-
Λοιπόν, μιας και δεν καταλαβαίνω από απαγορεύσεις, νάμαι και εγώ εδώ!
Μια ερώτηση έχω να σας κάνω (και μην ανησυχείτε, θα την κάνω και στους 'Ιταλούς', μόλις τους δω!
Εντάξει, ο Μάκης έχει ίδιον συμφέρον, με την έννοια ότι, αν πω 'τα VW είναι μπάζα', του χαλάω τη δουλειά απ'όπου βγάζει το ψωμί του (στο μέτρο πάντα που θα με πιστέψουν όσοι με ακούσουν).
Εσείς οι υπόλοιποι, βγάζετε λεφτά από την VW? Ή μόνο της τα ακουμπάτε? Και αν ισχύει το δεύτερο, ποια η διαφορά σας από τους οπαδούς των (ερασιτεχνικών όπως αποδείχτηκε στην Ευρώπη) ποδοσφαιρικών σωματείων 'μας'.
Αυτά, I'm ready for battle now!
-
Εντάξει, ο Μάκης έχει ίδιον συμφέρον, με την έννοια ότι, αν πω 'τα VW είναι μπάζα', του χαλάω τη δουλειά απ'όπου βγάζει το ψωμί του (στο μέτρο πάντα που θα με πιστέψουν όσοι με ακούσουν).
[list:2kikbmr9]Βασιλη, πριν πεις οποιαδηποτε βλακεια, βουτα πρωτα την γλωσα στον εγκεφαλο σου [/list:u:2kikbmr9][list:2kikbmr9]Δεν εχω κανενα προσωπικο συμφερον απ την μανα VW.Δεν πουλαω αυτοκινητα της, ουτε ειμαι(αλλα ουετ και θελω) ενταγμενος στο δυκτιο της, ειτε ως πωλησεις, ανταλλακτικα η service.Τα συγκεκριμενα αυτοκινητα τα εμαθα γιατι τα ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.[/list:u:2kikbmr9][list:2kikbmr9]Σε επαγγελματικο επιπεδο, 'ζαμαν φου' αν εχεις αλφα η vw.Ειτε ετσι η αλλιως(στην αλφα ποιο πολυ και με συμφερει σε πληροφορω αφανταστα ) ο πελατης θα πληρωσει [/list:u:2kikbmr9][list:2kikbmr9]ΥΓ.Αν μπω τωρα εγω στο αλφα φορουμ και σας τα κανω να δουλεουν διχρονα εγω θα φταιω? [/list:u:2kikbmr9]
-
ρε κολλημα με τη VW!
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
ρε κολλημα με τη VW![list:5uohvh2a]Ναι ρε Ανδρεα, τι ειναι αυτοι εδω?Τους πειραζεις φωναζουν, τους αφηνεις υσηχους, ξυνονται μονοι τους, ρε τι εχουμε παθει.Κατα τα αλλα μιλανε οι αντικειμενικοι και κανουν και κριτικη στους αλλους.Ποιοι?[/list:u:5uohvh2a][list:5uohvh2a]Μη σωσει ρε και αγορασετε ποτε σας VW.Mε τα χρεπια να περπατατε[/list:u:5uohvh2a][list:5uohvh2a]ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕ ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ [/list:u:5uohvh2a]
-
μια μερα θελω να γραψω γιατι πηρα το πολο, ενω σκεφτομουν να παρω το κλιο το 1.4 με τα 100αλογα
το θεμα ειναι οτι δε ξερω αν θα καταλαβει κανεις....
το γιατι πηρα το γκολφ δε το εξηγω, ηταν μονοδρομος εφοσον ειχε καποιος τα φραγκα... -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
μια μερα θελω να γραψω γιατι πηρα το πολο, ενω σκεφτομουν να παρω το κλιο το 1.4 με τα 100αλογα
το θεμα ειναι οτι δε ξερω αν θα καταλαβει κανεις....
το γιατι πηρα το γκολφ δε το εξηγω, ηταν μονοδρομος εφοσον ειχε καποιος τα φραγκα...[list:2jvud3ao]Απο αυτα που θα γραψεις, τα quote θα γινουν αναμαλιασμενα-αναγραματισμενα, οποτε, στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα [/list:u:2jvud3ao]
-
Το topic του club 307 ευχεται σε εσας και τις οικογενειες σας καλες γιορτες με υγεια και ευτυχια.
-
Καλά Χριστούγεννα σε σας και τα μπαουλοντίβανά σας από έναν 'αντίπαλο'.
-
To δώρο για την αυριανή ονομαστική μου εορτή, ήταν κάτι απρόβλεπτο.
Να μπώ και να δοκιμάσω σήμερα, ένα από τα κορυφαία του group.
AUDI RS4
Έχοντας στη φάτσα μου ένα τετάστιο χαμόγελο από το πρωί.... ,
θέλω να ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα σε όλους τους VAG-ικους, Alf-ικους, γενικά ΦΙΛΟ-Ιταλούς, -Γερμανούς, -Ιάπωνες κτλ κτλ........
Για ποιό group μιλάμε, είπαμε....;;; -
Χρόνια πολλά σε εσάς, στις οικογένειές σας και στα ξενέρωτα, κρυόκωλα και αποστειρωμένα πλυντήριά σας...
-
[list:1omh3kig]Παιδες, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ υγεια να εχουμε να τουρμπιζουμε τα μοτερια μας [/list:u:1omh3kig][list:1omh3kig]Χρονια πολλα και στους 'οχθρους' και να μην τους αξιωσει ο θεος ΚΑΜΙΑ φορα να καβαλησουν VW.Ευχη μας να ακουνε τις σκαστρες μας απο μπροστα [/list:u:1omh3kig][list:1omh3kig]Αντε παλληκαριααααα θα φεξει και για σας [/list:u:1omh3kig]
-
Καλά Χριστούγεννα,
και 'ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ' και ευτυχισμένα σε όλους σας και στις οικογένειες σας.Γιάννης
-
Χρόνια πολλά και καλά σε όλους ..
Με την ευχή αν δεν έχουν ήδη το επόμενο αυτοκίνητο να είναι group VAG -Audi κατά προτίμηση να έχω και παρέα -
Καλησπερα παιδες!
Εχω ενα πολο 100αλογα 2003 και την Κυριακη ενω εκανα ταρζανιες σε μια πλατεια στην Ν.Ερυθραια μου διπλωσε τελειως το αμαξι επειδη πετυχα νερα ενω το υπολοιπο ηταν στεγνο, με αποτελεσμα να το χασω και να καβαλησω το πεζοδρομιο με τους μπροστα τροχους και τον ενα πισω. (Υπολογιζω γυρω στα 40-50χλμ).Ευτυχος ζημια σε λαμαρινα δεν εγινε! Το θεμα ειναι οτι μετα ακουγα ενα μικρο βουητο. Πηγα σημερα στον Γρατσια και μου εκαναν ζυγοσταθμιση και γενικο ελεγχο με αποτελεσμα να μην εχει στραβωσει τιποτα και μονο ο πισω τροχος ηθελε λιγο ζυγοσταθμιση. Εφυγα απο εκει και συνεχιζε να το κανει. Μου ειπαν οτι ειναι ισως απο το λαστιχο που εφαγε την στουκα. Τα λαστιχα μου ειναι 205/45/16 και ετσι πρειπει να ειδαν το Χριστο φανταρο με τετοιο προφιλ!Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι????
Χρηστος
Ξεχασα να πω οτι το βουητο ξεκιναει στα 30-40χλμ και παραμενει με την ιδια ενταση σε ολες τις ταχυτητες(μεχρι τα 140 που το πηγα).
-
Δεν μπορεις να εντοπισεις απο ποιο αξονα ακουγεται ; Αν ειναι απο τον μπροστα μπορει αν σου εχει το διαφορικο ή καποιο ρουλεμαν,αν ειναι στον πισω σιγουρα ειναι ρουλεμαν.Για τον πισω αξονα μπορεις να σηκωσεις το αμαξι με τον γρυλλο και να γυρισεις την ροδα με δυναμη ,αν ειναι το ρουλεμαν θα το ακουσεις να βουΐζει.Για τον μπροστα ειναι πιο δυσκολο να το καταλαβεις γιατι παρασερνει ημιαξονια διαφορικα κιβωτια ταχυτητων.Παντως ενας ψαγμενος μηχανικος κανοντας μια βολτα με το αμαξι σου θα τον πιασει τον θορυβο.Τωρα το που θα τον βρεις αυτον τον μηχανικο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο .
-
O θόρυβος από τα 30-40 και μετά, είναι συνεχής μέχρι τα 100+ ;
Μπορεί ρουλεμάν, ή αν δεν ακούγεται συνέχεια, παρά σε ένα φάσμα μόνο στροφών, λόγω του χτυπήματος μπορεί να κανει συντονισμό, κάποιο κομμάτι από κάτω, σε ορισμένες στροφές.
Το είχα παθει κι εγώ κάτι τέτοιο.
Πήγαινε και αλλού να το δείς, σε άλλη αντιπροσωπεία ή συνεργείο για 2η γνώμη -
Τους τροχους τους γυρισαμε ολους στην ραμπα και δεν ακουγοταν τιποτε. Οποτε για ρουλεμαν δεν το βλεπω.Ο θορυβος παραμενει στην ιδια ενταση απο τα 30-40 μεχρι 100+. Ημουν αττικη οδο και επιασα 140 εβαλα νεκρα και ακουγοταν αυτο το βουητο.
-
πιθανο για ημιαξονιο.
Οπτικα μπορει να ειναι ΟΚ αλλα μπορει κατι να εχει αρπαξει....
για μηχανικο μπορω να σου συστησω εκει που παω το δικο μου
ΞΕΡΕΙ και δε θα σε κοροϊδεψει
στειλε pm να σου πω λεπτομερειες αν θες -
Οι του club 307 ευχονται σε εσας και τις οικογενειες σας
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
-
Ο χρήστης OctaviaABT έγραψε:
Μα τι είναι αυτά που λέτε;Aπό 150 άλογα στα 223 (μέχρι τώρα με πρόγραμμα + περιφερειακές βελτιώσεις) και η κατανάλωση είναι 10-12 lt/100χλμ.
Ποιά 20-25 λίτρα; Που τα διαβάζετε αυτά;
Kαι για να σας κρατάω ενημερωμένους .... τα 223 έγιναν 259 !!!! και φυσικά τίποτις το ιδιαίτερο από κατανάλωση, μέχρι 15 lt μαξ μετά από σκίσιμο (μ.ο. γύρω στα 11-12)... και από λαδάκι, ούτε συμπλήρωμα ... φτου φτου να μην το ματιάξω ...
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
VW FORUM