-
http://www.acura-cl.com/forums/showthre ... did=106725
-
-
-
Πιστεύω ότι η οπτική γωνία της φωτογραφίας το αδικεί πάρα πολύ και έτσι εξηγώ τα σχόλια των μελών του ACURA-CL. Νομίζω ότι στην πραγματικότητα θα είναι πολύ όμορφο.
-
Κώστα,τά όμορφα BMW ανοίκουν στό παρελθόν!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κώστα,τά όμορφα BMW ανοίκουν στό παρελθόν!!!Δυστυχώς εχεις δίκηο Αντρέα!!
-
Μην απελπίζεστε ακόμα. Δεν μπορεί, δε θα έχουν γεμίσει οι mail servers της BMW με χεστήρια email για τη νέα χμμμ... 'αισθητική' της μάρκας; Σύντομα οι Βαυαροί θα καταλάβουν ότι χάνουν τους παραδοσιακούς οπαδούς τους και θα συνετιστούν πιστεύω.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Πιστεύω ότι η οπτική γωνία της φωτογραφίας το αδικεί πάρα πολύ και έτσι εξηγώ τα σχόλια των μελών του ACURA-CL. Νομίζω ότι στην πραγματικότητα θα είναι πολύ όμορφο.Συμφωνω.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κώστα,τά όμορφα BMW ανοίκουν στό παρελθόν!!!
Δυστυχώς εχεις δίκηο Αντρέα!!
Το Ζ4 για μενα δηχνει οτι υπαρχει σχεδιαστικη ελπιδα για την BMW απο πλευρας 'ομορφου εξωτερικου ντισάιν'.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Το Ζ4 για μενα δηχνει οτι υπαρχει σχεδιαστικη ελπιδα για την BMW απο πλευρας 'ομορφου εξωτερικου ντισάιν'.Siga. To piso meros einai klemeno apo to S2000. Kai mprosta xwsane ena megalitero Z3.
-
Γιατί πέσατε όλοι να το φάτε;;
Δεν είναι και τόσο χάλια.
Μου θυμίζει όμως ALFA 147 στο πλάι. -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Γιατί πέσατε όλοι να το φάτε;;
Δεν είναι και τόσο χάλια.
Μου θυμίζει όμως ALFA 147 στο πλάι.Οντως δεν ειναι και τοσο χαλια . Η BMW ομως εχει αρχισει και με χαλαει με τα αυτοκινητα της... Σχεδιαστικα παντα!!!
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Μου θυμίζει όμως ALFA 147 στο πλάι.Το παρατήρησα κι εγώ αυτό αλλά είπα να μην το γράψω γιατί θα με κατηγορούσαν ότι 'είμαι κολλημένος με την 147' (όχι ότι θα ήταν ψέμματα δηλαδή ).
-
Ïíôùò ìïéÜæåé ìå ôçí 147 êáé ôï ëÝåé êáé ìç éôáëüöéëïò (åêôüò Ferrari âåâáßùò âåâáßùò).Ç áéóèçôéêÞ ôçò åßíáé ëßãï ðåñßåñãç êáé óßãïõñá ç äéáöïñÜ ìåôáîý öùôïãñáößáò êáé ðñáãìáôéêüôçôáò åßíáé ìåñéêÝò öïñÝò ìåãÜëç ......ÌÜëëïí áõôüò ï áñ÷éó÷åäéáóôÞò èÝëåé
** áõôü **
ãéá íá óôñþóåé!!! -
Δείτε και αυτό το site. Google is our best friend.
Όσο για τις ομοιότητες με την 147, νομίζω πως η φωτογραφία αυτή τα λέει όλα:
-
η σειρά 1 είναι χάτσμπακ... σχεδιαστηκά δεν μπορεί να θεωρηθεί αδιάφορη, είναι αρκετά όμορφο αυτοκίνητο και είναι υποχρεωμένο να φέρει ένα πιο συμβατικό εμπρός τμήμα. Πίσω είναι πολύ ωραίο και σίγουρα μόλις κουράρει το εμπρός μέρος η 'Μ', θα χειροκροτούμε όλοι παλαμάκια. Έχουμε όλοι αλούσει για τον αναμενόμενο κινητήρα της Μ2, 2.2lt-200+ ίππων.
πιο πολύ ενδιαφέρον θα έχει όταν κυκλοφορίσει, τι θα αντιμετωπίσει το μοντέλο, αλλά του δίνω 1-2 χρόνια μεγάλης κυριαρχίας στην αγορά.
-
Ο χρήστης OUZO Power έγραψε:
Το Ζ4 για μενα δηχνει οτι υπαρχει σχεδιαστικη ελπιδα για την BMW απο πλευρας 'ομορφου εξωτερικου ντισάιν'.
Siga. To piso meros einai klemeno apo to S2000. Kai mprosta xwsane ena megalitero Z3.
Κλεμενο απο το S2000? Δεν βρισκω πως...
-
Προφανως εχουν τελειωσει οι ιδεες των σχεδιαστων και χρησιμοποιουν δοκιμασμενες λυσεις. Μην κανουμε ομως και ετσι... Θα φτασουμε να λεμε: 'Η Merc αντεγραψε την Lada, Eβαλε 4 τροχους!'
-
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΘΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΤΟ AUDI Α3 ; ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...[/b]
-
Μπορει αυτη η BMW να ειναι καπος 'διαφορετικη' απο της αλλες και το σουλουπι της να μας ξενιζει, αλλα ΝΑΙ θα ειναι ανταγωνιστης των νεων GOLF που στερουντναι σχεδιαστικης αποψης, των νεων ASTRA που το εχουν παρακανει με τις γωνιες και προσπαθουν να 307αριζουν και των Α3 γιατι οσο καλο ειναι αυτο θα υπαρχουν και ατομα που θα εκτιμησουν την πισω κινηση της BMW απο την κλασικη (οχι και τοσο σπορ) μπροστα κινηση της AUDI με καποι χρηματα (ισως) παραπανω.
Παντως θα ειναι μεγαλη η μαχη μεταξυ Α3, GOLF και '1' στα 1600 μιας και τα τρια στον εξωπλισμο θα ειναι ιδια(πανω κατω).
Αλλα καλο θα ειναι να μιλησουμε για αυτα οταν τα δουμε διπλα μας και οχι απο φωτογραφιες!
BMW σειρά 1