-
Ο χρήστης gmak έγραψε:
αλλά θα συμφωνήσω κι εγώ: αυτό το μοντέλο δείχνει απαίσιο αισθητικά. Προσπαθεί να δείξει μεγάλο τη στιγμή που δεν είναι...Κι εμένα κάτι δεν μου πάει καλά με τον τρίτο όγκο της σεντάν. Αλλά για το μέγεθος μην ξεχνάτε ότι το 5θυρο έχει το ίδιο μήκος με την Compact, αλλά κάπως μικρότερο μεταξόνιο, οπότε το 1 sedan θα είναι λίγο μικρότερο από τη σημερινή 3άρα.
-
Και εμένα μου...σηκώνεται όταν βλέπω την 5άρα,αλλά μου εξαφανίζεται όταν βλέπω την 1 σεντάν!!!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Και εμένα μου...σηκώνεται όταν βλέπω την 5άρα,αλλά μου εξαφανίζεται όταν βλέπω την 1 σεντάν!!!...και την Ζ4, και την 3αρα(αρκεί να μην υπάρχει κανά μουστακοειδές στο τιμόνι, αν και γούστα είναι αυτά ,ενώ και για την Χ3 θυμάστε τί καλά λόγια είπε ο ΚΚ!
απλά επιμένω, η σεντάν είναι σε μια κατηγορία...ασηκωτική. Δείτε τους ανταγωνιστές.Νιώθετε...τίποτα;Ξέρω...πρώτη φορά σας συμβαίνει κτλ κτλ
Δείτε και τους αγοραστές, δεν θέλουν αμάξι που να τους σηκώνει την λίμπιντο, αλλά το σοβαρό κοινωνικό τους προφίλ και τα οικογενειακά τους βάρη.Αν και με παιδιά γύρω στα 20+, οι οικογενειακές εξορμήσεις-διακοπές και τα γεμάτα πορταπαγκάζ είναι μόνο στα όνειρα και στος αναμνήσεις των γονιών. Μάλλον εκεί οφείλεται και το σύνδρομο της κούρσας του έλληνα. Σκέφτεται τί τράβαγε να στοιβάξει τόσα πράγματα στο οικογενειακό γκολφ-κόρσα-τσέρυ την δεκαετία του ογδόντα και παίρνει την εκδίκηση του τώρα (αρνούμενος να δεχτεί ότι τα παιδιά δεν πάνε ούτε σε..βαπτίσια πια μαζί του) -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Δείτε και τους αγοραστές, δεν θέλουν αμάξι που να τους σηκώνει την λίμπιντο, αλλά το σοβαρό κοινωνικό τους προφίλ και τα οικογενειακά τους βάρη.Αν και με παιδιά γύρω στα 20+, οι οικογενειακές εξορμήσεις-διακοπές και τα γεμάτα πορταπαγκάζ είναι μόνο στα όνειρα και στος αναμνήσεις των γονιών. Μάλλον εκεί οφείλεται και το σύνδρομο της κούρσας του έλληνα. Σκέφτεται τί τράβαγε να στοιβάξει τόσα πράγματα στο οικογενειακό γκολφ-κόρσα-τσέρυ την δεκαετία του ογδόντα και παίρνει την εκδίκηση του τώρα (αρνούμενος να δεχτεί ότι τα παιδιά δεν πάνε ούτε σε..βαπτίσια πια μαζί του)
Συμφωνώ απολύτως, μάλιστα τώρα που κάθε οικογένεια έχει 2-3 αυτοκίνητα θα μπορούσαν να παίρνουν όλοι δίπορτα-σπορ (CC,SLK,MX-5)! Αλλά εκεί να πάρεις τη LAGUNA για να πας εκδρομή στην Ευρώπη...που ξέρεις...
-
Μηπως εχετε ακουσει που θα παιζουν οι τιμες κυριως για τον 1600αρη; Ποτε θα ερθειστην αγορα;
-
πολυ μου αρεσει αυτη η coupe. και παρολο που ειμαι alfisti και παρολο που η GT ειναι πιο ομορφη, μαλλον αυτο θα επερνε γιατι ειναι πισωκινητο
-
ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ - ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ
116i:
85 kW /115 bhp at 6000 rpm
150 Nm at 4300 rpm
cubic capacity 1.6 litres
0-62 in 10.8 s
top speed 200 km/h (124 mph)
fuel consumption 7.5 ltr/100km
Price:
Base £15,690
SE £17,640
Sport £17,640120i:
110 kW / 150 bhp at 6200 rpm
200 Nm at 3600 rpm
cubic capacity 2.0 litres
0-62 in 8.7 s
top speed 217 km/h (135 mph)
fuel consumption 7.4 ltr/100km
Price:
Base £18,32
SE £20,270
Sport £20,170118d:
90 kW / 122 bhp at 4000 rpm
280 Nm at 2000 rpm
0-62 in 10.0 s
top speed 201 km/h (125 mph)
fuel consumption 5.6 ltr/100km
Price:
Base £17,340
SE £19,290
Sport £19,290120d:
120 kW / 163 bhp at 4000 rpm
340 Nm at 2000 rpm
0-62 in 7.9 s
top speed 220 km/h (137mph)
fuel consumption 5.7 ltr/100km
Price:
Base £18,850
SE £20,800
Sport £20,700 -
Στο τελευταίο τεύχος των 4Τ (δε μπορώ να το ελέγξω τώρα) και στο http://www.ams.gr/_magazine/viewthema.a ... hema=28678, αναφέρεται πως οι τιμές δεν είναι γνωστές, αλλά μάλλον θα ξεκινούν από τα 23.000 Ευρώ περίπου.
-
Στη γερμανία πάντως το τελείως βασικό μοντέλον είναι ακριβώς κάτω από 20000 ευρώ (19950 ή κάτι τέτοιο).
Με τη συνήθεια βέβαια της BMW να χρεώνει τα πάντα, αυτό δεν θα έχει καν χερούλια βαμένα στο χρώμα του αμαξώματος. -
Στο Autocar αναφέρον ως ενδεικτική αρχική τιμή τα 22.900 ευρώ. Ο κατάλογος με τον επιπλέον εξοπλισμό παραμένει και εδώ κλασικός BMW,δηλαδή μακροσκελής και ακριβός
-
Γυρνώντας σήμερα απο Ωρωπό το απόγευμα είδα μια 1 τεστ του autotriti. Μου άρεσε και δεν μου άρεσε αλλά μάλλον θα ήθελα ένα ποιο αρμονικό σχήμα. Μεγάλη προσπάθεια για κάτι το ενυπωσιακό με αποτέλεσμα κάπως φλύαρο! Δυστυχώς μοιάζει σαν σχέδιο προηγούμενης γενiάς hiundai coupe. Γιατί τόσο άγχος απο την bmw? Μάλλον το παράκανε με τα έντονα χαρακτηριστικά του.
Και για να γελάσουμε και λίγο. Γυρνούσαμε με ανοιχτή την οροφή του opel και μας κοίταζαν όλα τα αυτοκίνητα γύρω γύρω όταν εμείς κοιταζαμε την 1. Πολύ πλάκα μιλάμε
-
eida ena simera. mikro mallon, sxediastika mou 8ymizei ena Z-coupe me 4 portes (kai auto mou aresei).
-
-
Θυμίζει αρκετά 147 από αυτή τη γωνία!
Τελικά δεν έβαλαν κάτι διαφορετικά πίσω παράθυρα με το οποίο το είχα δει παλιότερα (σε φωτό εννοώ).
Μια χαρά δείχνει αλλά θέλω να το δω και από άλλες γωνίες για να αποφασίσω αν έπαψε να δείχνει τόσο βαρύ στο πίσω μέρος όσο το τετράπορτο. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Θυμίζει αρκετά 147 από αυτή τη γωνία!Ευτυχώς το είπε κάποιος μη-ιταλόφιλος πρώτος και γλίτωσα το κράξιμο!
-
Οντως , κι εμένα μου θυμίζει 147 .... πάντως ομορφότερη από την 5θ μου φαίνεται.
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Οντως , κι εμένα μου θυμίζει 147 .... πάντως ομορφότερη από την 5θ μου φαίνεται.σιγά το δύσκολο
-
Εγω παλι που ειμαι κατοχος της 147 δυσκολευομαι να βρω τις ομοιοτητες... Εγω απλα βλεπω μια 1 χωρις τις πισω πορτες!
-
Μήπως ξέρει κανείς πότε θα έρθει η τρίπορτη στην Ελλάδα? Και με την coupe τελικά, θα βγει?
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Εγω παλι που ειμαι κατοχος της 147 δυσκολευομαι να βρω τις ομοιοτητες... Εγω απλα βλεπω μια 1 χωρις τις πισω πορτες!Εγώ πάλι βρίσκω ότι η BMW αντέγραψε με μεγάλη ακρίβεια συγκεκριμένα σχεδιαστικά στοιχεία της 147.
BMW σειρά 1