-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
κυκλοφορησε manual apo Heynes για γκολφ IV.
στις αντιπροσωπειες ειδικα της VAg ειναι κατα πλειοψηφια τρομπες...βαλτον μεσα τον τεχνικο συμβουλο και πηγαινετε μαζι βολτα.
ειναι σε εγγυηση το αμαξι?Αληθεια που μπορω να βρω το manual?Οσο για τον τεχνικο,(τρομαρα του) μαζι την καναμε την βολτα,& εκει ηταν που τρελλαθηκα.Δυστυχως το αμαξι δεν εχει εγγυηση.Με 1 χρονο εγγυηση τι να περιμενεις?Ενα περιεργο πραμα ομως ρε παιδι μου, με το που τελειωνει η εγγυηση μετα βγαινουν ολα τα προβληματα.Λες & εχουν ημερομηνια ληξης.
-
Ο χρήστης geko έγραψε:
Μιας και ετεθηκε σε πιο πανω μηνυμα.Μηπως ξερει κανενας πως βγαινει το ταμπλο απο golf IV? Ακουγετε ενα παρα πολυ ενοχλητικο τριξιμο απο την πλευρα του συνοδηγου,το οποιο μου εχει σπασει τα νευρα εδω και κατι χρονια.Στην αντιπροσωπεια που πηγα το παιζαν κινεζοι.Συγκεκριμενα ενα σαινι που το οδηγησε μου ειπε οτι δεν ακουει τιποτα!!! ,οποτε και δεν ξαναπατησα.
Την πάτησες και εσύ, πήρες Γερμανικό και νόμιζες ότι δεν θα τρίξει. Περαστικά σου, εγώ μπορω να σου πω ότι έχω εξοικιωθεί πια.
Να σαι καλα. Δυστυχως εγω δεν μπορω.Ισως γιατι ειμαι λιγο ψειρας,ισως γιατι για να παρω αυτο το αμαξι εκανα δυο δουλειες,ισως γιατι οταν το ειδα το ερωτευτηκα.Παντως πιστευω οτι παν τι γερμανικο=καλο δεν ισχυει πια.Αλλαξαν κατα πολυ οι καιροι.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οπως όλοι ξέρουν (έτσι Μάκη?) φίλε genos, τα Golf και γενικά τα αυτοκίνητα του Ομίλου VAG ΔΕΝ τρίζουν!! (τα λέω καλά Durch Technik? )!!
Προφανώς λοιπόν κανεις λάθος!
Δεν τρίζει,νομίζεις ότι τρίζει!!ΥΓ Αστειε'υομαι genos,σε λίγο θα καταλάβεις γιατι!!Μόλις μπει και το δει ο G60!!Ποιό W12 ρεεε!!!Ενα μοτέρ βγαλατε και θα το κοπανάτε μέχρι το 3000!!! (τώρα να δεις τι θα γίνει genos!)
Και εγω ετσι ελεγα Δεν μπορει να ειναι απο το δικο μου.Κατι απο εξω θα ακουγετε, η μπορει να ειναι απο το ηχοσυστημα.Να πω κατι ομως?Αν επαιρνα ξανα αυτοκινητο παλι GOLF επαιρνα.Οποτε εχεις δικιο, δεν τριζει νομιζω οτι τριζει!!
-
Ο χρήστης genon έγραψε:
κυκλοφορησε manual apo Heynes για γκολφ IV.
στις αντιπροσωπειες ειδικα της VAg ειναι κατα πλειοψηφια τρομπες...βαλτον μεσα τον τεχνικο συμβουλο και πηγαινετε μαζι βολτα.
ειναι σε εγγυηση το αμαξι?Αληθεια που μπορω να βρω το manual?Οσο για τον τεχνικο,(τρομαρα του) μαζι την καναμε την βολτα,& εκει ηταν που τρελλαθηκα.Δυστυχως το αμαξι δεν εχει εγγυηση.Με 1 χρονο εγγυηση τι να περιμενεις?Ενα περιεργο πραμα ομως ρε παιδι μου, με το που τελειωνει η εγγυηση μετα βγαινουν ολα τα προβληματα.Λες & εχουν ημερομηνια ληξης.
παπασωτηριου και amazon θα το βρεις σιγουρα
και κατι αλλο:
ζεστη τρομερη το καλοκαιρι+καροδρομοι = τριξιματα, για ολα τα αμαξιαγια αυτο ψυχραιμια και ενα σπρεϋ σιλικονης και θα ειστε κατα 90% ενταξει.
εμενα ετριζε η εταζερα.
Τη ψεκασα μια-δυο και τερμα δε ξανατριξε ποτεχαλαρωστε λοιπον
-
[list:2cq7q0jj]Aιντε αιντε, εσεις δεν εχετε δει προβληματα να τραβανε τα βυζομπαλα τους οι ιδιοκτητες τους!![/list:u:2cq7q0jj][list:2cq7q0jj]Τι μας λετε ρε σεις?Εισται σοβαροι?Ελατωματικο το αμαξι επειδη παρουσιαζει τριγμο σε ενα σημειο, και ακομα χειροτερα επειδη δεν μπορει να το βρει η αντιπροσωπεια απ την οποια δεν μπορειτε να απαγκιστρωθειτε?Σοβαρο προβλημα για W παντως μεχρι τωρα δεν εχω ακουσει [/list:u:2cq7q0jj][list:2cq7q0jj]Εδω τριζουμε εμεις που περπαταμε οδικως! [/list:u:2cq7q0jj][list:2cq7q0jj]Ευχομαι να μην ξαναπηστε σε VW αντιπροσωπεια παλι και να αποκτηστε ενα....................πχ rover [/list:u:2cq7q0jj]
-
Η καλύτερη λύση μου φαίνεται είναι να μπει στον στάνταρ εξοπλισμό ένα, δυο δέκα μπουκαλάκια σιλικόνη για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο!!!
-
H καλυτερη λυση ειναι να σοβαρευτουν οι αντιπροσωπιες και να εξυπηρετουν τον κοσμο, αλλα ελα που εδω ειναι Ελλαντα
-
ως συνειρμος μου ηρθε και ρωταω αν ξερει κανεις:
τα αμαξια που ερχονται για το Ελλαδισταν, ειναι τα ιδια με αυτα που θα κυκλοφορησουν πχ Γερμανια? και δεν το εννοω απο πλευρας εξοπλισμου αλλα απο πλευρας Α και Β διαλογης....
με τα ανταλλακτικα αυτο το εχω δει με τα ματια μου και το εχω επιβεβαιωσει...
αλλα με τα αμαξια???οσο για τις αντιπροσωπειες....ΜΑΚΡΥΑ εκτος αν ειναι αναγκη
ας πειραματιστουμε και λιγο αξιζει. Εγω ημουν τυχερος και εχω βρει ΤΟΝ μηχανικο.... -
Εάν μιλάμε για εκδόσεις που υπάρχουν και στο εξωτερικό, τότε δεν διαφέρουν.
Πάντως, φίλε G60, νομίζω ότι δεν πληροφορείσαι καλά...
Σοβαρά προβλήματα παρουσιάζουν όλα τα αυτοκίνητα, και τώρα τελευταία του γκρούπ VAG έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ...
-
Na xionizh kai na brexh kai na kanh kamposo kato apo to mhden. Sou pefth to para8iro sta kala ka8oumena mesa sthn porta. 'Polh gnosto gia Golf/Bora' Kai meta sou erxete o allos kai sou leei auto den einai sobaro problhma.
Time is money. Oxi mono einai xontro spasimo na anagkastishs na fighs apo thn douleia sou gia na to dior8oshs. Alla meta mapo kaposo kai kserhs 8a epistrepshs piso gia to idio problhma. Monh diafora einai na euxese na mhn kanh kruo ha na minh anixto mesa sthn a8hna.
-
Ο χρήστης genon έγραψε:
Μιας και ετεθηκε σε πιο πανω μηνυμα.Μηπως ξερει κανενας πως βγαινει το ταμπλο απο golf IV? Ακουγετε ενα παρα πολυ ενοχλητικο τριξιμο απο την πλευρα του συνοδηγου,το οποιο μου εχει σπασει τα νευρα εδω και κατι χρονια.Στην αντιπροσωπεια που πηγα το παιζαν κινεζοι.Συγκεκριμενα ενα σαινι που το οδηγησε μου ειπε οτι δεν ακουει τιποτα!!! ,οποτε και δεν ξαναπατησα.Στην αριστερή πλευρά του ταμπλό, στο σημείο που καλύπτεται από την πόρτα υπάρχει ένα πλαστικό καπάκι. Αυτό δημιουργεί τους τριγμούς.
Με λίγο σπρέι ή την προσθήκη κάποιου υλικού στα σημεία επαφής, ο τριγμός θα σταματήσει.Όλα τα αυτοκίνητα τρίζουν. Απλά τα γιαπωνέζικα και τα γερμανικά τρίζουν λιγότερο. Τα AlfaRomeο περισσότερο από όλα... Δεν ξέρω για την 147 και την 156 αλλά σε 145 που έχω μπει, άστα να πάνε...
Επίσης στον φίλο που το ανέφερε πιο πάνω. Όντως ούτε τα Saxo τρίζουν, επίσης δεν χαλάνε κιόλας. Μήπως είναι Made in Japan?? -
O αδελφός μου έχει 145 από τις πρώτες Τουίν Σπαρκ με ανάρτηση - 4cm αυτή που έφτιαχνε η Μπιλσταιν για την 155, εδώ και 30.000 χλμ. Το αμάξι, φανταστικό.
ΤΡΙΞΙΜΑΤΑ 0 (ΜΗΔΕΝ). ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: 0 (ΜΗΔΕΝ). Και έχει και ηλιοροφή και λάστιχα 195/50/15. Και σαλόνι ξηλωμένο για να μπει παντού δέρμα (εδω στην Ελλάδα). Αντίστοιχα σκληρό Γκόλφ ΙΙΙ κουδουνίζει ολόκληρο, ενώ Φόκους ελάχιστα.
Αυτά είναι καλόπιστες παρατηρήσεις. Και μιας και μιλάμε για δεμένα αμάξια, μπείτε σε ένα Φόρντ Πούμα και μετά πείτε μου ότι δεν είναι άπαιχτο...
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
O αδελφός μου έχει 145 από τις πρώτες Τουίν Σπαρκ με ανάρτηση - 4cm αυτή που έφτιαχνε η Μπιλσταιν για την 155, εδώ και 30.000 χλμ. Το αμάξι, φανταστικό.ΤΡΙΞΙΜΑΤΑ 0 (ΜΗΔΕΝ). ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: 0 (ΜΗΔΕΝ). Και έχει και ηλιοροφή και λάστιχα 195/50/15. Και σαλόνι ξηλωμένο για να μπει παντού δέρμα (εδω στην Ελλάδα).
Προφανώς έτυχε. Δεν ξέρω 145 που να μην τρίζει. Ειδικά θυμάμαι μία (με μαμά ανάρτηση) ενός γνωστού μου (είμαστε μαζί φαντάροι) που σε όλο το ταμπλό του, είχε σφηνωμένα αφρολεξάκια σε μια απέλπιδα προσπάθειά του να γλυτώσει από τους τόσους ενοχλητικούς ήχους που άκουγε...
Φοβερό πράγμα!!!
Όσο για το Golf, ειδικά για ΙΙΙ, μου φαίνεται απίστευτο...
Το focus πάντως, υπολείπεται σε ποιότητα κατασκευής σε σχέση με το Golf.
Υπερτερεί αλλού όμως... -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
ΤΡΙΞΙΜΑΤΑ 0 (ΜΗΔΕΝ). ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: 0 (ΜΗΔΕΝ). Και έχει και ηλιοροφή και λάστιχα 195/50/15. Και σαλόνι ξηλωμένο για να μπει παντού δέρμα (εδω στην Ελλάδα). Αντίστοιχα σκληρό Γκόλφ ΙΙΙ κουδουνίζει ολόκληρο, ενώ Φόκους ελάχιστα.Αυτά είναι καλόπιστες παρατηρήσεις. Και μιας και μιλάμε για δεμένα αμάξια, μπείτε σε ένα Φόρντ Πούμα και μετά πείτε μου ότι δεν είναι άπαιχτο...
επειδη ξαναμονταριστικε το σαλονι μαλλον το εσφιξαν καλα!
το πουμα ειναι γνωστο χωρις να εχω εμπειρια οτι ειναι παρα πολυ καλο στο δρομο. Κριμα που αδικειται απο εμφανιση λιγο...
γκολφ 3 εχω δεν κουδουνιζει φοραρι μπιλσταϊν επισης.... -
Επίσης στον φίλο που το ανέφερε πιο πάνω. Όντως ούτε τα Saxo τρίζουν, επίσης δεν χαλάνε κιόλας. Μήπως είναι Made in Japan??
Πραγματικα φιλε μου δεν τριζει!!
Φαινεται παραξενο αλλα δεν τριζει..και φαινεται παραξενο γιατι εχουμε ολοι τα στερεοτυπα..Γερμανια τζαμι! Ιταλια μπαχαλο! Γαλλια μια απο τα ιδια!Λιγο να σοβαρευτουμε και να μην φοραμε παρωπιδες!
Νο hard feelings!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Επίσης στον φίλο που το ανέφερε πιο πάνω. Όντως ούτε τα Saxo τρίζουν, επίσης δεν χαλάνε κιόλας. Μήπως είναι Made in Japan??
Πραγματικα φιλε μου δεν τριζει!!
Φαινεται παραξενο αλλα δεν τριζει..και φαινεται παραξενο γιατι εχουμε ολοι τα στερεοτυπα..Γερμανια τζαμι! Ιταλια μπαχαλο! Γαλλια μια απο τα ιδια!Λιγο να σοβαρευτουμε και να μην φοραμε παρωπιδες!
Νο hard feelings!
Μάλλον δεν με κατάλαβες! Το εννοούσα ότι δεν τρίζουν και δεν χαλάνε.
Δεν το έγραψα ειρωνικά!! Έχω μπεi και έχω οδηγήσει Saxo VTS. Μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις! -
Sorry meco!
-
Λες το λύσιμο δέσιμο να έκανε τη δουλειά στην Άλφα??
Δεν αποκλείεται!!
Πάντως τι να πω. ΤΟ φόκους υστερεί σε ποιότητα από το Γκόλφ?? Χα... Μόνο σε ποιότητα πλαστικών!!
-
Ο χρήστης OUZO Power έγραψε:
Na xionizh kai na brexh kai na kanh kamposo kato apo to mhden. Sou pefth to para8iro sta kala ka8oumena mesa sthn porta. 'Polh gnosto gia Golf/Bora' Kai meta sou erxete o allos kai sou leei auto den einai sobaro problhma.Και να σου συμβεί αυτό Παρασκευή απόγευμα
Και μετά από 3-4 μέρες το γαμ#$% να μην παίρνει μπροστα
Και μετά να ξαναρχίσουν οι τριγμοί
Και ποτέ μα ποτέ να μην έχει σταθερό (τρεμόπαιγμα από τις 900-950 σαλ μέχρι τις 1200) ρελαντί με το (μέτριο) A/C αναμένο...
Και μετά από κανα 5μηνο να ξαναπέσει το τζάμι (που έχει αλλαχθεί 5-6 φορές (έχασα τον λογαριασμό) σε 4 χρόνια
Ευτυχώς δίνουν - υποχρεωτικά δια νόμου, γιατί αλλιώς... - εγγύηση 1 έτους για τα ανταλλακτικά κάτι είναι κι αυτό, μιας και ο (πανάθλιος και απίστευτα φτηνιάρικος - τον είδα και τον έπιασα με τα χέρια μου) μηχανισμός στήριξης του παραθύρου (δύο πλαστικά κομματάκια διαστάσεων 2*4 εκ.) δεν αντέχει πάνω από χρόνο...Ο Πιεχ έλεγε ότι πρέπει το αμάξι να ξεχωρίζει σε απτή ποιότητα, γιατί ο πελάτης θα μπαίνει στην έκθεση και θα κοιτάζει το ντουλαπάκι. Εάν εντυπωσιαστεί από το ντουλαπάκι θα πει: Αν είναι τόσο ποιοτικό το ντουλαπάκι, φαντάσου τι μπορεί να είναι η κυλινδροκεφαλή.
Επειδή είδα πόσο ποιοτικό είναι το ντουλαπάκι... δεν θέλω να ξέρω τι μαλ!@!#$ μπορεί να έχουν κάνει στην κυλινδροκεφαλή...Και να φανταστείτε ότι μέχρι να πάρουμε το Golf ήμουν φανατικός Γερμανόφιλος...
Τώρα ξέρω... Αυτοκίνητο ή Golf;
Αυτοκίνητο -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
]
Και να σου συμβεί αυτό Παρασκευή απόγευμα
:
μηπως περασε απο τη γραμμη παραγωγης ....Παρασκευη απογευμα???
Τριξιμο σε GOLF IV