-
Γνωρίζει κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω τις προδιαγραφές της VW για τα λιπαντικά κινητήρων?
Εννοώ για τις VW 500.00, 501.01 κλπ...... -
Ο χρήστης sant έγραψε:
Γνωρίζει κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω τις προδιαγραφές της VW για τα λιπαντικά κινητήρων?
Εννοώ για τις VW 500.00, 501.01 κλπ......[list:3637o7fr]501.00 Λιπαντικα για ατμοσφαιρικους βενζινοκινητηρες και diesel επιβατικων[/list:u:3637o7fr][list:3637o7fr]500.00 Λιπαντικα λεπτορευστα χαμηλου σημειου ροης για χρηση ολο το χρονο[/list:u:3637o7fr][list:3637o7fr]502.00 Λιπαντικα diesel αμεσου ψεκασμου[/list:u:3637o7fr][list:3637o7fr]505.00 Λιπαντικα για diesel με turbo[/list:u:3637o7fr][list:3637o7fr]503.00 Ειδικα λιπαντικα για βενζινοκινητηρες που περιλαμβανονται στο εκτεταμενο διαστημα συντηρησης κατασκευης απο τον Ιουλιο 1999 και μετα.Διαστημα αλλαγης 30.000km η 2 χρονια[/list:u:3637o7fr][list:3637o7fr]506.00 Ειδικα λιπαντικα για diesel χωρις συστημα αντλιας ακροφυσιου που περιλαμβανονται στο εκτεταμενο διαστημα συντηρησης κατασκευης απο τον Ιουλιο 1999 και μετα.Διαστημα αλλαγης 50.000 km η 2 χρονια[/list:u:3637o7fr][list:3637o7fr]506.01 Ειδικα λιπαντικα για diesel συμπεριλαμβανομενων αυτων με συστημα αντλιας ακροφυσιου που περιλαμβανονται στο εκτεταμενο διαστημα αλλαγης κατασκευης απ τον Οκτωβριο 2000 και μετα .Διαστημα αλλαγης 50.000 km η 2 χρονια[/list:u:3637o7fr][list:3637o7fr]505.01 Λιπαντικα για diesel με συστημα αντλιας ακροφυσιου που δεν περιλαμβανονται στο εκτεταμενο service .Διαστημα αλλαγης 15.000km η 1 χρονο[/list:u:3637o7fr][list:3637o7fr]503.01 Ειδικα λιπαντικα γαια ορισμενα μοντελλα βενινοκινητηρων Αudi(Audi TT >180ps και Αudi S3)που περιλαμβανονται στο εκτεταμενο διαστημα συντηρησης.Διαστημα αλλαγης 30.000 km η 2 χρονια[/list:u:3637o7fr]
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
G60: μήπως μπορείς να μας πεις ενδεικτικές τιμές ανταλλακτικών αφού είσαι τόσο σίγουρος ότι είναι πολύ πιο ακριβά τα 'ιαπωνικά' ανταλλακτικά;
[list:2urujym1]Οχι αλλα μου ειναι ευκολο να μαθω.Προτου ομως ρωτησω, και με θεωρησεις προκατηλημενο, κανε μια ερωτηση ετσι απο περιεργεια, ποσο κοστιζει το φιλτρο βενζινης για impreza και S3 αντιστοιχα.Ααα δε ρωτας και για σετ συμπλεκτη [/list:u:2urujym1]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
G60: μήπως μπορείς να μας πεις ενδεικτικές τιμές ανταλλακτικών αφού είσαι τόσο σίγουρος ότι είναι πολύ πιο ακριβά τα 'ιαπωνικά' ανταλλακτικά;
[list:1q5ih46u]Οχι αλλα μου ειναι ευκολο να μαθω.Προτου ομως ρωτησω, και με θεωρησεις προκατηλημενο, κανε μια ερωτηση ετσι απο περιεργεια, ποσο κοστιζει το φιλτρο βενζινης για impreza και S3 αντιστοιχα.Ααα δε ρωτας και για σετ συμπλεκτη [/list:u:1q5ih46u]
Όχι και προκατειλημένος!
Πάνω κάτω ξέρω τιμές, όπως επίσης ότι το φίλτρο βενζίνης που φοράει το S3, μπαίνει σε Octavia 1.6, αλλά και σε... Phaeton 3.2
Συμπλέκτη Impreza μπορείς να βρεις από 200Ε μέχρι... 3.500 αγωνιστικό πολύδισκο
-
impreza = μέσα κούκλα και έξω πανούκλα...
-
Λοιπον,boys για δωστε λιγο απο τα φωτα σας.Golf iv εφτασε η ωρα για αλλαγη αμορτισερ.Τι προτεινετε? υποψην το αμαξι ειναι μαμισιο & ετσι σκοπευει να μεινει προς το παρον εως οτου ανθισουν τα οικονομικα μας,που δεν το βλεπω Αν ξερετε & ενδεικτικες τιμες θα βοηθουσε.
-
Ο χρήστης genon έγραψε:
Λοιπον,boys για δωστε λιγο απο τα φωτα σας.Golf iv εφτασε η ωρα για αλλαγη αμορτισερ.Τι προτεινετε? υποψην το αμαξι ειναι μαμισιο & ετσι σκοπευει να μεινει προς το παρον εως οτου ανθισουν τα οικονομικα μας,που δεν το βλεπω Αν ξερετε & ενδεικτικες τιμες θα βοηθουσε.[list:3auxrqdb]Τι ακριβως ζητας?Θα το χαμηλωσεις, η θες κατι καλυτερο απ το εργοστασιακο?[/list:u:3auxrqdb]
-
μπα, οχι για χαμηλωμα.θελω κατι καλυτερο σαφως απο εργοστασιακο.
-
Ο χρήστης genon έγραψε:
μπα, οχι για χαμηλωμα.θελω κατι καλυτερο σαφως απο εργοστασιακο.[list:2ngpuzrp]Bilstein μαυρα, τα οποια αντικαθιστουν τα εργοστασιακα και ειναι σαφψς καλυτερη ποιοτητα, και μετα τα bilstein κιτρινα τα οποια(για μενα προσωπικα) ειναι οτι καλυτερο στην αναρτηση[/list:u:2ngpuzrp]
-
Bilstein μαυρα, τα οποια αντικαθιστουν τα εργοστασιακα και ειναι σαφψς καλυτερη ποιοτητα, και μετα τα bilstein κιτρινα τα οποια(για μενα ) ειναι οτι καλυτερο στην αναρτηση
Mηπως ξερεις περιπου και σε τι τιμες κυμαινονται?
-
Ο χρήστης genon έγραψε:
Bilstein μαυρα, τα οποια αντικαθιστουν τα εργοστασιακα και ειναι σαφψς καλυτερη ποιοτητα, και μετα τα bilstein κιτρινα τα οποια(για μενα ) ειναι οτι καλυτερο στην αναρτησηMηπως ξερεις περιπου και σε τι τιμες κυμαινονται?
[list:35gmg5fd]Mη λαβεις την τιμη που θα σου πω, δεδομενη, αλλα εντελως εμπειρικα, πρεπει να κοστιζουν γυρω στα 400-500Ε τα κιτρινα[/list:u:35gmg5fd]
-
μπιλσταϊν κιτρινα εβαλα στο γκολφ μου (ΜΚΙΙΙ) με 450 ευρω
αν θες λεπτομερειες στειλε pm
-
ευχαριστω παιδια.
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
[list:2diyh4gd]Bilstein μαυρα, τα οποια αντικαθιστουν τα εργοστασιακα και ειναι σαφψς καλυτερη ποιοτητα, και μετα τα bilstein κιτρινα τα οποια(για μενα προσωπικα) ειναι οτι καλυτερο στην αναρτηση[/list:u:2diyh4gd]Φίλε Μάκη δεν θα πρότεινα τα μαύρα αν και έχουν καλή συμπεριφορά καθώς έχουν πολύ μικρή διάρκεια ζωής. Περίπου 30000 χιλιόμετρα μόνο.
Αν δεν κάνω λάθος είναι made in Turkey.
Τα κίτρινα είναι πραγματικά πολύ καλά.
Γιάννης -
Καλημερα σε ολους.
Εχω ενα POLO 16v (7/2003) και θελω τις γνωμες σας για καποιες βελτιωσεις που θελω να κανω. Βαρελακι BMC (αλλα topgun) τελικο χειροποιητο, και ελατηρια eibach (φοραω 205/45/16 ). Ειστε συμφωνοι απο πλευρας αποδοση/κοστος. Δεν περιμενω πολλα αλλα θελω να τονοσω λιγο τι ροπη χαμηλα και τιν αποκριση αυτου του ηλεκτ. γκαζιου. ..
thanx Χρηστος -
Το Beetle cabrio από όσο ξέρω διατίθεται με τους παρακάτω κινητήρες στην Ελλάδα. 1,4 75 ίππων / 1,6 ~100 ίππων / 2,0 115 ίππων.
Στην υπόλοιπη Ευρώπη και με 1,9 diesel ~100 ίππων.
Στην Αμερική όμως φαίνεται να διατίθεται και με τον 1,8 turbo με 150 άλογα οπότε δεν είναι θέμα στρεπτικής ακαμψίας και υπερβολικής ισχύος. Ίσως είναι θέμα ρύπων.
Ξέρει λοιπόν κανείς αν πρόκειται να βγεί με ισχυρότερο κινητήρα στην Ευρώπη (και στην Ελλάδα) και πότε. Μήπως του βάλουν τον δίλιτρο FSI ή ακόμα καλύτερα τον 2,0 turbo του επόμενου Golf GTI?? Μήπως τον καλό diesel 1,9 με τα 150 άλογα? -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Το Beetle cabrio από όσο ξέρω διατίθεται με τους παρακάτω κινητήρες στην Ελλάδα. 1,4 75 ίππων / 1,6 ~100 ίππων / 2,0 115 ίππων.
Στην υπόλοιπη Ευρώπη και με 1,9 diesel ~100 ίππων.
Στην Αμερική όμως φαίνεται να διατίθεται και με τον 1,8 turbo με 150 άλογα οπότε δεν είναι θέμα στρεπτικής ακαμψίας και υπερβολικής ισχύος. Ίσως είναι θέμα ρύπων.
Ξέρει λοιπόν κανείς αν πρόκειται να βγεί με ισχυρότερο κινητήρα στην Ευρώπη (και στην Ελλάδα) και πότε. Μήπως του βάλουν τον δίλιτρο FSI ή ακόμα καλύτερα τον 2,0 turbo του επόμενου Golf GTI?? Μήπως τον καλό diesel 1,9 με τα 150 άλογα??????:o
Το beetle πωλείται με τον 1.8Τ κινητήρα με τα 150 άλογα εδώ και αρκετό καιρό.
Ορίστε και οι τιμές:
Beetle 1.8 T 24'895 Ευρώ
Beetle 1.8 T Aut. 26'575 Ευρώ -
Pragmati to Beetle kykloforei sthn Ellada se ekdosh 1.8T 150ps, to exw petyxei kai egw sto dromo ka8ws epishs exw gnwsto o opoios to exei stis Serres...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Το beetle πωλείται με τον 1.8Τ κινητήρα με τα 150 άλογα εδώ και αρκετό καιρό.
Ορίστε και οι τιμές:
Beetle 1.8 T 24'895 Ευρώ
Beetle 1.8 T Aut. 26'575 ΕυρώΒλέποντας την τιμή νομίζω ότι και ο meco και ο VW16v αναφέρεστε στο απλό Beetle ενώ εγώ ρωτάω για το cabrio.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Βλέποντας την τιμή νομίζω ότι και ο meco και ο VW16v αναφέρεστε στο απλό Beetle ενώ εγώ ρωτάω για το cabrio.Oyps!!!! Sorry!!
Δεν το είχα προσέξει...Δεν ξέρω. Κάνε ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία.
Λογικά πρέπει να μπαίνει...
Αλλά τι το θές το beetle cabrio, εδώ το κλειστό μόνο για 'πουλ-μουρ' κάνει, πόσο μάλλον το ανοικτό....
VW FORUM