-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
το αυτόματο 6 τάχυτο που παίρνει η C4 σε diesel και βενζίνη 1,6Τ τι λέει απο αξιοπιστία?
είναι το ίδιο πρώτα απο όλα? πόσο καιρό το φοράνε?http://www.zougla.gr/automoto/article/a ... -c3-picaso
γι'αυτο τα δινουν τσαμπα;;;; και ποσα θεματα δεν βγαζουν στη φορα..... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
το αυτόματο 6 τάχυτο που παίρνει η C4 σε diesel και βενζίνη 1,6Τ τι λέει απο αξιοπιστία?
είναι το ίδιο πρώτα απο όλα? πόσο καιρό το φοράνε?http://www.zougla.gr/automoto/article/a ... -c3-picaso
γι'αυτο τα δινουν τσαμπα;;;; και ποσα θεματα δεν βγαζουν στη φορα.....Πλακα κανεις ετσι;
-
για την ανακληση η' το τσαμπα;;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
για την ανακληση η' το τσαμπα;;;;Οτι λογω αυτου του προβληματος το δινουν τσαμπα.
-
το δινουν τσαμπα για ενα καλωδιο γειωσης που μπορεις να το αλλαξεις και μονος σου ? (που λεει ο λογος) . στειλανε επιστολη σε ενα φιλο μου πηγε απο εκει και σε 5' ειχε φυγει . μην δημιουργουμε εντυπωσεις χωρις λογο.
-
**Edit Mod **
-
Don't feed the troll νονέ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Don't feed the troll νονέ... -
Ασε με να παιξω..
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Οτι λογω αυτου του προβληματος το δινουν τσαμπα.
ναι οντως πλακα κανω,αλιμονο αν για ενα καλωδιο η τιμη επεφτε 2-3χιλ ευρω αλλα με βαζει σε σκεψεις οσο αφορα την εκπτωση ποιοτητας που κανουν σε καποια υλικα τα οποια δεν φαινονται!
δεν ειναι και λιγο να σου σβησει η μηχανη σε ανυποπτο χρονο και φαση απο μια γειωση και καλα να εισαι στο χαλαρο,αν ομως εισαι σε ;;;; -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ναι οντως πλακα κανω,αλιμονο αν για ενα καλωδιο η τιμη επεφτε 2-3χιλ ευρω αλλα με βαζει σε σκεψεις οσο αφορα την εκπτωση ποιοτητας που κανουν σε καποια υλικα τα οποια δεν φαινονται!
δεν ειναι και λιγο να σου σβησει η μηχανη σε ανυποπτο χρονο και φαση απο μια γειωση και καλα να εισαι στο χαλαρο,αν ομως εισαι σε ;;;;Τρια πουλακια καθονταν και πλεκανε πουλοβερ.
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
δεν ειναι και λιγο να σου σβησει η μηχανη σε ανυποπτο χρονο και φαση απο μια γειωση και καλα να εισαι στο χαλαρο,αν ομως εισαι σε ;;;;Όλες οι εταιρίες κάνουν ανακλήσεις. Πχ κάποιες ιαπωνικέςέχουν κάνει ανάκληση γιατί η κλειδαριά δεν ασφάλιζε καλά με αποτέλεσμα να μπορεί να ανοίξει εν κινήση και ο επιβαίνων να φύγει εκτός αμαξιού.
μπέικον σάους
-
Ο χρήστης apav έγραψε:
...huge wall of letters...Το νερό έχει μεγαλύτερη θερμαπαγωγική ικανόητα αλά δεν περιέχει όλα αυτά τα συστατικά που είναι απαραίτητα για την διατήρηση του κυκλώματος ψύξης σε καλή κατάσταση.
Η συμπεριφορά της θερμοκρασίας μου ακούγεται νορμάλ.
Για τα της εισαγωγής δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται απίθανο να ρουφάει κανονικά τόσο νερό. Μπες στο service box της citroen, βάλε το vin σου και ψάξε να δεις η εισαγωγή σου τι πρέπει να έχει από το μπροστινό σκουπάκι μέχρι το φιλτροκούτι.
Δεν ξέρω αν σε βοηθάει, αλλά ενδεικτικά η διαδρομή στο 307 μου:
Σκουπάκι πάνω από την τραβερσα του προφυλακτήρα και δεξιά από το αριστερό φωτιστικό:
Το πάνω μέρος του μεγάλου airbox που είπαμε πριν:
Μετά πηγαίνει στο φιλτροκούτι:
Στερέωση του φιλτροκουτιου, μιας και αν θυμάμαι καλά κάτι είχες αναφέρει:
Για να το βγάλει κανείς, πατάει το κουμπάκι που φαίνεται δεξιά από την torx και το φιλτροκούτι σύρεται προς τα πάνω μέσα στους οδηγούς του.
Schematic όλου του συστήματος με τα διάφορα κομμάτια του:
Νερά στον σωλήνα μετά το φίλτρο αέρα βρίσκεις;
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Seeing is believingΥπερβολές! Το αυτοκίνητο είναι τέλειο.
Παρεπιπτόντως, δεν νομίζα να είχα ξεχάσει κάτι από όλα αυτά.
http://www.buyyourcar.co.uk/car-reviews ... -5dr/11880
Το νερό έχει μεγαλύτερη θερμαπαγωγική ικανόητα αλά δεν περιέχει όλα αυτά τα συστατικά που είναι απαραίτητα για την διατήρηση του κυκλώματος ψύξης σε καλή κατάσταση.
Η συμπεριφορά της θερμοκρασίας μου ακούγεται νορμάλ.
Για τα της εισαγωγής δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται απίθανο να ρουφάει κανονικά τόσο νερό. Μπες στο service box της citroen, βάλε το vin σου και ψάξε να δεις η εισαγωγή σου τι πρέπει να έχει από το μπροστινό σκουπάκι μέχρι το φιλτροκούτι.
Δεν ξέρω αν σε βοηθάει, αλλά ενδεικτικά η διαδρομή στο 307 μου:
Σκουπάκι πάνω από την τραβερσα του προφυλακτήρα και δεξιά από το αριστερό φωτιστικό:
Το πάνω μέρος του μεγάλου airbox που είπαμε πριν:
Μετά πηγαίνει στο φιλτροκούτι:
Στερέωση του φιλτροκουτιου, μιας και αν θυμάμαι καλά κάτι είχες αναφέρει:
Για να το βγάλει κανείς, πατάει το κουμπάκι που φαίνεται δεξιά από την torx και το φιλτροκούτι σύρεται προς τα πάνω μέσα στους οδηγούς του.
Schematic όλου του συστήματος με τα διάφορα κομμάτια του:
Νερά στον σωλήνα μετά το φίλτρο αέρα βρίσκεις;
Ευχαριστώ πολύ!
Δεν ήθελα να χαλάσω την αναλογία αντιψυκτικού-νερού που από ένα υποθετικό 50-50, εάν του πρόσθετα μισό λίτρο νερό θα γινόταν 57-43 και θα χαλούσα κυρίως την αντιψυκτική ιδιότητα. Αφού οι θερμοκρασίες μοιάζουν σωστές, θα το κρατήσω για λίγο και μετά θα του αλλάξω ότι μπορέσω στο σπίτι. Για την ώρα θα μείνει όπως είναι για να κάνω τα υπόλοιπα. Το πιο εύκολο είναι να του αλλάζω τουλάχιστον από την τάπα του ψυγείου γιατί την τάπα στο μπλοκ μάλλον δεν την φτάνω χωρίς ράμπα. Θα το προσέξω καλύτερα την επόμενη φορά που ανοίξω το καπό. Αυτό που θέλω, είναι να του κάνω αλλαγές μέχρι να μείνει καθαρό το αντιψυκτικό και να μην είναι καφέ.
Η εισαγωγή στo Citroen Service μοιάζει να είναι ίδια, όπως είναι και στις φωτογραφίες που έβαλα παραπάνω. Φαίνονται οι φωτογραφίες που είχα βάλει νωρίτερα ή όχι;
Εδώ είναι το επίσημο σχέδιο:
Citroen Xsara Coupe 1.6 16V Phase 2.5 Air Filter, Air Hose, Air Resonator by apavinpatras, on FlickrΝα αρχίσω να ψάχνω για έναν ολόκληρο θόλο γιατί χτυπάει η λάσπη εκεί και μπαίνει στην εισαγωγή; Ίσως με τον θόλο ολόκληρο, να περνάει λιγότερο νερό εκεί και να μην το τραβάει. Συγκρίνοντας με το 307, τελικά είναι διαφορετικό. Άσε που το δικό σου δεν έχει σαπίσει. Σε γυάλα το έχεις; Φέρτο εδώ πέρα για ειδικά γυμνάσια.
Νερό/υγρασία είχε και μετά το φίλτρο, σε αυτό που αναφέρει ως filter air hose στο Citroen Service, το No4, τουλάχιστον στην αρχή μέχρι την αρχή του spiral. Την Κυριακή που έριχνε καρέκλες δεν το έλεγξα γιατί έπεφτε η βροχή πάνω στην πολλαπλή εξαγωγής και δημιουργούσε ένα ήχο σαν να τσακίζεις αλουμινόχαρτο, που δεν ήθελα να δοκιμάσω παραπάνω την τύχη μου. Θα το ξαναλύσω στην επόμενη βόλτα.
-
Νταξ, λίγο νεράκι καθαρίζει το μοτέρ, μην του κάνουμε και μπάνιο όμως
Ο σωλήνας που ρουφάει 'βλέπει' στον θόλο δηλαδή; Μπορείς να ρίξεις καμιά ματιά σε salvage, θα βρεις λογικά.
(το δικό μου Ελλάδα είναι -προς το παρόν-, εξ ου και κατάσταση )
-
-
200 στις 3400σαλ..
-
Tiida
-
Πρώτη η citroen στο δεκαπενθήμερο .
Μπράβο στην αντιπροσωπία που ακούει τα μηνύματα των καιρών .
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =112865904
Συγκριτικές πωλήσεις καινούριων ΙΧ Α' 15νθήμερο Μαϊου 2012 – 2011
Εταιρεία Μαιος 2012 Μαϊος 2011 Διαφ. %
Citroen 241 114 111,4
Opel 191 450 -57,6
Toyota 182 370 -50,8
VW 151 431 -65
Nissan 131 462 -71,6
Skoda 87 210 -58,6
Fiat 76 215 -64,7
Suzuki 68 147 -53,7
Peugeot 65 89 -27
Kia 58 99 -41,4
Volvo 53 36 47,2
Hyundai 51 152 -66,4
Audi 48 62 -22,6
Ford 45 216 -79,2
Renault 34 91 -62,6
Honda 24 55 -56,4
Seat 24 147 -83,7
BMW 23 42 -45,2
Alfa Romeo 20 68 -70,6
Lancia 16 4 300
Mitsubishi 14 67 -79,1
Dacia 13 26 -50
Smart 11 64 -82,8
Jeep 10 5 100
Mini 8 21 -61,9
Chevrolet 7 94 -92,6
Mercedes 4 109 -96,3
Lexus 3 2 50
Daihatsu 2 40 -95
Mazda 1 16 -93,8
Porsche 1 4 -75
Subaru 1 26 -96,2
Σύνολο 1.664 3.950 -57,9
-
Η κινηση αποδιδει τελικα. Μακαρι να την συνεχισουν και μακαρι κι αλλοι να ακολουθησουν.
CITROËN FORUM