-
Γνωρίζουμε κάτι για τον πετρελαιοκινητήρα 1560 κ.εκ. euro5 με 95 άτια που έμπαινε το 2010-2014 σε Σιτροέν C4 (και αντίστοιχα Πεζώ)?
Αυτός είναι που βγάζει προβλήματα, ή ο επόμενος που είχε τα μικροφίλτρα και ήταν euro6?
Μπαίνουμε ή φεύγουμε? -
@dstou said in CITROËN FORUM:
Γνωρίζουμε κάτι για τον πετρελαιοκινητήρα 1560 κ.εκ. euro5 με 95 άτια που έμπαινε το 2010-2014 σε Σιτροέν C4 (και αντίστοιχα Πεζώ)?
Αυτός είναι που βγάζει προβλήματα, ή ο επόμενος που είχε τα μικροφίλτρα και ήταν euro6?
Μπαίνουμε ή φεύγουμε?Μπαίνεις με τα χίλια….αυτός και ο dci της Renault είναι πραγματικά αλεξίσφαιροι. Ισχύει το ίδιο για την έκδοση με τα 115 άλογα.
-
Τι γνώμη έχετε για το νέο υβριδικό C3; Η τιμή του λίγο κάτω απο 22 χιλιάρικα είναι τίμια, ο εξοπλισμός υπερπλήρης και απο σχεδιασμό είναι πολύ ομορφο στα μάτια μου, αρκετά καλύτερο απο το Yaris Cross Hybrid που είναι ο άμεσος ανταγωνιστής του. Η μοναδική μου αμφιβολία είναι οτι δεν εχει ακόμα βγεί δοκιμή του για να δούμε την πραγματική κατανάλωση. Αν και εκεί τα πάει καλά, νομίζω οτι η Toyota θα χάσει τα πρωτεία στην κατηγορία των υβριδικών.
-
Όσο καλό και να είναι η Toyota δεν βγαίνει εύκολα από το μυαλό του έλληνα λόγω του ονόματος που έχει χτίσει τόσα χρόνια.
-
@dimgeo said in CITROËN FORUM:
Τι γνώμη έχετε για το νέο υβριδικό C3; Η τιμή του λίγο κάτω απο 22 χιλιάρικα είναι τίμια, ο εξοπλισμός υπερπλήρης και απο σχεδιασμό είναι πολύ ομορφο στα μάτια μου, αρκετά καλύτερο απο το Yaris Cross Hybrid που είναι ο άμεσος ανταγωνιστής του. Η μοναδική μου αμφιβολία είναι οτι δεν εχει ακόμα βγεί δοκιμή του για να δούμε την πραγματική κατανάλωση. Αν και εκεί τα πάει καλά, νομίζω οτι η Toyota θα χάσει τα πρωτεία στην κατηγορία των υβριδικών.
Είναι ένα συμπαθητικό αυτοκινητάκι (μοιάζει με το Τ κρος, οποτε ψιλοβλέπεται), στον πάτο της αξιοπιστίας (για όποιον ασχολείται με τέτοια πράγματα), με ένα απλοϊκό υβριδικό σύστημα, καλούς χώρους, πολύ καλή τιμή και μάλλον φύκια τα υδραυλικά bump stops για άνεση, άρα ούτε εκεί σκοράει ψηλά. Προσωπικά δεν θα το κοίταζα καν, αφού δεν φαίνεται να υπερτερεί ούτε στα παραδοσιακά usp της Σιτροέν.
-
στον πάτο της αξιοπιστίας (για όποιον ασχολείται με τέτοια πράγματα)
Μηπως υπερβάλλεις λίγο; Και εγω Τογιοτάκιας είμαι αλλά δεν ξερω κανεναν απο γνωστους συγγνενείς κλπ που εχουν καινούργια Citroen και Peugeot να μου εχει πει κανενα φοβερό πρόβλημα ή κάτι ασυνήθιστο. Η αδερφή μου πχ C5 Aircross 5 χρόνια τώρα άψογο.
-
@dimgeo said in CITROËN FORUM:
Μηπως υπερβάλλεις λίγο; Και εγω Τογιοτάκιας είμαι αλλά δεν ξερω κανεναν απο γνωστους συγγνενείς κλπ που εχουν καινούργια Citroen και Peugeot να μου εχει πει κανενα φοβερό πρόβλημα ή κάτι ασυνήθιστο. Η αδερφή μου πχ C5 Aircross 5 χρόνια τώρα άψογο.
Αχαχα....!! Τι δεν ξέρεις, έχει βουήξει ο τόπος με τα προβλήματα που έχουν!! Τώρα ήρθε να προστεθεί και ένα αδοκόμαστο υβριδικό κιβώτιο και μάλιστα διπλοσύμπλεκτο. I rest my case
ΥΓ: bmwδάκιας ειμαι εγώ, τογιότα εξ' ανάγκης.
CITROËN FORUM