-
συνήθως τυχαίνει όταν με παρέα μιλάμε για αμάξια. Ειδικά αν κάποιος θέλει να αγοράσει αυτοκίνητο (ειδικά αν είναι γυναίκα) , τότε σας ρωτάνε τη γνώμη σας για το καλύτερο της κατηγορίας κτλ κτλ έτσι; (το σπαστικό είναι ότι μας ζητάνε και τα περιοδικά με τα αντίστοιχα τεστ και άντε μετά να τα πάρεις πίσω )
Τέλος πάντων, σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα κάποιος πετάει το αχ να είχα λεφτά θα έπαιρνα το ...τάδε και στάνταρ η κουβέντα καταλήγει να λέει ο καθενας τί αμάξι θα ήθελε γενικά(οι γυναίκες βεβαια όλες SLK )
Αλήθεια, δεν είναι εύκολο να αποφασίσεις τί θα ήθελες όμως πραγματικά! Η πόρσε και η φεράρι προφανώς είναι η εύκολη απάντηση, αλλά να το κατεβάσουμε λίγο! Αν ήταν το μοναδικό σου αμάξι, έχεις οικογένεια, όντως θα ήθελες διθέσιο; και που θα πήγαινες με τόσες λακούβες Θα 'κόλλαγε' στο τρόπο ζωής σας;
Λοιπόν, αν σας δίνανε ένα αμάξι, με πληρωμένα τα έξοδα, το οποίο θα ήταν και το μοναδικό σας, τί θα διαλέγατε;
υγ α!! να σας δίνανε και χώρο στάθμευσης (τί καλός που είμαι )εγώ πάντως θα διάλεγα M3 χωρίς δεύτερη σκέψη! Το ιδανικό υπεραυτοκίνητο . Κοντράρει τους μύθους αλλά είναι και όσο διακριτικό-ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ πρέπει
-
συνήθως τυχαίνει όταν με παρέα μιλάμε για αμάξια. Ειδικά αν κάποιος θέλει να αγοράσει αυτοκίνητο (ειδικά αν είναι γυναίκα) , τότε σας ρωτάνε τη γνώμη σας για το καλύτερο της κατηγορίας κτλ κτλ έτσι; (το σπαστικό είναι ότι μας ζητάνε και τα περιοδικά με τα αντίστοιχα τεστ και άντε μετά να τα πάρεις πίσω )
Τέλος πάντων, σε αυτές τις περιπτώσεις πάντα κάποιος πετάει το αχ να είχα λεφτά θα έπαιρνα το ...τάδε και στάνταρ η κουβέντα καταλήγει να λέει ο καθενας τί αμάξι θα ήθελε γενικά(οι γυναίκες βεβαια όλες SLK )
Αλήθεια, δεν είναι εύκολο να αποφασίσεις τί θα ήθελες όμως πραγματικά! Η πόρσε και η φεράρι προφανώς είναι η εύκολη απάντηση, αλλά να το κατεβάσουμε λίγο! Αν ήταν το μοναδικό σου αμάξι, έχεις οικογένεια, όντως θα ήθελες διθέσιο; και που θα πήγαινες με τόσες λακούβες Θα 'κόλλαγε' στο τρόπο ζωής σας;
Λοιπόν, αν σας δίνανε ένα αμάξι, με πληρωμένα τα έξοδα, το οποίο θα ήταν και το μοναδικό σας, τί θα διαλέγατε;
υγ α!! να σας δίνανε και χώρο στάθμευσης (τί καλός που είμαι )εγώ πάντως θα διάλεγα M3 χωρίς δεύτερη σκέψη! Το ιδανικό υπεραυτοκίνητο . Κοντράρει τους μύθους αλλά είναι και όσο διακριτικό-ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ πρέπει
-
-
Βάλε ένα Μ3 και για εμένα,κατά προτίμηση κόκκινου χρώματος!Η τέλεια ολοκλήρωση,ομορφιά,δύναμη,συμπεριφορά,ποιότητα,χώρους τι άλλο να ζητήσει κανείς?
-
Ξέχασες να βάλεις περιορισμό κόστους, οπότε αναγκαστικά (;) ) θα ανέβει ο πήχης...
Λοιπόν, για να δούμε τι έχουν να προσφέρουν για μας οι τελευταίες σελίδες των 4Τ (ξέρετε, εκείνες με τις στήλες...)...
Μούμπλε μούμπλε...
Οι επιλογές μου θα έπαιζαν μάλλον μεταξύ των:
Audi RS4 (εντάξει, στον κατάλογο έχει το S4 Avant)
BMW M5 (πόσοοοο?)
Maserati Coupe Campiocorsa (κρίμα που άλλαξαν τα πίσω φώτα)
Mazda RX-8 (4θέσιο είναι!)
Saab 9-5 ARC 3.0(ψάξτε το αν δεν ξέρετε τι είναι )
Volvo S60 AWD R (παρομοίως)Από τα παραπάνω, μάλλον κλίνω περισσότερο προς τη Volvo... ή τη M5...
Kαι αν είχα τρέλα με τα 4χ4, Porsche Cayenne S turbo?
Μπα, και το σιτροενάκι μια χαρά είναι... Μα κι εσύ βάζεις κάτι προβληματισμούς βραδιάτικα, μια χαρά ήμουν πριν... ουφ!
-
Volvo S60 R και απο 4Χ4 Volvo XC 90
-
Μ3 Μ3 Μ3 Μ3 Μ3 Μ3 Μ3 Μ3 Μ3 Μ3 Μ3 Μ3 Μ3 Μ3 Μ3 Μ3 Μ3 Μ3 Μ3 Μ3 Μ3
-
Ιmpreza 22B η EVOVIII
Aν ηταν για Supercar, Porsche 911 turbo...
-
BMW Μ5 ή άντε και μια Μ3 καλή είναι!
Επίσης θα κοίταγα και Audi (R)S6 και (R)S4 Avant, αν είχα μεγάλη οικογένεια.
-
... μας εστειλες ρε συ παλι!!
το 106 που εχω κι ενα s2000
α! και ενα jimny 4x4 για τα ορη και τα βουνα (ειδα της αδελφης του ηλια και ζηλεψα!)
... Και εσας φιλους να με πηγαινετε βολτα με τα υπερ-αυτοκινητα σας!
α! κι ενα ιστιοπλοϊκο να σας πηγαινω βολτα, να βγαζω την υποχρεωση (της βολτας με τα υπερ-αυτοκινητα σας!)
α! ενα saab 93 aero για τον μπαμπα μου, θα εσκιζα το διπλωμα της μαμας μου και ενα 206cc για την αδερφη μου!
(αν θα αθροισουμε ολα αυτα, περιπου στα ιδια ειμαστε ) -
M5 βέβαια. Για γρήγορους οικογενειάρχες
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
... μας εστειλες ρε συ παλι!!
το 106 που εχω κι ενα s2000
α! και ενα jimny 4x4 για τα ορη και τα βουνα (ειδα της αδελφης του ηλια και ζηλεψα!)
... Και εσας φιλους να με πηγαινετε βολτα με τα υπερ-αυτοκινητα σας!
α! κι ενα ιστιοπλοϊκο να σας πηγαινω βολτα, να βγαζω την υποχρεωση (της βολτας με τα υπερ-αυτοκινητα σας!)
α! ενα saab 93 aero για τον μπαμπα μου, θα εσκιζα το διπλωμα της μαμας μου και ενα 206cc για την αδερφη μου!
(αν θα αθροισουμε ολα αυτα, περιπου στα ιδια ειμαστε )Ακριβώς μα ακριβώς τα ίδια και'γω,καλά στη σκέψη μου ήσουνα?
Το aero θα είναι του πατέρα αλλά θα το δανείζομαι με άξια ανταλλαγή (πιστεύω) το 106 όταν παντρευτώ και όταν κάνω οικογένεια για κανένα ταξιδάκι
άσχετο:Τώρα που είπες και για S2000 χθές παρατήρησα σε μια βόλτα που έκανα μέχρι Λαύριο και γενικότερα στην Αθήνα τα περισσότερα S2000 που έχω δει ποτέ μου ,ομόρφυναν οι δρόμοι βρε αδερφέ
-
Καλημέρα και καλή βδομάδα στην παρέα.
Παίδες θα έλεγα να αποφασίσεται επιτέλους τι θέλετε. Τι παει να πεί ένα για το βουνό, ένα για την θάλασσα(ακου για την θάλασσα),ένα για τον κάμπο?
Θάλεγα να επιλέξει ο καθένας απο ένα άντε δύο ,αχόρταγοι.
Η δική μου επιλογή είναι .................
TOYOTA PRIUS !!!!!!!!!!!!!.ΚΟΡΥΦΗΚαι για σίγουρο ,ατελείωτο ,ασφαλές ξεμπούκωμα με πολύ αδρεναλίνη
KART 125 cc 6 SPEED ΣΕΙΡΙΑΚΟ.
Με ένα καρτ ξεχνιέμαι.
-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
smurt και κανένα light 4χ4 για ταξίδια!Η Ελλάδα και η πρωτεύουσα χρειάζονται ένα αυτοκίνητο για κάθε συνθήκη!Ίσως ο νεοφερμένος 'Φοίνικας' να έχει δίκιο , μια και με το τεράστιο αυτό VW κάνεις τα πάντα!Και πάς παντού!Όλα είναι δρόμος για αυτό! -
Audi RS6 Avant
-
Μ3!!!!!...ή Lancia Delta Integrale!!
-
simfono me ton chemic.
M3. exei ta PANTA. epidoseis, kinhthra gia oskar, sthsimo politeleia image, xorous kai me tis 18' zantes den 8a exeis megalo provlima me tous ellhnikous dromous, ego pantos 8a thn epairna me 19ares!h' mhpws 8a epairna thn M3 CSL???????
-
Ferrari 360 Modena Stradale. Δεν έχει πίσω θέσεις, ούτε μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους, αλλά δεν πειράζει. Όλο και κάποιος φίλος θα δεχτεί να βάλει τα πράγματα μου στο RS6 Avant του. Τον ευχαριστώ προκαταβολικά.
Στους 'πίσω επιβάτες μου' πληρώνω ταξί αν το Avant είναι γεμάτο. -
ΡEUGEOT 307 S.W.
ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΣΙΟΝ.Σιγα που θα ρωτησω την οικογενει.........Τι ειπες Ποπη ?
Αλλαξα γνωμη. STREET KA !!!! -
εγω παντος αν επροκειτο για ενα και μοναδικο θα επαιρνα
σιγουρα ενα τετρακινητο διλιτρο, πιστευω οτι συνδιαζει τα παντα
μαλλον Impreza wrx ή AUDI TQ (A3)
ΓΙΑ ΔΙΑΛΕΞΤΕ...!!