-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Όντως εκείνη την εποχή είχα την corolla. Αξιόπιστη ναι. Συγκρινόμενη μαζί τους υστερούσε σε όλα τα υπόλοιπα! Ευτυχώς γρήγορα συνηδητοποίησα ότι το simca horizon που είχα σαν φοιτητής ήταν επίσης πολύ καλύτερο της ολοκαίνουργιας τότε TOYOTA και τότε ήταν που αποφάσισα να απομακρυνθώ οριστικά από λύσεις της άπω ανατολής.
καλά έκανες.....ασε τους άμπαλους για μας!!!!!!
...
-
-
Νονέ, εσύ πόσα χιλιόμετρα έχεις;...
-
185.000km.. θα ταν 205.000km αλλα φορτωσα και 20.000km στη μεγαλη αδερφη τη τελευταια 3ετια
Τετοια πραγματα επηρεαζονται απο τον ηλιο π.χ. και τι ειναι τα υλικα τα ιδια οχι απ τα χιλιομετρα.. δεν ειναι κατι δομικο ή μηχανικο να δουλευεται.. απο τα χρονια κυριως επηρεαζεται,οπως οτιδηποτε πλαστικο.. στα + και το οτι φοραει το βελτιωμενο ποιοτικα ταμπλω των monte carlo σε σχεση με τα avantage που ηταν πιο 'γυαλιστερα' στην οψη. Κανενα και ποτε δεν εχω δει παντως 'πετσικαρισμενο' ή με ρωγμη. -
-
-
Το μεσημέρι συνάντησα ένα τέτοιο:
Από μικρός ερωτευμένος με τα μεγάλα SW της Citroen από εποχής DS και CX, μεχρι XM και C5 πρώτης γενιάς.
-
Κατεβαλαν μεγαλη προσπαθεια να χαλασουν το σχεδιο της μπερλινας XM κατα την αποψη μου.. κλασσικος ελληναρας εγω, δε μου λενε τιποτα..
2 xm break πουληθηκαν επισημα απο το ελληνικο δικτυο! Αν ηταν ασημι και στο Βολο πετυχες τη μια. -
Θεσσαλονικη, ασημί με πινακίδες Αθηνας.
Τα sw γενικά δεν τα πάω καθόλου. Της Citroen όμως
-
Σήμερα στις 08.15 στη Γαριβάλδη πριν την Ακρόπολη 6-7 Traction Avant, νομίζω με Ιταλικές και Γαλλικές πινακίδες. Δεν πρόλαβα να βγάλω φωτό
-
-
Ωραίος.
Τι event είναι αυτό;
Είμαι ακόμα γραφείο. Να περάσω να τα δω; θα είναι εκεί; -
Ανκονα - Πατρα - Αθηνα - Σπαρτη - Ολυμπια - Πατρα..
Δε νομιζω να ναι εκει μετα.
-
Πριν από μισή ώρα τις είδα να φεύγουν από Ναύπλιο... Απίθανες!!!!!
Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Α ναι.. Το παραπανω XM εχει γραψει περιπου 800.000km
-
ΥΓ: Το παραπάνω αν κρίνω απο την μάσκα πρέπει να είναι το F/L του 94 με το ανανεωμένο σαλόνι.
ΑΛΛΑ...κάτι ενδιαφέρον απο την εταιρία: http://www.autocar.co.uk/car-news/new-c ... 99-comfort
-
-
Η ΧΜ είναι από τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα και όχι μόνο της Citroen....γενικά από τα αγαπημένα μου!! Πολύ θα ήθελα να έχω μια να την κρατήσω για πάντα!
-
Πραγματικά παραμένει ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο παρά τα χρονάκια της.
CITROËN FORUM