-
Poli xali re paidi mou! Siga min doso 23-25xiliades euro gia na paro afto to pragma
-
Μάλλον η παρουσίαση της 5θυρης Σειράς 1 πάει για φθινόπωρο. Η 3θυρη αργεί λίγους μήνες για να μην κλέψει πωλήσεις από την Compact. Η σεντάν προορίζεται για την ώρα μόνο για την αμερική και μάλλον θα συνδυαστεί χρονικά με την επόμενη γενιά της 3άρας.
Θυμίζω ότι ο στόχος της BMW ήταν η 1 να κοστίζει 20000 ευρώ. Η φτηνότερη Compact τώρα είναι 22900. Βέβαια με την τιμή που έχει φτάσει το Golf και το A3 δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ να τα φτάσει στην τιμή!
Για δείτε το νέο mini site που φτιάξαμε για την Compact:
http://www.bmw.com.gr/gr/series3_minisite/ -
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Stutgard??? εκει μαλλον ειναι η mercedes! MUNICH!!!
Opppsss... πατατααααααα....
Mea Culpa frogy -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Mea Culpa frogy
Μεταφραση??
-
Ελπίζω το τελικό σχήμα να μή μοιάζει στο παραπάνω.
Περισσότερο για station μου μοιάζει η 5θυρη.Ετοιμάσου Bangle να τα ακούσεις και πάλι...
-
καλα ε, η 5θυρη ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΟΥΦΑ!!!
ε ρε γελιο που εχουμε να ριξουμε εμεις οι ιταλοι...
ουτε να αντιγραψετε την 147 δεν μπορεσατε...πηγατε να την αλλαξετε λιγο για να μην φαινεται οτι αντιγραψατε, και βγηκε αυτο το ΕΚΤΡΩΜΑ! χααχχα... καλα ε, munich we have a problem!! το καλυτερο που ακουσα!! -
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
καλα ε, η 5θυρη ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΟΥΦΑ!!!
ε ρε γελιο που εχουμε να ριξουμε εμεις οι ιταλοι...
ουτε να αντιγραψετε την 147 δεν μπορεσατε...πηγατε να την αλλαξετε λιγο για να μην φαινεται οτι αντιγραψατε, και βγηκε αυτο το ΕΚΤΡΩΜΑ! χααχχα... καλα ε, munich we have a problem!! το καλυτερο που ακουσα!!Πως γινεται παντα οι Γερμανοι να αντιγραφουν τους Ιταλους εδω μεσα ακομα δεν το εχω καταλαβει???
Ασ βγαλουν κανενα πισωκινητο πρωτα και μετα συζηταμε για σοβαρα αμαξια!
-
Mea Culpa = δικο μου λαθος (το οποιο και ο Α. Παπανδρεου βρε )
Παντως δεν θα μπορουσα να την πω ουτε ασχημη, αλλα ουτε και ωραια την 5θυρη εκδοση (τουλαχιστον απο οτι ειδαμε). Οτι θα πουλησει ειναι το μονο σιγουρο... αν και πολλα θα εξαρτηθουνε απο την τιμη, γιατι εχει και καποιους πολυ ισχυρους και ποιοτικους αντιπαλους (Golf, A3, 147 κλπ).
PS: Spiros19 μην εισαι τοσο απολυτος, ακομα δεν εχουμε δει το final thing... δεν εχουμε δει τι εχει να προσφερει. Απλα μια γευση πειραμε!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Mea Culpa = δικο μου λαθος (το οποιο και ο Α. Παπανδρεου βρε )Παντως δεν θα μπορουσα να την πω ουτε ασχημη, αλλα ουτε και ωραια την 5θυρη εκδοση (τουλαχιστον απο οτι ειδαμε). Οτι θα πουλησει ειναι το μονο σιγουρο... αν και πολλα θα εξαρτηθουνε απο την τιμη, γιατι εχει και καποιους πολυ ισχυρους και ποιοτικους αντιπαλους (Golf, A3, 147 κλπ).
οκ!
Συμφωνω απολυτα με την αποψη σου. Αν και η 3θυρη μπορει να βγει πιο ομορφη.... ελπιζω!!
-
Δεν ειμαι και ΤΟΣΟ απολυτος πια... ενταξει το αμαξι αυτο οπως και να το κανουμε ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ... τωρα ακομα και ετσι να βγει, στην ελληνικη αγορα θα πουλησει τρελα, αφου ειναι 'μπε-μβε' οποτε ολοι θα τρεξουνε να το παρουνε... και μετα θα καθονται στην αριστερη με 50
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Πως γινεται παντα οι Γερμανοι να αντιγραφουν τους Ιταλους εδω μεσα ακομα δεν το εχω καταλαβει???Ασ βγαλουν κανενα πισωκινητο πρωτα και μετα συζηταμε για σοβαρα αμαξια!
ουτε προκειται να καταλαβεις!
Ειπαμε ετοιμαστειτε: Τωρα που θα βγει η πισωκινητη αλφα θα εξαφανιστει ο ανταγωνισμος. Πρλαβετε οσο ειναι καιρος...Οταν βγει στη παραγωγη χωρις καμουφλαζ θα κρινουμε. Μεχρι τοτε ξερουμε οτι ειναι bmw.
Και αυτο αντιγραφη ρε παιδια? Δεν εχει αλλα λεφτα να πληρωνει η bmw στη φιατ απο τις ηδη χρησιμοποιουμενες αντιγραφες, οποτε αποκλειεται να ειναι αντιγραφη ΚΑΙ αυτη η bmw....
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
Ειπαμε ετοιμαστειτε: Τωρα που θα βγει η πισωκινητη αλφα θα εξαφανιστει ο ανταγωνισμος. Πρλαβετε οσο ειναι καιρος...Οταν βγει στη παραγωγη χωρις καμουφλαζ θα κρινουμε. Μεχρι τοτε ξερουμε οτι ειναι bmw.
Και αυτο αντιγραφη ρε παιδια? Δεν εχει αλλα λεφτα να πληρωνει η bmw στη φιατ απο τις ηδη χρησιμοποιουμενες αντιγραφες, οποτε αποκλειεται να ειναι αντιγραφη ΚΑΙ αυτη η bmw....
Αντρέεεεεααααααα!!!!!
Χαλαράαααα ρεεεεε!!!!
-
Πάντως από την αρχή η Σειρά 1 έμοιαζε με την 147. Και στο κάτω-κάτω σε αυτή θα έπρεπε να μοιάζει κι όχι στο Golf!
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Πάντως από την αρχή η Σειρά 1 έμοιαζε με την 147. Και στο κάτω-κάτω σε αυτή θα έπρεπε να μοιάζει κι όχι στο Golf!H ομοιότητα πού είναι ;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Πάντως από την αρχή η Σειρά 1 έμοιαζε με την 147. Και στο κάτω-κάτω σε αυτή θα έπρεπε να μοιάζει κι όχι στο Golf!
H ομοιότητα πού είναι ;
Και εγω αυτη την απορια εχω καθως επισης πως γινεται παντα τα γερμανικα να ειναι αντιγραφη απο καποιο ιταλικο?
-
Από πλευράς 'φιλοσοφίας σχεδίασης' από το πλάι το πίσω μέρος (ο τρόπος που κόβει η πίσω πόρτα, η 3η κολώνα, κλπ).
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Από πλευράς 'φιλοσοφίας σχεδίασης' από το πλάι το πίσω μέρος (ο τρόπος που κόβει η πίσω πόρτα, η 3η κολώνα, κλπ).Ίσως έχουν δανειστεί κάποια στοιχεία....
-
Αν ήταν αντιγραφή θα ήταν και όμορφη.
Δείτε κι αυτή : -
Δεν ξέρω τι λέτε!!....αλλά είναι κούκλα!!
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Αντρέεεεεααααααα!!!!!
Χαλαράαααα ρεεεεε!!!!
ενταξει παιδια εχετε δικιο
αλλα οταν ετοιμαζεται η bmw να βγαλει αυτο το διαμαντακι και να διδαξει (...) πως φτιαχνονται τα αυτοκινητα (πω ρε τι λεω παλι) εσεις καθεστε και λετε αν μοιαζει καπου?? Ειναι ιεροσυλια!
αν το παμε απο την αναποδη και γραψουμε τι εχουν αντιγραψει αλλοι -φαβερα και κρυφα- απο τη bmw δε θα τελειωνουμε....Εξαλλου εχει τοση προσωπικοτητα απο οτι βλεπω που μονο το ματι του GTD βλεπει κατι περιεργα
για να μη πουμε ποσες εταιρειες προσπαθησαν να μη φανει ξοφθαλμη η αντιγραφη στο κοψιμο των πισω πορτων αλα BMW....
BMW σειρά 1