-
ευχαριστω φιλε μου. εγω προτιμησα να βαλω ζαντες ,οι αισθητηρες και ο συναγερμος εδω που μενω δεν ειναι και τοσο 'χρησιμοι'.
-
Είναι υπέροχο κα η Boston πανέμορφες θα τις πάρω και εγω μάλλον !
-
Καλοριζικα και καλοταξιδα ευχομαι να ειναι τα αυτοκινητα οσων τα παρελαβαν ή τα περιμενουν για να τα παραλαβουν....
Μια ερωτηση θελω να κανω που θα διακοψει τη ροη της κουβεντας...
Υπαρχει καποιο καλο συνεργειο στη Θεσσαλονικη ειτε σε αντιπροσωπεια ειτε εξουσιοδοτημενο που να κανει καλη δουλεια και οι τεχνικοι να ξερουν πραγματικα τη δουλεια τους....? Δεν με ενδιαφερει να ειναι το πιο φτηνο αλλα οχι και να μου πιασουν τον κ@λο χωρις λογο.... Αν βρισκεται ανατολικη Θεσσαλονικη ακομα καλυτερα.... Λογω σχετικα καινουριου και ιδιαιτερου σε συντηρηση αυτοκινητου (Citroen C5 THP) θα ηθελα καποιο συνεργειο που να εχει εμπειρια σε αντιστοιχα αυτοκινητα και να μην πειραματιζεται στο δικο μου....Να αναφερω οτι εχει ληξει η εγγυηση οποτε δεν ειμαι υποχρεωμενος να παω σε αντιπροσωπεια.
-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
Τα πρωτα C4 'κοπανανε' πισω, απο καποιο σημειο και μετα εξαλειφθηκε.
Δεν εφταιγε ο ημιακαμπτος ομως γι αυτο.Οσο για την συγκριση με τα υπολοιπα που αναφερεις ειναι (σχεδον) ατοπη κι αυτο αφορα κυριως το κοστος.
Με τα λεφτα που αγοραζες (στην Ελλαδα τουλαχιστον, στο εξωτερικο δεν ξερω και δεν με νοιαζει κιολας) πριν 2 χρονια ενα Golf 1.4tsi με 120 αλογα (και απο εξοπλισμο νομιζω ξερεις τι θα εχει και τι δεν θα εχει το κυριοτερο), μπορουσες να παρεις C4 thp (φουλ) και να σου μεινουν και λεφτα για βενζινες. Θες μηπως να κανουμε την συγκριση για το ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο οδηγικα;Απο ότι ξέρω το κοπάνημα αφορούσε τον ημιάκαμπτο. Είσαι ο πρώτος που το γράφει αυτό.
Άτοπη με τα υπόλοιπα γιατί; Αν εξαιρέσω το Α3 τα υπόλοιπα άμεσοι ανταγωνιστές της ήταν.
Απο όσο θυμάμαι η C4 σε δοκιμή των 4τ το 2004 ήταν κατώτερη των Γκόλφ V/Φόκους. Και το Γκόλφ VI ουσιαστικά είναι το ίδιο αμάξι με το V.
Χωρίς να είμαι ο μεγάλος γνώστης της κατηγορίας,κατά τη γνώμη μου η C4 ήταν το καλύτερο αυτοκίνητο της κατηγορίας με ημιάκαμπτο.
-
Υπήρχε και το Megane και το 307...
-
Προσωπικά, θεωρώ την C4 καλύτερη, κυρίως σε οδική συμπεριφορά.
-
Παντως το megane 1.6 vvti που ειχα το sport 3 door μαμουσε και εδερνε, ισως το πιο βαρυ πατημα αυτοκινητου που εγω εχω οδηγησει σε ανοικτο δρομο και παραλληλα ανεση απιστευτου επιπεδου.
Off topic mode off.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Προσωπικά, θεωρώ την C4 καλύτερη, κυρίως σε οδική συμπεριφορά.Δε θα το έλεγα. Ειδικά το Megane ήταν πολύ καλό. Βέβαια κακάσχημο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δε θα το έλεγα. Ειδικά το Megane ήταν πολύ καλό. Βέβαια κακάσχημο.
Δεν έχει νόημα να συζητάμε πλέον.
-
Συγνώμη που σας διακόπτω την συζήτηση περι ομορφιάς αλλά πρέπει να πώ πως το e-hdi του PSA είναι το καλύτερο start-stop της αγοράς σε ομαλότητα επανεκίννησης και σβησίματος του κινητήρα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Συγνώμη που σας διακόπτω την συζήτηση περι ομορφιάς αλλά πρέπει να πώ πως το e-hdi του PSA είναι το καλύτερο start-stop της αγοράς σε ομαλότητα επανεκίννησης και σβησίματος του κινητήρα. -
Ο χρήστης Johnny_S έγραψε:
Καλοριζικα και καλοταξιδα ευχομαι να ειναι τα αυτοκινητα οσων τα παρελαβαν ή τα περιμενουν για να τα παραλαβουν....Μια ερωτηση θελω να κανω που θα διακοψει τη ροη της κουβεντας...
Υπαρχει καποιο καλο συνεργειο στη Θεσσαλονικη ειτε σε αντιπροσωπεια ειτε εξουσιοδοτημενο που να κανει καλη δουλεια και οι τεχνικοι να ξερουν πραγματικα τη δουλεια τους....? Δεν με ενδιαφερει να ειναι το πιο φτηνο αλλα οχι και να μου πιασουν τον κ@λο χωρις λογο.... Αν βρισκεται ανατολικη Θεσσαλονικη ακομα καλυτερα.... Λογω σχετικα καινουριου και ιδιαιτερου σε συντηρηση αυτοκινητου (Citroen C5 THP) θα ηθελα καποιο συνεργειο που να εχει εμπειρια σε αντιστοιχα αυτοκινητα και να μην πειραματιζεται στο δικο μου....Να αναφερω οτι εχει ληξει η εγγυηση οποτε δεν ειμαι υποχρεωμενος να παω σε αντιπροσωπεια.
Δεν θα προτείνω συνεργείο απλά θα πώ πως το αυτοκίνητο ούτε περίπλοκο είναι ούτε ιδιαίτερο σε συντήρηση. Το μόνο που χρειάζεται είναι το σωστό λάδι για τον THP που είναι 0-30 προδιαγραφών PSA PEUGEOT CITROËN B71 2296 όπως το TOTAL QUARTZ ή 5-30 B71 προδιαγραφών 2290 όπως τα TOTAL QUARTZ INEO ECS
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Δε θα το έλεγα. Ειδικά το Megane ήταν πολύ καλό. Βέβαια κακάσχημο.
Δεν έχει νόημα να συζητάμε πλέον.
Για το Megane 2 μιλάμε, εκείνο με την ουρά πιάνου!
-
Δηλαδη αν το Megane II ηταν ασχημο τοτε τι ηταν το Focus, Colf, Auris, Corolla, Tilda, Astra.........ηταν ενα αμαξι το Megane που ακομη και σημερα ειναι συγχρονο, ιδιαιτερο και μη συγκαταβατικο. Αν μιλαμε για ενα ομορφο μεσαιο αυτοκινητο με αντικειμενικα κριτηρια αυτο ηταν μονο η Alfa 147.....
Ασχετη ερωτηση γιατι το star-stop της psa δηλαδη της Citroen ειναι off topic......και πραγματικα ειναι υπεροχο σε σχεση π.χ. με της Ε90 που νομιζεις οτι εισαι σε φορτηγο, αλλα φανταζομαι οτι αυτο οφειλεται στο οτι ηταν μια πολυ πρωιμη τεχνολογια οταν ειχε βγει το 2007.
-
Εννοείς μη συμβατικό μάλλον, ε;
ΕΕΠ, τα focus mk2, golf V, Astra Η δεν τα λες άσχημα. Τo megane mk2 είναι ιδιαίτερο στα όρια του άσχημου υπό γωνίες.
-
συνονοματε κ συνεορταζοντα,εχουμε ακριβως αντιθετες αποψεις σε αυτο το θεμα..
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Συγνώμη που σας διακόπτω την συζήτηση περι ομορφιάς αλλά πρέπει να πώ πως το e-hdi του PSA είναι το καλύτερο start-stop της αγοράς σε ομαλότητα επανεκίννησης και σβησίματος του κινητήρα.Ισχυει! Εχουν παθει πλακα ολοι οι νεοι κατοχοι στο gcc.. ολοι λενε ακριβως το ιδιο..
Και το Megane II με το πεταχτο κωλαρακι ειναι.. Αμα ειναι και Rs ακομα καλυτερα..
-
Δυστυχώς η όλη εικόνα χαλάει απο το 6αρι, ή και το παλιό 5αρι που ειναι ακόμα χειρότερο, ρομποτικό κιβώτιο με τις αργές αλλαγές. Αλλά αν δεν χάλαγε απο κάτι δεν θα ήταν γαλλικό
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Συγνώμη που σας διακόπτω την συζήτηση περι ομορφιάς αλλά πρέπει να πώ πως το e-hdi του PSA είναι το καλύτερο start-stop της αγοράς σε ομαλότητα επανεκίννησης και σβησίματος του κινητήρα.
Ισχυει! Εχουν παθει πλακα ολοι οι νεοι κατοχοι στο gcc.. ολοι λενε ακριβως το ιδιο..
Και το Megane II με το πεταχτο κωλαρακι ειναι.. Αμα ειναι και Rs ακομα καλυτερα..
Να και ένας άνθρωπος με γούστο!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εννοείς μη συμβατικό μάλλον, ε;ΕΕΠ, τα focus mk2, golf V, Astra Η δεν τα λες άσχημα. Τo megane mk2 είναι ιδιαίτερο στα όρια του άσχημου υπό γωνίες.
Επιτέλους, η φωνή της λογικής!
Το Megane Mk2 3d απορρίφθηκε με το που μπήκα στην έκθεση της Renault και αντίκρισα την αισχρή ουρά-μπαουλοντίβανοκασέλα. Από μπροστά μια χαρά ήταν.
CITROËN FORUM