-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Η κινηση αποδιδει τελικα. Μακαρι να την συνεχισουν και μακαρι κι αλλοι να ακολουθησουν.- πολλά
Κάτι άλλο: Προβλέπεται να μπει κάποιος δυνατότερος κινητήρας ντίζελ στο C3;
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Η κινηση αποδιδει τελικα. Μακαρι να την συνεχισουν και μακαρι κι αλλοι να ακολουθησουν.
- πολλά
Κάτι άλλο: Προβλέπεται να μπει κάποιος δυνατότερος κινητήρας ντίζελ στο C3;
φαίνεται οτι η citroen έκανε το θαύμα της κ αρχίσαν κ οι άλλοι να δίνουν τα ντίζελ αρκετά πιο φθηνά!
υπάρχει ήδη πιο δυνατός στο c3 αλλά ειναι 1,6.
πάντως οι 4 τροχοι δοκιμάσαν ένα 207 με βελτιωμένο από την lion τον ντίζελ στους 83 ίππους (χωρίς να εχουν δυναμομετρηση κ με πάλι αργες επιδοσεις όμως) -
Mπαίνει και 1.600.
-
Καλημέρα σε αναμονή και εγώ της C4 1.6 e-hdi STT MPC attraction με το ημιαυτοματο 6αρι την Δευτέρα η Τρίτη. Ένα απίστευτο αυτοκίνητο για τα λεφτά του , είχα την χαρα να το οδήγησε και εντυπωσιαστικα ,μήνα επισημάνω ότι καθημερινά είμαι οδηγός ενός Ε90 BMW και όμως το C4 είναι εντυπωσιακό μπροστά στο Ε90 , διαφορετικό και ταυτόχρονα ισότιμο και καλύτερο σε σχεδόν όλους τους τομείς. Ο μόνος λόγος που γράφω σήμερα είναι να επισημάνω ότι αν δεν υπήρχε ο Συγγελιδης με τις εξαιρετικές τιμές σε Citroen και skoda οι αλλοι θα χρεώνουν 25κ για μετρια αμάξια που αλλάζουν μοντέλο σε 1 μήνα επειδή έχουμε μάθει να αγοράζουμε οτι αρέσει στους άλλους. Έχουμε την ιστορική ευκαιρία να σκεφτούμε ορθολογικά , αυτή την στιγμή το C4 diesel είναι μονόδρομος για κάποιον που έχει οικογένεια και θέλει ένα καθημερινό all around αμάξι που να πληροί τις τελευταίες προδιαγραφές και να είναι κατασκευασμένο στα γαλλοελβετικα σύνορα και όχι κάπου στο Purjab της Ινδιας . Μπράβο και πάλι στον αντιπρόσωπο που φέρνει δυο εξαιρετικά brands στις καλύτερες τιμές του κόσμου.
-
Τι τόσο εξαιρετικό έχει το C4?
Μπράβο στον Συγγελίδη; Αυτό είναι πρωτιά για αυτό εδώ το φόρουμ!
-
Νομίζω ότι είναι εξαιρετικό value for money . Για τον Συγγελιδης εφόσον η. Πολιτική προσφορων αυτοκινήτων τρέχει απο εταιρίες που αντιπροσωπεύει ενώ οι αλλοι σφυρίζουν αδιάφορα........μπράβο του
-
Άλλο το εξαιρετικό value for money και άλλο το ότι είναι εξαιρετικό σαν αυτοκίνητο. Ένα μικρομεσαίο σαν τα άλλα είναι. Καλό και άγιο αλλά τίποτα ξεχωριστό.
Όσο για τον Συγγελίδη, ρώτα και τον markvag...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Άλλο το εξαιρετικό value for money και άλλο το ότι είναι εξαιρετικό σαν αυτοκίνητο. Ένα μικρομεσαίο σαν τα άλλα είναι. Καλό και άγιο αλλά τίποτα ξεχωριστό.Όσο για τον Συγγελίδη, ρώτα και τον markvag...
Μα είναι σύγχρονο μικρομεσαίο είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο για τον μέσο ιδιοκτήτη. Και δεν έχει αρνητική χροιά το σχόλιό μου.
-
Καποια χρονια πριν value for money ηταν το Αccent για τον μεσο οδηγο. Το οτι η Citroen ακολουθησε αυτο τον δρομο μαλλον καταντια ειναι.
Το ολο πακετο C4 hdi μου μυριζει εξοπλισμο και οικονομια σε καλη τιμη. Οδηγικη ευχαριστηση, τεχνολογια, φινετσα ... off topic ... στο συγκεκριμενο topic του ... 4ΤΦ (???)!
Οσο πιο ευγενικα να το πω ... ενα καλο τωρινο μικρομεσαιο απο τα πολλα.Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Δηλαδη αν η VW εδινε το Golf σε χαμηλοτερη τιμη απο τον ανταγωνισμο θα ηταν καταντια;
Ελα χριστε και παναϊα. -
Ας μας πουν οι ειδήμονες του φόρουμ ποιο μικρομεσαίο με την τιμή και τον εξοπλισμό του C4 είναι εξαιρετικό και ξεχωριστό...
-
Επειδή εχουν περάσει Απο τα χερια μου ένα saxo vts , ένα megane ΙΙ 1.6 vvti, ένα Ε90 316i BMW και ένα passat tfsi και επειδή οδήγησα το citro πριν το παραγγειλω ας μην ανοίξω το στόμα μου καλύτερα ....ας μην το ανοίξω για την ποιότητα των Γερμανικών αυτοκινήτων αλλα κυρίως στο θέμα μας θα την ποιότητα των γαλλικών αυτοκινήτων . και οποίος έχει όρεξη για ας κάνει μια βόλτα και στα sites των άλλων ευρωπαϊκών χωρών σε όλες τις εταιρίες και ας κρίνει μόνος του αν η citroen έχει προσφορές παντού η μόνο στην Ελλάδα , και μετα βεβαίως συζητάμε για το ποιανού είναι τα κατάντια......end of war mode , no more trolling from my side.
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Επειδή εχουν περάσει Απο τα χερια μου ένα saxo vts , ένα megane ΙΙ 1.6 vvti, ένα Ε90 316i BMW και ένα passat tfsi και επειδή οδήγησα το citro πριν το παραγγειλω ας μην ανοίξω το στόμα μου καλύτερα ....ας μην το ανοίξω για την ποιότητα των Γερμανικών αυτοκινήτων αλλα κυρίως στο θέμα μας θα την ποιότητα των γαλλικών αυτοκινήτων . και οποίος έχει όρεξη για ας κάνει μια βόλτα και στα sites των άλλων ευρωπαϊκών χωρών σε όλες τις εταιρίες και ας κρίνει μόνος του αν η citroen έχει προσφορές παντού η μόνο στην Ελλάδα , και μετα βεβαίως συζητάμε για το ποιανού είναι τα κατάντια......end of war mode , no more trolling from my side.Συμφωνώ μαζί σου...
-
Ο χρήστης nikolas74 έγραψε:
Ας μας πουν οι ειδήμονες του φόρουμ ποιο μικρομεσαίο με την τιμή και τον εξοπλισμό του C4 είναι εξαιρετικό και ξεχωριστό...... ενα καλο τωρινο μικρομεσαιο απο τα πολλα.
Παρόλ' αυτά τωρινός ή μελλοντικός κατοχος C4 μπορεί να το θεωρεί και υπερ-ατού!
Δηλαδη αν η VW εδινε το Golf σε χαμηλοτερη τιμη απο τον ανταγωνισμο θα ηταν καταντια;
Ελα χριστε και παναϊα.Βασίλη ... ρωτα τους αν θα το κανουν! Δεν το εκαναν ποτε πάντως! (Αλοιμονο αν με βαζεις να υπερασπιστώ την VW!!! )
... και μετα βεβαίως συζητάμε για το ποιανού είναι τα κατάντια......end of war mode , no more trolling from my side.
Καλά ... κύριε Συγγελίδη μου!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ας μας πουν οι ειδήμονες του φόρουμ ποιο μικρομεσαίο με την τιμή και τον εξοπλισμό του C4 είναι εξαιρετικό και ξεχωριστό...
... ενα καλο τωρινο μικρομεσαιο απο τα πολλα.
Ελα χριστε και παναϊα.Βασίλη ... ρωτα τους αν θα το κανουν! Δεν το εκαναν ποτε πάντως! (Αλοιμονο αν με βαζεις να υπερασπιστώ την VW!!! )
... και μετα βεβαίως συζητάμε για το ποιανού είναι τα κατάντια......end of war mode , no more trolling from my side.
Cosneo δε θέλω καλό και τωρινό, θέλω εξαιρετικό και ξεχωριστό στα λεφτά και εξοπλισμό του c4...
-
Cosneo δε θέλω καλό και τωρινό, θέλω εξαιρετικό και ξεχωριστό στα λεφτά και εξοπλισμό του c4...Tότε μαλλον το βρήκες!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Καποια χρονια πριν value for money ηταν το Αccent για τον μεσο οδηγο. Το οτι η Citroen ακολουθησε αυτο τον δρομο μαλλον καταντια ειναι.
Το ολο πακετο C4 hdi μου μυριζει εξοπλισμο και οικονομια σε καλη τιμη. Οδηγικη ευχαριστηση, τεχνολογια, φινετσα ... off topic ... στο συγκεκριμενο topic του ... 4ΤΦ (???)!
Οσο πιο ευγενικα να το πω ... ενα καλο τωρινο μικρομεσαιο απο τα πολλα.Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Cosnee... ασκεις πολύ δυνατή κριτική για κάτοχο δικινητου Quasqai!!!
Αν δεν βλέπεις τι αναλογίες να σε βοηθήσω... -
Βαζεις λογια που δεν ειπα! Δεν ειπα ποτε ότι πήρα το καλύτερο ...
Ασε που δεν ... γεννήθηκα οδηγός με QQ και σίγουρα δεν θα πεθάνω με αυτό!Μπορείς βεβαια να θεσεις εσύ τα όρια ... να τα ξερουμε κιολας! Φανταζομαι έχω λόγο σε μικρομεσαία και επιπλέον και crossover!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Cosnee... ασκεις πολύ δυνατή κριτική για κάτοχο δικινητου Quasqai!!!
Αν δεν βλέπεις τι αναλογίες να σε βοηθήσω...Ένα ποστ όλο νόημα (Γιατί η κριτική σου ειβαι άρτια συνδεδεμένη με το κάρο που οδηγείς .... ) για ένα μέτριο μικρομεσαιο ...
-
... ενα καλο τωρινο μικρομεσαιο απο τα πολλα.
Cosneo δε θέλω καλό και τωρινό, θέλω εξαιρετικό και ξεχωριστό στα λεφτά και εξοπλισμό του c4...
Τέτοιο αυτοκίνητο δεν υπάρχει. Για να πάρεις εξαιρετικό πρέπει να δόσεις παραπάνω χρήματα. Σε αυτά τα λεφτά παίρνεις κάτι καλό, όπως είναι η C4, αλλά όχι εξαιρετικό.
CITROËN FORUM