι με άνετη ανάρτηση, να έχει ικανοποιητικό τράβηγμα και καλή αξιοπιστία. Θέλω να πω ότι, οι περισσότεροι αγοραστές πάνω κάτω, αγοράζουν με αυτά τα κριτήρια. Το πρώτο Ατος που βγήκε πούλησε τρελά. Για έναν ψαγμένο αγοραστή δεν ήταν αμάξι. Για έναν αγοραστή που ήθελε κάτι οικονομικό ήταν μία χαρά. Η Κορόλα, δεν κέρδισε λόγω εμφάνισης, εσωτερικού και επιδόσεων, αλλά αξιοπιστίας και ενός κοινού που ζητούσε αυτό το κριτήριο να καλύπτει. Η δεύτερη γενιά Accent αισθητικά δεν βλεπόταν. Και όμως οι πωλήσεις λόγω τιμής και εξοπλισμού τον έκαναν να πουλάει σαν τρελό. Είναι άλλη η ψυχολογία του απλού αγοραστή και άλλη του ψαγμένου....Κατά την γνώμη μου. Μπορεί να πέφτω και έξω.
-
Φυσικά κ δεν πέφτεις έξω. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.
Απλά δε λες κάτι διαφορετικό από το νονό εδώ.
CITROËN FORUM