-
Ο χρήστης billaras_XantiaII έγραψε:
Συγωμη, apav, αλλα σε τι χωρα θα κανεις την δουλεια και το γραφεις σε λιρες; Το ποσο μου φαινεται λιιιιιιγο τσιμπημενο.Ξεχάστηκα, είχα πει ότι μένω Γλασκώβη, συγγνώμη για το μπέρδεμα.
£295 είναι η επίσημη τιμή της αντιπροσωπείας ενώ έξω είναι £150. £200 με την αντλία μέχρι όσο το τραβήξει ο μάστορας. Εάν ήμουν Πάτρα ναι το ξέρω ότι θα έπεφτα σε άλλες τιμές μετά από τόσα χρόνια. Δεν ξέρω τι προϊστορία έχει η πιτσιρίκα, έκανε και την φασαρία εκεί μέσα, το άγχωσα πάρα πολύ και ρώταγα για τις τιμές. Οι 2 μάστορες δεν άκουσαν κάτι και κάπως ηρέμησα σε βαθμό που θα το βγάλω αύριο πάλι στο βουνό να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε. Εάν συνεχίσει να δουλεύει κανονικά, θα το σκεφτώ πως θα το κάνω με την αλλαγή του ιμάντα. Εάν τα μαστόρια είχαν ακούσει κάτι, ή ήθελαν να με εκμεταλλευτούν, θα μου έλεγαν ιμάντα και τελείωνε εκεί η ιστορία. Τώρα δεν ξέρω εάν θα πρέπει να ανησυχώ ή να κάνω τις αλλαγές.
Δεν θέλω να το διαλύσω το κακόμοιρο αλλά ούτε και να πάρω μία βιαστική απόφαση που θα μου βγει ακριβή. Βέβαια ο ιμάντας όταν σπάσει θα μου βγει ακριβότερος αλλά δεν το σχολιάζω. Αυτό που ίσως να ψάξω είναι εάν υπάρχουν άλλα TU5 με παρόμοια ιστορία χωρίς παρατράγουδα. Το ξέρω ότι προσπαθώ να βγάλω από την μύγα ξύγκι ενώ εάν ήμουν κάτω θα τον είχα αλλάξει χτες. Το σωστό είναι να τα δώσω και να συνεχίσω να γράφω χλμ χωρίς άγχος αλλά κάπου κόλλησα τώρα με διάφορα που έχουν γίνει εδώ πέρα. Εάν το φοβάμαι να το κυκλοφορώ όπως είναι τώρα, με τι ψυχή θα το κατέβασω Ancona;
Τώρα με βάζεις σε δεύτερες σκέψεις πάνω που τα είχα βάλει σε μία σειρά. Και ακόμη χειρότερα υπολόγιζα να το πάω στον ακριβό με £275. Οι τιμές που γράφονται στα τεχνικά του forum για τα service δεν μου διαφέρουν και πολύ από αυτές εδώ. Δεν ξέρω εάν έκανες την μετατροπή σε € αλλά η ισοτιμία είναι στο 1.15-1.20 (έχουν πάρει φωτιά οι εκτυπωτές χάρη στον Θατσεράκο) και όχι σε κάτι ~1.50. Χμμμ, δεν με αγχώνουν οι 2 ώρες παραπάνω δουλειά για να πληρώσεις την αλλαγή, αλλά εάν όντως αυτό είναι που πρέπει να γίνει τώρα ή έχω ακόμη ~30K mi να γράψω. Από την άλλη, τι σήμερα, τι αύριο, τι σε 1 χρόνο, δεν θα βγει τεράστια διαφορά στον μέσο όρο κόστους. Ξαναρχίζω να το παιδεύω πάρα πολύ μου φαίνεται.
Τώρα τρολλάρουν και τ' αμάξια μας!
Τέτοιο troll που θέλει μόνιμο ban!
Έπρεπε να μας έβλεπες να κάνουμε τους υπολογισμούς πόση ώρα θα μας πάρει να κατέβουμε στο χωριό, ενώ η ιδέα να την κάψουμε όσο κάνει τα δικά της, δεν μου είχε ξεφύγει.
-
ΟΚ, απλα μου φανηκαν λιγο καπως. Σορρυ, μην με παρεξηγεις, ειχα και καιρο να μπω, και κατι θα εχω χασει.
-
Ο χρήστης apav έγραψε:
Τέτοιο troll που θέλει μόνιμο ban!Έπρεπε να μας έβλεπες να κάνουμε τους υπολογισμούς πόση ώρα θα μας πάρει να κατέβουμε στο χωριό, ενώ η ιδέα να την κάψουμε όσο κάνει τα δικά της, δεν μου είχε ξεφύγει.
Θα ξαναπαίρνατε Citroen;
-
@ billaras_XantiaII, G60, Zisis1992, ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
-
Oι ευχαριστίες στον παπά της ενορίας
Για περάστε κι απο εδώ -
-
Αν δεν επικρατούσε η θλιβερή φθίνουσα οικονομική κατάσταση σε συνδυασμό με τις παράλογες τιμές καυσίμων,τελών και φορολογίας θα την είχα ήδη εξαφανίσει.
Πολυτέλεια κι άνεση εν μέσω της μηχανολογικής οδού,τεράστιο επίτευγμα! -
Αν τα χιλιόμετρα είναι 92.400 τότε κι εγώ λέω ότι σας γράφω από τον Άρη.
-
Ωραία η XM αλλά δεν είχε καμία καινοτομία πλέον αυτών που κληρονόμησε από τους προκατόχους της. Είναι στην ουσία μία -πολύ- πιο άσχημη CX. Αν δεν υπήρχε το ρίσκο με τεκμήρια κλπ θα με δελέαζε και εμένα πάντως.
Τα χλμ είναι σωστά, αφού το λέει, ΑΝΤΙΚΑ
-
Καλα το ιδιο λεγανε και για τη cx σε σχεση με το βατραχο.... το αμαξι ηταν 'αλλου' με εξαιρεση τα μοτερ, οπως και οι προκατοχοι της αλλωστε..
Καθολου απιθανο να εχει οντως τα χιλιομετρα αυτα και φυσικα θα το πιστευα πολυ περισσοτερο αν την εδινε ιδιωτης. Φιλος μου αγορασε xm 2.0i '91 πριν 2,5 χρονια απο ιδιωτη με 75.000km περιπου. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλα το ιδιο λεγανε και για τη cx σε σχεση με το βατραχο....Και σε μεγάλο βαθμό ήταν σωστό.
-
Ναι η ουσια ειναι οτι και παλι ηταν 'αλλου' σε σχεση με τα κουτια.. Αυτο επεσημανα και παραπανω για την xm. Λιγοτερο καινοτομα εξισου μπροστα απο τους αντιπαλους σε απειρα θεματα.
Οσο σκεφτομαι οτι το 2004 ο πατερας ηταν αναμεσα στη xantia μας και σε μια μελιτζανι xm 2.0i...
-
Και πολύ πίσω σε πολλά άλλα.
-
Εισαι και γνωστης πανω στα citroen ,μη ξεχνιομαστε
-
Είσαι κατάλληλος να κρίνεις αν είμαι γνώστης?
-
Ναι.
-
I LOLed
-
Παω να βαλω το βατραχο μου να κλαψει τωρα, μισο και επιστρεφω..
-
Δακρύζει LHM;
-
Καθεσαι κι ασχολεισαι κι εσυ ρε Νονε με τον ΙΚΕ...
CITROËN FORUM