-
Χθες είδα την πρώτη πινακίδα νέου τύπου που αφορά την Κεντρική
Αθήνα: ΙΒΖ-38**. Επίσης είναι πλέον σαφής και μάλιστα δραματική η
μείωση των ταξινομήσεων σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες. Αυτό
αφορά την Αττική, τι γίνεται στην επαρχία δεν ξέρω (ακόμη). -
Eιδα και εγω τις νεες πινακιδες.Ποιοτικα ειναι αψογες.Το πλατος ειναι λιγοτερο απο το πλατος της πισω σημερινης.Δυστυχως ομως σε μηκος ειναι μεγαλυτερες και απο τις γερμανικες Με χαρα ομως διαπιστωνω οτι πολλα mx5 και rx8 κυκλοφορουν χωρις την μπροστινη αρα λογικα για να περνουν το ρισκο δεν πρεπει να τους προσεχουν τα μπατσικα.Αρα βουρ στην παρανομια
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Eιδα και εγω τις νεες πινακιδες.Ποιοτικα ειναι αψογες.Το πλατος ειναι λιγοτερο απο το πλατος της πισω σημερινης.Δυστυχως ομως σε μηκος ειναι μεγαλυτερες και απο τις γερμανικες Με χαρα ομως διαπιστωνω οτι πολλα mx5 και rx8 κυκλοφορουν χωρις την μπροστινη αρα λογικα για να περνουν το ρισκο δεν πρεπει να τους προσεχουν τα μπατσικα.Αρα βουρ στην παρανομιαΆλλο όμως να μην προσέξουν 5 Μάζντα και άλλο 500 Άλφα...
-
και αλλο 15 gt που ειναι ολες και ολες.Οι μπατσοι μονο τα μηχανακια εχουν βαλει στο ματι και βαρανε αλυπητα...Απ οτι μαθαινω στην αθηνα γραφουνε πλεον και για ζωνη?Εδω παντος στην πατρα δεν ασχολουνται με τα τετρατροχα εκτος και αν ειναι τριπλοπαρκαρισμενα
-
Σε Alfa Romeo ανήκει η πρώτη πινακίδα ευρωπαϊκού τύπου που ταξινομήθηκε στην Ελλάδα.
Πηγή: http://www.autopress.gr
-
Σε πρόλαβαν 3 σελίδες πριν!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Σε πρόλαβαν 3 σελίδες πριν!Oυυυπςςςς.....!
Sorry -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Oυυυπςςςς.....!
SorryEiδες άμα κάνεις διακοπές και δεν διαβάζεις 4ΤF τι παθαίνεις?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Oυυυπςςςς.....!
SorryEiδες άμα κάνεις διακοπές και δεν διαβάζεις 4ΤF τι παθαίνεις?
Μπαα.... το διάβασμα φταίει!
-
Χθες ειδα και ταξι με νεου τυπου πινακιδες (ΤΑΕ **** κιτρινη με τα αστερακια ).Και στην Αρκαδια αρχισαν να δινουν τις νεες πινακιδες (ΤΡΕ ****).
-
Εγω σημερα ειδα αυτοκινητο με πινακιδες Ουγγαριας παρακαλω να εχουν το σημα της Ευρωπαικης Ενωσης!!!
ΠΟΙΟΣ η Ουγγαρια(!!!!!!!!), που μπηκε στην Ε.Ε χθες!!!
Στην Ελλαδα ισα ισα που εχω δει 2-3 αυτοκινητα με Ευρωπαικες πινακιδες (φυσικα με Αθηναικες πινακιδες) -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εγω σημερα ειδα αυτοκινητο με πινακιδες Ουγγαριας παρακαλω να εχουν το σημα της Ευρωπαικης Ενωσης!!!
ΠΟΙΟΣ η Ουγγαρια(!!!!!!!!), που μπηκε στην Ε.Ε χθες!!!
Στην Ελλαδα ισα ισα που εχω δει 2-3 αυτοκινητα με Ευρωπαικες πινακιδες (φυσικα με Αθηναικες πινακιδες)Και οι Τούρκοι έχουν!!
Δεν ξέρω αν έχει τον κύκλο με τα αστεράκια γύρω από το 'TR' (δε νομίζω), αλλά κατά τα άλλα έχω δει τέτοια πινακίδα από το '97 που πήγαινα στο ΤΕΙ... -
Μα καλά ρε παιδιά.....σαν μεγάλη δεν σας φένεται η πινακίδα..η μήπως η Alfa είναι μικρή.
Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχουν και αλλο στυλ πινακίδων όπως οι παραλληλόγραμες στις ΗΠΑ?
-
Ο χρήστης Antiriad έγραψε:
Μα καλά ρε παιδιά.....σαν μεγάλη δεν σας φένεται η πινακίδα..η μήπως η Alfa είναι μικρή.Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχουν και αλλο στυλ πινακίδων όπως οι παραλληλόγραμες στις ΗΠΑ?
Εγω πάντως θα 'εκοβα' το μπλε μέρος στην μπροστινή πινακίδα εάν είχα Αλφα.
-
Καλημέρα. Εγώ είδα στην Θεσσαλονίκη την προηγουμένη εβδομάδα Renault Megane με τις νέες πινακίδες με Αθηναϊκό αριθμό.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Μα καλά ρε παιδιά.....σαν μεγάλη δεν σας φένεται η πινακίδα..η μήπως η Alfa είναι μικρή.
Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχουν και αλλο στυλ πινακίδων όπως οι παραλληλόγραμες στις ΗΠΑ?
Εγω πάντως θα 'εκοβα' το μπλε μέρος στην μπροστινή πινακίδα εάν είχα Αλφα.
Εγώ θα την έβγαζα τελείως!
-
Ο χρήστης Antiriad έγραψε:
Μα καλά ρε παιδιά.....σαν μεγάλη δεν σας φένεται η πινακίδα..η μήπως η Alfa είναι μικρή.Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχουν και αλλο στυλ πινακίδων όπως οι παραλληλόγραμες στις ΗΠΑ?
Dystyxws oi kainourgies pinakides exoun to idio mege8os mprosta kai pisw (megalo). Alla h amerikaniki moda tihs pinakidas mono pisw exei ftasei kai stin ellada.
-
Προτεινω να τις βγαλετε.Κανεις δεν ελεγχει και αμα σας πιασουν 30ευρωπουλα δεν ειναι πολλα.Εγω θα αφησω την πισω και βρηκα μαγαζι οπου θα μου φτιαξουν παλαιου τυπου πινακιδα με το νεο αριθμο.Οταν βγαινω εκτος πολης αναγκαστηκα θα βιδωνω την ευρωπαικη
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Προτεινω να τις βγαλετε.Κανεις δεν ελεγχει και αμα σας πιασουν 30ευρωπουλα δεν ειναι πολλα.Εγω θα αφησω την πισω και βρηκα μαγαζι οπου θα μου φτιαξουν παλαιου τυπου πινακιδα με το νεο αριθμο.Οταν βγαινω εκτος πολης αναγκαστηκα θα βιδωνω την ευρωπαικηΔεν ειναι παρανομο να φτιαξεις τετοιες πινακιδες ;Κατι σε παραποιηση δημοσιας περιουσιας μου ακουγεται(οι πινακιδες ανηκουν στο κρατος) .
Βεβαια στην Αθηνα στην τροχαια που ειναι στην Δηληγιαννη υπαρχουν τουλαχιστον 2 καταστηματα που φτιαχνουν πινακιδες αυτοκινητων/μοτο. -
Παλαιότερα δεν ήταν συχνό φαινόμενο κάτι μικρές πινακίδες στο μπροτά μέρος με πλάγια γράμματα (italics)? Θυμάμαι να έχω δει αρκετά αυτοκίνητα με τέτοιες πινακίδες μπροστά. Θα μπορούσε να είναι μια ημι-νόμιμη (αν όχι παράνομη) λύση..
Car Plate Spotting!!!