-
Ο χρήστης OctaviaABT έγραψε:
Μα τι είναι αυτά που λέτε;
Aπό 150 άλογα στα 223 (μέχρι τώρα με πρόγραμμα + περιφερειακές βελτιώσεις) και η κατανάλωση είναι 10-12 lt/100χλμ.
Ποιά 20-25 λίτρα; Που τα διαβάζετε αυτά;
Kαι για να σας κρατάω ενημερωμένους .... τα 223 έγιναν 259 !!!! και φυσικά τίποτις το ιδιαίτερο από κατανάλωση, μέχρι 15 lt μαξ μετά από σκίσιμο (μ.ο. γύρω στα 11-12)... και από λαδάκι, ούτε συμπλήρωμα ... φτου φτου να μην το ματιάξω ...
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
φτιαξε μας και εσυ πρωτοχρονιατικα!!!
οδηγησα ενα G60 προ ημερων και ακομα δε μπορω να συνελθω....Αν δεν ηταν γιορτες θα πεφτανε να σε φανε μερικοι-μερικοι
ευτυχως που υπαρχει και αυτο το VAG τοπικ να λεμε και εμεις τα ψεματα μας....αντε καλη χρονια σε ολους
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
πιθανο για ημιαξονιο.
Οπτικα μπορει να ειναι ΟΚ αλλα μπορει κατι να εχει αρπαξει....
για μηχανικο μπορω να σου συστησω εκει που παω το δικο μου
ΞΕΡΕΙ και δε θα σε κοροϊδεψει
στειλε pm να σου πω λεπτομερειες αν θεςΚαλημερα σε ολους. Τελικα το προβλημα στο πολακι μου ειναι ρουλεμαν. Θα το αλλαξω την αλλη εβδομαδα που θα το παω για το πρωτο σερβις των 15000χλμ. Ξερει κανεις το κοστος ρουλεμαν? Ελπιζω να μην με γδαρουν
στο γρατσια.
Υ.Γ.Αντρεα ευχαριστω πολυ και για τις πληροφοριες σου! -
οπως περιεγραφες το προβλημα, το ρουλεμαν ηταν λογικο να ειναι...
ελα δεν ειναι ακριβο μη φοβασαι...
και εγω στο Γρατσια θα το παω, για αρχη τουλαχιστον, γιατι μετα εχω τον δικο μου....
Εχουν ακουστει πολλα για το Γρατσια, αλλα για να δουμε....Αχρειαστος να ειναι.... -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
οπως περιεγραφες το προβλημα, το ρουλεμαν ηταν λογικο να ειναι...
ελα δεν ειναι ακριβο μη φοβασαι...
και εγω στο Γρατσια θα το παω, για αρχη τουλαχιστον, γιατι μετα εχω τον δικο μου....
Εχουν ακουστει πολλα για το Γρατσια, αλλα για να δουμε....Αχρειαστος να ειναι....Ελπιζω...
Οντως εχουν ακουστει πολλα και εδω μεσα με ενα S3 & A4. -
KALHSPERA PAIDIA,
8A H8ELA THN BOH8EIA SAS.....
EXW ENA GOLF MK3 KAI 8ELW NA ALLAXW TIMONI
NA BLALW TO APARADEKTO '4TRAKTINO' TIMONI
KAI NA BRW ENA '3AKTINO' EITE APO MK2 GTI EITE APO MK3 GTI-VR6,
ESTW AKO MK4 XWRIS AEROSAKO !!!POU MPORW NA BRW ENA METAXEIRO GIATI OI TIMES MAZI ME KWNO
GIA TIMONIA MOMO-SPARCO-OMP EINAI STA YPSH !!!EYXARISTW POLY EK TON PRWTERON
Φίλε LUKEKAFETZO, σε παρακαλώ να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες, από σεβασμό στα ...ματάκια των υπόλοιπων μελών , στις επιθυμίες των οικοδεσποτών μας 4Τ (βλ. και τις οδηγίες χρήσης) και βέβαια και στην Ελληνική γλώσσα
(Moderator) -
Εχω Passat 1.8T 9/2001 και θελω να το ανεβασω σε ιππους χωρις πολλες μετατροπες σε φρενα,δισκους κτλ.Γινεται ευκολα ας πουμε 180hp και που υπαρχουν συνεργεια στην Αθηνα που ασχολουντε με μετατροπες.
-
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ
ΑΛΛΑΓΗ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ ΕΝΟΣ GOLF III 1600cc 101HP
ΣΕ GROUP N (ΜΕΣΑΙΟ+ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ) ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΝΑΣ
ΣΥΡΜΑΤΙΝΟΣ ΚΑΤΑΛΥΤΗΣΘΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΟΠΩΣ ΣΤΑ SAXORALLA 'Η ΑΠΛΑ
ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΜΕ 4Η ΚΑΙ 5Η
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΘΑ ΚΡΕΜΑΕΙ ???
ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΑ GOLF ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΤΟ ΜΑΣΑΙΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ !!! -
Δε θυμαμαι αν ηταν σε 4Τ ή driveα αλλα εχει δοκιμαστει τετοιο γκολφ με συρματινο καταλυτη μονο και εδωσε (ανδε κανω λαθος) 4 αλογα στο δυναμομετρο....
Σημασια εχει στην εξατμιση να τη ελευθερωσεις αλλα και να διατηρησεις ταυτοχρονα το σωστο backpressure.
Αν κανω λαθος διορθωστε με -
ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΕΞΑΤΜΙΣΑΣ (ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ)
ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ....
ΤΟ GOLF III 1600cc 101HP ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ
ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΣ.
ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΕΣΑΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΠΕ....ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ
ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ....
ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΑΜΑΧΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΛΟ !!!
ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΛΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ....
ΒΑΛΕ ΜΩΡΕ ΕΝΑΝ ΣΩΛΗΝΑ ΓΙΑ ΜΕΣΑΙΟ ΜΑΖΙ
ΜΕ ΕΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ
ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ !!!ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ???
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ???ΩΣΤΕ +4ΗΡ ΕΕΕ ???
ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ !!! -
νομιζω οτι μονο με μια επωνυμη λυση θα εισαι ησυχος, που ειναι μελετημενη για το αμαξι....
Αλλιως....ρισκαρεις.....
τελειως ελευθερη εξατμιση θα εχεις μονο χασιμο.....
ο καταλυτης που σου ειπα ηταν της AMERICAT
Ενδεικτικα (ισως σε βοηθησει) γνωστος σε Golf GTi MKIII ειχε καταλυτη-και μεχρι τελικο απο REMUS και ειδε στο δυναμομετρο 162 αλογα....τωρα να ειχε χασει στις χαμηλες σαλ, δε ξερω αλλα 2λιτρο αμαξι ειχε σκασιλα του....
-
Ο χρήστης LUKEKAFETZO έγραψε:
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ
ΑΛΛΑΓΗ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ ΕΝΟΣ GOLF III 1600cc 101HP
ΣΕ GROUP N (ΜΕΣΑΙΟ+ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ) ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΝΑΣ
ΣΥΡΜΑΤΙΝΟΣ ΚΑΤΑΛΥΤΗΣΘΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΟΠΩΣ ΣΤΑ SAXORALLA 'Η ΑΠΛΑ
ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΤΑ ΨΗΛΑ ΜΕ 4Η ΚΑΙ 5Η
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΘΑ ΚΡΕΜΑΕΙ ???
ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΑ GOLF ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΤΟ ΜΑΣΑΙΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ !!!Ρίξε μιά ματιά εδώ : http://www.supersprint.com/homeuk.htm
σίγουρα θα πάρεις μιά ιδέα γιά να μην σου λένε τρελλά
-
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ(OCTAVIA ABT)
PAIDIA OPOIOS DEN EXEI SETAKI DOWN PIPE + CAT BACK (ΔΙΑΜΕΤΡΟ 70/63) ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΕΙ.ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΒΕΛΑ ΠΡΟ ΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΩΝΩ............. -
Ψάχνω για νέους προβολείς ομίχλης για το Golfaki μου (Mk2). Οι OEM κατασκευασμένοι από την Hella έχουν πλαστικό περίβλημα, κανοντάς τουw έτσι εξαιρετικά ευαίσθητους. Το πλαστικό λιώνει από τις θερμοκρασίες και άλλα τέτοια ωραία. Επίσης το σχήμα από τους προβολείς αυτούς είναι το λιγότερο για τα κλάματα. Ψάχνω για κάτι κυρίως πιο αξιόπιστο. Έχω ακούσει ότι μπορώ να προσαρμόσω τα projectors (δε ξέρω πως να το μεταφράσω στα ελληνικά) από Mk3 ώστε να μπουν μέσα στο περίβλημα από τους προβολείς των Mk2. Ξέρει κάποιος τίποτα σε σχέση με αυτό; Καμία άλλη πρόταση για προϊόντα πέρα από την Hella, τα οποία όμως να ταιριάζουν όπως πρέπει πάνω στο αυτοκίνητο και να μην μου μείνουν στο χέρι στον πρώτο μήνα;
-
Ο χρήστης gas-ion έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ(OCTAVIA ABT)
PAIDIA OPOIOS DEN EXEI SETAKI DOWN PIPE + CAT BACK (ΔΙΑΜΕΤΡΟ 70/63) ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΕΙ.ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΒΕΛΑ ΠΡΟ ΛΙΓΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΩΝΩ.............Γειά σου ωρέ Κωστή. Πως πάει το όργωμα;
-
kala kala ela na voithisis
-
που τα χετε τα χωραφια παιδια? Στα Νοτια?
Η' μηπως ειστε παραπλευρως της εθνικης? -
ΟΠΩΣ ΠΑΣ ΕΥΘΕΙΑ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ........
-
Γεια σας παίδες ... εγώ γίνομαι δεκτός με το ισπανικό τρενάκι (!!!) μου?
Έχω ένα Seat Cordoba 1.4 16v με κάποια καλούδια επάνω του... -
Αν και Lagunoπληκτος,εισέρχομαι και επισήμως στο VAG forum λόγω του Golf V 1.4 που απέκτησα πρόσφατα.
Πολλοί απο εδω μέσα βέβαια συμμετείχαν στο ανάλογο thread και γνωρίζουν...
Πρώτη αλλαγή στο Golf (στην εγγύηση βέβαια) ήταν τα μάκτρα των υαλοκαθαριστήρων,όπου μέσα σε 20 μέρες 'καθάριζαν' με άπειρες γραμμές το παρμπρίζ.Ελπίζω αυτό το 2ο σετ να κρατήσει και να μη θέλει πάλι αλλαγή στο μήνα... -
Ο χρήστης GTZ έγραψε:
Αν και Lagunoπληκτος,εισέρχομαι και επισήμως στο VAG forum λόγω του Golf V 1.4 που απέκτησα πρόσφατα.
Πολλοί απο εδω μέσα βέβαια συμμετείχαν στο ανάλογο thread και γνωρίζουν...
Πρώτη αλλαγή στο Golf (στην εγγύηση βέβαια) ήταν τα μάκτρα των υαλοκαθαριστήρων,όπου μέσα σε 20 μέρες 'καθάριζαν' με άπειρες γραμμές το παρμπρίζ.Ελπίζω αυτό το 2ο σετ να κρατήσει και να μη θέλει πάλι αλλαγή στο μήνα...Welcome, welcome!!!!
VW FORUM