-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Τρομερό βίντεο! Αλλά τις ταχύτητες πώς τις αλλάζει; Απλά μετακινεί τον μοχλό πάνω-κάτω, πώς ξέρει αν ανεβάζει ή κατεβάζει;
'Κανονικό' κιβώτιο έχει σε διάταξη Η .... απλώς είναι μικρό το video και δεν φαίνεται καλά.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Ήθελα να ήξερα ποιος έβαλε την κάμερα στο αμάξι μου χωρίς να το ξέρω!
K που εισαι ακομα! Εχουμε πλανα σου κ απο το μελλον! Υπομονη, θα το κανω upload αυριο..
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Τρομερό βίντεο! Αλλά τις ταχύτητες πώς τις αλλάζει; Απλά μετακινεί τον μοχλό πάνω-κάτω, πώς ξέρει αν ανεβάζει ή κατεβάζει;
'Κανονικό' κιβώτιο έχει σε διάταξη Η .... απλώς είναι μικρό το video και δεν φαίνεται καλά.
M3GTR με τέτοιο κιβώτιο; Δεν νομίζω. Ασε που στο βίντεο αν το κοιτάξεις προσεκτικά ο επιλογέας πάει μόνο πάνω κάτω, δεν φαίνεται να μετακινείται δεξιά αριστερά. Ακόμη το αριστερό πόδι του οδηγού είναι ακίνητο, και οι αλλαγές απίστευτα γρήγορες.
Σ' εκείνη την ευθεία που πάει σπασμένος, πόσα κμ να έχει βάλει; Καμμιά 300άρα; Μπρρρρρρρρρρ...
-
Λοιπον, οπως υποσχεθηκαμε ο sado με τους σκανδιναβους φιλους του σε 20 χρονια απο τωρα!
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Λοιπον, οπως υποσχεθηκαμε ο sado με τους σκανδιναβους φιλους του σε 20 χρονια απο τωρα!Ωρε μάνα μου!.... Αυτά είναι!!!!
Τι κάνουν οι άνθρωποι αν έχουν χέρια σαν και μένα!
(λέμε και καμία μαλακία να περάσει η ώρα) -
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Λοιπον, οπως υποσχεθηκαμε ο sado με τους σκανδιναβους φιλους του σε 20 χρονια απο τωρα!Πως το σώζω στον υπολογιστή μου ρε παιδιά;;;
-
Τι κάνουν οι άνθρωποι... Άμα έχεις χέρια, όλα γίνονται . Από όλα τα εντυπωσιακά, το καλύτερο ήταν το σλάλομ στην αρχή, όπου δε χωράει ούτε μύγα ανάμεσα στους δύο προφυλακτήρες...
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
http://www.bonneville400.comΚλασσική αμερικανιά...
Ο Schumacher έχει πει ότι αν ποτέ θεωρούσαμε ότι βάζαμε καλό γρανάζι σε μια Φ1 και τη σετάραμε και καταλλήλως αεροδυναμικά, και τη ρίχναμε σε κυνήγι τελικής, θα ξεπερνούσε σίγουρα τα 500km/h, αλλά δεν μπορούσε να εκτιμήσει ακριβώς πόσο θα μπορούσε να φτάσει.
Πάντως τα 400 δεν ακούγονται εξωφρενικά, από τη στιγμή που έχουμε δει 373 αν θυμάμαι καλά σε επίσημο session στη Monza.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Λοιπον, οπως υποσχεθηκαμε ο sado με τους σκανδιναβους φιλους του σε 20 χρονια απο τωρα!
Πως το σώζω στον υπολογιστή μου ρε παιδιά;;;
το λινκ είναι αυτό: ```
http://x700.putfile.com/videos/c7-30105173935.wmv -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
να βάλεις τον κινητήραα από ένα μονοθέσιο σε ένα ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΟ αμάξωμα και να πιάσεις 500 μάλιστα.τα μονοθέσια αυτά έχουν στη χειρότερη 0,6 οπισθέλκουσα. και στο βιδεάκι που έδωσα για να πιάσει τα 400+ έβγαλαν τελείως την πίσω φτερούγα.
Όταν λέω 'με κατάλληλες αεροδυναμικές τροποποιήσεις' προφανώς θα μπορούσε να εννοεί και με αφαίρεση της πτέρυγας.
-
Αγωνιστικά και τα δύο, μάλλον από κάποιο δοκιμαστικό session αν και η μάχη είναι ιδιαίτερα έντονη, οπότε ίσως και να πρόκειται για κάποιο αγώνα. Η πίστα είναι ιαπωνική (και προφανώς οι οδηγοί Ιάπωνες), αλλά δεν ξέρω ποια είναι. Αν την ξέρει κανείς, ας δώσει τα φώτα του.
-
ΚΟΡΥΦΑΙΟ. Θέμη, ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά .
Ο οδηγός του NSX κάνει το Skyline ό,τι θέλει. Τον περνάει στα φρένα, από την εσωτερική, από την εξωτερική, από το χώμα, γενικώς από παντού... Δυστυχώς όμως, τα άλογα (όπως και ο έρωτας) δεν κρύβονται. Κι εκεί φαίνεται ότι το Honda απλώς δεν έχει τη δύναμη να ανταγωνιστεί τα τουρμπάτα κτήνη. Με το που βγαίνουν στην ευθεία κι ενώ το NSX έχει μόλις περάσει πάνω στο S το Nissan, τσουπ το καταπίνουν. Σε κάποια φάση, εκεί που παρακολουθούμε κόντρα NSX-Skyline, να σου και περνάει κι ένα 300ΖΧ. Φυσικά, στο πρώτο φρενάρισμα, τέλος το 300άρι.
ΥΓ. Ο ήχος του μοτέρ του NSX είναι από άλλο πλανήτη. Θέλω ένα Skyline τώρα... -
Φανταστικο το video ευχαριστουμε!!
-
Πάρτε κι άλλο ένα τώρα που γυρίζει, για όσους ενδιαφέρονται να δουν hardcore heel and toe σε Radical SR3
-
Ένα video για τον φίλο D-Jet με την 914 σε αγώνα:
-
Χμμμμ interesting: το Coolcarvids ανανεώθηκε με μερικά καινούρια βιντεάκια.
-
Ferrari F355 Berlinetta with FS Racing Exhaust. Απλά ακούστε!
http://www.vwtweaked.ca/~burnz/Ferrari F355 Berlinetta (FS Racing Exhaust).mpg
-
Ο Χριστός κι η Μπαναϊα!!!
-
-
F40 video history
Διαφορες Ferrari...+Ferrari F50 GT1
http://videos.streetfire.net/default.aspx?kw=214
Site με ΠΟΛΛΑ videos (auto-videos)