-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
[list:xdavwubs]Παντως γαβριλακο πισω απ το ονομα της καθε εταιριας σας κρυβεται μια μεγαλη σκεψη..............[/list:u:xdavwubs][list:xdavwubs]Μασκο=μασκοφορος=ληστης=καπιταλιστης=χρηματιστης=ανθρωποκατακτητης [/list:u:xdavwubs][list:xdavwubs]Κοκα κολα=κοκαινη=ασπρη=μαυρη=μπιζνες=ντολαρσς=θανατος[/list:u:xdavwubs][list:xdavwubs]μακ ντοναλτς=μακ ντοναλ νταγκλας=σε πυροβολω και γελω=σε γ@μω και σε χαιρομαι [/list:u:xdavwubs][list:xdavwubs]καρνιβαλ κορπορεισιον=καρναβαλια ειμαστε=τη ζωη σας θελουμε=το τομαρι σας θα φαμε=ζωη δε βλεπετε [/list:u:xdavwubs][list:xdavwubs]Ητααααν ενας γααααιδαροοοοοος με μεγαλα αυτιααααα......(δις)[/list:u:xdavwubs]Γιαυτο και σε ονομαζω το 'αλλο μπαχαρικο του φορουμ' Να σαι καλα αντι-καπιταλιστη μου εσυ.
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Τι σε κάνει να νομίζεις ότι απάντησες όμως στο δικό μου!Το οτι απαντησα.
-
Ο χρήστης maverick έγραψε:
Επιτέλους, φτάνει ρε παιδιά. Αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί στο 'Γενικώς' με αφορμή τον πόλεμο του Ιράκ. Είναι ανάγκη να το ξαναβλέπουμε; Αφού ο άνθρωπος είναι της αντίληψης 'όποιος δεν είναι με εμάς είναι εναντίον μας' Αφήστε τον να κάνει ρεπορτάζ εκεί στα Νέα Μοντέλα. Είναι ανάγκη να συντηρείτε αυτή τη συζήτηση του κώλ(ωσ)ου;Εσυ ειναι αναγκη να την διαβαζεις?
-
Γιαυτο και σε ονομαζω το 'αλλο μπαχαρικο του φορουμ' Να σαι καλα αντι-καπιταλιστη μου εσυ.
[list:226jmwyd]Αντε βρε Λολιτα μου και περιμενω μια ωρα για σχολιο [/list:u:226jmwyd][list:226jmwyd]Δηλ εγω ειμαι το μπαχαρικο και εσυ η τστσα? [/list:u:226jmwyd]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Γιαυτο και σε ονομαζω το 'αλλο μπαχαρικο του φορουμ' Να σαι καλα αντι-καπιταλιστη μου εσυ.
[list:4qk6y022]Αντε βρε Λολιτα μου και περιμενω μια ωρα για σχολιο [/list:u:4qk6y022][list:4qk6y022]Δηλ εγω ειμαι το μπαχαρικο και εσυ η τστσα? [/list:u:4qk6y022]
Μεχρι τωρα με εχεις αποκαλεσει χιλια 2 επιθετα. Δεν ξερχωριζεις ενα και μενεις σε αυτο, ετσι ωστε να ξερω τι να περιμενω?
Βλεπεις? Οπως εκανα και εγω. 'Το αλλο μπαχαρικο του φορουμ'
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Πίσω απο το πληκτρολόγιο είμαστε άνετοι και ωραίοι και μάγκες και έχουμε και 'άποψη' και την υποστηρίζουμε σθεναρά και ειρωνευόμαστε χυδαία τους συνομιλητές μας..... όταν βρεθούμε όμως τετατετ και μας τα χώσουνε λέμε και ευχαριστώ, έτσι δεν είναι gavriil;
Ωραίος!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! Συνέχισε ....Εχουμε γνωριστει ποτε gvala?
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
ΥΓ Είναι πολύ δύσκολο να αποδείξεις το αυτονόητο. (Σωκράτης δια στόματος Πλάτωνα)
Ακριβως! Thanks for the help!
Είμαι χαρούμενος που σύμφωνούμε σε κάτι. Για τα υπόλοιπα απλά ισχύει αυτό που συμφωνούμε.
-
Εχουμε γνωριστει ποτε gvala?
OXI. Ευτυχώς, και για σένα και για μένα ...
-
gavriil1 εγραψε
Κατα τα αλλα, εσυ προτιμησε το γυραδικο της γειτονιας για να πας μπροστα οικονομικα ως μια χωρα. Εγω προτιμω εταιριες οπως η ΜακΝτοναλντς. Να δουμε ποιος θα ειναι πιο μπροστα...
Μιλαμε δηλαδη για απολυτη ισοπεδωση. Τα αποτελεσματα του πολυ CNN...
Και θα σου πω και κατι αλλο. **Εγω προτιμω παντα τα μικρα καταστηματα που δουλευουν με μερακι και τιμιοτητα ** ωστε να μην επιβληθουν αλυσιδες τυπου Carrefour και φτασουμε στο σημειο μια εταιρια να παραγαγει οικονομικη πολιτικη στον τοπο μας. Εν ολιγοις, εχεις ενσωματωθει στην Αμερικανικη λογικη του τυπου: Ποσα εχεις; Εχω παραπανω, αρα ειμαι καλυτερος! Εχει ο καιρος γυρισματα ομως...
-
Εαν νομιζεις οτι οι μεγαλες εταιριες δεν ειναι τιμιες και το γυραδικο της γειτονειας ειναι, δεν εχεις ιδεα τι λες.
-
Το οτι τα Κερφουρ και οι αλλες ειρθαν στην Ελλαδα και ισωπεδωσαν πολλα απο τα μικρα μαγαζακια (και οσο περναει ο καιρος τοσο περισσοτερο αυτο θα συμβαινει στην Ελλαδα), δεν ειναι τυχαιο. Δεν ειναι τυχαιο που οι κωλλωσοι ειναι κωλλωσοι. Υπαρχει εξηγησει που κανει νοημα και που εσυ αρνησε να καταλαβεις.
Οπως ειπα ομως. Εχουμε και Κουβα στον πλανητη ακομη.
Καταρχην ελεος! Η λεξη ειναι κολοσσοι και ΟΧΙ ΚΩΛΛΩΣΟΙ!! Ενα cd με αντιγραφο του office στα Ελληνικα που εχει και ορθογραφο κανει 6 Ευρω! Τοσο πολυ μας σνομπαρεις πια;;
Θα επικεντρωθω σ΄αυτο που ειπες στο 2. Αν πραγματικα πιστευεις οτι οι μεγαλες εταιριες (τροφιμων πχ) ειναι τιμιες οσο και οι αντιστοιχες μικρες επιχειρησεις τοτε πραγματικα εχεις μαυρα μεσανυχτα και εχω να σου φερω απειρα παραδειγματα. Ενα που μου ερχεται τυχαια στο μυαλο ειναι για τη Δωδωνη με τα γαλακτομικα. Οι τυποι αυτοι παραγουν τυρι ολο το χρονο αν και φυσικα τα προβατα μπορουν να βγαζουν γαλα μονο για 6 περιπου μηνες! Συμπερασμα;; Το υπολοιπο ερχεται απ΄εξω με μορφη παγοκολωνας ποιος ξερει απο που! Και εγω τετοιο τυρι δεν το θελω
-
-
...Για σενα πετυχημενη εταιρια εχει διαφορετικο νοημα απο οτι σε μενα. Οταν λεω πετυχημενες εννοω να ειναι στο τοπ του ειδους της ανα τον κοσμο.Τωρα ξανασκεψου το ολο θεμα και ελα να μου δωσεις μια 'νεα' λιστα 'πετυχημενων' Ελληνικων εταιριων. Εξυπνε.
Διάβασε τα bold που έγραψες και ξαναέλα.
Το top σημαίνει για σένα απ' ότι είδα τζίρος, ενεργητικό και μετοχικό κεφάλαιο.Άρα η Renault, Toyota, BMW κλπ δεν είναι πετυχημένες γιατί δεν είναι στο top του είδους τους. Είναι η GM. Άρα μόνο η GM είναι πετυχημένη. Το ίδιο και η Pepsi ας πούμε.
Και στο κάτω - κάτω δε μιλάμε για λιγότερο ή περισσότερο πετυχημένες αλλά για πετυχημένες.Όταν εννοώ ότι δεν ξέρεις να κάνεις συγκρίσεις εννοώ ότι:
- Δεν μπορείς όταν σου αναφέρω την Intralot να μου τη συγκρίνεις με εταιρεία φτιάχνει ηλεκτρονικά παιχνίδια (games). Διάβασε ξανά το Post μου και ξαναέλα. Μην ψάξεις όμως πολύ γιατί τις ανταγωνίστριες ήδη τις έχω αναφέρει.
- Δεν μπορείς να συγκρίνεις την Κυριακούλης με τη Festival. Είσαι απίστευτος. Η Festival έχει κρουαζιερόπλοια αθεόφοβε, όχι ιστιοπλοικά, η yachts. Έξυπνε!!!!
- το ίδιο και για την ΑΡΒΑ. Μιλάμε για βωξίτη, περλίτη και μπετονίτη και όχι για refining recycling smelting techology (????? ). H ΑΡΒΑ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής περλίτη ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ και από τους μεγαλύτερους σε βωξίτη και μπετονίτη. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ?
-
Μεχρι τωρα εγω ειμαι αυτος που φερνει ΟΛΑ τα στοιχεια εξυπνε. Για αυτην και μονο την εταιρια, φερτα εσυ, αφου αυτην υποστιριζεις και εγω θα φερω τα στοιχεια της 'δικης μου'. Τι λες? Κωλωνεις ε?
Βρές την πρώτα , γιατί μάλλον ψαρεύεις στα άδεια για να πιάσεις γεμάτα!
Όσον αφορά νούμερα , σου έδωσα ένα στοιχείο!
Και οι τρείς εταιρείες που αναφέρω είναι Ελληνικές!
Ξέρεις τι φτειάχνουν!
Ξέρεις σε ποιά-ποιές αγορές ή υποαγορές απευθύνονται!
Ξέρεις τα τελευταία νέα της συγκεκριμμένης αγοράς!
Μιλάς μαζί τους σε σχεδόν καθημερινή βάση!
Ξέρεις τουλάχιστον άλλους τρείς ανταγωνιστές των παραπάνω!
Πως καθορίζεται η παγκόσμια αγορά ναυτιλιακού λογισμικού και σε ποιούς τομείς χωρίζεται!
Ποιό είναι το expected growth της συγκεκριμμένης αγοράς!
Πόσα χρόνια έχεις ασχοληθεί με την ναυτιλία!
Όταν λές κάποιον άνθρωπο που έχεις 24 χρόνια στην πλάτη του στο συγκεκριμμένο τομέα, με άπειρες παρουσιάσεις σε συνέδρια-σεμινάρια για το συγκεκριμμένο θέμα 'έξυπνε' μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά!
Άμα θές στοιχεία-νούμερα είναι τζάμπα αλλά έρχονται με ανάλυση που κοστίζει! Δεν στα χαρίζω έτσι απλά! Και όσο και να ψάξεις δεν θα βρείς τα πραγματικά! Στην Αμερική μαγειρεύουν τους ισολογισμούς προς τα πάνω , στην Ελλάδα προς τα κάτω!
Άντε και πολύ ασχολήθηκα με τα 'επιπλέοντα εν τη θαλάσσει'!
Οι υπόλοιποι φορουμάδες συγνώμη για το άσχετο του θέματος αλλά έχω βαρεθεί να ακούω Μ@λ*$#ες !!!
-
Μονο κ Κοκα Κολα παει καλα απο ΗΠΑμερικανικα προιοντα? Ετσι νομιζεις? Δεν εχεις ΙΔΕΑ τι λες φιλε. Οταν ειρθα στην Ελλαδα και ειδα τι πουλανε τα σουπερμαρετ, δεν μποσουσα να πιστεψω στα ματια μου για το ποσα ΗΠΑμερικανικα προιοντα καταναλωνεται χωρις να το ξερετε.
Παραδειγμα η Τζιλετ. Ο κουμπαρος μου, μου λεει: Δεν ειναι η Τζιλετ Γαλλικη? Κουνια που τον κουναγε.
Αλλο η Procter and Gamble. Εχει δεκαδες προιοντα στα ραφια ενος μεσου Σουπερμαρκετ στην Ελλαδα και Ευρωπη.
Ή θες να σου θημησω για τα ποσα Φορντ, Σουμπαρου, Οπελ, Σααμπ, Βολβο καταναλωνετε? Αλλα αυτα τα ξερεις....υποθετω.
Να θυμισω και για τα βενζιναδικα? Τις τραπεζες? Ασε....θα σε πιασει θλιψη αν δεις την λιστα. Καλυτερα να μην ξερεις. Καλυτερα να νομιζεις οτι μονο η Κοκα Κολα ειναι η μονη.Στις παραπάνω εταιρείες/φίρμες 8α σου πρόσθετα ακόμα 30 αμερικάνικες που πάνε καλά στην Ελλάδα αλλά δεν βλέπω το λόγο. Είσαι ανεκδιήγητος!!! Τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς και απαντάς κιόλας με ανόητα επιχειρήματα, όχι πάντα βέβαια, αλλά αρκετά συχνά. Μερικά posts παραπάνω σύγκρινες πάλι εταιρείες με διαφορετικό σε μέγεθος αγοραστικό κοινό. Σου εξηγούμε ότι δεν στέκει τέτοια σύγκριση και εσύ επιμένεις. Ισχυρίζεσαι πως είσαι και 31 χρονών. Σαν 15 χρονο κάνεις!
Επιπλέον πως και δεν έχεις αναφέρει κάτι για τις παρακάτω 'επιτυχημένες' αμερικάνικες εταιρείες?
Carrier1, Ebone, Flag, KpnQwest, MCIWorldcom, Teleglobe.... -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Ρε Γιάννη, εδώ άλλοι πληρώνουνε για να δούνε Καραγκιόζη και εμείς τον έχουμε τζάμπα!
Άσε λοιπόν τον Μπουλ.. ε, το Γαβρηλάκο ήθελα να πω να λέει τις παπαριές του, άραξε και απόλαυσε τη γελοιότητα του θέαματος.
-
Μήπως η συζήτηση έγινε μπάχαλο;
Να δούμε πόσα χρόνια θα λέμε τά ίδια πράγματα!!! -
...Και κάτι σχετικό με το θέμα.Το διάβασα σήμερα στην εφημερίδα,σχετικά με την F1 στην χώρα μας.
Ένα circuit στοιχίζει τουλάχιστον 150εκ. USD,άλλα 50 εκ.USD για κερκίδες των 350.000 θεατών,άλλα τόσα για κατασκευή των γύρω χώρων και όσα ζητήσει η FIA για εγγύηση.Τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα όταν θα μας κυνηγούν και τα χρέη των ολύμπιακων αγώνων!!!ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ?
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Άσε λοιπόν τον Μπουλ.. ε, το Γαβρηλάκο ήθελα να πω να λέει τις παπαριές του, άραξε και απόλαυσε τη γελοιότητα του θέαματος.Κουμπάρε, δεν είναι τόσο αστείο! Ο γαβριήλ έχει κάνει hijack ήδη δύο πολύ ωραία θέματα και τα έχει καταστρέψει και πάει και για τρίτο! Νομίζω ότι αυτή η ιστορία έχει ξεπεράσει τα όρια του φαιδρού και έχει γίνει άκρως ενοχλητική!
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
...Και κάτι σχετικό με το θέμα.Το διάβασα σήμερα στην εφημερίδα,σχετικά με την F1 στην χώρα μας.
Ένα circuit στοιχίζει τουλάχιστον 150εκ. USD,άλλα 50 εκ.USD για κερκίδες των 350.000 θεατών,άλλα τόσα για κατασκευή των γύρω χώρων και όσα ζητήσει η FIA για εγγύηση.Τα πράγματα γίνονται δυσκολότερα όταν θα μας κυνηγούν και τα χρέη των ολύμπιακων αγώνων!!!ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ?
Ιδού μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα μελέτη για τα οικονομικά μεγέθη για τα οποία συζητάμε. Το case study είναι το σιρκουί της Sepang στη Μαλαισία. Το σιρκουί, που θεωρείται το ακριβότερο και 'πολυτελέστερο' της F1 κόστισε περίπου $75Μ 'όλα μέσα' (ακριβό αλλά πολύ φθηνότερο από τα $200Μ που λέει το άρθρο). Εχει κερκίδες για 100 χιλιάδες θεατές (οι 350000 που αναφέρονται στο άρθρο είναι σίγουρα υπερβολή, νομίζω η μεγαλύτερη προσέλευση θεατών είναι στην Ινδιανάπολη, περίπου 200000). Η FIA ζητάει $8Μ ανά αγώνα.
Επειδή η πίστα δεν είναι ανάγκη να είναι Sepang αλλά κάτι μικρότερο στην αρχή (όχι σε ό,τι αφορά την άσφαλτο και τα συστήματα των αγώνων (ασφάλειας, χρονομέτρησης κτλ.) αλλά στις κερκίδες, τα ξενοδοχεία κτλ. (και να φτιαχτούν αυτά αργότερα μέσω των εσόδων της πίστας), επειδή επίσης στη Sepang έκαναν σοβαρά έργα βελτίωσης εδάφους, σκαψίματα κοκ. και επειδή δεν είναι ανάγκη να γίνει σε 15 μήνες αλλά ήδη γίνεται σιγά-σιγά (αν τουλάχιστον μιλάμε για τη Χαλανδρίτσα), νομίζω ένα τελικό νούμερο γύρω στα $30Μ πρέπει να είναι ρεαλιστικό.
Η υπερβολή του άρθρου (το διάβασα και εγώ) με κάνει να είμαι καχύποπτος για τα κίνητρά του...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
...Για σενα πετυχημενη εταιρια εχει διαφορετικο νοημα απο οτι σε μενα. Οταν λεω πετυχημενες εννοω να ειναι στο τοπ του ειδους της ανα τον κοσμο.
Τωρα ξανασκεψου το ολο θεμα και ελα να μου δωσεις μια 'νεα' λιστα 'πετυχημενων' Ελληνικων εταιριων. Εξυπνε.
Διάβασε τα bold που έγραψες και ξαναέλα.
Το top σημαίνει για σένα απ' ότι είδα τζίρος, ενεργητικό και μετοχικό κεφάλαιο.Άρα η Renault, Toyota, BMW κλπ δεν είναι πετυχημένες γιατί δεν είναι στο top του είδους τους. Είναι η GM. Άρα μόνο η GM είναι πετυχημένη. Το ίδιο και η Pepsi ας πούμε.
Και στο κάτω - κάτω δε μιλάμε για λιγότερο ή περισσότερο πετυχημένες αλλά για πετυχημένες.Όταν εννοώ ότι δεν ξέρεις να κάνεις συγκρίσεις εννοώ ότι:
- Δεν μπορείς όταν σου αναφέρω την Intralot να μου τη συγκρίνεις με εταιρεία φτιάχνει ηλεκτρονικά παιχνίδια (games). Διάβασε ξανά το Post μου και ξαναέλα. Μην ψάξεις όμως πολύ γιατί τις ανταγωνίστριες ήδη τις έχω αναφέρει.
- Δεν μπορείς να συγκρίνεις την Κυριακούλης με τη Festival. Είσαι απίστευτος. Η Festival έχει κρουαζιερόπλοια αθεόφοβε, όχι ιστιοπλοικά, η yachts. Έξυπνε!!!!
- το ίδιο και για την ΑΡΒΑ. Μιλάμε για βωξίτη, περλίτη και μπετονίτη και όχι για refining recycling smelting techology (????? ). H ΑΡΒΑ είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής περλίτη ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ και από τους μεγαλύτερους σε βωξίτη και μπετονίτη. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑ?
syele μην κανεις πως δεν καταλαβαινεις. Οταν λεω μια εταιρια να ειναι στο τοπ δεν εννω τις νουμερο 1 εταιριες και μονο. Μια αλλη ονομασια που εδωσα ειναι ο ορος 'παικτης'. Εαν η Τογιοτα δεν ειναι παικτης στον τομεα, τοτε ποιος ειναι? Θα ελεγα οτι οι πρωτες 15 αυτοκινητοβιομηχανιες σε αυτον τον συγκεκριμενο τομεα ειναι παικτες.
Αυτο δεν σημενει οτι οι τοπ 15 εταιριες καθε τομεα ειναι οι παικτες. Αναλογα τον τομεα. Σε μερικους μπορει να ειναι οι τοπ 5 σε αλλους οι τοπ 40. Εαν ειναι να παιζουμε με τις λεξεις τοτε δεν χρειαζεται να κανουμε συζητηση.
Η Ιντραλοτ σιγουρα δεν ειναι παιχτης ομως.
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Πόσα χρόνια έχεις ασχοληθεί με την ναυτιλία!
Μηδεν χρονια! Γιαυτο σε προκαλω εσενα που εχεις, να μου αποδηξεις οτι Ελληνικες εταιριες ειναι οι παιχτες στον τομεα. Αντε ντε. Εξυπνε!
Όταν λές κάποιον άνθρωπο που έχεις 24 χρόνια στην πλάτη του στο συγκεκριμμένο τομέα, με άπειρες παρουσιάσεις σε συνέδρια-σεμινάρια για το συγκεκριμμένο θέμα 'έξυπνε' μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά!
Wow! Ακομη πιο πολυ δυναμη στο επιχειρημα μου. Τοτε δες το παραπανω και απαντησε στην προκληση. Φερε σε ολους τα ΝΟΥΜΕΡΑ! Μπορεις?
Άμα θές στοιχεία-νούμερα είναι τζάμπα αλλά έρχονται με ανάλυση που κοστίζει! Δεν στα χαρίζω έτσι απλά! Και όσο και να ψάξεις δεν θα βρείς τα πραγματικά!
Ω ναι? Αρα δεν χρειαζεται να το παιδευουμε το θεμα 'ναυτιλια' αλλο σωστα? Αφου δεν φερνεις νουμερα τοτε... Εισαι σιγουρος οτι κοστιζουν?
Στην Αμερική μαγειρεύουν τους ισολογισμούς προς τα πάνω , στην Ελλάδα προς τα κάτω!
Και εδω κυριες και κυριοι σταματαει να υπαρχει λογος να μιλαω μαζι σου για χρηματοοικονομικα ανα τον κοσμο. Εσυ εισαι το ατομο με τα '24 χρόνια στην πλάτη του στο συγκεκριμμένο τομέα, με άπειρες παρουσιάσεις σε συνέδρια-σεμινάρια'? Και νομιζεις το παραπανω?
Η εφαρμογη των χρηματοικονομικων νομων στις ΗΠΑ, οχι η Ελλαδα, αλλα ολη η Ευρωπη, θα δει σε 60 χρονια απο τωρα. Ξερω ακριβως τι σκεφτεσαι....ΕΝΡΟΝ, Worldcom, etc. Ομως δεν εχεις ιδεα. Τα παραπανω παραδειγματα ειναι υπερ μου.
Άντε και πολύ ασχολήθηκα με τα 'επιπλέοντα εν τη θαλάσσει'!
Οι υπόλοιποι φορουμάδες συγνώμη για το άσχετο του θέματος αλλά έχω βαρεθεί να ακούω Μ@λ*$#ες !!!
Το ιδιο και εγω.
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
ΟΚ.
Γιατι δεν φτιαχνονται πιστες?