-
[list:1y2fxpxe]Παιδια καιρος να μαζευτουμε σε ενα θεμα γιατι οπως βλεπω μεγαλωνει η ομαδα [/list:u:1y2fxpxe][list:1y2fxpxe]Εχουμε και νεο αιμα αλλα και 'συναφι' ταυτοχρονως στο forum Φιλε GOLF II GTI καλωσηρθες [/list:u:1y2fxpxe][list:1y2fxpxe]Αντε γιατι μας τα εχουν σπασει οι Ιταλοι με τα μιξερ Μπηκα να διαβασω forum περι ιταλικων και μυριζε καμενα λαδια [/list:u:1y2fxpxe][list:1y2fxpxe]Οσοι πιστοι προσερθετε στο club των 'θεων' [/list:u:1y2fxpxe]
-
[list:1y2fxpxe]Παιδια καιρος να μαζευτουμε σε ενα θεμα γιατι οπως βλεπω μεγαλωνει η ομαδα [/list:u:1y2fxpxe][list:1y2fxpxe]Εχουμε και νεο αιμα αλλα και 'συναφι' ταυτοχρονως στο forum Φιλε GOLF II GTI καλωσηρθες [/list:u:1y2fxpxe][list:1y2fxpxe]Αντε γιατι μας τα εχουν σπασει οι Ιταλοι με τα μιξερ Μπηκα να διαβασω forum περι ιταλικων και μυριζε καμενα λαδια [/list:u:1y2fxpxe][list:1y2fxpxe]Οσοι πιστοι προσερθετε στο club των 'θεων' [/list:u:1y2fxpxe]
-
-
Προς κ. G60 power
Με VW Golf II γίνομαι δεκτός??
Επίσης και για τον αγώνα mini ποδοσφαίρου δε θα έλεγα όχι! -
Μάκη εγώ με το VW Golf I (1.3) πληρώ τις προϋποθέσεις για να γίνω μέλος;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αντε βρέ!!!
Καλορίζικο!!!
Υ.Γ. Μάκη,γίνατε δύο τώρα;[list:21uw7phd]Ανδρεα ειμαστε...........απειροι, απλα δεν καταναλωνουμε σελιδες με ανυπαρκτα προβληματα, παρα μονο παρακολουθουμε τα σηριαλ των αλλων [/list:u:21uw7phd][list:21uw7phd]Αααα ο αλλος πηρε καινουριο stilo και με το καλημερα τριζουν τα πεταλια Σε ενα χρονο τι κανει?Θατριζει ο οδηγος? [/list:u:21uw7phd]>Μπράβο ρε Μάκη!!!
Και όταν πιάσετε τα 5 μέλη, σας καλούμε και σε έναν αγώνα μίνι-ποδοσφαίρου!!!
Υ.Γ. Φιλιά στην οικογένεια!!!
[list:21uw7phd]Βασιλη σ ευχαριστω, επισης φιλια!Εισαι καλα?[/list:u:21uw7phd][list:21uw7phd]Για τα μελη τα ειπα ποιο πανω [/list:u:21uw7phd]>Προς κ. G60 power
Με VW Golf II γίνομαι δεκτός??
Επίσης και για τον αγώνα mini ποδοσφαίρου δε θα έλεγα όχι!Μάκη εγώ με το VW Golf I (1.3) πληρώ τις προϋποθέσεις για να γίνω μέλος;
[list:21uw7phd]Ολο το γκρουπ VAG χωραει παιδια [/list:u:21uw7phd]>Στην εθνική ίσως (αν και με την κατάργηση των τεκμηρίων θα δούμε και 147 GTA στους δρόμους) αλλά στις στροφές τους δείχνουμε για λίγο τα καλλίγραμα οπίσθιά 'μας' πριν χαθούμε στο βάθος και τους αφήσουμε να 'πλέουν' στην αυταπάτη τους.
[list:21uw7phd]Κωστα, μεχροι και οι μπατσοι βρε συ σας κυνηγανε με τα Octavia [/list:u:21uw7phd][list:21uw7phd]ΥΓ.Παιδια, ο απο 'κατω' οροφος κανει πολυ φασαρια η νομιζω? [/list:u:21uw7phd]
-
Ρε παιδιά, αφήστε τους golfακηδες να γράψουν. Θα μπαίνουν στο θέμα και θα βλέπουν ένα κάρο σχόλια και τίποτα για Golf. Αφήστε τους να γράψουν τα προβληματά τους....
-
Καλοριζικο το τοπικ σας απο ενα μελος του club 307 και σας ευχομαι ολοψυχα μεσα απο δω, να λυσετε και το προβλημα καταναλωσης λαδιων που χρονια τωρα σας ταλαιπωρει!!!
Καλες δημοσιευσεις και αναγνωσεις. -
Αντε παιδια καλοριζικο!!! Το χρειαζοσασταν, θυμαμαι ενα παιδι που ειχε μπει παλιοτερα και ειχε γραψει κατι σαν 'Ναι αλλα δεν ειναι Golf' και επεσε το μισο forum να τον φαει!! Τσ!Τσ!Τσ!
Αντε θα μπαινουμε και εμεις καμια φορα να γραφουμε για να φαινεστε περισσοτεροι
Υ.Γ. Αυτα που εγραψε ο kyan στο topic μας περι χιουμορ και καλης διαθεσης του G60 απ'οτι βλεπω μαλλον ισχυουν
-
Οσοι πιστοι προσερθετε στο club των 'θεων'
ήρθαμε!!
επιτελους να χουμε και εμεις το χωρο μας -
Ααα έχω ένα απο αυτά.....τα 'καλά', όχι τα μπαουλέ: Golf MkII Gti 16V....μετράει για το Club?
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ααα έχω ένα απο αυτά.....τα 'καλά', όχι τα μπαουλέ: Golf MkII Gti 16V....μετράει για το Club?Μπράβο ρε Φάνη! Άντε να βρείτε και έναν με MkI!
-
ε ναι τα δικα μας αυτοκινητα δε χρειαζεται να μπουνε στη φορμολη για να διατηρηθουν, ΠΕΙΡΑΖΕΙ????
-
Ααα έχω ένα απο αυτά.....τα 'καλά', όχι τα μπαουλέ: Golf MkII Gti 16V....μετράει για το Club?
μπαουλε αλλα και πολυ πιο ακαμπτα ε?
(παρακαλω οχι ενδοοικογενειακες διαμαχες )
-
[list:22ma9nhz]Tα 'μπαουλε' σηκωνουν και αλογα του κερατα [/list:u:22ma9nhz][list:22ma9nhz]Τεκνα μου εχετε δει το Le Mans [/list:u:22ma9nhz][list:22ma9nhz]To αυτοκινητο ειναι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ [/list:u:22ma9nhz][list:22ma9nhz]Μοτερ AUDI V10 610 αλογατα και ΡΟΠΗ 750Nm απο τις 1750 εως 5800rpm [/list:u:22ma9nhz][list:22ma9nhz]O δε σχεδιασμος φερει το ιταλικο στρατοπεδο σε δυσκολη θεση αφου θα ηταν ομορφο για τα ιταλικα στανταρ εαν η μασκα εφερε το σφηνοηδες κεντρο(μονον, και απλα τον ΙΔΙΟ σχεδιασμο) της alfa [/list:u:22ma9nhz][list:22ma9nhz]Mιλαμε για ενα μοτερ διαμαντι οπως μονο οι Γερμανοι ξερουν να φτιαχνουν τη στιγμοι που οι Ιταλοι στην 8c θα(αν και ποτε) τοποθετησουν μοτερ απο maserati [/list:u:22ma9nhz][list:22ma9nhz]Απο concorde βαλτε παιδια, ποιο γρηγορα θα παει [/list:u:22ma9nhz][list:22ma9nhz]O εφιαλτης με τα ΚΥΚΛΑΚΙΑ ξαναχτυπα [/list:u:22ma9nhz]
-
για αυτο αγορασε την Lamborgini η VAG
να ξαναζεσταθει η ομαδα.
Τεχνολογια + design = ονειρο (ακριβο)τωρα οι αλλοι οταν ειναι στο ιδιο γκρουπ φερραρι + μαζερατι + αλφα, ειναι επομενο οι γρηγορες αλφα να σταματανε στην GTA. Ειναι και το μαρκετινγκ στη μεση.... Και σιγα τα αυγα πια. Οκ για 1600 σκιζει αλλα θα δωσει κανει χρημα για GTA? Οταν υπαρχουν RS λεον κλπ πολυβολα?
μονο ο μοσχους
Παρεκτραπηκα παλι, αλλα ημαστε στο χωρο μας ε?
Δεχομαι αντιποινα απο τους 147 παντως -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Μπράβο ρε Φάνη! Άντε να βρείτε και έναν με MkI!
Το λουκέτο για το μπαούλο..δώρο απο μένα!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μπράβο ρε Φάνη! Άντε να βρείτε και έναν με MkI!
Το λουκέτο για το μπαούλο..δώρο απο μένα!!!
[list:1youfnv8]Aπ το δυκτιο της BMW το παιρνεις Νικο? [/list:u:1youfnv8]
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
για αυτο αγορασε την Lamborgini η VAG
να ξαναζεσταθει η ομαδα.
Τεχνολογια + design = ονειρο (ακριβο)τωρα οι αλλοι οταν ειναι στο ιδιο γκρουπ φερραρι + μαζερατι + αλφα, ειναι επομενο οι γρηγορες αλφα να σταματανε στην GTA. Ειναι και το μαρκετινγκ στη μεση.... Και σιγα τα αυγα πια. Οκ για 1600 σκιζει αλλα θα δωσει κανει χρημα για GTA? Οταν υπαρχουν RS λεον κλπ πολυβολα?
μονο ο μοσχους
Παρεκτραπηκα παλι, αλλα ημαστε στο χωρο μας ε?
Δεχομαι αντιποινα απο τους 147 παντως[list:1vczvgbm]Τα πραγματα ειναι απλα.Συγκρινεις το ενα γκρουπ και το αλλο. [/list:u:1vczvgbm][list:1vczvgbm]Παντως μη μασας ειμαστε στην εδρα μας [/list:u:1vczvgbm]
-
Τι να συγκρινω ρε Μακη?
Ποιος μηχανικος πες μου ποιος δε θα παραδεχτει τον Γερμανο?
Δε λεω ταλεντα υπαρχουν παντου.
αλλα υποδομη + ποιοτητα οι γερμανοι τα ειχαν οταν οι αλλοι σχεδιαζαν στο χαρτι. Μακαρι να παραμεινουν ποιοτικοι
Εσυ ξερεις καλυτερα, και οσοι το εχουν ψαξει λιγο.ακομα και τα ταπεινα σιροκο ειχαν ψεκασμο οταν οι αλλοι ανοιγαν λεξικα να δουνε τι σημαινει ρελαντι
VW FORUM