-
Εγώ απορώ πάντως με τους ένθερμους υποστηρικτές...
Αξιόπιστια ναδίρ, ειλικρίνεια μηδέν.... ειλικρινά απορώ. -
Εγώ παντως που δεν είμαι φαν θα πω απλά ότι οι ετικέτες σε χώρες και λαούς είναι τέρμα αμπαλες.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Εγώ παντως που δεν είμαι φαν θα πω απλά ότι οι ετικέτες σε χώρες και λαούς είναι τέρμα αμπαλες.Απόλυτα σωστός!
Εκτός αν εμείς δικαιούμαστε να κολλάμε ετικέτες στους άλλους, αλλά δεν δεχόμαστε να μας κολλάνε οι άλλοι...
-
Η ξεφτίλα,της ξεφτίλας ,Ω ΞΕΦΤΙΛΑ......
https://www.autoblog.gr/2018/12/24/h-vw ... telwn-ths/
-
Δεν τους νοιαζει,οι πωλησεις κρατανε καλα παρα τις λαμογιες και τα σκανδαλα.
-
Δεν ξερω αν εχει ποσταριστει καπου,αλλα ας το βαλουμε εδω,polιζει περισσοτερο απο οτι θα επρεπε μπροστα,αν οντως ειναι εγκυρη η φωτογραφια.
2019 VW GOLF MK8
Είναι αυτό το νέο VW Golf 8ης γενιάς;
Ένας χρήστης του Instagram κατάφερε να φωτογραφίσει το επερχόμενο Golf 8ης γενιάς το οποίο -καμία έκπληξη- δεν έχει και τεράστιες διαφορές από το τρέχον μοντέλο.
-
Δεν είχε και ποτέ μεγάλες διάφορες από γενιά σε γενιά το golf.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Όντως οι αλλαγές ανάμεσα στις γενιές των Golf είναι συνήθως μικρές, αλλά έχουν υπάρξει και γενιές που είχαν αρκετές. Ενδεικτικά θα αναφέρω τα mk 3, 5 και 6.
Προσωπικά ήλπιζα ότι είχε έρθει η ώρα για μια τέτοια αλλαγή, αλλά φαίνεται ότι κολλήσαμε για τρίτη σερί γενιά στην συντηρητική σχεδίαση που εισήγαγε το mk6.
-
Επενδυουν περισσοτερο στην εικονα ενος premium εσωτερικου που θα εντυπωσιασει παρα στην εξωτερικη σχεδιαση η στην οδηγοκεντρικη συμπεριφορα,απο το 5αρι και μετα αυτο συμβαινει.
-
Ο βασιλιάς της Ευρωπαϊκής αγοράς και για το 2018 , το golf. Δεύτερο το clio και τρίτο το polo.
https://www.autoblog.gr/2019/01/30/golf ... h-to-2018/
Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θυμαται καποιος την εκδοση του polo,BlueGT 1.4 150hp DSG σε μπλε χρωμα που ειχε βγει το 2013-14,ισως η μονη version του προηγουμενου polo που μου ειχε κανει ενα κλικ,ελαχιστα ειχα δει στον δρομο και μαλλον δεν πρεπει να ειχε πουλησει αρκετα κομματια,εκτος αν ηταν καποια εκδοση περιορισμενη.Καλη επιλογη αν και απο review ειχα διαβασει οτι εχανε σε αισθηση το τιμονι του.
-
Αυτο με το γυαλλιστερο κομματι στη μασκα και την τεραστια αεροτομη πισω;
Καλη περιπτωση.
-
Τουτο δω ->
-
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... n_%28V%29_–_Frontansicht%2C_7._März_2011%2C_Düsseldorf.jpg
Αλλο θυμομουν εγω.
-
*Το 2018 το VW Group σημείωσε κέρδη ρεκόρ ύψους 11,83 δισ. ευρώ και ο γερμανικός κολοσσός ανακοίνωσε πως οι υπάλληλοί του θα πάρουν χρηματικό bonus ύψους 4.750€!
Το bonus θα το πάρουν όλοι οι εργαζόμενοι της Volkswagen που καλύπτονται από τη συλλογική σύμβαση εργασίας, με τα 1.690€ να τα έχουν ήδη πάρει από τα τέλη του περασμένου Νοέμβρη.Φέτος το ποσό είναι αυξημένο κατά 650€ σε σχέση με το 2018 και κατά 1.850€ μεγαλύτερο σε σχέση με το 2017. Το ποσό θα καταβληθεί στους δικαιούχους μαζί με τον μισθό του Μαΐου.*
-
Μας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Μας αξίζουν πολλά συγχαρητήριαΕυχαριστούμε! Ότι μπορούμε, κάνουμε...
-
Καλησπέρα σας,
Αντιμετωπίζουμε ένα περίεργο πρόβλημα με το Scirocco 160HP '09 που έχουμε.
Κινούμενοι στην παλια εθνική οδό με λίγα χιλιομετρα και με αλλαγες ταχυτήτων ανα διαστήματα ο συμπλέκτης λειτουργεί κανονικά.Εάν βγούμε στη καινούργια εθνική και κινούμαστε για αρκετή ώρα με 130+ χάνεται ο συμπλέκτης, βρίσκει πάτωμα.
Πρέπει να πατηθεί 15-20 φορές για να αρχίσει πάλι να δουλεύει.
Μηχανικούς VW που ρωτήσαμε δεν το έχουν ξανασυναντήσει.
Έχει τύχει σε κάποιον άλλον αυτό το πρόβλημα; Πως το λύσατε;Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης kmd έγραψε:
Καλησπέρα σας,Αντιμετωπίζουμε ένα περίεργο πρόβλημα με το Scirocco 160HP '09 που έχουμε.
Κινούμενοι στην παλια εθνική οδό με λίγα χιλιομετρα και με αλλαγες ταχυτήτων ανα διαστήματα ο συμπλέκτης λειτουργεί κανονικά.Εάν βγούμε στη καινούργια εθνική και κινούμαστε για αρκετή ώρα με 130+ χάνεται ο συμπλέκτης, βρίσκει πάτωμα.
Πρέπει να πατηθεί 15-20 φορές για να αρχίσει πάλι να δουλεύει.
Μηχανικούς VW που ρωτήσαμε δεν το έχουν ξανασυναντήσει.
Έχει τύχει σε κάποιον άλλον αυτό το πρόβλημα; Πως το λύσατε;Ευχαριστώ!
Το εχω ακουσει αυτο σε polo. Στο πατημα του συμπλεκτη δεν εκανε επιστροφη προς τα πανω και επρεπε να το τραβηξεις με το ποδι. Μηπως να κοιτάξεις την αντλια λαδιου συμπλεκτη;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάποιος άλλος επίσης μου έγραψε για την τρόμπα συμπλέκτη.
Το θέμα είναι όμως επίσης ποια αλλάζουμε, τη master ή τη slave;
VW FORUM