-
Μάλλον δεν διάβασες πιο πάνω πόσο θα το πάρουμε αν είναι...
-
σιγουρα δεν παιζει mp3....!!!!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εγώ σκέφτομαι αυτό για τη σύζυξ:
αν πας να το δεις πάρε τηλέφωνο να κεράσω καφέ. Μένω δίπλα
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εγώ σκέφτομαι αυτό για τη σύζυξ:
Πάντως δεν είναι Highline αυτό, θα έπρεπε να είχε αυτόματο κλιματισμό και άλλες ζάντες.
-
Αρκετα θετικες οι πρωτες εντυπωσεις απο το νεο Golf GTI MKVII στην εκδοση performance, με τα 220ps και το μηχανικο μπλοκε, απο τον Steve Sutcliffe του Autocar:
http://www.autocar.co.uk/car-review/vol ... irst-drive
...αλλο ενα πρωτο review απο το Αγγλικο Autoexpress:
http://www.autoexpress.co.uk/volkswagen ... mance-pack
P.S @ Stefan και Nikos!
Μεγαλη προσοχη στα μοντελα που βαλατε Link, και γενικοτερα στα twincharger 140...
Στην διπλανη πυλωτη, κατοχος, μετα απο αρκετα τρεξιματα (τα γνωστα με την N75, ελλειψη πιεσης στο κυκλωμα, και τελευταια η υψηλη καταναλωση λαδιου κινητηρα...) πλεον απλα διαπιστωνει υψηλη καταναλωση, μεγαλυτερη απο αυτη που βγαζουν κατα μεσο ορο τα γνωστα περιοδικα...Γενικοτερα και απο διαφορα Fora που εχω περιηγηθει στο παρελθον, διαπιστωσα οτι ειδικα ο 140αρης twincharger εχει ταλαιπωρησει αρκετο κοσμο, ισως και περισσοτερο απο τον 170αρη twin...Προτιμηστε 1.4 / 122αρι με το μικρο Turbo, χωρις κομπρεσσορα...Εξαιρετικο μοτερ, σε ολα τα επιπεδα, με πολυ καλη αποδοση, και με νορμαλ καταναλωση
-
Το αμάξι το πήγαμε το Σάββατο το πρωί σε μηχανικό στο Χαλάνδρι (thanks again Billopoule) και για τα χρήματα που το παίρνουμε μας είπε να το πάρουμε με κλειστά μάτια. Γενικά μας είπε ότι τα 140αρια-170αρια γίνονται για πλάκα φιτίλια και οι ανακατασκευές μοτέρ δεν είναι καθόλου σπάνιες αλλά συνήθως γίνονται καλύτερα και από μαμά μετά τις ανακατασκευές γιατί στην ουσία μόνο το μπλοκ μένει ίδιο και όλα τα σωθικά και τα περιφερειακά είναι ίδια με τα μοτέρ κατασκευής Γερμανίας και όχι Πολωνίας. Το μόνο ανησυχητικό είναι ότι εντοπίσαμε μια σχετική προχειρότητα με κάτι κολλάρα να κρέμονται, κάποιες τάπες να λείπουν κτλ αλλά αυτά συμμαζεύονται εύκολα και με μικρό κόστος.
Επειδή όμως του έκανα καμιά 100αρα χλμ όλη τη μέρα εντόπισα τα εξής:
- η πολυπλοκότητα του twincharger δεν μεταφράζεται σε καμία περίπτωση σε ανωτερότητα στην λειτουργία και στην απόδοση σε σχέση με τα απλά τουρμπάτα, το παρτάκι γίνεται ούτως ή άλλως στις 3500σαλ που γεμίζει η τουρμπίνα
- γραμμικό δεν το λες
- οικονομικό είναι αρκετά, με 3 κάγκουρες και συνεχές σκίσιμο έγραψε 8.5λτ εντός Αττικής με ολίγη από ΑΟ και παραλιακή
- καλούτσικο κιβώτιο (είναι ανακατασκευασμένο κι αυτό σύμφωνα με το μάστορα) αλλά δεν συμπαθεί με τίποτα γρήγορες αλλαγές, ειδικά το 2α-->3η
- φρένα επίσης καλούτσικα αλλά τίποτα το ιδιαίτερο (τακάκια-δίσκοι σε πολύ καλή κατάσταση)
- ανάρτηση εξαιρετική (δεν ξέρω αν έχει διαφορές λόγω sportline), παίζει να την ήθελα στην 147 αντί της comfort
- Pirelli Cinturato P7=εγγύηση (έχουν 10.000χλμ αλλά θα γίνει μόντα με το γνωστό στην εταιρία leasing που ανήκει το αμάξι και θα αλλαχθούν με ίδια)
Γενικά μπορεί να μην βλέπεται μέσα-έξω, να είναι πιο βαρετό κι από ομιλία του ΓΑΠ αλλά σαν σύνολο το βρίσκω πληρέστατο και απροσδόκητα παιχνιδιάρικο στο δρόμο.
-
Αν φέρνει στο 170αρη μάλλον το αδικεις λίγο... Αρκετά καλό παντού
Το θέμα γρηγορης αλλαγής απο 2-3τη το έχουν πολλά... -
Κοίτα επειδή και το GT το είχε κολλητός και ξέρω πως πάει πάει όντως πολύ καλά αλλά ο κομπρέσσορας είναι μάλλον περιττός.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Κοίτα επειδή και το GT το είχε κολλητός και ξέρω πως πάει πάει όντως πολύ καλά αλλά ο κομπρέσσορας είναι μάλλον περιττός....στο 140αρι ναι. Στο 170αρι ετσι οπως ειναι ρυθμισμενη η χαρτογραφηση του, και η πιεση του turbo, οχι, αλλα αυτη ειναι μια μεγαλη συζητηση που δεν εχει νοημα στην παρουσα φαση.
Στα λεφτα αυτα εφοσον τα περιφερειακα ειναι ελεγμενα και οκ (τουρμπινα, κομπρεσσορας, κυκλωμα, ηλεκτρομαγνητικη τρομπα νερου κτλ) περα απο αυτα που λες, που ειδες και ενεκρινες, τοτε απο καθε αποψη δειχνει μια πολυ καλη περιπτωση... -
Ρε στεφ147 γράφεις αυτό
Το μόνο ανησυχητικό είναι ότι εντοπίσαμε μια σχετική προχειρότητα με κάτι κολλάρα να κρέμονται, κάποιες τάπες να λείπουν κτλ αλλά αυτά συμμαζεύονται εύκολα και με μικρό κόστος.
ενώ ουσιαστικά αυτό που είναι ακόμη πιο ανησυχητικό είναι αυτό που αναφέρεις πιο πριν
Γενικά μας είπε ότι τα 140αρια-170αρια γίνονται για πλάκα φιτίλια
-
Για 2005-6, πότε βγήκε το GT, μπορεί. Τώρα μοιάζει και είναι εντελώς παρωχημένο και κακώς τοποθετείται ακόμα αυτό το μοτέρ σε ένα κάρο μοντέλα. Αρκεί κανείς να οδηγήσει 2-3 από τα ανταγωνιστικά και να καταλάβει ότι ο κομπρέσσορας είναι τσάμπα βάρος.
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Ρε στεφ147 γράφεις αυτόΤο μόνο ανησυχητικό είναι ότι εντοπίσαμε μια σχετική προχειρότητα με κάτι κολλάρα να κρέμονται, κάποιες τάπες να λείπουν κτλ αλλά αυτά συμμαζεύονται εύκολα και με μικρό κόστος.
ενώ ουσιαστικά αυτό που είναι ακόμη πιο ανησυχητικό είναι αυτό που αναφέρεις πιο πριν
Γενικά μας είπε ότι τα 140αρια-170αρια γίνονται για πλάκα φιτίλια
Ε ντάξει από αμάξι το οποίο έχει φτιαχτεί υπό καθεστώς leasing δεν μπορείς να έχεις και πολλές απαιτήσεις. Τα ξέρω εκ των έσω. Αφού μηχανικά και στο διαγνωστικό βγαίνει καθαρό, προχωράμε.
-
2013 VW Golf GTI Performance review
http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarr ... eview.html
-
-
Όμορφο εσωτερικό, διακριτικό εξωτερικό και συγκριτικά με το 250άρι Focus ST θα το προτιμούσα στον τομέα εμφάνιση.
Ωραία και τα πρου πρου της εξάτμισης.
Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον κατά τη γνώμη στην 7η γενιά του GTI είναι το performance pack με τα μεγαλύτερα φρένα, τα +10ps και το LSD. Και επιτέλους ένα τιμόνι με 2 στροφές απ'άκρη σ'άκρη, δηλαδή επιτέλους να κάνεις σοβαρή οδήγηση σε στροφές και τα χέρια να παραμένουν στο 10:10.
Με σύμμαχο ξανά τις μαζεμένες διαστάσεις αλλά και το χαμηλό βάρος της MQB νομίζω θα είναι άκρως ενδιαφέρον.
+safe επιλογή στην κατηγορία -
...μενει να δουμε εαν επιτελους καταλαβαν την απυθμενη μαλακια του παρελθοντος σε οτι αφορα την μη απενεργοποιηση του ESP, και πλεον να παρεχεται αυτη η δυνατοτητα ειδικα στην περιπτωση που εφοδιαζεται με μηχανικο μπλοκε...
(...αν και ηδη απο Forum στο Αμερικα και πλεον και στα Ευρωπαικα, βρεθηκε λυση μια και εξω ακομα και για τα 4κινητα Golf R που πουλησαν αρκετα, αλλαζοντας για μια φορα μονο -μεσω vagcom- δυο συγκεκριμενα ψηφια ενος κωδικου στην μοναδα του ABS. Επειτα λειτουργει οπως στα scirocco/Golf GTI / MY2012 που προοριζονταν για Ευρωπαικες χωρες, οπου κρατωντας για αρκετα δευτερολεπτα το κουμπακι 'ESP' εβγαινε εκτος, σε αντιθεση με τα ΜΥ2011 και πισω οπου εβγαινε εκτος μονο το TCS...)
-
Μα το λέει στο τελευταίο βίντεο νομίζω ότι τουλάχιστον στην έκδοση performance με το LSD,το ESP απενεργοποιείται πλήρως
-
σε golf 5 gt, ξερει κανεις αν στην οπισθεν δουλευει το τουρμπο και ο κομπρεσσορας..?
-
Θα κανεις κοντρες 0-30;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Θα κανεις κοντρες 0-30;0-(-30)
-
Ο χρήστης pipitopapaki έγραψε:
σε golf 5 gt, ξερει κανεις αν στην οπισθεν δουλευει το τουρμπο και ο κομπρεσσορας..?εχει σχεση το κιβωτιο;;;;δεν νομιζω να μην λειτουργουν.....
VW FORUM